Új privát üzeneted érkezett!

Nincs itt senki? Pedig jó lenne egy kis technikai segítség, bíztatás!
Kismamik, kérném a tanácsokat!

Kép
Kép
nati80

AZért egy kicsit majd maradj még fekve biztos ami biztos. :)
Én meg azt hiszem, egyenlőre elteszem magam. Holnap meló...
A bajom már csak az, hogy tök elegem volt a döglésből de mégsincs kedvem holnap menni. Ilyenkor mi van? Dögleni nem akarok de dolgozni sem... A baj talán az, hogy a férjem beteg és így itthon vagyunk már napok óta és semmi program... Na mindegy. Most megyek. MIndenkinek jó éjt!
Natinak meg Lillának meg eseménydúsat!
Ja, és lesz ma doktor house :) :)

KépKép
muffin

igen csajok én vagyok az elő példa! minden nap kell csinálni hogy a babó összejöjjön. szeritenm nem élnek 48 órát. előtte hónapban 2 naponta csináltuk, nem letem terhes.
Amúgy én misszionárius voltam meg oldalt. de utána 3 perc gyertya és fél óra kispárna, tovább nem bírtam én is pisilek utána mindeg, de látjátok elég volt.

lehet hoyg ma már nem elszek, tévézek, fekszem, hányingerem van, és várom hogy holnap hazajöjjek a házidokitól, hogy valahogy kibírjam rosszullét nélkül a rendelőben. Ez a kínzás, mikor 1 wc van 30 embernek. De ha szerencsém van akkor nincs más aki hányni akar.
bocsika
majd holnap jelentkezem
jóéjt mindenkinek!

Kép
andyfekete

Nati! Mit szeretnél tudni?

Kép
Kép
odri

Pintyus:
Ahogy olvastam , hogy véreztél, mintha magamról olvastam volna. Nagyon örülök, hogy semmi gond nem lett!
Annával én is bevéreztem a 8. héten, de belőlem ömlött, egy vetélés után én is elkönyveltem, hogy ennyi volt, aztán a klinikán láttuk, hogy él! :) Azt mondta a doki, hogy nagyon küzdő szellem ez a baba :)
Nekem hematómám volt, a 12. hétig bent tartottak, addig 24 órás fekvés volt.
Hüvelykúpot nem kaptál?

Kép
Kép
Kép
mágnes

Andy! A kicsikék élnek 48 órát és várnak. Én is jó példa vagyok, mert mi is mindennap együtt voltunk, volt mikor kétszer is.. :lol: :lol: :oops: :oops:

Kép
Kép
odri

Nem tudom! Ez az első éles hónapunk. tegyem a kispárnát a fenekem alá? Majd kipróbálom. Bár már írtam egyszer, hogy mi a véleményem ezekről a trükkökről. Van aki nem akar gyereket, vagy nem tervezi, de nem védekezik és mosakszik utána és mégis terhes lesz. Szóval, ha nem csinálnék semmit, akkor is teherbe eshetek. De azért szeretnék segíteni nekik, hogy időben bejussanak. :lol:
Akkor én alul, utána kispárna és csak egy óra múlva mosakodás, pisilés.

Kép
Kép
nati80

Biztos, hogy ma még nincs pém, de még ilyen erősnek sosem láttam a tesztcsíkot és én már ennek is nagyon örülök. Pedig ez még nem pozitív. Majd holnam az lesz!!! És akkor jól elkaptuk!

Kép
Kép
nati80

NAti! Az igazság az, hogy én semmilyen trükköt nem csináltam. Csak élveztem, nem is figyeltem semmire. Párnát tettem én is a fenekem alá, de talán ennyi. Aztán simán kimentem a nappaliba tévézni :lol: :lol: Mégis itt a baba. Elöző hónapban mikor minden volt gyertyaállás, hőmérőzés stb. nem sikerült.... :roll:

Kép
Kép
odri

Ja! LAPTETŐ!!!

Bejci
Hol vagy? Hőd???

Kép
Kép
nati80

Na azt hiszem a legfontosabb, hogy ne görcsöljek!!! Igaz?? Hát én is csak élvezem párom kényeztetését és annak "gyümölcsét"!
Pozitív vagyok! És laza a pezsgőtől. :lol:

Kép
Kép
nati80

Nati! Igy tovább, jól teszed! Csak élvezd apácskát és ne gondolj másra :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
odri

Oké!!! Köszi a lelki támaszt! Nem akarok tényleg görcsölni a dolgon, de most kezdtem el igazán azon gondolkozni, hogy mennyire fog rosszul esni, ha a + gondolkodás ellenére nem jönne össze ebben a hónapban.
De ez nem lehetséges! Szeretnék én is veletek talizni tavasszal. nem akarok én egyedül pocak nélkül menni.
És ha nem csípjük el márciusban sem, akkor csak 2009-ben szülök.
Hess-hess negatív gondolatok!!!!

