Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Nagyon jó brinyók!!! :D :D :D
vas

Ildi: Jajj de jó, hogy így örülsz nekem, jövök akkor máskor is :wink: :lol: :lol:

Régi hajad sztem is jobb volt :wink:
A múltkor én tetettem a szőke mellé vörös melírt, hogy kicsit újítsak. De inkább piros lett, mint vörös, meg sokkal több, mint amennyire gondoltam. Ne tudd meg ... egy hétig felcsatolt hajjal jártam, aztán a felét visszamelíroztattam szőkére. A többi meg már kopott annyit, hogy egész tűrhető fejem van.

Mit meséljek???
Ház még mindig félkész állapotban, sztem évek kellenek mire teljesen készen lesz :evil: Annyi minden apróság hiányzik még...
Most függönyt szeretnék már végre varratni, az olyan sokat dobna a hangulaton.
Hála sörapukának, a konyhám van a legjobb állapotban :)

Vince szinte egész szünetben Szolnokon volt, ma keveredik haza délután. Nem tudom hogy fog visszazökkeni a sulis időbeosztásra. Elég jó alvókája van neki szerencsére :)

Aliz meg kicsit lebetegedett az ünnepekre. Fostizott szegénykém, meg köhögött, de a doki nem talált nála semmit, úgyhogy valószínű a foga játszik be.
Ma már ment bölcsibe, az jót tesz neki, ott sosem beteg :D :wink:

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Ildi: Mail ment :wink:

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

meg is kaptam, írtam is újból :wink:
natasa meg visszaaludt :wink:

De most be kell vennem valami fájdalomcsillapítót :roll:

szóval te is változtatni akartál hajban,aztán enm jött össze??? :wink: :wink: :wink: :wink:
Én is növesztem vissza :wink:

Az a baj a félkész állapotú házakkal(saját tapasztalat), ha beköltözéskor nincs 100%-osan kész,akkor nem is lesz soha :!: :!: :!: :lol: :lol: :lol: :lol:
Még annyi meló van nálunk is, pedig febr. elején lesz 3 éve, hogy itt lakunk :roll:
vas

Na bakker ... most rendesen elkeseredtem. Én is gyanítottam, hogy ez vár ránk (meg látom is, hogy 2 hónap elteltével milyen lassan haladnak a dolgok), de így, hoyg te is mondod .... :?
Brühühü :cry:

Fogadnak jobbulást, szegényke jól megszenvedsz vele te is :( Itt körülöttem a melóhelyen most mindenki fogászkodik. Erre a fogam úgy gondolta, hogy ő sem maradhat ki a buliból, és letört belőle egy darab :( Karácsony előtt még én is a fogorvosnál kötöttem ki. De most félévre letudtam, mert állítólag minden okés a többivel :D

Közben írtam én is megint :wink:

De jól elvagyunk itt ketten! :D Most behozom azt az 1-2 hónapos lemaradásomat :wink: :lol:

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Gyöngyi,
jobbulást Lilinek! A tesódnak meg drukk!!
Ildi,
a hajad frufru nélkül nekem is jobban tetszik. A színe is más lett? Natin tök jót nevettem, ahogy beleül a babakocsiba és az ágyba is bebújik! :D A copfokkal tündéri.A fiúk is jó pasik. :) A baba olyan, hogy ha megnyomod beszél vagy sír, nevet? Lidit olyat kapott kettőt. A foghelyednek gyógyulást! Remélem megúszod a szájsebészt!
Vali,
de klasszak ezek a járgányok! Hozz majd képeket a családról!
Vok,
köszi a Lidis dicsit. Tényleg elég mixi a gyerek. Én Nespressot és 1 szép swarovski nyakláncot kaptam karira. Meg mikrót és utazási utalványt a nagyszülőktöl. Tegyél fel te is képeket Hannáról!!! Régen láttuk már. Ti miket kaptatok? Jó pihit Nektek akkor a hétre! :wink:
angi79

Edit,
remélem meglesz a kutyus!! Drukkolok nagyon!
Boscó,
klassz, hogy ilyen jól telt a szilveszteretek. :D
angi79

Ildi: Gyors vagy mint a villám, nem tudlak követni :wink: Írtam megint :)

Angi: Hogy csinálod, hoyg Lidi ilyen csajszis??? Aliz egyáltalán nem hajlandó babákkal játszani. :? Nálunk a zseblámpa, motor, régi mobiltelefonok a menők.
Annyira ciki volt a múltkor is, hogy plüssállat helyett zseblámpával állítottunk be a bölcsibe :o Ott röhögtek rajtunk :? De egyszerűen nem lehet elvenni tőle, még aludni is azzal alszik :roll:

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Hírek: Megszületett Danika 16.10-kor 3850 és 55 cm :) A tesóm elmondása szerint a 38-as fej miatt nagyon nehezen jött le a baba, ráadásul 3x körbetekeredett a köldökzsínor a baba nyakán. Jól vannak mind ketten csak kicsit fáradtak. Na megyek telefonálgatni, úgy fel vagyok ám dobva :D

Kép

Kép
pgyöngyi

Sziasztok mamik!

Mindenkinek BOLDOG ÁLDOTT ÚJ ESZTENDŐT!!!

Mi most jöttünk meg a szilveszterezésből... majd teszek fel képeket!
Gyönyörű hó esett Gyöngyös környékén is Áronom életében először élvezhette, sajnos nagymamától ígérete ellenére se nem hintalovat se nem szánkót kapott karácsonyra... így itthon nem tudunk szánkózni sem. Vendégségben volt mind a kettő, annyira szerette... erre vett neki dominót :( amivel egy 21 hónapos kölkec nem sok mindent tud kezdeni... :( :( :( :(

Kép
Kép
Kép
mamacka

Kicsit visszaolvastam...

