Új privát üzeneted érkezett!

Pandácska, nekem nem indul el. Lehet béna vagyok?
pedig én szivesen megnézném.
gmelcsi1

Pandácska, megnyitni meg tudom, de a film nem indul el.
Nem kell külön kattintani semmire, ugye?
gmelcsi1

Melcsi,
Nekem azonnal indul, de ha neked nem akkor a piros vonal mellett a play gombra katt és az elindítja.
Vendég

sziasztok.

sajnos halvanyodik a csikom,ez nem jelent valami tul jot.

krevi nem szabad enyire nekikeseredned mert ez nagyon is hatraltathatja a teherbeesest.

Kép
monyo83

Monyo,
Halványodik? Most csináltál 1et? Lehet többet ittál mint eddig és ezért halványabb.
Vendég

panda 1,5 oras pisibol csinaltam 11 kor es eleg halvany lett halvanyabb mint a hajnali.

Kép
monyo83

Monyó, nem feladni!!!!!!!!!!!

Panda, megsírattál!!!
Vendég

Monyo,
Szerintem ezzel most ne tőrdöj, majd holnap hajnalban csinálj egy tesztet, olyat mint a ma hajnali, és meglátod nem halványodik a csíkod :wink:

Lafi,
:wink:
Vendég

Pandácska, hát ez az, nincs play, én is azt kerestem. Feljön a video, de ne indul el, és nincs mivel elindítani. Ha rákattintok, akkor becsukja az egészet.
Lehet a itten gépen nics fent valamilyen formátum.
Majd otthonról megpróbálom. :D

Monyó, szerintem is hajnaliból csináld, biztos még nagyon korai a terhesség azért halvány a napközbeni.

Krévi, hamarosan eljön a mi időnk is, érzem. Tehát fel a fejjel. :wink:
gmelcsi1

Sziasztok!

monyó nekem is úgy volt hogy az első 2-3 napi tesztem anapközbeni halvány volt. De aztán rá párnapra már a nappali is olyan erős volt mint a kontrolcsík. Úgy hogy ne izgulj. Dokihoz mior mész?

Krevi nem mertem bevállani még, azért szerintem a műtét utáni két hét még nagyon korai lenne, szerintem kell az az egy hónap hogy regenerálódjon a méhem, és akkor amikor megjön a rendes menszeszem január közepén akkor már élesben megy.
Csak akkor is legyen ilyen szép peteérésem.

Meg most elkezdtem szedni a cetebe-t meg immunerősítőt hogy egy kicsit felerősödjek a sok betegség után.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Vagy szerintetek már lehetne együtt lenni? Dokim 2 hetet mondott, ma van 2 hete. Vagy nem lenne baj ha sikrülne? Nem túl korai?

Kép

gabi1

hali.

megbeszeltuk a parommal hogy delutan tesztelek(ameddig birom pisi nelkul szerintem meg max fel ora)holnap ugyanigy tesztelek es osszehasonlitjuk a ketot akkor latszik hogy halvanyodik e.

aki kerdezte.nem,nem dolgozom.

gabi szerintem hagyjatok ezt most ki.nekem sima vetelesem volt nem muszeres befejezes de a doki azt mondta kell a pihi a szervezetnek,nekem 3 honapot mondott.

Kép
monyo83

Szuper a video pandácska:)

Szerintem akinek nem indul annak valamilyen program nincs feltöltve a gépére, egyébként magától indul.

Gabi, nem egészen értelek, ha a doki csak két hetet mondott, akkor (már persze,ha bízol benne), mi a gond...lejárt a két hét!

monyo, drukkolok Neked, ismerem én is ezt a teszt mizériát, nehéz ebben okosnak lenni. mindenesetre amíg két csík van az bíztató:)

szerintem jó érzés megnézni pandácska videóját, főleg annak tudatában mennyit küzdöttek ezért a babáért:)
Hajrá Pandácska:)
k.vanda

monyo 3 hónapot nem akarok várni, de én is úgy gondolom, hogy műtét után meg kellene várni amig magától újra megjön és utána már lehet.