Kép
Kép
nati80

Megyek tusolok és aztán elcsábítom párocskám! :wink:

Kép
Kép
nati80

Nati! A tusolás után várj egy fél órát, mert a víz miatt nem maradnak bent a fiúk.....

Kép
Kép
odri

Muffin: hát jó kérdés. Lehet mind az 5-nek más lenne. Apa már simizi a hasam, és mondogatja, hogy szia ötös ikres pocika. :)

Ditta: örülök, hogy megvan a kutyi. A hőzés azért nem árt. Igen én is mérek :) Pedig ez a hónap programozottan zajlik nálunk. Nyugi én a 9. hónapban vagyok már, és még mindig bízakodok!!!

Nati: mi már a 9 hónap alatt próbáltunk minden pózt. (18 hónap alat meg pláne) Úgyhogy nálam tök mindegy hogy vagyunk. Én volt hogy hason, volt hogy háton, volt hogy gyertyába álltam fél-egy órákat, de semmi. És a kispárnás taktikát is bevetettem már. De én egyedi eset vagyok. A fiamat fogalmam sincs hogy hoztuk össze. A mai napig rejtély számomra :lol:
Grat a barátnődnek. Nagyon picike a babója. Korababa? Ugye minden ok vele?

Kép Kép
kisvirág_30

Kisvirág
Egy kicsit korábban jött a baba, de nem vészes. betették inkubátorba, de csak rövid időre. Holnap meglátogatom őket. Már nagyon várom.

Odri
most megy a szökés, azt nézzük, utána párom megy tusolni és csak utána lesz hancúr. Így nekem le fog telni az egy óra várakozás.

Kép
Kép
nati80

Nati: nagyon kis cuki lehet a pici babó. Olyan kis csöppecske. És mi a neve? Jó csábítást estére.

Kép Kép
kisvirág_30

Norbinak hívják.

Kép
Kép
nati80

Szép nevet választottak. Nekem tetszik ez a név.

Kép Kép
kisvirág_30

Kép

Kép
jenny29
Mór

Sziasztok!
jÓ REGGELT MINDENKINEK!!!

Ne haragudjatok, nem tudok mindenkinek irni, csak ilyenkor jutok gépközelbe és mindjárt kelnek a fiuk... :cry:

Nati:
szoritok neked, hogy elkapják a kisfickók a petikét :wink:
Lilla:
Remélem ebben a hóban összejön a baba, pont azért mert eddig mindig olyan tökéletes volt a gőrbéd, mindig azt hittük, hogy babás vagy...Most meg nem olyan-egyelőre...Ép ezért!!!
Szoritok neked!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pintyus:
Nagyon megijedtem, a hideg futkosott a hátamon mikor olvastam mi történt veled..De megnyugodtam :lol: Jó, hogy nincs baj, és ne is legyen!!!!Vigyázz nagyon magatokra!!!
Muffin:
Nekünk még gyerekek előtt volt egy macsekunk, a fűtőtesten elaludt egyszer és leesett, persze mi mindent láttunk, és akkor ő is ugy tett, megpróbált méltóságteljesen viselkedni :lol: :lol: :lol: Visszanézett a fűtőtestre nagy mérgesen, mintha azt mondaná: ki merészelt lelökni engem :lol: :lol: :lol: :lol:
Ditta:
Örülök, hogy megvan a kutyusod, kár lett volna érte, ha elvesztődik, nagyon aranyos
:D
Én is ugy vagyok mint te, ha nem jön össze nagyon eltudok kenődni, pedig van már 2 :lol:
És a stressz tényleg nagyon befolyásolja a fogantatást sajna :cry: Nálunk még a megmaradást is :cry: :cry:
Kisvirág:
Drukkok mennek, hogy ne csak ketten gyertek haza!!!!!LEgalább 3-an :wink:
Jenny:
kösz a táblicskut, a sárga rész egyre nagyobb lesz :wink:

Bocsika akiket kifelejtettem, nem szándékos.... :oops: :oops:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Vetélés utáni gőrbe...no comment...
Kép

Kép
Kép
Kép
f.marti

Márti
Szerintem nem rossz ez a görbe.

