Sziasztok Csajok!!!!
Bocsi, hogy nem írtam, szerdán jöttünk haza, de azóta minden szabad percemben aludtam, kicsit kimerítő volt az utazás.
Nagggggyon jól éreztük magunkat, persze voltak kisebb viták, meg összeveszések, de egy ekkora csapat lánynál ez természetes!
Szóval, igazából nem Barcelonában volt a szállodánk, hanem kb 1 órányi vonatútra, egy Calella nevű városkában. A tengerparton van ez a város is, a Costa Brava-n.
Szombaton volt a verseny, amin másodikak lettünk, vasárnap gála volt, amin nem léptünk fel, úgyhogy csak jól éreztük magunkat.
Hétfőn és kedden mentünk Barcelonába, várost nézni. Voltunk a Sagrada Familiában, és a kupolájában, gyönyörűszép, rengeteget fényképeztem, de sajnos nem adják vissza a fényképek azt a hangulatot. 1 órát álltunk sorban a liftre, hogy felmehessünk a tetejére, de megérte!!!!!!!
Aztán voltunk a Güell Parkban, amit Gaudi épített és tervezett, ott van az a híres sárkány is, tudjátok, egy csomó képen van, meg megnéztünk még pár Gaudi házat a városban.
Aztán libegőztünk a kikötő felett, remegő lábakkal, és végül végigsétáltunk a La Ramblán, ez egy nagy bevásárlóutca, kb mint a Váci utca, csak sokkal hosszabb, és szélesebb. Rengeteg kis butikkal, meg bolttal, meg ilyen kis kirakodóvásárral. Ja, meg egy hatalmas piac is van, de oda csak benéztünk, mert már késő volt.
És van egy csomó pantomimes, akik szobornak öltöznek, állati jól nézett ki.
Na, ez volt a részletes beszámoló, majd hozom a képeket is, csak ahhoz át kell alakítanom a képeket, hogy ideférjenek!
Kriszti