Sziasztok!
Régen írtam már!
Megkésve kicsit, de szeretnék mindenkinek nagyon Boldog Új Évet kívánni, sikerekben, egészségben gazdagot!
Fanni!
Fogadd öszinte részvétem apukád miatt, sok erőt kívánok Neked!
Lafi!
Gratulálok Hunor babához, nagyon szép baba! Jó egészséget mindkettőtöknek!
Csiperke, Pandus, Jucmuc!
Ti vagytok a következők!! Nagyon izgi!!
Boniko!
Gratulálok a gumimacihoz! Vigyázz magatokra!
Donika!
Neked is közeleg, hogy találkozhass a babáddal!
Véda!
Te is már 14 hetes vagy! Róka koma?
Icsilya!
Lili gyönyörű baba! Meg tudnám dögönyözni!
Nekünk izgalmasan indult az új évünk! 1-jén görcsölt a hasam már délelőtt, délutánra erősödött, nagyon megilyedtem és felhívtam a dokimat. Azt mondta, ha rosszabb lesz vagy vérzek akkor hívjam vissza. Negyed 12kor visszahívtam, mert rosszabb lett. Mondta, hogy menjünk be a Klinikára, mert ő máshol ügyel most.
Bementünk, az ügyeletes orvos megvizsgált, méhszáj zárt. Csinált uh-t, nagyon sokáig nézte a babát, ez már gyanús volt. Mondta, hogy le kell mennünk egy másik uh-hoz, nem akar semmit mondani, amíg meg nem néz, de nem sok jót látott, és nem örül annak, amit látott! Hát, én azt hittem lefordulok az ágyról, kalimpált a szívem, iszonyatosan megilyedtem, persze szegény férjem is.
Levitt a szülőszobákhoz, a férjem nem jöhetett be, és következett az uh. Mondta, hogy jól van, ezt nem látta fönt, hogy dobogna a baba szíve, meghogy mozogna, de minden rendben! Mondtam neki, hogy majdnem szívrohamot kaptam odafönnt! Erre ő: Elhiheti, hogy én is!
Aztán megnézte mindenét a babának, minden rendben van vele, és úgynéz ki kislányunk lesz!
Kaptam seduxent 2-szer 1et kell szednem.
Tegnap reggel a saját dokimhoz is el kellett mennem, mert éjszaka momdta, hogy menjek be hozzá. Vett kenetet, majd 10 nap múlva lesz eredmény, megvizsgált, hát az baromira fájt! De minden ok.
Azt mondta, hogy valószínű stressztől van összehúzódásom, erre szedjem a seduxent, meg írt fel magne citritet!
Tegnap óta meg van egy ici-pici barnázásom, remélem az csak a vizsgálattól, mert alapos volt a doki nagyon és tényleg fájt!
Nagyon kiakadtam a Klinikán, hogy hogy lehet olyan gép, ami ennyire fos, én is láttam, hogy csak egy fehér paca volt a képernyőn!
Bocsánat, hogy ilyen hosszú lettem, de ki kellett írni magamból!