Gratulálok a babához! a gömbölyödő pocakokhoz... a gömbölyödő gyerkőcökhöz.... a szülinapokhoz ... az anyósokhoz :lol: :lol: :lol: ...

Bosco
Sajnálom a kutyit... :( remélem előkerül... :(

Nnnna előkeresem a letöltő zsinórt...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Gyöngyi: Tesódnak gratula :D Szép nagy baba lett!
Jujj ettől a köldökzsinóros témától kirázott a hideg is! Jó, hogy nem lett semmi baj!

Mamacka: Sajnálom, hogy nem lett se szánkó, se hintaló :( Nagyi mit mondott? Miért gondolta meg magát?
Basszus ... nem tudtok kölcsönkérni valakitől? Olyan dühítő lehet :(

Na mindjárt hozok én is karácsonyi képeket :wink:

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

A karácsonyfánkról csak egy közeli, mert elég bénácska lett. Elég féloldalas, pedig mikor vettük még ígéretesnek tűnt :?
Kép

A nagyiéknál viszont egész formás kis fa lett, és egy halom ajándék volt alatta :)
Kép

Aliz gyümit eszeget :)
Kép

Foghíjas Vince az apjával ökörködik :)
Kép

Mi ketten apával :)
Kép

Anyukámékkal és a tesómékkal :)
Kép

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Vanilka
...majd holnap veszünk ha nem túl horror az ára... remélem lesz még hó, bár az időjárásjelentés nem sok jóval kecsegtet... :(
Szerintem anyós mégis úgy gondolta, hogy olcsóbb ajándékot vesz.

Azért tudtunk szánkózni, mert ahol szilvesztereztünk ott volt kettő is... így Áronom kipróbálhatta végre a havat... lehet én élveztem jobban... apa húzott minket az úton, csak úgy száguldoztunk :lol: :lol: :lol: :lol:

Nnna eljutottam a képletöltésig...

Kép

Nagy lábon élünk
Kép

Apa gyakorol
Kép Kép Kép

éjfélkor
Kép

Újévi virslievés
Kép Kép

Első hó
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

-Áron mit mond a boci?
-Bamba

Kép

Új év reggelén
Kép

Kép Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mindenkinek BUÉK!!!!

Cory, Szelivi, Vokeszti: Boldog szülinapot Nektek!!!!!

Babetta:
máskor is szökött már ki? drukkolok, hogy hamar megtaláljátok!! milyen fajta??

Boscó:
de jó, hogy ilyen jól sikerült a szilveszteretek!!! :)
A haj semmit nem erősödik, ha levágják, csak a rövid haj dúsabbnak hat, a hajszál olyan amilyen a génekben van!

Mamacka:
szánkót tél végén érdemes venni (mondjuk akkor csak jövőre lehet használni), mi pár éve 2000,-ért vettünk az auchanban.

Szelivi:
tényleg, akkor apa mostmár marad??

Gyöngyi:
jó, hogy jöttél, nem számít, ha nem reagálsz mindenre csak írj magatokról! Tesódnak gratulálok!!!! :D

Vali:
én is "vígasztallak", mindig lesz mit csinálni, mondjuk én írtam egy listát helyiségenként + kert, hogy mit kellene még csinálni és ha elkészül valami, akkor kihúzom, már csak 20-30 dolog van... :lol:

Ildi:
húú, jó buli lehetett nálatok !!! 8)

Mi áthívtunk egy baráti házaspárt, akiknek 4 és másfél éves gyerekeik vannak. Nagyon szupi volt, a gyerekekkel nem is kellett foglalkozni :D
Éjfélkor még mindenki fennt volt, Bettina bírta legtovább, ő 3-ig :shock:
Pedig többször le akartuk fektetni, de nem akart és ráadásul nem hisztizett, nem sírt egész éjjel csak virgonckodott... :lol:

Holnap kezdődik a suli/ovi, fura lesz a nagy csend

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Ildi:
próbáltam Virgin pina coládát csinálni, hááát, hagyott némi kívánni valót maga után... :lol: , de azért megittuk, a sok bor, pezsgő után már mindegy is volt... 8) :D

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Mamacka: Apa a két gyerkőccel nagyon ügyenesen bánik. Nem lesz ott semmi gond :)

Ha szánkót kerestek, esetleg nézzetek be ide:

http://www.schellsport.hu/

Ez a bolt ott van Óbudán a Szőlőkert utcában. Úgy láttam most van náluk akcióban szánkó. De talán telefononon érdemes előtte érdeklődni.

Tünde: Köszi neked is a vigasztalást :wink: Az a 20-30 dolog már nem is olyan sok :?
Viszont elképzelni sem tudom, hogy a kerten mit akasz még alakítani. Olyan szép így is. Bezzeg a miénk ... :? :roll: :oops:

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Sziasztok!

Vali!
Nagyon bepótoltad! :lol: :lol: :lol:
Tök jó, ha Alíz is szívesen van bölcsiben! :D És azt kell mondjam, hogy ha készen van a ház, akkor is mindig van valami, amit meg kell csinálni rajta. Valamiért a mátyásföldi emeletes házban nem volt ennyi javítani való... Mi most "csak" felújítottunk és még sehol se tartunk a festéssel.... most fene lassan haéadunk vele. Ez mondjuk leginkább Ádám lustaságán múlik. És milyenek a szomszédok, a környezet? Megszoktad már?

Angi!
Az új fényképezőgéphez még nincsen itt fent programom és ezért csak régebbi képek vannak szépek, de mindjárt rakok fel telcsiset. :D
Egy csomó mindent megvettünk magunknak, amit szerettünk volna, mert maradt annyi mani a hitelből. Így van új telcsi, fényképezőgép, ágy és még egy csomó apróság. Anyutól kaptam egy vízszűrős pórszívót. Imádom! Végre tudok én is pórszívózni fulladás nélkül! :D Kaptam még puzzle-t, meg puzzle tartó szőnyeget, egy bluetooth-os headsettet :D Anyóstól már a költözésnél megkaptam az ajándékot: egy nagyon király edénykészletet kaptam.