Kép

gabi1

vanda azt tudom hogy a két hét letelt, de az nem biztos hogy jó lenne a szervezetnek ha rögtön a műtét utáni hónapban már esetleg terhes is lennék, vagy nem tudom, fogalmam sincs, még sosem volt vetélésem. dokihoz meg majd kedden megyek. annyit mondott hogy clostyt nem ír fel márciusig. De azt nem mondta hogy spontán nem próbálkozhatunk. Én csak attól félek hogy ne hogy megint vetélés legyen belőle.

Kép

gabi1

persze az egészen más,ha azt mondta a doki ,hogy két hét után lehet együtt lenni, de óvszerrel.

hihetetlen gazdaggá tesszük ezeket a teszt gyártó céget, egyébként a helyedben monyo, én is egyfolytában tesztelnék...
k.vanda

megneztem en is pandacska videojat,nekem magatol elindult.tok jol meglett csinalva.teccika pingvines kep:)

gabi mi sem vartunk 3 honapot,de azert egy menzit varjal szerintem,csak megpiszkaltak bent.

Kép
monyo83

vanda nem, azt nem mondta hogy óvszerrel, annyit mondott hogy két után lehet nemi életet élni, márciusig nem ad clostyt, és két hét mulva kontroll, így váltunk el.

Kép

gabi1

gabi, szerintem akkor világosan beszéld meg a dokival, ne legyél bizonytalanságban.

lenne egy kérdésem:

ha átlagosan gyógyszer nélkül 32-34 naposak a ciklusaim, akkor ha van peteérésem (ami ugye nem biztos), akkor az kb. a 16-19 . nap körül lehet.

Vagy lehet olyan ,hogy pl.már a 14.napon van pé., de csak a 32. napon jön meg.
ha jól tudom, a pé. utáni 14 nap általában állandó????
k.vanda

vanda persze kedden mindent megbeszélünk.
nekem is eddig a 17. napon volt peteérés és a menszi a 31. napon jött meg, már amikor volt peteérés, de nekem a clostytól is így volt.

Kép

gabi1

vanga szerintem 16-19 a realis.

en most uttanakerestem es dec 18an volt pem(akkor emlegettem valami menziszeru fajast a homerosbe,gondolom az lehetett pe)
akkor ma vagyok 16dpon.

Kép
monyo83

köszi:)

azért kérdeztem ,mert kicsit számolgattam, vajon ha volt pém. elkaphattuk-e?

együtt voltunk a 10.11. 14.16.18. napon. Mondjuk a 10.11. napi szinte esélytelen, de talán a többi igen. főleg ,hogy a spermium több napig életképes ,tehát ha jól gondolom akkor ha mondjuk a 20.napon volt a pém. akkor a 18.napi katonák még várakoztak talán...

ma a 21. napon vagyok.
k.vanda

siman elkaphatatok.

nalam ez csak tipp,semmivel nincs alatamasztva hogy akkor volt pem,mive spontanoztunk igy nem figyelgettem hogy mikor vagyunk egyutt.ezt is csak azert tudom mert nagyon megijedtem hogy meg fog jonni es kerdeztem a homerosoktol hogy ez mi lehet es egy csaj mondta hogy lehet pe.onann gondolom hogy akkor volt.

Kép
monyo83

SZiasztok Csajok,

Pandácska ez eszméletlen, meg is könnyeztem kicsit. Itthon elindult egyből, tehát a benti gépen nem fut valami.
Annyira aranyos és szeretettel teli. Nagyon tetszett. :D

Gabi, a helyedben én is várnék, még ilyet nem is hallottam, hogy két hét múlva engedélyt adjon a doki.

Vandus, Nagyon szorítok, hogy elkaptátok-e.

Én ma vagyok a 14. napon. Kezdem érezgetni a hasam. Szerintem holnap meg lesz a pé.

Monyo egyből írd meg az eredményt.
gmelcsi1

melcsi akkor nem jól fogalmaztam, nem azt mondta hogy két hét után már lehet próbálkozni. hanem két hét után már lehet nemi életet élni, persze ha nincs vérzés meg más tünet. A védekezésre nem tért ki, csak annyit mondott hogy két hét mulva kontroll, és hogy clostylbegitet nem ír most fel, mert kell hogy pihenjen a szervezetem.

