Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Hú, én egyhuzamban olvastam végig a szüléstörténetet. Nagyon klasszul leírtad, Jaimee :lol: (Szilbee, köszi, hogy felraktad)
Hasonlókat éreztem anno én is, a toló időszak nagyon elhúzodott nálunk, szerintem miattam. Valahogy megijjedtem, Csongi meg jól elgondolkozott ezen odabenn :wink:
Gyönyörű Réka baba, gondolom apuci is el van ájulva tőle. Kár, hogy nincs net otthon!
És igen, sokat jelent, ha az ember tudja, hogy van egy-két-há társaság, ismert és ismeretlen barátnők, akik lélekben mind vele vannak!

Elin, hát nem lesz egyszerű neked ez a bölcsi, munka dolog. Lelkileg nagyon megterhelő, de próbáld nem éreztetni Lilcsivel, és amennyit csak tudsz, foglalkozz vele.
Bele fogtok jönni mindketten, egy idő után már tök természetes lesz a dolog, majd meglátod!!!

Barátnődnek gratula, nekem is járt így egy ismerősöm. Utána meg szoptatás alatt megfogant a második babájuk is! Pedig meddig "szenvedtek" érte, aztán jött spontán! Boldog, problémamentes terhességet kívánok neki!

Évi és
Kép
csongianya

Manó, látom Franci is élvezte a havat! Szép a karifátok, milyen égő az rajta, hogy akkora???
Hogy tudtok Ti annyit beszélni a pároddal? Van valami "céges" telefon?
Mi kb. egy héten egyszer beszélünk, így is egekben a telefonszámla!

Jut eszembe, vége a jó világnak itthon, apa héftőn megy vissza dolgozni. Ilyenkor szar, mert azért 2 hét alatt megszoktuk, hogy itthon van...

Évi és
Kép
csongianya

Évi, az biztos, hogy nekem is, meg mindenkinek szokni kell ezt a helyzetet.
Ebben a 3 napban, hogy nem volt velem Lilcsi, élveztem a szabadságot, de annyira furcsa volt, hogy nem volt kire figyelnem meg rászólnom! Mintha hiányzott volna 1 végtagom, vagy részem. Nem volt minden percben az eszemben, hogy "ugyan, mit csinálhat Cuna?", de ha eszembe jutott, már vártam, mikor mehetek érte. Furcsa kettősségek ezek...
A hétfői kezdés miatt meg már én is feszültebb vagyok, a zabszemet nem lehetne nagykalapáccsal sem beütni amoda hátulra... :oops:
Amúgy elő fogok fordulni pénztárban is :cry: . Ha valaki felismer, nyugodtan szóljon rám!

Tündi! Azt meg nem is említettem neked, hogy amikor anyumhoz hívtam el 1 UPC-s üzletkötőt, elmeséltem neki a ti eseteteket az UPCvel. Kérdezte, hogy hol voltatok, ki mondta ezt a marhaságot, hogy az előző lakó hátralékát ki kell fizetni? Meg hogy miért nem szóltunk neki? Mert ő simán elintézte volna az egészet. De mondtam, hogy már ejtettétek az UPC-t, mentetek a T-Comhoz. Ez még karácsony előtt volt.

Szilvi, te mitől vagy elhavazódva? Remélem nem e.ü. problémák miatt!!

Említettem már, hogy Lilcsi odáig van, meg vissza Balázstól? :lol: Már hónapok óta. Van, hogy reggel azzal kel, hogy "Báázs!", és mutat a tv-re. :shock:
Ezt csinálja, mikor megjelenik a szerelme:
Kép Kép Kép Kép
Van videó is, csak még fel kell tölteni...

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!

Jaimee szüléstörténete nagyon jó,én is végigolvastam,mintha vele lettem volna,néha nevettem,néha meg törölgettem a könnyeimet.
Úgyhogy szép volt Jaimee,és mégegyszer nagy gratula ehhez a szép kisbabához! :D

Elin!
Örülök,hogy Lilcsi jól veszi az akadályokat! :)Már 1,5 órát aludt nem semmi! És amúgy te hogy viseled,folyton ott jár az eszed ,hogy vajon most mit csinál,meg ilyesmi?
A barátnődnek nagy-nagy gratula! :D :D Olyan boldog vagyok mikor ilyet hallok!! :lol:

Évi!
Azok rendes karácsonyi égők csak a fényképen látszanak olyan nagynak ahogy világítanak! :)
Azért nem mindíg beszélünk 50 percet,olyan 15-20 perceket naponta. Tudod ki szoktam hangosítani és Franci is szokta magát produkálni apának,mert mikor kiment még nagyon keveset beszélt,azóta meg már be sem áll a szája egész nap!Aztán ha neki is olyan a kedve akkor apával elbeszélget. Apa meg olvad a vonal túlsó végén!:)
Amúgy honvédségi díjcsomagom van,és a minisztériumon keresztül beszélünk mintha csak Budapestre telefonálnék,így nekem csak 12Ft/perc a beszélgetés!
Neked milyen időközönként jár haza a párod?Rossz lehet,hogy mire megszokjátok újra elmegy! Ezt,hogy lehet kibírni? Én nem tudnám! Mondtam is a páromnak,hogy én nem engedem ki újra,nagyon rossz!

Tündi!
Azt hittem most megy a párod,de aztán be ugrott,hogy ti még nagy lakásfelújításba vagytok,és ugye hogy is hagyna addig itt benneteket,még minden rendbe nincs! :oops:
Ha rákattintassz a vonalzó melletti képre megnyitja az oldalt,és már lehet is válogatni!

Szilbee!
Pihengess csak nyugodtan! Kellemes hétvégét!
Vendég

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Valika! Te is beszámolhatnál a szilveszteretekről! Milyen volt a buli???

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!!

Jamiee születéstörténete szerintem is nagyon szép, azonfelül szerintem van írói vénája a csajszinak, mert olyan klassz stílusban ír mindig!!
Még egyszer gratula a picúrhoz!

Hajni!

Nagyon aranyosak a képek! Látom a nagyfiad is eljátszik Francival! Szép fátok van. Hát igen, Marci is nagyon segítőkész, akár mosogatásról akár takarításról van szó, ő jön és segít. Bár éppen ezért tart minden kétszer olyan sokáig.