Abkarovicsról tudsz valamit?

Ildi!
Voltál dokinál a spirál miatt? Nagyon érdekelne, hogy milyen a tapasztalatod vele, mert én is olyat szeretnék majd, ha Hanna abbahagyja a szopit.
Édes a Nati, ahogy be akar mászni a babaágyba :D:D:D:D

Gyöngyi!
Gratu a tesódéknak! :D Szép nagy baba! :D:D
Sajnálom, hogy még mindig nem jók az éjszakáitok. :( Nem baj, hogy nem hívtál. :D Nem haragszom :D Gondoltam van elég dolgod, mivel ide se írtál. :D Jó lenne,ha fel tudnátok jönni a talira! :D Hanna egyfolytában Bigyóval játszik... szegényem egész jól viseli. :D Sőt, a gyere Bigyó a kedvenc mondata mostanában. :D:D Először azt mondja, hogy gyere Bigyó, majd javít, hogy gyere anya :lol: :lol: Nálatok?

Csema!
Hogy vagytok? Sikerült lakást találni? Bocsi, hogy nem mentem a múltkor, de gondolom a skarlát nem túl oda illő betegség... :( Ha már tuti nem lesz semmi bajunk, mindenképp meglátogatlak odabent! :D Vagy akár máshol is!

Babetta!
Van valami eredmény?????????????????????

Eszter
Kép
Kép
vok

Tünde!
Édes vagy! :D Köszi! :D:D Mindjárt 30 vagyok... már csak 1 nap... :D:D:D És még örülök is neki. Fura. :D
Édes lehetett Betti :D Hanna tegnap nem akart aludni. Majdnem éjfél volt, mire le tudtam rakni aludni.... Most persze durmol....

Eszter
Kép
Kép
vok

Kép

Kép

Kép

Kép

Eszter
Kép
Kép
vok

Vok
Nagyon kis szép!! és milyen nagy már!

Vanilka
Köszi a szánkó tippet! :)

Kép
Kép
Kép
mamacka

Vali, megkaptam, köszi :D
(már reggel megnéztem, de most lett időm írni is)
natasa alszik, Olivér meg HelloKittyt néz dvd-n(kiakasztó hangja van kittynek) :roll: :roll: :roll: :roll:
Nagyon jók a képek rólatok, Alíz is jó nagyot nőtt, tünci kis coffja van neki is :D
gyümölcssalit látom ő is csípi :wink:
Vince meg hogy hasonílt az apjára :wink:

Mamacka, remélem sikerül szánkót venni
(anyós jó fej volt ) :wink:
szépek vagytok ismét :D

VokEszti, holnapra boldog szülinapot kívánok!!!!
Hannának meg hogy kivilágosodott a haja :shock: , de nagyon édi :D
Igen, felrakattam a spirált decemberben.
eddig semmi rossz tapasztalatom nincs, pecsételő vérzést írnak/mondanak róla 3-6 hónapig.
nekem a felrakás után volt pár napig, azóta néha egy minimális.
Ma nem tudom eldönteni, hogy meg fog jönni a mensi(24. napon vagyok, de nekem korábban szokott), és fájdogál a hasam.
Szóval eddig jó a benyomás.
De majd később tudok több tapasztalatot mondnani :wink:

Gyöngyi, gratula a tesódnak!!!! :D

Tünde, szóval a virgin cucc nem jött be :lol: :lol: :lol: :lol:
(csináltad volna rumosan :wink: :wink: :wink: :wink: )
és is így adtam a csapatnak, nekik bejött :D
Én meg maradtam a szokásos cuba libre-nél,(na de nem virgin verzióba) :wink:

Vali, látod, nem csak mi vagyunk, úgy ha nincs kész, akkor nincs is kész :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: ......................................
Nálunk még hiányzik a nagy gyerekoszoba festése, lépcsőház, nappali festés, tapétázás megvan, már csak a dekorcsík hiányzik, de festésig nem is lesz felrakva, aztán a felső ajtóknak nincs szegőléce, a fürdőből hiányzik pár darab burkolópanel, meg a szegőléc, aztán kéne egy csomó kép a falra.....
Tavaszal térköveztetünk az udvaron, kocsibeállót is csináltatunk, meg van egy baromi nagy tervünk :wink: :wink: :wink: (de az titkos egyenlőre) :wink: :wink: :wink:
Szóval van meló :shock: ja, lépcső lábazat is hiányzik, vagyis fele fennt van, fele nincs.... :roll:

Angi, aha, a baba sír, meg nevet is, meg azt is mondja, hogy mama, meg papa :roll: :lol:
Lidike kettőt is kapott???
Nekünk együtt volt a babakocsival, kisággyal, meg egy csomó hasznavehetetlen dologgal :wink:

szóval szerintetek is béna a frufru??? :shock:
oké, vettem, többet nem lesz :wink:
vas

Ildi:
mindig írsz valami titkosat, amitől jól kilukad mindenki oldala... :lol:
az enyém legalábbis biztosan :wink:

Vok:
hűű, nagyot nőtt Hanna, amióta nem láttam, irtó kis csinike!!! :D

Vali:
de azért nehogy elkeseredj!!! egy csomó embernek nincs se lakása, se családja, se semmije.... úgyhogy annak kell örülni ami már megvan!
Ja, a sziklakertet kicsit elhanyagoltuk, úgyhogy tavasszal az lesz soron, meg be kell fejezni a kis faházat

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Tünde, te be leszel avatva :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
(majd fel is hívlak valamikor, de nekem egy 20-as, meg egy 30-as szám is el van mentve a nevednél, melyik a jó????)

ja, kis faház nekünk is kell majd :wink:
vas

Áronom ma 21 hónapos!

