Szia!
Persze, ma is voltunk. A szülőszobán voltam NST-n, majd lementem az osztályra. Felvettek az egyik szobába. Totál kiakadtam, hogy miért van erre szükség??? Azt mondta, mert császáros voltam... De könyörgöm, nincs semmi bajom, akkor meg mi a csodának???
Papírokat töltöttek hozzá, meg is vizsgált, még mindig 2 ujjnyi vagyok. A magzatvizet is megnézte, tiszta. A szívhang is rendben van. Kb. 10 után végeztünk, persze közben jól kivártam magam, szokás szerint. A férjem már tűkön ült, meg a gyerekem is. Eztán jöttünk haza.
Minden nap így kell mennem, de csütörtökön már tuti, hogy ott kell maradnom. Az a kiírt időpont. Nagyon imádkozom, hogy addig induljon be, nem akarok napokig ott téblábolni.
A szülésznőtől, aki csinálta az NST-t, kérdeztem ezt a betapintást. Azt mondta, csak néhány percre altatnak el, de nincs csövezés a szájba, és közben a varrást is megcsinálják, így azt sem érzem majd. Ezután 4 órát kell eltölteni megfigyelés alatt a szülőszobán! Azt is mondta, hogy aki császáros volt, annál nem indíthatják a szülést fájáserősítőkkel, és ha be is indul és nem elég hatékonyan halad, akkor nem várnak túl sokat a császárral.
A hócipőm tele van már mindennel.
Viktóriának boldog névnapot kívánok! És sok ajándékot a fa alá!
Majd jelentkezem.