És mikor jön haza a párod? Én nem engedném ki őt, az biztos. De szerencsére ő nem is akar kimenni.

ja,munkahellyel kapcsolatban annyi van, hogy be van ígérve nekem egy állás márciustól annál a cégnél, ahol voltam próbanapon. De mivel ez nem 100 % még, továbbra is keresgélek és jelentkezek, ha találok valamit. Hétfőn pl a Corába megyek, oda még régebben adtam be önéletrajzot, és most szóltak, hogy lenne egy asszisztensi állás. Egy személyiségtesztet kell majd kitölteni aztán gondolom lesz 2. kör. Én szívesen mennék oda dolgozni, már csak azért is mert közel van :)

Ma megharagudtam Marcira, mert megharapott. :evil: Soha nem szokott harapni! Most meg a körmét vágtam, és egyszer csak beleharapott az alkaromba, ruhán keresztül, de akkorát hogy egy vöröd csík van és mellette felduzzadt. Hát nagyon mérges voltam.
Aztán kis idő múlva jött oda, hogy "Anya haragszik." Mondom igen, mert megharaptál. "Nézd csak, adok puszit" Ezek után persze nem lehet rá haragudni...

Nóri! a tv-s Balázsért van oda Lilcsi? Hát ez aranyos. Tündéri a képeken, főleg az utolsón! :D

Különben a bölcsivel kapcsolatban pont ilyen érzések kavarognak bennem is, pedig nálunk még odébb van. Mostanában én is annyira összenőttem Marcival, hogy nagyon nehéz lesz elengedni!! Pedig ő is nagyon társasági emberke, de mégiscsak az én pici fiam, aki még épphogy kinőtt a babakorból! Azt is sajnálni fogom, hogy korán fel kell kelteni őt (magamról nem is beszélve...) mert mostanában egy kis mormota, ma is pl. 9-ig aludt, én most, délután is alszik.
Nagy változás lesz, az biztos!

Szilbee! Pihizz amennyit lehet! Én sejtem, hogy a két gyerkőc mellett nem mindig lehet lélegzethez jutni!

További szép hétvégét!
judit_79

Jaimee! Réka nagyon szép kisbaba gratulálok hozzá.
A születéstörténeted nagyon szupi volt, de azért most belém állt a frász, főleg akkor, amikor az agyban megpattanó érről olvastam.
Amikor én megszültem Antóniát, akkor az volt az első gondolatom, hogy túléltem.

Manó! Nagyon rendes vagy, hogy mindenkinek irsz, sajnos én idő hiányában ki szoktam felejteni egy két embert.
Én sem birnám ki, ha Attila ilyen hosszú ideig nem lenne itthon, igy is szóvá szoktam tenni, hogy milyen sokat dolgozik, de azért ő estére haza jön.
Franci nagyon édes, milyen jó hogy a két testvér ilyen jól eljátszik egymással.
Még nem tudjuk, hogy fiú vagy lány lesz, szerdán megyek a kórházba uh-ra remélem kiderül.

Judit! Nálunk is előfordul, hogy Antónia kihúzza agyufát és utána jö, hogy ne haragudj.
Szivesen megfogadnám Bettit, de hát ugye ő még tanul, de ha ráér és beszertne jönni én csak örülök neki.

Az egyik ismerösöm is akart a corában dolgozni, de azt mondta, hogy elég durva feltételek vannak és a túlórázást szinte mindenkitől elvárják.

Elin! Lilcsi nem semmi ki nő, nagyon jó ez a videója is.
Akkor m st egy kicsit mélyviz a bölcsi.
Úgy összeszorult a szivem , amikor azt irtad, hogy ö is megy a gondozónő után és ütögeti a pelust ,hogy neki is.
Hétfőn gondolok rád.
Végül akkor nem az irodában leszel, ahogy régen volt?

Cleo! Nagyon régen irtál mi újság van veletek? Tanulsz?

Kép
Kép
mongi

Judit! Igen, Sebestyén Balázsért repes a kis szíve :lol: ! De kitartóan, már hónapok óta! Valamikor a Pókerarc előtt kezdődött, mert amikor az beindult, már este is láthatta, nem csak délután.

Lilcsit is, amikor leszidom, ő is jön, nyújtja a kezét ölelésre és hajtogatja, hogy "cejeje, cejeje", azaz szeretlek, szeretlek.

Én amúgy élveztem Erika minden sorát! De hogy hogy jutott eszébe akkor, és ott az Apja lánya c. film???? :shock: Nekem semmi negatív nem ugrott be, igaz, nem is nyúlt ilyen sokáig el.

Mongi! Elég sokmindent fogok csinálni. Árut veszek át, számlázok, kimutatásokat csinálok, pakolok, mikor, mit kell éppen csinálni. És mivel minden osztályról vannak eladók, akiket, ha sok vevő van, beültetnek pénztárba, így nekem is ki kell tanulnom ezt is. Nagyon nem szeretnék pénzzel bánni, dehát ez van.... Nem sok időről van szó...remélem :roll: .

Corába én is pályáztam anno. Voltam tesztelni is, hát, nem semmi az sem :shock: ! Már alig vártam, hogy szabaduljak onnan....

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Évi,gratulálok a barátnődnek,nagyon jó iylet olvasni :) Legyen problémamentes a terhessége,és hamar eltelik az idő és karjában tarthatja a kis babyt :)

Nóri,köszönöm,hogy megkérdezted!!,de itt abonyban pr-van,nem upc,azunk volt szolnokon.És a pr-esek nem akarták bekötni. Lilcsi nagyon édes :) Hogy rajong Balázsért:)

Mano,nekem is honvédségi csomagom van,akkor mi ingyen tudunk beszélni:) Apa addig akar menni misszióba ameddig lehetősége van,én hiába mondanám,hogy ne menjen,akkor is menne:( Ő olyan "igazi" katona.PEdig angyon rossz amikor nincs itthon. (Évi téged sem, irigyellek,kamionos feleségnek lenni se semmi dolog)
Köszönöm szépen hogy elárultad a titkot:)

Mongi,várjuk az uh-s beszámolót:)

Szilbee,gyere ha tudsz,azért remélem minden oké:) Köszike a szülsétörténetet,de ehez időt kell szakítanom,hogy végig olvassam,de megteszem,mert nagyon érdekel :) :)

Judit,aranyos lehetet Marci :) Sokáig nem is lehet rájuk haragudni :)

Kép
Kép
tundi24

Tündi! Megint összekevertél minket Évivel! Az én barátnőm lett most terhes, az Évié már túl van rajta :wink: !

Én szeretnék kamionos párja lenni....nem unnánk meg egymást és a pénz sem olyan rossz nekik. :lol:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Elin!
Nagyon ari Lilcsi a képeken,sajnos a videót nem tudtam megnézni :cry: Pedig az előzökből itélve biztos nagyon klassz!Hát aszerelem már csak ilyen,úgy látszik Lilcsit hamar eltalálta Ámor nyila! :lol: :lol: :lol: :lol:
Franci ha meglátja Balázst csak annyit mond Pótejac :D = Pókerarc
Ja és igen egy pár napja nagyon édesen babázik,csak mindíg figyeln kell rá mert ő kommentálja mikor mi s történik!Anya fidej! :lol:

Judit!
Dávid nagyon jól elvan Francival,jelenleg is itt bírkóznak a szőnyegen és nagyokat kacagnak.Úgy látom a nagy korkülönbség sem akadály! :)
A párom márc elején jön haza,még 8 hét így számolok mert így nem tűnik olyan soknak!
Remélem összejön a munkahely,majd szorítok!