Uhhh nem sokára két éves lesz hihetetlen... :)

Szelivi nektek is boldog hófordulót! ;)

Vanilka
Én is ilyen fiús kislány voltam.. egyáltalán nem babáztam csak fára másztam meg ilyenek... :) :) :)
Nagyon jók a járgányok!

Ildi
Áront sem lehet etetni... csak nagyon ritkán!
Egyre ügyesebb...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Ma délután megérkezett Bella! :lol: :lol:
Indultunk kocsival keresni és két utcával szembe találkoztunk. :shock: :lol: 3 nap utána haza talált a drága, kicsit szúrósan, de más baja nincsen. Melitta hívott ma, mert olvasta a boltba a plakátom és azt mondta ,hogy tegnap náluk játszott a kertbe. Zazi be is akarta vinni, :D én meg itthon lerágtam a körmöm, ez meg szórakozik másnál. :twisted: :lol:

Gyöngyi
Gratula a tesódnak! :) Biztos ,hogy akkora feje van? :shock: :?: Levinek 36 volt de már az baromi nagy volt. :lol: :lol:

Most csak ennyi pá puszi! :D

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Írtam egy regényt, de elszállt!
:evil: :evil: :evil: Majd holnap újraírom! :lol: :lol:

Babetta:Nagyon örülök hogy meglett a kutyika!
Vendég

Eszter: Aztaaaaa tényleg mennyit változott Hanna :shock:
Tényleg ennyire világosbarna lett a haja, vagy csak a mobil miatt tűnik annak?
A bilizős képen olyan cukipofa :)

Szomszédok nagyon rendesek, szilveszterkor is összegyűltünk a ház előtt koccintani. Közben mindenki fülelt nagyon, hogy a durrogtatásra melyikünk kölke ébred fel :lol:

Mamacka: Na lett ma szánkó?

Ildi: Tyűha, akkor ti sem fogtok unatkozni :roll:
Engem csak az bosszant, hogy bármerre nézek, mindenhol félbehagyott munkát látok. Egy sor csempe elmaradás, parkettaszegély hiány, a garázsnak is csak a járólapozása van meg .... áááááááá ..... nem is sorolom tovább. Inkább akkor kezdek megbarátkozni a gondolattal, hogy ez egy jó darabig még így lesz :?

Tünde: Én még nem is gratuláltam a kozmetikus sulidhoz :) Pedig én már milyen régóta tudom :wink:
Mikor végzel?

Babetta: Jajj de jó, hogy meg lett a kutyu :D Kicsit világot látott, megnézte kinél milyen az élet, aztán úgy döntött, hogy mégiscsak nálatok van a legjobb sora, és hazament :wink:

Velünk ma semmi különös nem történt.

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Boscó: Ismerős méreg :evil: :evil: :evil:
Máskor nyomj egy Ctrl-C -t mielőtt elküldöd :wink:

Ildi: Írtam még püt-t!

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Nem lett...
de azért voltunk kint...

Iszonyat drágák... amit te írtál nem annyira azon még filózunk, de végül ma nem mentünk anyumékhoz.

Kép
Kép
Kép

Az én kis hajóépítőm:
Kép

segít apának
Kép

Megettük szűzmáriát reggelire :) :) :)
Kép

Jó éjjt!

Kép
Kép
Kép
mamacka

Örülök, hogy meglett a kutyi... miért hittem azt, hogy boscóék kutyája tűnt el???
Keverem a neveket... :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok!

Keve most kelt föl, hogy ő kér egy "kis joghurtot"!!! :shock: :shock: :shock: :lol: Nem sírt, vagy ilyesmi, csak besétált, és közölte. Most itt ül az ölemben, és joghurtozik. :roll:

Edit!
De jó, hogy meglett a kutya! Hogyan lépett le?
Sütid nagy sikert aratott nálunk is, azt csináltam szilveszterre, csak én szilikon formában kihűtöttem, aztán kiborítottam, és úgy vontam be. :D Nyami! Teljes adagot csináltam, de az sem tartott sokáig.

Gyöngyi!
Család legifjabb tagjához gratula! :D (Kevének is pont ekkora feje volt.)
Sajnálom, hogy Lili minden betegséget összeszed. :( Valami homeót vagy egyebet szedtek?

Ildi!
Gyerekek nagyon szépek! Natika nagyon jó fej a kiságyban+kocsiban! :lol:
Titkos terv nekem is nagyon fúrja az oldalamat! :lol:

Vali!
Szia! :D
Február 7-re vagyok kiírva.
Ti is nagyon szépek vagytok!
Sajnos erről én is hallottam, hogy amíg nincs készen egy ház, addig nem szabad beköltözni, és látom is a környezetemben, hogy így is van. :cry: De még lehettek ti a szabályt erősítő kivételek! :D Mi lakásunk sincs soha készen, mert mindig jön valami váratlan, ha magától nem, akkor én kigondolom, hogy mi hogy lenne jobb. :D

Eszter!
Hanna tényleg rengeteget változott! :D Olyan nőcis lett! És olyan szép!!! :D
Boldog szülinapot!

Holnap jövök, most megpróbálom visszafektetni a kölköt. :?

Lidke
[img]https://lilypie.com][img]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/Hbc0.jpg[/img]Kép
KépKép
kövecske

Vok Eszti,
boldog 30. szülinapot!!!!!
Kép
angi79

Eszter: Nagyon boldog 30. szülinapot kívánunk! :)

Kép

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Lidke: Keve nem semmi az éjszakai joghurtozásával :shock: :lol:
Enyém kölök az éjjeli ébredéseikor kizárólag csak üvölteni tud, és azt is magán kívül :?
Sikerült könnyen visszaaltatni?

