Panda! Hát ez nagyon szép volt, jót sírtam rajta, én már minden babás dolgon sírok, de ez kifejezetten szép volt. Kár, hogy én ilyet nem tudok csinálni... Kiváncsi vagyok én is, meddig akar most még bent maradni Dorka
Krisz! Szupi lesz a síelés, hárman mentek? Mi idén kihagyjuk, pedig voltak próbálkozások, akik hívtak volna márc-ra, esetleg áprilisra. Benedek annak idején 3 hónapos volt,a mikor elmentünk sielni, mondjuk csak apa síelt, de most 2 gyerekkel inkább kihagyjuk. Ha elküldöd a számos, akkor megírom majd Neked!
Andi! Boldog szülinapot és jobbulást a Fiacskádnak!
Virág! Szerintem a te hasad kifejezetten lányos!
A malackáid pedig nagyon jól sikerültek, csak elfelejtettem írni! Ezek abból a könyvből vannak!
Melus! Sajnálom a lánykádat! Be kell szerezni a szüléshez egy 300 napnál nem régebbi házassági anyakönyvi kivonatot, hogy igazoljam, hogy a férjem és gyermekem apja, valóban a férjem és gyermekem apja. Ha ez nincs meg, akkor aszt hiszem az én nevemre kerül és nagyon macerás visszacsinálni és azért talán fizetni is kell. Irtó hülyeség a z egész. De már megvan a papirunk! És képzeljétek apa valóban a férjem!
Mi várjuk, hogy mikor következik be a nagy nap. Nem féle a szüléstől kicsit sem, bár más úgy várni a nagy eseményt, hogy tudom, mi vár rám, csak azt remélem nagyon, hogy most a vége is jó lesz és a kislányom ügyesen ki tud majd bújni. (állítólag születésnél a lányok ügyesebbek). Ma baromira fáj a derekam és rögtön beugrott, hogy ez volt a szülés egyetlen borzasztó része: az iszonyatos derékfájás! Másoknak is volt?
Ma este bemegyünk a belvárosba és ha van leértékelés, meglepem magam néhány kis méretű ruhával szülés utánra.
Holnapra még tervezek délelőttre egy csiribitri tornát a kisfiammal (talán az utolsót egy ideig) délutánra pedig egy hatalmas nagytakarítást! Utána már akármennyit is kell várni, csak kicsit takarítok. Az volna jó, ha vmior úgy szülnék vagy most vagy a jövő héten, hogy hétvégén legyek kórházban. Szegény apa nagon el van maradva a munkájával és nem volna jó, ha először a a kórházi tartózkodásom és Ben miatt utána meg még az 5 itthoni nap miatt kimaradna. Azt pedig nem szeretném, ha Ben minden nap vhoöl máshol lenne, nehogy azt higyje, hogy mindkét szülője lepasszolja. Kicsit félek, hogy fogja viselni, és ha jön látogatni, akkor nem fog -e ott toporzéklni, hogy mami nélkül sehova nem megy. Mindenesetre sokat mesélek neki erről és úgy tünik megérti. Mindig kérem, hogy amikor jön látogatni, hoozon nekem és magának is 1 túró rudit.
A mélyhűtőbe is bespájzoltam, első héten tutti rendelünk, a másodikon felengedünk, aztán kezdődhet az élet újra.
Tegnap hatalmas hóembert építettünk (tem), majdnem hülyét kaptam, mire felgörgettem, meg egymásra pakoltam a részeit.
Képzeljétek tegnap el kellett mennem vérvételre az előző császár miatt. Protokoll szerint most már kötelező felkészülni arra, hátha megint ez lesz, tehát teljes vérkép, meg alvadékonyság, meg minden túró. Csak azt nem értettem, miért kell még egyszer megállapítani a vércsoportomat és az ellenanyagot miközben Rh+ vagyok és terhesség elején ezt már megnézték. Mindegy állapítsák csak meg megint, az eredmény jövő pénteken lesz meg, hát remélhetőleg azt már nem várjuk meg. Igazából ez az egy rossz gondolatom van, hogy ha nem indul be a szülés, akkor az idő múlásával egyre kevesebb esély van rá, és császár után nem lehet indítani. Ezt sajnálom is, mert Bennél egyáltalán nem zavart a túlhordás, azt gondoltam, maradjon csak amíg jól érzi magát, most meg szegény Maját sietettem, pedig én most is jól bírom és élvezem. Ben 1 héttel később magától indult meg, azt mondták most, hogy császár után max egy hetet lehet várni.
Sheilát szoktam nézni, hogy ír-e a telkis topikba, csak azt tudom, hogy valószínűleg indították a szülést.