Mongi!
Méghogy mindenkinek írok,most látom Cleot is kifelejtettem! :oops: :oops:
Nos én sem engedem többé ki a párom,de ezt már meg is beszéltük!Tudod az előző kapcsolatomban nagyon sokat voltam egyedül,és teljesen elhidegültünk egymástól,és nem szeretném ha ez megismétlődne!

Cleo!
Ne haragudj,hogy kihagytalak a múltkor :oops: Mi újság veletek? Gyerekek jól vannak,hogy teltek az ünnepek? Ha van időd írj!

Tündi!
Igen akkor mi ingyen beszélünk :) ,nem volt bolond ember aki kitalálta ezt a díjcsomagok! Várj csak majd kint rájön a párod milyen rossz nélkületek,és átértékelődnek majd benne a dolgok(az igazi katona téren is)!

Jó éjt mindenkinek!
Vendég

Itt vagyok egy röpke pillantara!

Tényleg jól vagyunk! Aranyosak vagytok, hogy aggódtok, de nincs eü probléma, csak mikor az egész family itthon van, akkor valahogy több a meló. :lol:

Majd jövök hétfőn! Pusz! Szép álmokat! :)
szilbee

Üdv!

Ma meglátogattuk a párom barátját és az ő családját, ők most költöztek Szolnokra, és hamarosan ikerlányaik születnek! (Irigylem is őket, bár tudom, az első időszakban biztos nem lesz könnyű!)
Sajnos nincs még netjük, ezért nem tudtam őt meginvitálni ide, és az is lehet, hogy nemsokára befektetik a kórházba, mert már a 31. hétben van.

Pókerarc: mi is gyakran megnéztük, Marci csak fél füllel hallgatta, mert inkább játszott. Egyszer, mikor mondták, hogy "nyomják meg a pánikgombokat" ő is megszólalt: "pánikgomb". Azon jót mosolyogtunk :)
Neki még mindig nagy kedvence a skandináv lottósorsolás szerdán, mindig leül, ha jön a "golyós műsor" (sajnálatára, csak 1x egy héten)

Hajni! Akkor már nem kell olyan sokat várni! Az biztos, hogy az ilyen hosszú távollétet csak az igazán erős kapcsolatok élik túl.

Nóri! Én még anno a fehérvári Auchan-ban voltam ilyen jellegű tesztíráson, az régen volt, de gondolom hasonló lesz a Corában. Hát majd meglátom, próba szerencse.

Amúgy diákként én is dolgoztam pénztárosként, Tescóban. Nem nehéz megtanulni, de én a végére, 2 hónap után nagyon megutáltam. Borzasztó monoton volt. Néha elvittek árut feltölteni, azt jobban élveztem.

Jó éjt, szép álmokat!
judit_79

Auchanről jut eszembe: hallottátok, hogy mégiscsak Tesco épül a Szecskán, a Tesco épületét meg átveszi az Auchan? Én ezen nagyon meglepődtem...
Na, megyek tentézni én is, az ágy már be van melegítve :wink: :lol:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok

Letti,Hajni köszi a hiányolást.arik vagytok...jól esik tényleg :) :)

Most amolyan magamba tartom a bajokat,mert csak panaszkodni tudnék korszakom van...azért is nem írok :wink: .Karácsony előtt óta mindíg van valami vírus vagy mi nálunk...egyik megy..másik jön.nem mondom,hogy hú de betegek,de vagy fület melegítek,vagy arcot,orrszívás...és kettőnél már kiveszi az energiámat.persze ők pörögnek ezerrel. :roll: :lol:
Már örülni fogok,ha mennek oviba,mert akkor tudom,hogy okésak és egészségesek 8) ,de sajna ez még nem hétfőn lesz,mert még Zsoltit viszem kontrollra a fülészetre és inkább még Sziszit sem viszem ovizni addig

Amúgy.Szenteste nagyon jól telt,odavoltak az ajándékokért...a fenyőért szóval minden.Szilveszterkor is nagyon jól érezték magunkat.este 9-kor elmentünk négyesben szánkózni,utána tűzijátékoztunk.23-ig bírták a lurkók

na...most ennyire futotta.

puszilok mindenkit!!!!!!!!

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Évi és Nóri,ne haragudjtaok,hogy mindig összekeverlek benneteket!!Nem tudom miért van ez :oops: Igyekszem majd odafigyelni rá!!!Tényleg ne haragudjatok!!!

Cleo,én is szoktam panaszkodni,néha jó kiirni valakinek a bajokat,és itt a csajok mindig segítenek ahogy tudnak!!Gyógypuszik a gyerkőcöknek!!

Manó,hát remélem,hogy kint majd máskép fogja látni a dolgokat!!Az biztos,hogy jó díjcsomagunk van :)

Szilbee,jó,hogy egy kis időre bekukkantottál :)

Milyenek az utak szolnokon?Mert itt jágpálya,de be kellene jutnunk a praktikerbe,mert meg kell vennünk még ahiányzó dolgokat,hogy ha kedden jön a mester addigra meg legyenek.Remélem a 4es nem olyan vészes!

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Tündi, jégpálya minden! De mindjárt hazaér a férjem a Tescóból, majd megkérdezem, hogy az út van-e sózva...
Hú, melyik titokra is gondoltál?
Keverésért nincs harag, biztos összefüggünk Elinnel a tudatalattidban :lol:

Én első munkanapomra lebetegedtem, még tegnap is igen sz*rul voltam. Ma már úgy érzem, megmaradok :wink: Annyira be volt dugulva az orrom, hogy szegény Csongi mondta, csináljak valamit, mert éjjel megfulladok, és elkezdett sírni :wink: Mondtam neki, nyugi, azért a számon még jön némi levegő!

Cleo én is hiányoltalak már, éppen írni akartam, de a lányok megelőztek! Jobbulást nektek, azárt írj, meghallgatjuk ám a problémákat is :wink:

Judit, a Corában biztos sokáig tart majd a teszt, hallottam már róla... Azért egy kalappal neked!!! Amikor én munkát kerestem, elsődleges szempontom az volt, hogy normális legyen a munkaidő, tudjam a gyereket oviba vinni-hozni, ne kelljen túlórázni.

