Sziasztok! Nagyon tetszettek a szülés beszámolók! Akinek még van kedve, és föleg ideje, szívesen várjuk a többit is. Az a klassz az egészben, hogy mindenki összeségében pozitív élményként élte meg a szülést, és ez minket, akik közeledünk a nagy eseményhez, nagyban megnyugtat.
A héten én is már beléptem az utolsó harmadba, de szerencsére még nagyon jól érzem magam. A hasfeszülést én is tapasztalom, de nem csak evéskor, hanem pl. hosszú és tempós sétáláskor is. Az étvágyam nekem is úgy 1-2 hete iszonyatosan megnött. Örület, hogy milyen mennyiségeket képes vagyok megenni (önmagamhoz képest). Próbálom a plussz mennyiségeket gyümölcsböl fedezni, de így is sikerült 2 kg-ot egy hónap alatt fölszedni (összesen +6kg-nál járok). Én még egy hónapot dolgozom, aztán otthon leszek a lányokkal, mert nekik is szünet lesz az oviban. Végre eljutunk az állatkertbe is, amit már oly régóta ígérek nekik (egyébként kocsival ötpercre lakunk
). Jól bírom a melót csak a sok ücsörgés fáraszt.
Lara, örülök, hogy végre te is élvezed a mocorgásokat, ugye milyen megnyugtató?
Kata, Kingusnak már nagyon szép a súlya, és még két hét alatt is biztos növekszik! Most már hamar elrepül az a néhány nap és karodba veheted a kicsi lányt. Egyébként szülés után rögtön hazamentek Érdröl vagy maradtok 1-2 napot?
Snoopy, netán történt valami szerdán, hogy nem jelentkeztél?
Andrea