Sziasztok!
Hát elég húzós volt ez a pár nap, de végre túl vagyok rajta!
Apu még mindig kórházban, a Károlyi sebészetén
Még egyelőre úgy néz ki, hogy szerdáig biztosan bérelt helye van ott. A drága belelépett egy fémlapocskába, nem vette észre, későn ment orvoshoz.. stb, stb. Lényeg - jól elfertőződött, fel kellett nyitni. Most azt kezelik...
Közben meg anyuéknál festés volt, be kellett segíteni. Erre tetőzött még a szombati barackeltevés a telken... szóval húzós volt. De vasárnapra akadt egy kis pihi, bár Ádámot reggel 6-ra vittem a Nap TV stúdiójába - ő is jelentkezett a Riporter kerestetik!-re.
Köszi mindenkinek egyébként apunak a jókívánságokat!!!
Szóval, szerintem nem volt olyan vészes a terheléses - leszámítva a hosszú várakozást, ami a SOTE I vérvételén jellemző. Pont úgy értünk oda, hogy előttem szedték be a papírokat, így várni kellett majdnem egy órát. Akkor már igencsak vacakul voltam, mert álltam, meg meleg volt. De rögtön behívtak, levették a vért, a vizet egy kis citromlével, amit vittem, ízesítették, így kibírható volt
Aztán nem ültünk ott két óra hosszát, hanem elintéztünk ezt-azt, így telt az idő. Vissza a metrón is egyedül jöttem, akkor rendben voltam. CSak idehaza éreztem, hogy fáradt vagyok és enni kell végre (csak egy almát és körtét ettem meg ott).
Itthon ettem (akkor már dél volt!), aztán pihentem egy picit - így minden rendben
Szirom,
A doboz papír jó ötlet, lehet, hogy tényleg a láblogatás, meg a trappolás a gond akkor. Jó pihenést majd nektek a Tisza mellett
Nyílt vizek, strandok: én ilyen szempontból nagyon rossz "beteg" vagyok, hiszen idáig megjártam terhesen a Balatont kétszer, Dunában is voltam egyszer, meg térig párszor, standon is voltam azóta. Nászúton az uszi mindennapos volt, a pezsgőfürdővel együtt. Lehet, hogy az a baj, hogy felnőtt fejjel tanultam meg úszni?
DD
Marycus,
Üdv itt! Bár én csak "félig tartozom ide, hisz nem Újpesten szülök, csak itt lakom
Köszi neked is a jókívánságokat, és jó pocakosodást
A vérvétellel kapcsolatban fentebb olvashatod. A cicával az a helyzet, hogy kontrollálni kell majd. A legrosszabb, hogy ún. patkányfarka lehet, ami azt jelenti, hogy lehullik az összes szőr és csupasz farka lesz, meg a gyors anyagcsere miatt a szívével lehetnek gondok később, de most kapott szurit és a farka is alakul szépen
Ezt gyógyítani nem lehet, ugyanúgy mint az embereknél, csak kontrollálni és szintentartani. Tudom, mert ugyanebben "szenvedek" én is... családban marad
Toxoplazma nem lehet gond, bár érdemes megcsináltatni. Én megettem, pedig gyerekkorom óta voltak "mezei bozót" cicáim és mégis negatív (!) vagyok.
Szerintem ne dolgozz november végéig, nem hiszem, hogy bírni fogod... bár én magamból indulok ki. November 11-ére vagyok kiírva és augusztus végéig dolgozom intenzíven, utána még két hétig gyakrabban (betanítani az utódom) bejárok, aztán csak ad-hoc. Érdemes lenne neked is megfontolni október végét inkább. Kell az a 6 hét, hogy mindent előkészíts és felkészülj a nagy eseményre!
A szülésig irasd ki magad orvossal, akkor a tb összegét kapod, ne a szülési szabadságot használd fel - mint Manó is mondta!
Kriszta,
Welcome back
MÉg nem néztem meg a képeket, majd ha beírtam, megteszem. Egyébként minden nap integetek neked, mikor a házatoknál elmegyek
Off: Belülről válogatott a Zsolt, két jelentkező volt, Nagy Kati és Simon Ági. Végül Ágit választotta, szept 1-étől kezd. Helyére nem lesz senki, mert hamarosan outsourcing lesz az ő részlegük is.
On
Na, megyek teregetni még, meg fürdeni-aludni. Hosszú volt a mai nap is
Pusszancs
Hanzika
27+1