Elin, Tescó helyett Auchan? Jó lesz az nekem? Amit a kamionos feleségekről írtál, teljesen fedi a valóságot :lol: Főleg így 10 éve után. Azért vannak hátrányai is, de tényleg nyugi van itthon mikor dolgozik, aztán meg jó, ha hazajön, de néha elég is :wink:

Mongi, nekem meg az volt az első gondolatom, mikor Csongit megszültem, hogy végre, túl vagyok rajta, én ide többet nem jövök :wink:
Kíváncsi vagyok, az uh-n meg tudják-e mondani, hogy kisfiatok vagy kislányotok lesz!

Manó, akkor ezek szerint a nagy korkülönbségnek is vannak előnyei? Mesélhetnél erről nekem :wink:

Évi és
Kép
csongianya

Jaimee,végre volt időm elolvasni a szüléstörténetet :) Jó volt olvasni,és ilyenkor kicsit rossz érzésem van,hogy én nem tudtam meg, hogy milyen is egy természetes szülés,hisz nekem fájásom semmi volt,de a lényeg az az,hogy van egy édi kis babócám:) /Tudom,te nem tudod most olvasni,de majd ha visszaolvasol vmikor akkor megtalálod/

Évi,szerencsére a 4esen jólk tudtunk haladni,de itt az utcánk végén nem tudtam megállni,és kicsúsztam a másikutcára,szerencsére nem jött senki sem,mert lett volna nagy csatt.Remélem már jobban vagy,aranyos lehetett Csongi ahogy aggódott érted:)

Bevásároltunk praktikerben,még a hiányzó dolgokat a fürdőszobához,konyhához, majd hanyatt estem a végösszeg hallattán,100ezer nem futotta ki,igaz csak 548ft-val léptük tól,de akkor is :(

Kép

Kép
Kép
tundi24

Na, lányok! Nem megyek holnap dolgozni :cry: :cry: :cry: ! Lilcsi belázasodott. Elmentem a Tescoba tejért, meg vettem egy csomó cuccot neki (nagy leértékelések vannak gyerekrucikból is!!! És mire visszaértem, mama azzal fogadott, hogy szerinte lázas...aludt is, kedvetlen is volt. Megmértem és 38,2 volt neki.
Úgyhogy holnap irány a dokinéni.

Ez nekem akkora csalódás.

Nóri és az ovis...
Kép
elin

ELin.gyógypuszim Lilcsinek.szegénykém és pont most :(
Én a Cora hírdetését láttam ruci-leárazásokról,nekünk is kéne egy-két dolog a lurkóknak (magamról már nem is beszélek)

Évi.Ari vagy :) :) Édi,ahogy Csongi aggódik érted!!

Mi anyóséknál voltunk ma-elég gáz volt a 32-es út is...

Holnap elég korán megyünk az SZTK fülészetre-de szerintem megint tiszta jég lesz az út :roll: :roll: -majdcsak odaérünk..

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Cleó! Érdemes kimenni a Tescoba, mert nagyobbacskáknak sokkal több cucc van, mint kicsiknek, durrogtam is ott egy sort...de így is sikerült 8000 Ft-ból venni egy meleg kabátot, 1 tavaszi nacit, 2 pólót, 2 sortot, 1 szoknya+pólót és 1 kapucnis kardigánt. Magamra nem kaptam nacit :?

Voltatok a fülészeten? Szerintem én is kérek időpontot holnapra, biztos, ami biztos... :roll:

Lilcsinek reggelre még a szeme is tiszta csipa lett, arra is ráment a nátha. Boldog vagyok...Most még a cseppentéssel is kínzom.

Évi! Te hogy vagy??

Lányok! Arcot hogy melegítetek? Meleg ruhával?

Szilvi! Már jó régóta akartam kérdezni: te a gyógysapiba a betétet hogy melegíted? Mert a boltban azt mondták, lehet mikróba is tenni, de a papírján az van, hogy nem szabad.

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Nóri!
Nem szabad mikrózni!!! Rövidebb az élettartalma úgy! A mienk már bekocsonyásodott,mert Ádám nem hitte el, hogy nem szabad forralni a vízzel együtt! :twisted: De vettünk újakat!
szilbee

Nóri, be ne tedd a mikróba!!! Én szétégettem egyet :(
Melegíts vizet egy tálba, aztán tedd bele annyi percre amennyi rá van írva.
Nálunk arcmelegítésre az infralámpa jött be (magamnak is melegítettem a hétvégén). Semmit nem volt hajlandó az arcára tenni, a lámpával meg úgy csináltam, hogy énekeltünk közbe, aztán mikor megtanult számolni, ő számolt.

Hát nagyon rosszkor jött neked ez a betegség. Gondolom már felkészültél testileg-lelkileg, aztán tessék! A munkahelyen mit szóltak, hogy így "kezdesz"?

Csipa....jaj, remélem nem kötőhártyagyulladás.... kamillázd neki egy kicsit.

Nekem még mindig eldugulva az orrom... Most már köhögök is. Klassz. :(

Cleo, mi volt a fülészeten? Te melyik suliban végzed a tb ügyintézőit? Lehet, hogy én is elvégzem, legalább tudjam már, hogy jó-e amit csinálok :wink:

Évi és
Kép
csongianya

Sziasztok Lányok!

Elin!
Szegény Lilcsi,épp,hogy kikupálódik és már megint beteg! :cry: A dokinéni mit mondott? Jajj,remélem hamar rendbejön!
Az igen tényleg jó sok mindent vettél a Tescoba 8000-ért! :shock:

Cleo!
Remélem a gyerkőcök hamar rendbe jönnek!Mi volt a fülészeten?A jeget inkább ne is említsétek egy pár napja már alig tudok lemászni a lépcsőn a babakocsival,tegnap le is mentem és szóltam a közösképviselőnek,hogy intézkedjen,legyen letakarítva a lépcső mert ha lezúgok a gyerekkel kutya világot rendezek. De nem történt túl sok változás?majd lemegyek és letakarítom én! :evil:

Évi!
Engem is nagyon féltett Dávid,mikor kicsi volt,úgyhogy mindíg erősnek kellet látszanom.Olyan aranyosak,hogy tudnak aggódni. A nagy korkülömbség a mi esetünkben nagyon jó,imádják egymást,Franci folyton azt nézi mit csinál Dávid,és ő is úgy akarja csinálni. Dávid meg rém büszke erre és igyekszik példát mutatni a kicsinek! Szóval nagyon jól elvannak,soha nem kötelező játszani a kishugival csak ha kedve van.De azért ha néha megkérem,hogy figyeljen rá akkor szivesen teszi!

Tündi!
Még jó,hogy nem lett semmi bajotok!Én nem is mernék ilyen időbe vezetni.(Mondjuk lassan semmilyen időben nem merek :oops: )Az igen jól ki költekeztetek a Praktikerbe,na de ez hosszútávra szól,és ha már az ember megcsinálja akkor az olyan legyen hogy tetszen! :wink:

Mongi!
Voltál uh-n? Mit mondott a doki?

