Sziasztok!
Na, ma sem fogok korán lefeküdni. Balázs nehezen aludt el, pedig nagyon álmos volt. A kezemben tudtam elaltatni, pedig ilyet soha nem szoktunk csinálni
. Úgy éreztem, mintha meleg lenne, adtam neki Nurofent. Szerintem bujkál benne vmi, ma 2x volt hasmenés-szerűsége. De lehet, hogy még a foga, bár az utóbbi éjszakák jók voltak.
Berzkatéknak jó pihenést, remélem sikerül is pihenniük! Nagyon irigykedek rájuk, biztosan jól érzik magukat!
Nansy!
Nem semmi hírekkel jöttél Mártikával kapcsolatban! Rengeteget fejlődött, tényleg be fogja hozni a lemaradását! Biztos nagyon boldog vagy, hogy ilyen ügyes kislányod van!
Minden elismerésem annak, aki gyerek mellett suliba jár. Én az utolsó 3 hónapot csináltam végig Balázzsal együtt, benne volt a szakdoga megírása, vizsgaidőszak és az államvizsga. Hát azt senkinek nem kívánom!
De kitartás, egyszer vége lesz. Téged viszont nagyon nem irigyellek ez miatt!
A súly dolog viszont jól jönne! Egyszerűen nem tudom leadni a plusz kilóimat. (mondjuk kajálok is rendesen). És még rájött a karácsonyi nagy zaba, úgyhogy az eddigi plusz 5-6 kilómból tuti 7-8 lett!
Néztem a képeket, és Nikole is tök csini vékony!
Gerimamy!
Ééééédes Gergő az ajándékokkal! Igen, ilyen „nem felejtem el” arc nálunk is volt! Tetszik ez a járássegítő, biztos hasznos is. És ez nem gurul el?! Balázs a kompot használta szombaton járássegítőnek. Esett is vele akkorát, azt hittem betörik a feje.
A zebrával mit lehet csinálni? Bocsi, ha már írtál róla, biztos átsiklottam felette.
Akíra!
Tényleg sokat írtál, de azt hiszem most én is belehúzok. Szóval a FP kisvonatnak van utánfutója is? Mert mi vonatot kaptunk a tesóméktól. Balu imádja! Lehet ám 2 fokozatban hallgatni. Az egyik hangos, de le lehet halkítani és akkor szerintem nem ijedne meg Kyrus sem.
Klassz a cipő is!
Én is teszek fel mindjárt képeket, ilyen karácsonyfás-gömböst mi is csináltunk. Egy gömb azóta is a szobájában van, ha pelenkázom, azt fogja és egész jól elvan vele, csak fele annyira tekeri ki magát a pelusból.
Párom szenteste dolgozott, sajna. De utána 2 napig itthon volt. Mindig úgy van, hogy egyik nap (pl. hétfő) melózik reggel 7-től este 7-ig, aztán másnap (kedd) este 7-től reggel 7-ig. Akkor a szerda-csütörtök szabad, meló péntek nappal, szombat éjjel. Vasárnap-hétfő szabad, stb. Szóval dolgozik 12 órát (nappal) és utána 24 szabad, aztán meg 12 óra megint (éjjel) és 48 szabad.
Krisy!
Jó kis ajándékokat kaptatok Dávidtól! Ügyes gyerkőc!!!
Ilyen cipő probléma nálunk is van, nem minden cipőt tudok ráadni. Azok jók, amiket totál ki lehet lazítani vagy fűzni, abba belemegy lába. Meg szerintem az is a baj, hogy ők még nem tudják lenyomni a sarkukat.
Mensi: nekem beállt pontosan, de olyan mennyiség van, hogy iszonyat! Most ugye nem szedek semmit, eddig meg gyógyszereztem, azzal csak pár napig volt és nagyon gyenge, de ez most brutál!
Néha magam is megijedek!
Nikole!
Nagyon jó a videótok! Még mindig szuper aranyos a kisfiad! És mennyire látszik, ahogy örül a kisautónak! Haláli, ahol kúszik, hihetetlen gyorsan halad! De ha már mászik, akkor sem fog lelassulni! Nálunk is sok helyen parketta van. De szinte minden zoknija csúszásgátlós, és azzal a parkettán sem csúszott még el. Próbáld ki szerintem!
Bacsbern!
Csinos vagy a képeken! Dorina is nagy csajszi már! Meglátod, ő is majd hipp-hopp elkezd csinálni mindent és ámulhatsz rajta! És tényleg nagyon nagy dolgok, amiket ezek a kismanók csinálnak!!! Rengeteg örömet okoznak nekünk a legkisebb tudományukkal is!
Élvezzétek ki Apa társaságát!
Rubinita!
Képeket is kérünk ám, ha lesz időd egyszer! Bár Neked van itt a legkisebb gyerkőcöd, biztos lefoglal eléggé. Na, meg ha még az Apukája is beteg…
Ja, még annyit, hogy
SZUPER A BLOG!!!!!
Nálunk ilyen szép fehér volt a karácsony:
karácsonyfa
azt hiszem látom az ajándékomat!
A többit a blogba teszem majd! (de csak holnap)