Sziasztok!
Húúú, Anett gyönyörűek a csajok!
Gyöngyi,
jó munkát holnapra, nagyon szorítok, hogy jól érezd majd magad!
Nagyon drága vagy, köszönöm az sms-t, nem tudtam válaszolni, mert nincs pénz a kártyámon
. Bocs. DE NAGYON JÓL ESETT!
Ildi,
Dávidnak így utólag is nagyon boldog névnapot. Hogy sikerült a buli??? Mesélj és tegyél fel rengeteg képet!!!!
Ja, és szerintem nagyon szép lett a fenyőtök
Ibolya,
nekünk jó a péntek, ha tudsz valami pontos infót, szólj. Mi újság HP téren? Tetszik a csajszinak?
Szandra,
remélem Szilveszterkor is fényképezted a két gyönyörűséget! Kérjük a képeket!
Andi,
jó volt Szoboszlón? Nem hozott nektek a Jézuska fényképezőt? lyan rég láttuk a gyerekeket
Kriszti,
Hogy ez a Ketrin milyen nőcis! Nagyon helyesek, jók lettek a képek! Remélem Te is olyan ajándékot kaptál, amit szerettél volna!
Kismamik,
beszámolókat kérünk az ünnepekről.
Mézes Andi,
a fenti kérés Rád is vonatkozik!!!
Jutka,
meggyógyultatok?????
No, azt hiszem mindenkitől megreklamáltam a képeket, de galád módon most sem kaptok tőlem. Egyszerűen nem sikerül, nem hagyja a rendszer. Valami van ezzel a laptoppal szerintem, majd jól rászabadítom a páromat. Addig is, ha Ancsi hiányotok lenne, csináltunk egy blogot: annamri.freeblog.hu
Most alszik a lelkem, gyorsan mesélek Nektek.
Szenteste anyukáméknál voltunk a 3 dédive és a hugommal együtt, jó volt, de elhatároztam, hogy soha többet. Mondjuk jövőre ezt biztos felülvizsgálom,mert, ha még élnek a nagyszüleim, nem szívesen hagynám őket egyedül. Rajonganak Ancsiért
25-én kirándultunk, megkerestük a geocachingesek karácsonyfáját Solymár felett, meg elsétáltunk a közeli Szarkavárba, sikerült egy 6 km-es könnyed túrát tenni. Anyósom is velünk volt.
26-án az üllői rokonokat látogattuk, előtte anyósomékkal karácsonyoztunk itthon.
27-én 29-én is kirándultunk, 30-án meg geocachinges szilveszteren voltunk
28-án vendégségbe jöttek anyukámék és a kerszetszüleim (maaarha finit főztem
)
Tegnap itthon maradtunk, havat lapátolt Atti Ancsival, este meg boroztunk, amíg Ancsi aludt. 11 körül felébredt a kiscsaj, koccintottunk kölyökpezsivel, táncolt apjával egy pár Beatles számra, majd lefeküdtünk, a szomszéd tüzijátékja alatt már aludt, mi meg számoltuk a durranásokat. Több, mint fél órás volt a műsor, már nagyon untam.
Ma reggel anyukámékhoz készültünk, amikor hívott, hogy a nagymamám nem veszi fel a telefont már fél órája. Mondtam neki, biztos havat lapátol (mondjuk éppen beteg, lázas volt tegnap, szal fura volt, de simán kinézem belőle). De csak beleültette a fülembe a bogarat, én is elkezdtem hívogatni, nekem se vette fel, gyorsan megbeszéltük, hogy apukám is odajön, és mi is útba ejtjük. Kicsit gáz volt a szakadó hóban, tisztára kikészültem mire odaértünk. Képzeljétek, elesett a kádban reggel és nem bírt kijönni. Anyu fél tízkor hívta először, és akkor már vagy fél órája kucorgott a kádban, az egyik lába alatta, a másik az ülőkád ülőkéjére felcsúszva. Nagyon gáz volt. 3/4 12 körül szabadítottuk ki, rá kellett töni a bejárati ajtót, és még a kádból is ki kellett valahogy szedni, nem bírt a lábaira álni, apu meg Atti alig bírták bevinni a szobába. Nagyon aggódom, anyu most meg holnap vele lesz, de ha nem erősödik meg, idehozzuk hozzánk.
Szegénykém, az a legnagyobb bánata, hogy pucéran látták a fiúk. Pedig Atti direkt levette a szemüvegét, apué meg bepárásodott, én meg hamar felöltöztettem... Bele sem merek gondolni, hogy mi lett volna, ha véletlenül nem hívja anyu...
Jajj, nagyon sz@rul indult ez az év, remélem Nektek sokkal jobban, bocs, hogy elpanaszoltam, de most kinek mondjam???
Azért van jó hír is, Ancsi imádja a főztömet (kaptam egy szupi kis babaszakácskönyvet, igaz eszerint még csak napjában egyszer kaphatna pürét, de hát ha nem elég neki a szopi mit csináljak?
)!
No, BOLDOG ÚJ ÉVET MINDNYÁJATOKNAK!!!!!
bocs, hogy ilyen borzasztó hosszú lettem.