Nekem azt írta a Leo, hogy igyak palástfű teát, hogy a méhnyálkahártya erősebb legyen, és könnyebb legyen a megtapadás, mert nem túl hosszú a pé utáni szakaszom. Tegnap elkezdtem, elég jó íze van. A barátcserjét nem javasolja.
Amúgy ma a hőm 36,8. Nagyon örülök neki a tegnapi után.

Kép
p__lilla

Jó reggelt!
Ma nagy öröm ért a munkahelyemen!!!!!!!!! :lol: megy az internetem!!!!!!!!
magdolnam

Szerintem sem rossz a görbéd, 37 felett van! :)

Holnap megyünk nődokihoz, ez lesz vele az első találkozás.... Tegnap a barátnőmék voltak uh-n hogy kiderítsék fiúk vagy lányuk lesz. Sokat piszkálták, de aludt, vagy nem mutatta magát. Erre azt mondják, hogy a fiúk a szégyenlősek! Tényleg így van???
magdolnam

Magdolnam
Pont fordítva tudom. A lányok a szégyenlősek. De ha alszik, akkor mindegy.

Kép
p__lilla

én nem tudom, de a barátnőm dokija mondta, meg a kollegám, aki már szült. Szerintem ebből nem lehet megállapítani :)
magdolnam

Na jól kinézünk, írtam egy csomót és eltűnt!

Márti
Szerintem a ciklus 18-19 napján volt péd.

Magdolnam
Örülök, hogy itt leszel már nap közben is.

Ma leesett a hőm. Talán este + lesz az ovutesztem és akkor este is hancúr. Meglepő lenne, ha most korábban lenne ovum. Eddig a 21-22. napon volt.
Most megyek reggelit csinálok páromnak, utána meg megyek a kórházba a barátnőmhöz. Utána meg tanulok ezerrel!

Szép napot mindenkinek!

Kép
Kép
nati80

Ja és Leo tanácsára tegnap vettem palástfű teának valót és az van ráírva, hogy enyhe hasmenésre jó. Akkor most mi van. Eddig is voltak gondjaim, akkor most készülhetek a legrosszabbakra. De az nincs ráírva, amiért én iszom.

Kép
p__lilla

jó reggelt!

most indulok a házidokihoz. szurkoljatok hogy ne kelljen sokat várnom, mert rosszul leszek. Ja meg hogy el ne ájuljak, annyira szédülök. Ilyenkor kellene az apus, de hát dolgozik. Ettem egy pár kanál levest hátha segít, meg viszek a táskámba kekszet, ropit, meg egy banánt.
Röhej hogy 2 órára felkészülök, de ha sokan vannak?bízom benne hogy nem lesz csúszás így év elején.
ha meg kijön az asszisztensnő szólok neki hogy hívjon be. dehát ki tudja?
na mindegy gondoljatok rám
igaz még nem nődokihoz megyek, de 3 napja csak ittbent fekszem.

Kép
andyfekete

Sziasztok!

Magdolnam: Kende minden UH-n megmutatta magát. A vak is látta, hogy fiú :) Szóval ő nem volt szégyenlős. ,

Márti: köszi a drukkot. Holnap utazás :)

Nati: szép napot neked is! Irigyellek a babó látogatás miatt :) A tanulás miatt visznot nem.

Andy: mennek a drukkok. Tuti túléled :)

Kép Kép
kisvirág_30

Sziasztok Csajszik!

Mindenkinek termékeny, tüszőcskékben és akciókban gazdag évet kívánok!!! :):)

Jenny! Majd átírnád a táblát nálam a csodaszerek helyett: clostibegyt

Puszi nektek!!! És mennek a drukkok mindenkinek!!!!

Kismamiknak pedig rókamentes napokat!!!!

Ölel mindenkit
Nyusz
nyuszifülû

Hello!!!!!!

Andy: sok szerencsét, és várunk vissza. Bizti sikerült kiiratnod magad táppénzre!

Nati: Drukkolok hogy azok a kiskatonák célba érjenek!!

Nekünk az oldalt póz és a kispárna jött be. Nekem is pisilnem kellett de fél órát kivártam!