Február 7. már pikk pakk itt van. :) De az is lehet, hogy nem is húzod ki addig :wink: Nagggggyon izgi :) Jövő héten már kezded a CTG-et?

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Sziasztok!

KÖSZÖNÖM!!! :D

Hanna már oda is adta az ajándékát... még mindig alszik. :D:D:D És este 9kor már aludt.... :D Juhhéééé! :D:D:D

Edit!
Jajjjj, de jó, hogy melglett a kis csavargó!!!!!! :D:D:D
Örülök neki nagyon! Nagyon éhes volt?

Hanna nevében is köszi a dícséreteket. :D

Javítok, most kelt. Megyek is!!! :D:D

Puszi nektek!

Eszter
Kép
Kép
vok

vali, szerintem hozzászoksz az egy sor csempe hiányához :wink:
Nálunk a fürdőbe egy kis falburkoló hiányzik a fűtéscső felett, erre valaki megkérdezte, hogy "azt miért szedtük le"?, aha fel se lett rakva :lol: :lol: :lol:
Meg ősszel építtetünk egy nagy kályhát, ami ahogy csatlakozik a kéménybe, olyan szinten szétvan verve, hogy csuhajj. :shock:
Na, ilyenkor nem bántuk, hogy nem volt lefestve, meg mögötte a fal is tiszta kosz lett :roll:
(én is írtam pü.t)

Edit, de jó, hogy melett Bella!!!
és mikor tűnt el pontosan?
Megijedt a hangosságtól????
Gondolom volt nagy öröm, mikor megtaláltátok.Szegény tényleg világot látott :wink:

VokEszti, boldog 30. szülinapot!!!!!
Kép

Lidke, tényleg jó lehettett a joghurtevés éjjel :wink: De a Szűzmária evő Áron is jó fej!!! :D
vas

De jó alvókája van Hannának!!! :D
Bár én se panaszkodom, ma 9 fele ébredtünk fel a két kicsimmel.
Tehnap 8-kor meg arra keltem, hogy Olivér ordibált a wc-ről:
"-Valaki kitörölje a seggemet?????"
és ezt kb tízszer ordította torka szakadtából egymás után :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Angi, nespresso kávéfőző gépet kaptál??
Azt a jó nagyot? :wink: És ahhoz csak kávépatron jó, vagy sima kávé is?
De jó neked, biztos tuti kis kávét főz :wink:
Swarowsi is nagyon szép lehet :D

Én meg megkaptam végre a kis(jó nagy) MandarinaDuck pénztárcámat
(csak amikor megkaptam, annyira le voltam égve, hogy éppen pár száz forintnyi apró csörgött-zörgött benne) :lol: :lol: :lol: :lol:
vas

Sziasztok!

Ildi!
Igen, Áronon én is jól szórakoztam, Kevén már kevésbé. Úgy emlékszem, még soha semmit nem evett éjjel. Ő még szopizni sem kelt fel. :roll:
Fogad hogy van?

Vali!
Keve csak inni szokott kérni éjjel, aztán alszik is tovább. Nem aludt gyorsan vissza, csak feküdt szegénykém a sötétben vagy másfél órát. Néha csinál ilyet. Nem sír, csak nem alszik, de úgy én sem tudok.
Hát, igen... gyorsan itt van már a baba, én meg még semmit nem is csináltam. még a kórházi csomagom sincs összekészítve. :roll: Jövő pénteken megyek CTG-re.
Egyébként, mikor írtad, hogy hamarosan lesz megint baba a topikon, azt hittem, hogy sikerült Apát megpuhítani, aztán rájöttem, hogy rólam van szó! :roll: :lol:

Tünde!
Nálatok képesek erre az egy napra berendelni az iskolába a gyerekeket??? :shock: :?

Mamacka!
Ez a szánkó-dolog olyan bosszantó!!! Én sajna nem mindig gondolkozom mielőtt beszélek, úgyhogy lehet, hogy még valami megjegyzés-féle is elhagyta volna a számat. :evil:

Angi!
Lidi olyan nagylányos! És mindig olyan csini!

Később még jövök, hozok képeket is, csak itt engem zaklat egy Keve. Mikor tanul már meg üdítőt tölteni magának?! :roll: :wink:

Lidke
[img]https://lilypie.com][img]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/Hbc0.jpg[/img]Kép
KépKép
kövecske

Lidke, köszi, fogilag egész jól állok(remélem, és elmúlik keddig az összes fájdalom, és akkor betömi a gyökeret).Ha nem......., na arra nem is gondolok.
Szedek megint a gyulladásra abtibigyót(tegnap vettem Protexint is, úristem 3600-ért :shock: ), de nem akarom , hogy tönkre vágjon az antib. :roll:

Jövő hét az első ctg??
de jó!!
Lesz külön szülésznőd, vagy az ügyeletesnél szülsz?
bár a Szt.imrében mindegyik jó :D
vas

VokEszti:NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNUNK NEKED!!!!!!!
Hanna tényleg sokat változott!Szerintem is jól áll neki ez a hajszín!Hihetetlen hogy elvannak a kutyák a gyerekekkel. Mi nagyon félünk, mert a mi kis bocijaink játékból is kárt tehetnek a gyerekben! De nagyon jó látni ahogy óvják, és szeretik!!! Az üvegajtón keresztül meg rendszeresen smárolnak is :lol: Ja, míg el nem felejtem, nekem is spirál van fennt, és nincs vele semmi gondom :wink:

Lidke: nagyon hamar el fog repülni ez az egy hónap! Biztos már egy kicsit izgulsz is.Keve de édi lehetett kis kómásan ahogy ette a joghurtot!