A kis betegeknek sok-sok gyógypuszi!
Vendég

Nóri,szegény Lilcsi:( Remélem hamar helyre jön!!A munakhelyen mit szóltak? Tényleg jól be tudtál vásrolni,néha ki lehet fogni az akciós dolgokat:) De általában mire mi odaérünk vhova ahol akció van kiválogatják :roll:

Cleo,mi volt a fülészeten?

Mano,hát nem semmi,hogy nem takarítják el a jeget,hisz nagyon veszélyes,nálunk is az utcában alig van eltakarítva,igaz idősek laknak,de mindnekinek van gyereke.

Évi,gyógyulj meg te is hamar.

Mi ma voltunk az oltáson,Lucucs nagyon ügyesen viselte alig sírt a kis édesem.Olyan büszke vagyok rá:) De képzeljétek el a doki néninek külön van tanácsadása haol az oltást kapják és ugye külön a rendelés.És egy anyuka hozott 2 gyerkőcöt,olyan 3-5év közöttiek lehettek.A kisfiú olyan beteg volt,hogy szegénykémre rossz volt ránézni,és mondja hogy hányt egész éjjel,meg reggel is?Kérdezem én,az ilyen anyuka miért nem hívja ki adokit vagy miért nem a rendelésre viszi?Inkább fertőz meg másokat?mert ez tuti bekerült a levegőbe:( Nagyon elkenődtem és remélem Luca nem kapja el,mert eddig szerencsére még nem volt beteg!!Egyébként 6660g 2,5 hét alatt fél kiló hízás :oops: pedig csak szopizik:) Volt egy 10hós kislány az 6670g volt:) Az én Lucusom egy óriás baby:)

Kép Betgeknek egy kis vitamin bomba!!

Kép
Kép
tundi24

Jó, jó, oké, nem tettem még sem mikróba a párnákat, sem forró vízbe, csak közvéleménykutattam :lol: .

Huh, lányok! Ez a szemcseppentés. Mindig beleizzadunk! Rá kell ülnöm Lilcsire, hogy ne legyen útban a keze meg a lába. Annak ellenére, hogy beteg, igen sok erő van ám benne :shock:
Amúgy reggel kamillázással indítottam, meg most napközben is terrorizálom vele, azt sem csípi.

Tündi! Valóban szép súlyban van Luca! :lol:
Nálunk is ez van a tanácsadáson amúgy! 2-3-ig t.a. lenne, 3-5-ig meg rendelés. De ott vannak a betegek, sőt, némelyiket még úgy kell elküldeni, mert menne be a rendelőbe, nem érti meg, hogy még nincsen rendelés, hiába jött hamarabb. Mondjuk, mi már oda nemigen megyünk, kinőttünk belőle.

Szilvi! A Rákóczi úton van egy műszaki kereskedés, ott is lehet hűtőket kapni (ügyesebbek még alkudhatnak is), de katalógusból is lehet hozatni. Majdnem a benzinkúttal szemben, egy udvarban. Ott voltatok már?

Petri! Nagyon csendben vagy! Ne csak olvasgass, tessék írni is! :wink:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Hali.

Édik vagytok,csajok,hogy gondoltatok a kis fülesemre :D cupp!!!!!!
Fülészet:
Amúgy...kopp-kopp -úgy néz ki mehet oviba-de már kihúzattam őket szerdáig,de sebaj--inkább legyenek itthon egészségesen... :lol: ,majd mennek csütörtökön,ha addig nem jön valami... :evil:

Szilvi!!! Lehet kapni külön olyan zselés tasit a sapiba???????? anno én amint megvettem-bevágtam a mikróba..gondolgatjátok :oops: (szerencsére csak az egyiket)

Arcmelegítés:alvás közben infralámpával,de van nejlonzacsiba só-az zokniba--hát nappal ezzel (jobban el is tűrik mint a lámpát) és még kb 450-en mikrot is kibírja :lol:

Menek,könyvelek :evil: :evil:

Évi.a Pentához járok TB/bér szakelőadó tanfira.ha gondolod még lehet jöhetsz :D :D pénteken van csak oktatás 14-18-ig

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

helló

a gépem lett újratelepítve... olyan lassú volt már hogy 10 perc kellett neki a begerjedéshez. Egy csomó program meg még hiányzik. Nappal egy bő órát alszik Timi az meg semmire se elég.

Balázst manókám is szereti na nem olyan látványosan mint Lili :lol:
Csak ha meglátja akkor rögtön mondja hogy Balázs. A pókerarc alatt kapott rá.. Balázs és Pista bácsi :lol:

betegeknek jobbulást!

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Cleo!
Igen lehet kapni a patikában is. Anya is onnan hozta nekünk )ott dolgozik). Lehet persze, hogy rendelniük kellett... azt nem tudom. Ha nem sikerül venned, akkor majd hozatok anyával.

Majd jövök még, csak szopi idő van!

Pusz!
szilbee

Sziasztok!

Nekem úgy rémlik, az OMKER-ben vettem külön zacsit, mikor én is bevágtam a mikróba :lol:

Cleo, a szakelőadóihoz nem kell előtte TB ügyintézői? És hány előadás volt, hogy lehet még hozzá csatlakozni? Mennyi ideig tart, és mennyibe kerül és hol van az előadás? Fizeti a főnököm, csak jó lenne előre tudni. Válaszaid előre is köszi :lol:

Petri, jó,hogy újra itt vagy! Nekem is ilyen volt a régi gépem, az agyamra ment. Nem bírom a lassúságot... semmiben :lol:

Elin, remélem azért nem sértődtél meg a mikrós dolgon! Csak segíteni akartunk :wink:
Hogy van Lilcsi?

Mi meg ma elaludtunk, de nagyon. Külön szobában, nem állítottam be az ébresztőt. 7:48-kor riadtam, hogy már lassan a munkahelyen kellene lennem... Csongi már fenn volt, kérdeztem miért nem ébresztett fel. Hát azt hitte ma nem kell oviba menni :lol:

Évi és
Kép
csongianya

Évi! Dehogy sértődtem! Jót nevettem azon, hogy letámadtatok, hogy nehogy betegyem :lol: Mármint a párnát a mikróba....

Lilcsi szeme még mindig olyan, mint a b...ott nyúlé, szegénykének. Piros is, fele akkora is. Ma, mintha nem csipásodna annyira.

Azért valamiben jó a lassú tempó, nem? :shock:

Csonginak azért van sütnivalója :lol: :lol: !

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!