Viri: megnéztem a hotelt, nagyon szép!!! Kér hogy nincsen medencéje. Biztosan nagyon jól fogjátok érezni magatokat!!! És a babóca is összejön ilyen romantikus helyen. Kende addig kivel marad? És menyi időre mentek?

muffin: nagyon szép a babakocsi, tiszta design, lehet nekem még túl designos is. :roll: Aranyos lehet a macsek, ne üldözzétek el ha elfér az udvaron.

Szerintetek túl kicsi a 2 mm????????? Most megijesztettél!!! Pedig a doki azt mondta hogy szépen fejlődik a korához képest.

Magdolnam: milyen nődokihoz mész? Eddih hogy hogy nem voltál még? nem értem.

Lilla: drukk a babához. Jenny: te se add fel, mert sikerülni fog.

Márti: nálatok most be indult a babaprojekt megint???

Bocs ha valakit kihagytam, nem szándékos volt.

Én olyan álmos lettem hirtelen. Ma reggel elmentem a boltba friss kenyérért de zsőmlét vettem végül. És paradicsomlevet, azt nagyon megkívántam.

Én se tudok sokat enni, van amikor nem is vagyok éhes, de mikor az vagyok akkor nagyon. És kevés dolgot kívánok, ami épp eszembe jut azt eszek.

anyósom egyfolytába főzni akar ezt azt de nekem em kell, ha egyszer nem kivánom akkor ne csinálja és utánna meg megsértődik ha nem eszek belőle! :evil:
Most a madártejjel traktál. A tegnap ettem belőle, de ma már nem kivánom. Tudni kell anyósról hogy egy egész hadseregre főz egyfolytába pedig egyedül van. És velünk akarja megetetni azt a sok kaját.
Na bocs hogy ki sírtam az anyós dolgokat. :oops:
Vendég

Jenny: nekem is írd át légyszi a gyógyszert. Nem szedem a premenst. Helyette írd légyszi, hogy closty és choragon szuri. Egyébbe meg 01.02-án szuri volt.

Kép Kép
kisvirág_30

Pinytus: igen én is sajnáltam, hogy nincs medence, de igazán nem is pancsizni megyünk :oops: De kapunk masszírozást meg van egy jó nagy hancurkád, meg szauna. Jó lesz az is. :)
Pénteken megyünk vasárnap jövünk. Kendével a mami marad. Ez lesz az első hogy több napra kettesbe lesznek, de tuti kibírja, mert imádja a mamát.
A 2mm nem kicsi. Nekem is 5-6 hetesen volt 2 mm. 8 hetesen már 13 mm volt. Szóval nyugi. Minden ok.

Kép Kép
kisvirág_30

viri: kösz a nyugtatást!!! Tudom hogy szépen fog fejlődni a kis manóm. Ügyes és érzem hogy megakar maradni. Jenny át íros nekem is légyszi ha már úgyis javitasz, hogy 6 hetes az egyébbe.
Vendég

Kisvirág! Szorítok, hogy hárman gyertek haza....
Jó pihenést és kellemes együttléteket kívánok!

Kép
Kép
odri

Halihó!
Beszéltem a dokimmal, hétfőn megyek hozzá, megbeszéljük, hogy hogyan tovább.Akkor tudom meg a progi eredményemet is, nagyon kiváncsi lesze rá!

magdolnám:
Mi 20 hetesen tudtuk meg a nemét Annának, na de akkor az én lánykám olyannyira nem volt szégenylős, hogy szétterpesztett, mint a nőgyógyásznál. :) A 4D-s uh-s kép meg is van erről, alá is írták , hogy kislány! :)
A barátnőm viszont 36 hetesen tudta meg, hogy kislánya lesz..:)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Az én baráétnőm 19 hetesen tudta meg hogy fia lesz.
Vendég

Visszajöttem a babalátogatásról! Nagyon szép a kisfiú! Olyan édi. majd elsírtam magam.
Fekszik a szobában egy 20 éves cigánylány és most szülte a 3. gyereket és egyfolytában bagózik. Szép!!!
Most csináltam megint ovutesztet és pont olyan mint tegnap. A tesztcsík jól látszik, de nem olyan erős, mint a kontrollcsík. Akkor ez most ugye nem pozitív? Azért hancúr van/lesz, ki tudja mi lesz a kis petémmel.
Szerintetek? Holnap is csinálok egy tesztet. meg a hőm is mutatni fogja. remélem.

Na megyek tanulni!

Kép
Kép
nati80

Odri: köszi. Tuti jó lesz, és legalább hárman jövünk haza. :)

Én 17 hetesen tudtam meg, hogy fiam lesz. :lol:

Kép Kép
kisvirág_30

Én 18 hetesen tudtam meg, hogy lány...