Mamacka: Nektek hogy telt a szilveszter? A képek alapján jól éreztétek magatokat!Szép kép az a hajóépítős(is)

Ildi: szerintem a hajad ha két oldalt még egy kicsit mellétépeted, nagyon jó lesz!!! És szerintem ne vágasd le ilyen picire a frufrut, gy olyan babás. Amúgy nem gáz nagyon! Olviér :lol: :lol: Na Natasa meg egy angyal a Hello Kitty-s pizsiben! De drága volt ahogy kipróbálta a baba dolgait! :lol: A tűztől én is félek :wink:

Vali: örülök hogy írtál magatokról végre, és jó volt látni képeket rólatok! Annyira édes Alíz!!!És micsioda járgányokkal feszíthetnek ha eljön a jóidő! Csak jönne már! Vagy esne a hó, mert itt még fél centi volt össze-vissza, és szánkót hozott a Jézuska, baromi jó lenne már kipróbálni!

Tünde:köszi a pü-t, majd legközelebb jelzek, de nem volt sürgős a válasz! Jövőre ha indul ismét, belevágok,míg Fannival itthon vagyok, nem akarok többet tanulni! De utána képes vagyok rá újra, hisz óvónőként sajnos nem fogok elhelyezkedni! Tényleg rossz hogy 1-2 napra megint menniük kellett a gyerkőcöknek isibe, oviba, de hát ez van.
még annyi mindent akartam, de mennem kell...................
Vendég

Bettina szilveszterkor:

Kép

Kép

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Na most én is így jártam, kitöröltem a kb 3 oldalas írásomat.
Szóval most rövid leszek (mindenkinek írtam, de már nem biztos, hogy megint sikerűl akit kihagyok Bocsi)

Vok: Boldog szülinapot. Nálunk is megy a kutya nyúzás.
A Lili azt mondja a kutyának, Hogy: Atus gyere már, közben a kezével is hívogatja. Vannak még aranyköpései: Ha cicizni akar, bókolni szokott: Anya szép, cici szép, nyaminyami :)

Edit: Nekem a tesóm mondta, hogy ekkora, de látom Lidkénél is ilyen nagy volt :)

Tünde: Próbálgatok jönni. Bettinának mekkora haja van, és így engedi, hogy befond? Nálunk a Lili a csattot se viseli el a hajában, sokszor össze-vissza áll neki és nem tudok vele semmit csinálni, mert nem engedi.

Lidke: Hát már mindent próbáltam, ami eszembe jutott, most Sinupretet adok, meg stérimart, de annyira sűrű a váladék, hogy ez se sokat javít az állapotán. Nappal nincs is semmi baj, de éjszaka katasztrófa, múlt éjjel is fél 12-től fél4-is szinte folyamatosan fennt voltunk. Ma nem tudom mi lesz

Vali: Dani a második baba a tesóméknál. Az első babus novemberbe töltötte a kettőt :)

Annácskával mi újság? Tud valaki róla?

Na megyek mert leszakad már a hátam a görnyedéstől

Kép

Kép
pgyöngyi

Tünde: eszméletlen milyen nalány már Bettina is! Nagyon jól áll neki ez a haj!!!!Fogadjunk táncolt a képen! :lol:

Gyöngyi: gratulálunk és nagyon jó egészséget kívánunk a tesódéknak!
Vendég

Sziasztok!
Tünde,
Bettina is igazi nagylány ezekkel a copfokkal. Milyen hosszú a haja :shock: Nagyon cukin mosolyog.
Vok,
volt nagy ünneplés? Hanna nagyon sokat csajosodott. :) Nekem is a bilis kép tetszik a legjobban. Nagyon ügyi! A dokink most 1 hónapig van MO-on és 1 hónapig külföldön.
Edit,
hurrá, hogy meglett a kutyus!!! :D
Ildi,
van 1 sejtésem, hogy milyen nagy tervetek van. :wink: És igen, Nespressos kávéfőzőt kaptam. Ez csak a kávépatronokkal működik. Ha "átugrasz" hozzám, főzök neked is valami fincsit. :wink: Ja és Lidi összesen 4 babát kapott a rokonoktól, barátoktól. Ebből 2 olyan, hogy megnyomod és "beszél". Nézegettem ma tortákat Lidinek és láttam Hello Kittyset, rögtön Nasi jutott eszembe. :)
Vali,
szerintem is az a szuper, hogy saját házatok van. A többi meg majd alakul. Én nem csinálok Lidivel semmit, hogy csajos legyen. :D De ha fiútesója lenne Lidinek, akkor biztosan őt is inkább a fiús dolgok izgatnák. Nagyon cuki, vagány kiscsaj Alíz. :) Hogy halászgat. :D Ti is nagyon helyesek vagytok!
Mamacka,
megint szuper képeket tettél fel. Nagyon aranyos a Picúr és Áron.
Lidke,
éjszaka kaja? Nem semmi. :shock: Képek?

Jó éjt Mindenkinek!
angi79

Gyöngyi,
én is gratulálok a tesódnak! Megint lehet babázni. :)
angi79

Sziasztok :)
Már kb. egy millió éve nem jelentkeztem, de vagyunk :) A visszaolvasást meg sem kísérlem...,de azért belelapoztam az előzményekbe.

Melitta :)
Hatalmas gratula a pocaklakóhoz :D Éljen-éljen-éljen :D
A családi csete-patét nagyon sajnálom. Majd csak rendeződnek a dolgok :)

Era :)
Nagyon sajnálom ami a férjeddel történt :( Minden elismerésem a tied, hogy még nem omlottál össze...
Kitartás és jobbulás az Uradnak!

Meli :)
Látom nálatok sem sokkal jobb a helyzet :( Kitartás, a férjednek meg gyors lábadozást!