Nézzétek meg a köv. oldalt!
Gyerek mondókákat találtok rajta.

www.ltime.hu/hoppa/index_mond.html

Vagy

http://hoppa.ltime.hu/index_mond.html

Szaisztok!

Üdv.
maci1981

Petri,az én gépemmel is van mindig vmi,igaz msot tesómét használom,ez elég türhetően viselkedik :)

Évi,Csongi nagyon okos fiú,próbálkozott hátha nem viszed oviba :P

Nóri, Lilcsi remélem hamrosan rendbe jön :)

Cleo,örülök,hogy jobban vannak a gyerkőcök,igy egy kicist gyógyultam is élvezhetik az otthon létet :)

Én meg ma eddig csak rohangáltam szegény Luca a dédikével volt,voltunk cegléden a k&h-nál,de nem tudtunk intézni semmit,majd jöv hét kedden megyünk vissza és akkor utalják is a pénzt a tulajnak :) Remélem már nem lesz belőlle semmi gond,mert már nagyon ki van a tulaj,és tegnap elég csúnyán beszéltek velem,de hisz én nem tehetek róla,hogy jelzálog van rajta és nem halad :evil: :evil:

Kép
Kép
tundi24

Timi újabban nem akar pelust felvenni csak bugyit. Persze nem szól ha jön a pisi v kaki. Reggel is az ágyból kimászás után rögtön közölte velem hogy bugyit! Ha nyár lenne akkor oké de télen? Most minden pisi után át kell öltöztetni.. vagy nagy ordítások között ráadom a pelust. (főleg ha megyünk valahová)
Nem tudom mivel árok jobban ha hagyom bugyiban vagy lebírkózom a pelusfeladáskor. Most bugyipelust vettem de azzal se jobb a helyzet.

Évi
Azért irigyellek hogy Csongi téged hagy aludni :D

Nóri
Mit mondott a dokinéni?

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Sziasztok!

Nem sokat aludtunk éjszaka, mert Marci fönt volt hajnalban vagy két órát. Csak pörgött meg nyafogott. Aztán reggel 9-ig ő aludt, de én akkor se tudtam, mert vágják a veszélyes fákat a házunk előtt, és egész nap zaj van.
Úgyhogy kissé nyűgös voltam ma délelőtt.

Nóri: hogy van Lilcsi? Szegényke, tényleg még alig gyógyult ki az előzőből. :cry: Jobbulást és gyógypuszikat nek!!

Petri: és a bilivel nem próbálkoztok? Ha már ilyen lelkes a Timi :) Biztos kényelmesebb neki a bugyi, mint a pelus. Persze, ilyenkor télen nem a legszerencsésebb. Marci imádja amikor este fürdés előtt levetkőztetem, és vigyorogva rohangál meztelenül a lakásban. Olyankor rá is ül a bilire, és produkál pár cseppet. Napközben viszont elzárkózik attól hogy bilire üljön. Pedig díjaznám, mert drága a pelus.

Tündi: a mi dokinknál szerencsére megoldották, és előbb van a tanácsadás, utána rendelés, de a tanácsadásra nem engedik be a betegeket. Hiszen annyi pici babát hordanak oda oltásra.

Na voltam a corában teszt íráson... Hát jót mosolyogtam magamban a teszten (ki kellett választani, mi szeretnék lenni és mi nem... Olyanból hogy mondjuk piros kör szeretnék lenni vagy zöld háromszög... ) Kissé furának tartom, hogy egy ilyen teszt alapján döntik el, hogy behívnak-e elbeszélgetésre.
Szóval ez volt. Ja és közben Marci itthon volt az új bébiszitterünkkel, és nagyon jól elvoltak, úgyhogy örülök, hogy jól választottunk!

Na megyek, én ledőlök egy kicsit..
judit_79

hát sziaszok!!Buék így útólag is!

Betegeknek jobbulást!
Visszaolvasni nem nagyon birok,elég sok dolgom összefutotott ezért is nem jövök,de próbálkozom az olvasással!

Rólunk!
első fogacska kinn van de szerintm az alsó kettő is,kúszunk mászuk,tigrisként vetődik a távírányítóért!Próbálkozunk a napi ötszöri kajával mert így a lelkem éjjel nem kel fel,de ezen még van némi csiszolni való!Hát röviden ennyi

Kép

Kép
katlina

Sziasztok!

Na, megjöttünk az SZTKból, Lilcsinek megint be van gyulladva a füle. Persze semmi újdonság kezelés terén -Ospamox, köhögéscsillapító, orrszívás, Nasivin, meg melegítés-, de legalább tudom, hogy nem kamuból kapdos a füléhez. Kérdezte a doki, hogyszokta-e jelezni, ha fáj, és mondtam neki, hogy mióta felszúrták a fülét, azóta folyton odakapdos, már ezért nem tudom, hogy kamu-e vagy nem?
Pénteken kontroll.
Ja, meg kérdezte a doki, hogy sűrűn van-e begyulladva a füle, telente. Hát, mondtam, hogy ezen a télen volt még, 2x. Erre ő: "Csak?". Hát köszike....

Pircsi! És Timi szól, amikor pakol valamit a pelusba? Mert akkor tényleg elő kéne venni a bilit. Lilcsi még csak nem is jelzi, pedig már illő lenne :roll:

Szegény Tündi, csak egyszer legyen már elintézve az a ház...!

Judit! Ez az, én is ezektől a kérdésektől akadtam ki! :lol: . És mennyi ilyen hülye dolog volt???
Jó, hogy Marci így elvan az idegennel is, bár nem sokáig lesz idegen, ha oda-odahívjátok(tényleg, mennyi a tarifája?). Itt a házban felajánlotta egy néni, hogy vigyáz szívesen Lilcsire, csak nagyon betegen ne vigyem hozzá. Hát olyankor gondolom, senki nem passzolja le a gyerekét. De mondtam is neki, hogy biztos, hogy szaván fogom fogni. :lol:

Na, megyek már, mert Balázs van, Lilcsi meg hát olyan kis szégyenlős :lol: , garde dame is kell hozzá... :wink:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!

Cleo! Sajnálom, hogy betegek voltak a gyerekek, de legalább a karácsonyt azért élvezték.
Akkor most zajlik nálatok az élet, hogy otthon vannak még.
Vizsgáid mikor lesznek?
Ha lesz idöd, irnál nekem az ovitokról, hogy milyen egy ismim lehet, hogy odairatja majd a kislányát. Köszi

Elin! Drukkolok, hogy Lilcsi gyorsan meggyógyuljon, szegénynek most nagyon összejött minden. Hátha most már kevésbbé lesz fogékony a bacikra, hogy ennyi mindent elkapott.

Katlina! Robika nagyon ügyes, hogy már igy mozog, gratula a fogacskához.