Kép
Kép
odri

Kisvirág
Holnap utaztok ugye?
Én is azt kívánom neked/nektek, hogy legalább 3-an gyertek haza.

Kép
Kép
nati80

sziasztok, már másodszor írok, valahogy eltüntette a gép amit írtam.
hazaértem, kibírtam, de 3/4 órát ültema váróban. le is cseszett a dokinéni hogy mért nem mentem be előbb, így ha vaalmit elkapok nem tud rá gyógyszert írni, legközelebb csak menjek be ha valaki kimegy. jól van, úgysem voltam még protekciós. Aztán mivel nem volt még papírom nődokitól, ráírta hogy gyomorrontás. nekem mindegy táppénzre vett szó nélkül. tudja hogy suliban dolgozok. mondtam reggel szarul vagyok, nem is mondta hogy enm ír ki. kedden megyek nődokihoz, szerdán meg hozzá vissza.
kedden délután van nála terhesgondozás már be akart hívni, de ugye mondtam hogy fél 5re megyek nődokihoz. rendes volt.
na mindegy, hazajöttem ettem fini leveskét. jól esett. Amúgy csak szédültem a széken, úgy látszik csak reggel vagyok nagyon szarul, remélem így is marad.
bocsi a hosszú élmégybeszámolóért, de örülök hogy kibírtam rosszullét nélkül.
Most majd alig bírom kivárnia a keddet. akkor már 6 hetes 3 napos leszek, akkor már talána szívecskéje is ver, igaz?
majd mindjárt visszaolvasok.

Kép
andyfekete

Andi:
6 hetesen már fogod hallani a szivecskéjét, minden rendben lesz, meglátod!! :) Sőt!! Az már a 7. hét lesz! :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Nati: köszi neked is. Holnap megyünk. Úgy várom már. Olyan vagyok, mint egy kisiskolás aki a vakációt várja. :)

Andy: na ugye, hogy kiírt a doki. És általában a rosszullétek reggel jelentkeznek. Én is reggel voltam rosszul, főleg ha korán keltem.
És 6 hetesen már fogod látni a kis lüktető szivecskét! De jó lesz neked kedden.

Kép Kép
kisvirág_30

kisvirág!

igen, a jövő héten már a 7.hétben leszek! és nálam többet szerintem senki nem pihen, mert mióta tudom, délután is ágyban vagyok, csak főzni mosogatni mosni meg vasalni megyek ki.
de hétvégére még ezt is átvállalta az uram, persze ha nem leszek szarul megcsinálom, de azért jó érzés.
nem is értem a kis kolléganőmet aki terhes, már el is múlt 3 hónapos, és nincs táppénzen. 3dikasai vannak tanítónő. nem fél hogy elkap valamit? ráadásul decemberben nálunka suliban voltak skarlátosak is. én izgultam mikor pár napos lehettem, ő nem?
vagy mindenki más.
De már nagyon örülök, hogy táppénzen vagyok. főleg most a járványok idején. Igaz az utcán is elkaphatod, de azért így mégsem annyira gáz?
örülök, hoyg mentek kikapcsolódni, aztán tessék pihenni sokat és a pároddal meg magaddal foglalkozni.
akkor hétvégén nem is írsz nekünk?

mágnes nagyon ari vagy, én is örülök majd remélem kedden délután és rendben vagyok. már nagyon várom.

Kép
andyfekete

andy: akkorra már tuti látod a kis lüktető szivecskéjét. Anyi leszel mint én most. De jó!!!!!!!!

Örvendek hogy táppénzen vagy, így legalább vigyázol magadra. Én is ha fáradtnak érzem maga le dölök. Most megyek én is leveskét csinálni magamnak, megkivántattad velem!!!

te milyet ettél?

Nati: bizti egy élmény volt látni a kis Norbit.Ilyenkor olyan kis törékenyek és aranyosak. Hogy van a kismami??
Vendég

Andy: én is otthon maradnék a helyedbe. Tényleg az utcán is elkaphatsz bármit, de a suliba azért sokkal nagyon esélyed van a hülye vírusokra. Jó lesz neked otthon hidd el. Én is végig otthon voltam, és szuper volt.
Nem tudom lesz-e ott net, illetve gép is hozzá, mert a szobába lesz net, csak nincs laptopim. Ha lesz lehetőségem ígérem két hancúr között írok :)

Kép Kép
kisvirág_30

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?