Mamacka :)
Hát veletek sem egyszerű az élet! Azért vigyázz nagyon magatokra és Andorra. ( nagyon szép név :) )

Tünde :)
Gratula a vizsgádhoz :) Nagyon ügyi vagy :)

Angi :)
Hihetetlen Lidinek mennyire megváltozott az arcocskája :)

Lidke :)
Sajnálom, hogy csücsül a pocaklakó, de ne add fel :) Még simán befordulhat. Volt olyan aki az utolsó pillanatban gondolta úgy, hogy jobb neki mégis csak lefelé néznie :) Drukkolok :)

Eszti :)
Csúcs az új fotótok :D Benyó nagyon helyes így kifestve :)
Sajnálom a családi balhét :(
A párbeszéden kifeküdtem :D Úgy látszik a nem a kedvenc szava :D

Edit :)
Látom a nagy örömöt Levin :D
A nappalis kilátásért piszok irigy vagyok :D Nekem is ilyen kell :D Holnap odaköltözünk hozzátok :D
A motorra sítalpakat kellett volna szerelni :D
Tényleg jó kislány voltál :D Rómeó és Júliára már rég óta szeretnék én is elmenni :) Talán majd egyszer :)
Nem is mondtad, hogy eltűnt Bella :)

Anita :)
Nagyon édes Boti :) Olyan jó őket örülni látni :D
Látom nálatok is Thomas mánia van :D
Cipóban mit tálaltál? Levest?

Boscó :)
Fannika nagyon csini lányka :)
A nyelvvizsgához drukkolok :)

Cory, Livi, VokEszter :)
Nagyon boldog szülinapot így utólag is :D

Ildi :)
Hogy a frászba tudsz félni a tűzijátéktól? :D Még Peti is oda volt érte :)
A képek nagyon jók :) Nati tündéri, ahogy így beült az ágyba és a babakocsiba :D Egyébként Petinek az egyik kedvenc játéka, mikor Annamari itthon tolja őt az ilyen kocsiban :)
Hajaddal mit csináltál?
Rájöttem mi a titkos dolog :D Készül a negyedik gyerkőc :D :D :D Persze szigorúan spirállal :D

Vali :)
Nagyon klasszak a járgányok :D
A ház majd csak elkészül, csak idő kérdése :D
A haj újítás nekem eddig sosem vált be, így marad a régi :D
Szép nagy család :D

Györgyi :)
Gratula a tesódnak :) Szép nagy baba :)

VokEszter :)
Hanna is mennyire nagyra nőtt már :D Hihetetlen, hogy a lányokon sokkal előbb látszik. hogy már nem babák :D
Mi az a puzzle tartó szőnyeg?

Na akkor egy kicsit magunkról is:
Az eltűnésem főként a suli okolható. A legtöbb vizsgámat letettem még decemberben, szép eredményekkel :) Az Ünnepeket pedig szigorúan a gyerekekkel töltöttem. Sütöttem-főztem mint egy rendes családanya :D
A Karácsony nagyon jól sikerült :) Hála a nagy családnak alig férünk el a lakásban a sok új dologtól :)
Petka idén már tényleg nagyon élvezte a Karácsonyt. A csomagokon átrágta magát, de egyszerre nem tudott mindennel játszani. Apránként azért mindennek nagyon örült :D
Annamarinak is nagyon jó volt az ünnep. Minden olyat megkapott amire vágyott :D
A fát nem bántja Peti, és ennek nagyon örülök :)
Pocaklakó jól van, bár ez nem volt ilyen egyszerű.
Az AFP túl magas lett és most nem tudtuk arra fogni, hogy biztos a CVS miatt (mint Petinél), mert az nem volt. Így pár napig még rágtuk a körmünket, de tegnap a 4D-n megnyugtattak minket.
Minden rendben van a Pocaklakóval :D Annyira boldog vagyok, hogy így a félidőre végre megnyugodhatunk :D Ja és minden elméletem megdőlt a gyermek nemére vonatkozóan, mert a nagykönyv szerint fiúnak kellett volna lennie, de KISLÁNY lesz :D :D :D
Annyira jó! Mindenki azt szeretett volna, Annamari is, apa is, és én is :D Petinek még nem sok beleszólása van a dolgokba, már nézegeti a pocimat és mikor mondjuk neki, hogy ott a baba ő is mondja :) Már puszit is kaptam a pocimra :D

Mindenkinek szép álmokat :D
20+1

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Sziasztok!

Ildi!
Szülésznő-ügyben én ügyeletes-párti vagyok (magamat ismerve). Lehet, hogy még Attila is idegesíteni fog, egy idegen (és főleg nő) gondoskodása meg ki tudna kergetni a világból. Az ügyeletes meg remélhetőleg csak akkor jön, ha muszáj.
Viszont, ha programozott császár lesz a vége, akkor egy csecsemőst fogok fogadni, aki épp szabadnapos, és bejön a műtétre, meg utána még ott ül 8 órát, és ellátja a babát, hogy ne vigyék el míg nem tudok felkelni.

Gyöngyi!
Szegény Lili! Sajnálom, hogy semmi nem hat. :( Nővérem középső fia elég sokszor volt beteg, ő kapott valamilyen (méregdrága) immunerősítő koktélt a dokinénitől, azóta sokkal jobb a helyzet náluk. Ha érdekel, megkérdezem, mi volt a neve.

Tünde!
Bettina is hihetetlenül nagylány lett! Már alig babásabb, mint Dorina volt, mikor megismerkedtünk! :D

Annácska!
De jó, hogy jöttél! Szuper, hogy most már megnyugodhattatok! A kislányért meg nagyon irígy vagyok! Statisztikám szerint ezzel most az én esélyeim egy lányra romlottak. :? :lol: Nagykönyv szerint a peteéréses módszert érted? (Mi azzal próbáltunk kislányt összehozni). Nevetek van már?
Vizsgákhoz gratula!
Képeket is hozhatnál legközelebb!