Judit! Jó kis tetszt lehetett. A barátnöm is irt valahol egyet, abban azt kérdezték meg, hogy mit csinál, ha szorulása van. Hát erről ennyit.

Nem tudom mi lehetett az éjszaka, de Antónia is nagyon rosszul aludt, pedig mostanában már nem volt semmi gond az alvással.
Lehet, hogy front volt?

Petri! Aranyos Timi. Nálunk pont forditva van egy darabig elvan bugyiban a kisasszony szól is mindig, ha pisilnie kell,. de egy idő után közli velem, hogy a pelenkámba akarok pisilni.
Hát egyszer csak kinő majd ebből is.

Tündi! Ki a gyerekdokitok? MIlyen ügyes a dédi, hogy igy elbabázik, biztos nagyon élvezték egymás társaságát.

Évi! Végül akkor sikerült még időben beérned a munkahelyedre?

MIlyen pocsék idő volt ma is, igazából nincs sok értelme kimozdulni itthonról.
Holnap megyek uh-ra, remélem nem kell majd egy fél napot ott ülnöm, már vettem újságot, meg viszek majd kaját, éhenhalás ellen.

Kép
Kép
mongi

Sziasztok.

Évi.még nem vagy lemaradva.asszem 3előadás volt eddig (most januártól indul meg majd jobban).2éves öszesen.nem kelll Tb-üi előképzettség,mert ez magába foglalja azt is.(vagyis ha első év végén megunod stb-levízsgázhatsz és megkapod a Tb-bér üi végzettséget (középfokú),de ha választod,hogy továbbmész akkor a legvégén kapod meg a felsőfokú végzettséget.összeget csak kb tudok:vízsgákkal 180-200e (15vízsga lesz-az első kb.májusban)
Csörizd meg szerintem a Pentánál az üi csajszit-nagyon aranyos-bizti tud segíteni,hogy megoldható-e.most pénteken lesz előadás.

Szilvi.köszi.meg fogom nézni akkor,hogy van-e :)

Letti.oké.mindenképpen írok valamelyik nap az oviról majd priviben.

Zsu.intéztetek valamit?

Elin.puszi Lilcsi fülére.gondoltam ma rátok :wink: .Én azt utálom,hogy mindíg nyomják az antibigyot szegény gyerekekbe :x

Pusszantásom.

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Sziasztok!

Csak egy gyors bekukkra van most időm,csak,hogy ne essek megint ki nagyon,mert akkor nem tudlak benneteket nyomon követni!

Elin!
Szegény Lilcsi,megint a fülecskéje! :cry: Még azt mondja a doki,hogy csak 2x! :shock: Hiszen még most gyógyult ki az előzőből szegény!Remélem hamar rendbejön!Ja és még el nem felejtem,klassz az új vonalzótok!

Cleo!
Örülök,hogy meggyógyultak a gyerkőcök! :)

Katlina!
Robikának nagy gratula!

Mongi!
Majd számolj be az UH-ról,kíváncsian várjuk! Rákérdezel a nemére?

Judit!
Ilyen hülye teszteket kell kitölteni,nem is gondoltam volna!És mi szeretnél lenni piros kör vagy zöld háromszög,mostmár én is kíváncsi vagyok! :wink: :lol: :lol:

Tündi!
Fel a fejjel,majd csak rendbe lesznek már ezek a ház dolgok!Még jó,hogy a dédire lehet számítani,és így Lucust nem kell mindíg magatokkal cipelnetek ilyen helyekre!Mit megadnék én is ha lenne ilyen segítségem!

Petri!
Szerintem,ha már ennyire nem szereti a pelust próbáld rávenni arra,hogy csüccsenjen rá arra a bilire!

Na most mennem kell mert a szomszédszobában áll a bál!

Jó éjszakát!
Vendég

No most van egy kis időm visszaolvasni... Dévid beszunyált a karácsonyfa alatt. :P

Képeket folyamatosan nézegettem. Olyan jó, hogy ilyen sokat tesztek fel!! :mrgreen: Ezt mindig így kéne csinálni.

Nóri!
Látom tényleg élvezte lilcsi a havat! :lol: Tök szuper az overálja!!
De jó hogy már így jelzi, hogy másik pelust akar. Szerintem pikk-pakk szobatiszta lesz! 8)
Azt a boltot nem ismerem, de megnézzük! :D Köszi!
Doki nem mondta, hogy mitől lehet ilyen gyakran begyulladva a füle??

Judit!
Barátnődék (akivel majdnem egyszerre szültem) hogy vannak??
Bennem is pont ezek az érzések kavarognak még mindig a bölcsi miatt. :s Nagyon nehéz elengedni őket...

Mongi!
Ez tényleg így van, hogy a fogadott szülésznő megcsinálja a szülészeten az nst-t és nem kell várnod annyit!
Uh-n mi volt??

Mano!
Még nem vettünk hűtőt... még mindig csak keresgetünk... :s
Franci hogy van? Meggyógyult már?

Cleo!
Nekem is szokott ilyen időszakom lenni, hogy nincs kedvem a saját bajomról beszélni... de ez a ritkábbik eset!! :oops: Viszont tök jól esik, hogy mindig meghallgattok. Néha azért kell hogy az ember kidumálja magából a bajt!! ;)
Gyrkőcök hogy vannak?

Tündi!
Teszel majd képeket a szétvert lakásról??!!

No Dévid felébredt... megyek babázni! Pusz!
szilbee

Nóri,szegény Lilcsinek kijut ebből a fülfájásból :( de remélem azért hamar rendbe jön a kis drága :)

Mongi,majd írd meg mi volt uh-n :) Azt hiszem ma Jakab van,én nála szültem tőle lehet bátran kérdezni,de lehet ezt már addig nem olvasod :( A gyerek dokink abonyi Homoki Ildikó,nagyon rendes,kedves doki néni :) Szerintem ő sem igen tudta,hogy jön az a beteg gyerkőc:(

Katlina,nagyon ügyes már Robika:) A fogmanókat,hogy viseli?

Judit,nagyon sok Boldog Névnapot Marcinak :) :) Kép

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Mongi! Írd ám meg, hogy mi volt UH-n!!
Igen, lehet, hogy front volt, ma már jól aludt Marci (meg én is).
Utálom ezt az időt, csupa latyak minden, nem szeretek kimozdulni se. A fiatalembernek viszont kéne a levegő meg a mozgás.

