Nyafi - alvás ügyileg nagyon jól haladunk (bár, állítólag ezt nem szabad leírni, mert akkor tuti, hogy nem úgy van
), de most eddig beállt a 11-12 közötti elalvásra (hosszas egy óra szopi után, hál Istennek még van is tejem), s utána 3-4 között s reggel 6-7 körül kell, a délelőtt változó, s a 6-10 közötti időszak délután szinte mindig nyűgős..
Ma voltunk dokinál - minden ok, kicsit sárga még, de mivel gyarapszik a súlya (4590gramm), ezért nem kell vele egyenlőre foglalkozni (ha még egy hónap múlva is olyan lesz, akkor küld el vérvételre)...remélem, hogy bízhatok benne. Nem tudom, hogy írtam-e, de lengyel a relatíve fiatal dokinő, s ők talán hasonlót tanulnak, mint a magyar dokik
Köldök - nálunk 9 naposan esett le...apuci tette tisztába, s csak szólt, hogy nézzem meg mi történt (nagyon sajnáltam, hogy nem voltam pont ott), s utána nálunk is volt alvadt vér, de a dokinő azt mondta, hogy ne alkohollal kenjük már, hanem adott egy másik folyadékot, amit füri után cseppegtettünk, s pár nap alatt gyönyörűen eltünt az alvadt vér...most már teljesen rendben van
ÉS TEGNAP HATÁROZOTTAN TÖBBSZÖR IS RÁM MOSOLYGOTT
ez tuti, hogy mosoly volt, nyitott szemmel, meg minden..
őrült jó érzés volt, pedig hülyeségeket beszéltem, s szörnyű dalokat énekelgettem neki
lesz róla képes beszámoló is, de először le kell tölteni a képeket a gépről, s azokat lekicsinyíteni....
Szilvi
Nagyon sajnállak, de biztos, hogy jó kezekben van Levente a gyerekkórházban..azt hiszem anno, az én mandulámat ott vették ki, de az már 33 évvel ezelőtt volt
Azt még nem írtad - ha lesz egy kis lelkierőd persze - , hogy mit mondtak, mitől lehet???
Én , mióta ezt írtad, kétszer annyi krémet nyomok Marci popsijához
Drumka - én is megmutatnám orvosnak, jobb ha ők mondják, hogy semmi komoly
Gem - Nagyon sajnállak Benneteket, nagyon nem lehet könnyű...Ezek szerint - bár nem válaszoltál - nektek sincs nagyon segítségetek a két picur mellé
Orvosok aranyosak?? s megbízhatóak?? Zsófi baba már lassan kész Nő
egyre nagyobb a Drága!!!
Ancsa - gratula a tejcihez!!! Csak így tovább!! Jelzem, hogy soha nem gondoltam volna, hogy én magam ennyire fogom "nyomatni" ezt az anyatej témát...de most is beigazolódott, hogy engem a siker motívál
az, hogy már mikor hazajöttünk elindult valami, s egyre jobban haladtunk a cici témával, egyre inkább arra ösztönzött, hogy még többet akarjak. S most tartok ott, hogy nem zavar, ha hozzá kell adni egy kis tápit. S nekem is délutánra fogy el, akkor kell tápszert adni...ez pont a nyűgös időszakunkra esik. Lehet, hogy van valami összefüggés.
Titti - nagyon csini(k) vagy(tok)
!!! Már nem kell várnotok sokat a nagy talira! Ja, s gratula a kocsihoz!! sok örömet, s családi kirándulást, na meg sok melót Apácskának az új szerzeményhez!!!!!
Cas - délután jobb volt?? AZt hiszem, hogy én tényleg meghúzom magam, épp ma mondtam páromnak, hogy Marci igazán jó fiú....mióta kapja a cseppeket, azóta nem vészes a hasfájása, s csak akkor sír, ha éhes, vagy ha bántják a szelek....viszont akkor nagyooon....én frankón félek, amikor rákezd. Főleg fürdés előtt tör ki rajtam a pánik, mert ha akkor elkezdi, akkor az legalább 10-15 perc míg cicit tudok a szájába tömni, s addig jópárszor hozza rám a frászt....
Na léptem aludni...
Edit - Drukkolok, hogy Mütyürkéd akkor jöjjön, amikor te is teljesen jól vagy, de már nagyon várjuk ám őt is