Eszti!
Dackorszak nálunk is tombol, szintén mindenre "NEM" a válasz, vagy ha nem is kérdezem, akkor magától közli, hogy "Nemó! Ez nemó!" (nem jó). Néha még álmában is ez megy. Ha valami nem úgy történik, ahogy ő akarja, akkor meg éktelen sivításba kezd. :roll: Tegnap jó sokáig nem hagyta abba, én meg kipenderítettem őt a szobából, és becsuktam az ajtót (elvileg ki tudja nyitni). Abban a percben csönd lett, kicsit meg is ijedtem, hogy mi történt, de vártam két percet, aztán kinyitottam. Ott állt Keve (majdnem vigyázzban), mosolygott, mint egy angyal, és, mintha a világon semmi nem történt volna, besétált, és játszott tovább. :wink:

Rólunk:

Én mostanában éjszaka nem tudok aludni, csak pár órát, meg Kevével szoktam még délután. Nem a pocak miatt (ami már óriási méreteket öltött), az most annyira nem zavar. Tegnap is éjfél előtt felébredtem, és már vissza se tudtam aludni.
Hízni most az ünnepek alatt se sikerült, megálltam a négy kiló plussznál, és egyszerűen nem jön föl több már három hónapja. :roll: Most nagyon örülök, hogy kórházat váltottam, ez a doki azt mondja, hogy amíg a baba megfelelően fejlődik, addig nem baj, ha nem hízok.

Keve a hisztiktől eltekintve továbbra is nagyon jó gyerek, imádja a könyveket, kb. a nap felét olvasással töltjük. Mindig hoz valamit, és közli, hogy "Ezt olvasod!". Csak így, parancsoló módban. Mindent így "kér", bár ha valakit (Apucit) le akar venni a lábáról, akkor azt mondja, hogy "Téjem szépen, Apuszi!". Beszéde most már három-négytagú mondatokból is áll, és szerencsére nagyon szeret is beszélni, mindent kommentál, vagy elmesél. Most már ha Anyummal van, akkor is elmeséli utólag, hogy mi történt míg nem voltam ott. 8)
Aranyköpések (bár az egyik csak jópofa, de nem mondás):
Telefonálósat játszott a távirányítóval, hosszan beszélt valakivel. Kérdeztem, hogy kivel beszél. Mondta, hogy "Mamival, Papival is." (Szüleim). Erre én: "És mit mond a Mami meg a Papi?" Ő: "IÁÁÁ-IÁÁÁ!" :lol:
A másik: Rajzolt egy ceruzával, közben sorolta, hogy kit, mit: "Papit, Mamit, ojját, szemét, száját, mási szemét." Attila nézte, aztán mondta neki: "Most rajzold le magadat!" Erre Keve megfordította a ceruzáját, és elkezdett a bodyjára rajzolgatni.

Mindjárt hozok képeket (Angi kedvéért :lol: ), csak még kicsinyíteni kell.

Lidke
KépKép
kövecske

Hozom a képeket. Jó sok lett, bocsi. :wink:

Kép Kép

Kipróbáltam én is az üvegmatricázást, ha már Boscó és Ildi ilyen jól leírták a menetét. Így sikerültek, bár a legszebbet elfelejtettem lefotózni, és haza se hoztam őket.
Kép Kép
Kép Kép Kép
Kép Mi is szánkóztunk Kép Kép Szüleim a 7-ből 5 unokával. És jövő karácsonyra már 9 lesz!!! Kép

Lidke
KépKép
kövecske

Sziasztok!

Köszönöm még egyszer mindenkinek a köszöntést! :D Nagyon jól esett!!!

Annácska!
De jó,h ogy jöttél! :D És tök jó, hogy kislányotok lesz!!!!! :D:D:D:D Ügyi vagy, hogy még decemberben lerendezted a vizsgáidat!!!

Lidke!
Hihetetlen nagyfiú lett Keve is. :D:D És még mindig nagyon helyes pasi!!! :D:D

Tünde!
Bettina is nagyon nagylányos lett!!! :D:D:D

Akkor mesélek,h ogy milyen volt a harmincadik szülinapom, mert elmondhatatlanul szar lett a vége...
Ádám reggel úgy indult el, hogy nem mondta, hogy boldog szülinapot... gondoltam majd este. Napközben csomóan felköszöntöttek, nagyon örültem neki, tök jó kedvem volt. Voltam vásárolni Tescóban és vettem egy elektromos seprűt, de amikor hazajöttem kiderült, hogy hiányzik a nyelének az utolsó darabja, így visszavittem. Anyuhoz vittem le Hannát, mert még Ádám nem volt itthon. Mire odaértem a Tescóhoz, addigra ért haza. Ez lehetett fél 6 fele. Hazajöttem, anyámék felköszöntöttek a következő képp: hoztak egy tortát gyergya NÉLKÜL, mondván nem kaptak. Ádámot és Tamást (barátunk Debrecenből) még csak le se hívták. Érdekes koncepció volt, az biztos. Gondoltam biztos azért, mert összebeszéltek és Ádi tortával vár otthon. Na, ez volt a nagy pofára esés... Ádám SEMMIVEL se várt. Mondván, hogy a puzzle földgömb, amit kinézett nekem nem kapható éppen. És NEM érti,h ogy ezzel nekem mi bajom van. Én meg hülye barom még reménykedtem, hogy akkor legalább egy pár szál virágot hoz, hiszen mégiscsak 30 éves vagyok... De szerinte ez ugyan olyan születésnap, mint a többi és nem volt IDEJE elmenni venni valamit, mert MINDEN zárva volt!!!!
Végig bőgtem a fél éjszakát. Baromira jól elcseszték a 30dik szülinapomat.

Így röviden ennyi. Szóval képzelhetitek milyen remek hangulatom van ma. Szívem szerint lelépnék....

Eszter
Kép
Kép
vok

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?