Hajni! Volt amikor a piros kört választottam, de volt még sok hasonló kérdés.(pl. milyen bútordarab szeretnék lenni és hasonlók)

Nóri! Végülis nem volt vészes, 1 óra alatt lezajlott a teszt, én még szórakoztam is rajta. Csak hülyeségnek tartom, hogy ez alapján döntik el, hogy egyáltalán behívnak-e elbeszélgetésre.
A bébiszitternek 500-at fizetünk 1 órára, azt mondják, ez itt Szolnokon teljesen reális ár. De érezni, hogy ő elsősorban nem a pénz miatt vállalja. Az unokái Pesten laknak, a "pótunkáját" peig akire eddig vigyázott, kimegy külföldre a szüleivel. Nagyon aranyos Marcival, és Marci is kedveli, ez a lényeg.

Szilbee! És hogy viseli Levente a bölcsit? Gondolom ő már megszokta!
A barátnőmmel pont tegnap beszéltem telefonon, de nem jó hírt mondott :(
Szegény pici baba kórházban van, mert hasmenése volt, és már majdnem kiszáradt. A gyerekdoki nem vette komolyan a problémát, ezért az utolsó percben került be a kórházba a baba, rögtön infúzióra tették. Olyan rossz volt ezt hallani :( De már túl van a nehezén.

Cleo! Jól hangzik ez a tanfolyam! De biztos nehéz lesz. Sokat kell tanulni?

Tündi: köszönjük szépen, de nem most tartjuk Marci névnapját! Kicsit sok lenne így, hogy szülinap-karácsony is elég közel esik, még a névnap is, ezért aztán augusztusban ünnepeljük, akkor is van Marcell nap!

Homoki Ildikó tényleg nagyon aranyos, mi ultrhangra járunk hozzá. Épp pénteken fogunk menni ellenőrzésre.
judit_79

Judit!
Szegényke! :( Remélem nem lesz semmi baj! Bent lehet vele anyukája, ugye?! Nagyon szorítok érte! ++++++++++++++++++++++++++++++
szilbee

Ja igen...

Levente már megszokta a bölcsit. :) Csak én nem.. :roll: :oops:

Ádám viszi minden reggel én meg 8 után mindig kérek tőle helyzetjelentést, hogy zajlott a bölcsiben a gyerkőc átadása. Ma reggel ezt a levelet kaptam páromtól:

[quote]H írta:ehe, érdekes volt…

Bementünk, kicsit az udvaron lemaradt. Leguggoltam, széttártam a kezem, kocogott vagy 20 métert és megöleltem. Aztán jól megnéztük az ajtót, bementünk, úgy kabátban, mindenben ment a szandáljáért.

Leült a kispadra, a nadrág ugye csúszott, lecsúszott a földre. Na, ez nagyon tetszett, innentől kezdve nem tudtam felültetni, mindig szándékosan lecsúszott, vigyorgott, kijelentette, hogy csúszik, és összességében kurva jól érezte magát.

Levettem a kabátját, akkor is csak vigyorgott, fetrengett. Az angol (?) apuka meg is jegyezte Olivér fiának, hogy „It isn’t nice, laying ont he floor, is it?” Na, ezt mintha értette volna Levente, felkelt, leült, befejeztük az átöltözést, bár harisnyában feszt menni akart befelé. Levettem, ráadtam a melegítőt, szandit, had menjen. Szóltam neki, mosson kezet. Na, mire minden ruhát elrendeztem, addigra már a csoportban is bent volt… J

Szóval így ment. Rosszalkodott, de tudta a dolgát.

:lol: :lol:
szilbee

Szilbee!
Igen, bent van vele az anyukája! Azt mondta, 3-4 napot kell bent maradniuk, de aztán mehetnek haza!

Aranyos volt a sztori Leventéről, jót nevettem rajta ! Angol apuka beszólása is jópofa.. :lol: Külföldiek is járnak a bölcsibe? Nahát, ez tök jó.
judit_79

Na, hali! Ma elkapott a tisztasági láz....de már lecsillapítottam :wink: . Kitakarítottam a konyhaszekrényeket, már épp rájuk fért.

Mongi! Az uh-eredményre én is nagyon kíváncsi vagyok!!! Meg hogy mennyit kellett várnod? Szülésznő ügyben döntöttél már?

Köszönjük a gyógypuszikat!! Lilcsi szeme már kezd helyrejönni. Vagyis, már nem látszik rajta semmi, de azért még kell csepegtetni. És ez a szemcsepp is antibiotikumos.
Antibigyóról meg annyit, hogy ha már lázas valaki, akkor bizony elkel. Most utánaolvastam a neten, általában a homeopátiás szereket ajánlják, de ember legyen a talpán, aki kiigazodik, milyen fülfájásra, milyen bogyó kell? És én, mint laikus, nem fogok a saját fejem után menni. Amíg az orvosok ezt tudják adni egybehangzóan, én is elfogadom, és nem a netes írományokat veszem alapul. Ezt már megszívtam annak idején is, mikor terhes voltam.

Évi! Veled mizu'? Lizocskáéknál voltál már? Leszel Cleo csoporttársa? :lol:

Áááá, Szilvi! Nem azt jelezte Lilcsi, hogy van a pelusban!! Csak szerette volna, ha vele foglalkozik Marika néni, még ha az csak peluscsere is. Itthon is csinál ilyet, hogy hozza a pelenkát és közben csapkodja a nunáját, közben meg nincs is semmi extra. Szívatott is már meg, hogy kérdeztem, "van-e kaka?", mert büdi volt, ő meg hevesen bólogatott és mondta, hogy "kaka", kicsomagoltam, és csak a szaga volt ott, más nem. Szóval huncut. :lol:

Olyan jó lenne, ha Lilcsi is itt tartana már a bölcsivel, mint Levente! Igaz, még eddig nem sírt, mikor otthagytam (az én jelenlétemben), de ami késik, nem múlik.

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok Lányok!

Szilbee!
Köszi a kérdést Franci már meggyógyult,a régi kis roszcsont formáját adja! Egész nap be nem áll a szája,folyton figyelni kell rá mit csinál,mert ha nem akkor minden percben csak azt hallom "anya fidej,anya,nézd csak" de folyamatosan. Szóval kitöltjük a napot rendesen,most éppen alszik ilyenkor kicsit kikapcsolódom!
Leventének biztos hiányzott is már kicsit a bölcsi,ott a sok gyerkőc,a játék!
Egyébként mit is mondott az az angol apuka,mert én nem tudni angol! :oops:

Judit!
Szerintem az 500Ft/ Óra nagyon korrekt ár a bébiszitternek,mondjuk nincs benne tapasztalatom de jól hangzik,és tényleg az a fontos,hogy Marcinak is szinpatikus,és elvan vele!
Szegény kisbaba,némelyik doki olyan felületes,én a helyükben ezek után tuti dokit váltanék!

Elin!
Lilcsivel mi újság?Remélem már jobban van?

Pusza mindenkinek!
Vendég

Hajni! Majdnem egyszerre írtunk! :lol:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?