Kép

gabi1

Szia Gabi,

Ha nem mondta a doki, hogy védekezzetek, akkor szabad a pálya.
Azért légy óvatos, szertintem tényleg várj meg egy mensit, akkor tudod igazán, hogy minden rendben.

Monyo, teszt?
gmelcsi1

Köszönöm lányok örülök, hogy tesztett nektek :D
Vendég

sziasztok.

nagyon ugy nez ki hogy ez a baba sem akart velem mradni.Ma reggeli tesztem ugyanolyan halvany mint amit hetfon csinaltam tehat egyertelmuen csokken a hcg szint.Most varom hogy megjojjon,gondolom nem kell reszleteznem hogy erzem magam.

Kép
monyo83

Monyóka, nagyon sajnálom :cry:
Vendég

Drága Monyóka

Csendben követtem az eseményket,és szoritottam én is neked.
De nem gartuláltam mert kérted,hogy ne tegyük.
Nagyon sajnálom,tiszta szivemből :cry: :cry: :cry:

Kép

Kép
edinka

Monyo, nagyon sajnálom. Hatalmas ölelés neked. :cry:
gmelcsi1

Monyo sajnálom :cry: :cry: :cry: :cry: De még szerintem ne add fel!!

Pandácska megnéztem a kisfilmedet, nagyon TETSZETT. Az igazság az hogy kicsit meghatódtam tőle :cry: de nekem az ilyesmi mindig sok erőt ad!!
No és huu jó nagy már a pocid :lol:

"Ha az élet citromot ad................csinálj limonádét!
árnika

Pandácska, én még mindig arra tartogatom a filmed, hogy ha majd terhes leszek megnézzem. Tudom, ez az én hülyeségem, dehát ez van. Most én is rossz passzban vagyok. Ha most sikerülne ez a ciklus elkerülhetném a GYES-t, ami ugye 26,000 Ft. Nem túl sok. Ha terhes lennék, az betegállományt jelentene, ami lényegesen több. Persze nem csak ezért szeretnénk 2. babát.

Monyó, és még mindig csöndben szurkolok.

Ma egy jó nagyot csavarogtam a WestEndben. Vettem is egy pár dolgot. Majd du. az év első értekezlete volt a suliban, ahol tanítok. Ez egy kicsit helyrebillentette a lelki egyensúlyomat.

krévi
krévi

Jajjj, nem is írtam, vettem egy terhességi tesztet, és kaptam hozzá ajándékba 3 db condomot. :D Egy jót nevettem rajta. Persze a tesztelés csak a jövő hét utáni héten lesz aktuális.

Gabi, szerintem is az 1. mensit várd meg.

krévi
krévi

Panda!

Nagyon megható a videó!Csodálatos :)

Volt már valakinek olyan, hogy a closty előrébb hozta a mensit?
Látom, mindenkinek inkább kitolta.
Nekem Hétfőn lett volna esedékes és a ciklusaim egyébként 32-35 naposak

???????????????
Vendég

Ja, 25 napra jött meg. A 28-hoz viszonyítva :(
Vendég

Szia Melus,

Nekem pont, hogy a 28 napos ciklusomat kitolta először 35, majd 30 napra. AZóta 30 napos.
Még nem hallottam, hogy valakinek előbb jött meg.
Ez az első hónap, hogy szeded?

Krévi, nektek tényleg nem lenne, akkor mindegy, hogy mikor jön össze a babó. Hátha mostmár mi jövünk. :D
gmelcsi1

Szia Melcsi!

Igen, az első hónap
Vendég

Sziasztok!

Melus75! Első hónap clostim, a peteérésemet előrehozta (orvos szerint és uh szerint még apró tüszőim sem voltak) 17-ik napra 23-24 (sőt volt hogy nem is volt) helyett :):)
Nekem eddig nagyon pozitív:)
Szerintem előrehozza a pé-t, és így a mensi is jön előrébb. (ha rosszul tudnám javítsatok ki kérlek! )

Monyo! Nem feladni nekem! ok? Gondolok rád!

