Szia Kriszta!
Köszi a biztosnak tűnő időpontot, de végül sikerült őt elérnem, másodszorra
Szerdán megyek 10-re a MÁV-ba. Kiváncsi vagyok, hogy milyen az a kórház. Még azt kell eldönteni, hogy mind a négyen menjünk, vagy egyedül menjek a Nikivel vagy totál egyedül, aztán meg azt, hogy bkv-val vagy autóval. Jó kis dilemma
Négyen elindulunk amúgy is egy kabaré. A legviccesebb az, amikor én Vivit kötöm az autósülésbe, párom a Nikit, és mivel háromajtós autónk van, ők pedig hátul ülnek, mi eközben a párommal a fenekünkkel a szélvédő felé görnyedünk.
Biztos szerzünk egy kis vicces pillanatot annak, aki meglát ilyenkor így
Ez az idegbecsípődés nem kellemes
Jobbulást!! Szerintem ez a babának nem fáj, emiatt ne aggódj
Utálom a karácsonyi készülődést. Vagyis a tömeget és a vele járó őrületet
De hát ez van, át kell vészelnünk. Sajnos a párom 25-én dolgozni fog, meg 31-én is, úgyhogy egyedül leszek a csajokkal még szilveszterkor is. Anyósék 25-én délután szeretnék elvinni magukhoz Vivit, én meg egyrészt örülnék neki, mert egy gyerekkel könnyebb, meg Vivi imádja őket, ki van nyalva ott a feneke
, másrészt nem örülnék, mert ahogy nincs itthon, már hiányzik is, ráadásul karácsonykor mégiscsak más.
Meg 26-án amúgyis oda megyünk, szóval emiatt is egyszerűbb, ha ő már ott lesz akkor. Hát még vacilálok.
Jaj, a lakásfelújítást ne is mondd
Mi két éve folyamatosan ütyködünk a lakáson. A legvészesebb tavaly ősszel volt, amikor a nagyszobánkat az utolsó "szögig" felújítottuk (esküvő pénzből futotta rá
). Az brutál volt
Szóval sok erőt és türelmet kívánok hozzá!!!
Na megyek, mert Vivi sztrájkol és nem akar aludi most délután