Krévi ez muris! :):) Mintha a fogamzásgátló tablettához LH tesztet adnának :)

Puszi nektek!!!

Nyusz
nyuszifülû

Jó reggelt Csajok,

Melus, az első hónapot nekm is megkavarta, szerintem nem törődj vele, a következő mensi már normálisan jön meg, reméljük, hogy nem lesz már következő. :D
Csak kap a szervezet egy nagy lórugást.

Nyuszifülű,
Most hanyadik napon vagy?
gmelcsi1

Sziasztok csajok!

Monyo hírek?

szerintem is inkább kitolja a ciklust a closti, aztán remélhetőleg beáll. mondjuk nekem eleve hosszabb ( 32-35) ciklusaim voltak, ami érdekes,hogy closti mellett is ilyen marad, viszont closti nélkül 30 napra megjött.

most kiváncsi vagyok mi lesz, mert most éppen closti nélküli hónapban vagyok (szünetet tartunk), hogy mikor jön meg???

persze legjobb lenne ha egyáltalán nem jönne meg.
ma vagyok a 23.napon, tegnap este is akcióztunk, hátha későn volt pém...
egyébként az esélyt megadtuk a korai és késői peteérésnek is(együtt voltunk a 10.11.14.16.18.22. napon)
ebben az egészben az a legrosszabb,hogy simán lehet,hogy closti nélkül nem is volt pém...

krévi akkor kb.egyszerre fogunk tesztelni, én kb. jövő vasárnapra tervezem(31-nap)
k.vanda

sziasztok.

nekunk ez a honap spontan a kovetkezoben kezdjuk ujra a stimut.

Kép
monyo83

Monyo,
Megjött?
Vendég

pandacska estere megfog.egyenlore meg csak kezdi,roszaszines,de mindig igy indul be mostanaban.

Kép
monyo83

sajnálom monyo :(

úgy látszik nálad tényleg a baba megtartása a fő probléma, a teherbeesés működik(tehát a pároddal sincs különösebb probléma)

hát nem is tudom, rád és ránk is férne már egy kis szerencse is..

hiszen szerencse is szükséges a nagy dolgokhoz!
k.vanda

Monyo,
:( Nem értem miért történik ez mindig veled már régóta követem az eseményeidet. Olyan volt már, hogy ovuláció után rögtön szedtél progit?
Vendég

pandacska stimus ciklusban pe utan szedem a progit.csak az a baj hogy ugy meg nem sikerul.
hat en sem ertem hogy mi van.

vanda nagyon hosszu meg ez az ev,en meg picit bizakodok hogy talan ebben az evben sikerul.bar a kezdet nem tul biztato :?

Kép
monyo83

Monyó, sajnálom. És nem értem, mi lehet a baj.Nagyon drukkolok a továbbiakban is így a háttérből!
Vendég

Sziasztok,

Monyó, én is nagyon sajnálom. Azért én is értetlenkedve állok az események előtt. Hogy lehet az, hogy a terhességi teszt kimutat egy nagyon korai terhességet, aztán sehol semmi.
Lehet, hogy ha most tesztelnénk, akkor nálunk is kimutatna valamit, aztán meg megjön? Érdekes.

Vanda, igen, együtt fogunk tesztelni. Már ha lesz mit ugye. Ahogy látom, ti sem követitek a minden nap vagy a minden másnap taktikát. Ti is a korai pé lehetőségének kezdetétől kezdtek akciózni. Jövő ciklusban, én már elhatároztam, hogy a 6. naptól minden másnap fogunk. Unokatesóm esküszik rá, hogy az ő 3 gyereke közül mind mensi után fogant. Hátha nekünk is.
A mindennapos akciózást nem is határozom el, mert biztos nem tudnánk végrehajtani.

Én elkezdtem szimulálni mint minden hónapban. :D Már nőnek a melleim, farkasétvágyam van. Jajjj, és persze hányingerem. Borzasztó.

krévi
krévi

Monyo sajnálom, pedig már annyira bíztam ... :(

"Ha az élet citromot ad................csinálj limonádét!
árnika

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?