Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Kike! A nővéred egy zseni! Állati jó lett a torta! Biztos fincsi is volt... nyamiii... :lol: Drukkolunk hogy Kristi szeresse az ovit, anya meg tudjon sokat pihenni otthon! :wink:

Encsi - szerintem se baj ha fájdogál a hasad, hacsak nem vérzel, de erre ne is godolj! Feküdj, pihenj sokat, az enyhítheti!
Jobb is ha kigombolod a nadrágot, egyáltalán nem jó ha vágja a hasad. Én is midig azt csináltam. Igen, kb már a 6-7. héttől!! :D A 8. héten vettem meg az első kismami nadrágomat és a 9.-en kezdtem el hordani. Bár még nem igazán nőtt a hasam, de kényelmetlenek voltak a nadrágjaim, úgyhogy nem volt mit tenni. Lehet kapni nagyon jó derékpántokat is, amikkel el lehet rejteni a kigombolt részt, és valamennyire tartja is nadrágot. Ha beszerzel egyet, tuti nem lesz ilyen gondod! Én egyiket az Árkádban vettem a kismama-baba boltban (ez egész a mell alá felér), a másikat a C&A-ban (ez kb 20 cm magas).
Vendég

Akkor nem az ünnepek miatt érzem azt hogy szoros a nadrágom :):):)

Én még nem néztem kismama nadrágot... egyébként még nem hiztam, csak ha megsimogatom a hasamat a méhem környékén, akkor ott érzem hogy hol a méhem kb, amit régebben sosem lehetett érezni :)

Most eltakarja a pulcsim hogy kigomboltam a nadrágomat :) aztán lassan úgyis kell valami másik nadrág... Egyébként nincs olyan kismamanadrág, ami még nem olyan hatalmas pocira való hanem csak picire?:)
encsike87

De van!! Én is még csak 1,5 kg-t híztam, ne aggódj és amúgy is elég vékony vagyok! Nekem olyan gatyáim vannak, amikre + magasítás, vagyis egy pamut pocakrész van varrva. Az egyáltalán nem bő. Lulu márkájúak egyébként. Ehhez még nem is igazán szükségeltetik pocak, eleinte nekem is csak a kényelmet szolgálta, de lehet bele nőni bőven! Íme! :D
Kép
Vendég

Ami!?!?!?!? Merre vagy? Hogy állsz a rókakomával? Remélem jobban! :wink:
Vendég

Encsike, nekem is elkezdek szorítani a nadrágoka 7-8. héten :lol: Igaz, azóta nem nőtt számottevően a pocakom... egyenlőre :roll: Karácsony előtt már nézegettem én is a kismamanacikat, de én sajnos csak óriás derekúakat találtam.. Most megpróbálom megint, mert az eggyel nagyobb méretű gatya is kezd szorítani, én eddig 2 kilót híztam,kb. :oops:
Jövő héten kell beszélnem a védőnővel, remélem nem szúr le a hízás miatt :)
sipiné

Én nem tudom hogy hiztam e... igy nem látszik semmi rajtam... csak érzem hogy szoros a nadrágom.. de hiába vennék egy számmal nagyobbat, mert akkor az meg lóg máshol... és lehet hogy az is szorít.... :? :D

Hol lehet ilyen Lulu márkájú nadrágokat kapni? vagy a neten esetleg van valahol ilyesmi? mert a neten én is csak óriási derekúakat láttam....

Én még a védőnővel sem beszéltem... Jó lenne már menni a dokihoz hogy elmondja mit kell csinálni meg kivel.... :roll:
encsike87

szia mindenki! :)
látom mindenki meg van és bővültünk is :D , ez jó!!

kike: a torta...... :shock: ...idevele!!!! :roll: , most elbírnék egy kis édeset :D , pedig már hetek óta nem vagyok kívánós :wink:

Kép
Kép
h. szilvi

Szia Szilvi!

Hogy vagy? Kipihizted Magad? Angolt sikerült behozni? :)
sipiné

szia :D
fájdogál ma a hasam, a vesém két éjszaka kibírhatatlanul fájt, franbc se tudja miért, ma mentem volna uh-ra erre nem volt a doki :evil:
Pihentem eleget :D , az angolt hozogatom :D , holnbap doga, de olyan jó hogy nincs itthon senki :D
ti jól vagytok?

Kép
Kép
h. szilvi

Köszi, jól :) Néha fájdogál a pocakom, de szerencsére nem sűrűn. Olyankor mindig lefekszem, legalább van ürügyem a semmittevésre :wink: :D Jan. 4-én UH, remélem minden rendben lesz :)

Barátoknak most szilveszterkor mondtuk meg, h. a banda első kisbabája hamarosan érkezik, olyan arik voltak, mindenki "vigyázott" rám egész este :lol: :wink:

Dogával ügyes légy :wink:
sipiné

csak pár szó (közben meló van :? ):
a tegnapi film nekem is csalódás volt, ezek a futurisztikus képek/hangok a sejtektől szerintem élvezhetetlenné tették a műsort, és az első pár hét után meg jól összecsapták a babavárás többi részét. láttam már egy filmet ebben a témában, azt hiszem az volt a címe, hogy Élet az anyaméhben, talán a National Geograpicon volt. az sokkal jobban tetszett.

hízás/pocak: én is szenvedtem már a farmertól a 8-9. hétben, de csak kb 2 hete vettem kismamagatyót. ez meg most egy kicsit bő még, de az urammal csináltattam egy + lyukat az övemre (mert egyik sem ér már körbe :oops: ), és belefűztem, így épp kényelmes. viszont elértem a +4 kilót. fene a karácsonyba. :(

mia_snow

Encsi - én egyik gatyómat a teszvesz-en vettem vadiújan, a másikat kaptam a barátnőmtől, de úgy tudom az Árkádban és a Mammut-ban lehet kapni. Meg szerintem az igényesebb és nem egy márkára szakosodott kismama-cuccos boltokban is.
Vendég

nekem mázlim volt, mert a múltkor a C&A-ban nézelődtem és láttam egy kismamanacit ami le volt értékelve. Összesen kettő volt belőle és az egyik pont jó volt rám, úgyhogy gyorsan megvettem 3.490 volt. :) Úgyhogy nekem így lett kismamanacim. Bár azon kívül csak egy van, ami jó rám, egy csípőnaci, amit a hasam alatt tudok begombolni. Nekem alapból olyan alakom van, hogy a hasam alsó része mindig kicsit nagyobb volt, úgyhogy most kb. úgy nézek ki, mint egy 18-20 hetes kismama... Már csak azt nem tudom, mi lesz később... :)

KépKép
muffin

Sziasztok Kismamik!

Hú, jó sokat írtatok!

WERA!

Vagyok,csak ma még nem volt suli és pótfiam most ment haza!
Voltunk kint hógolyózni,persze csak a párom és ő,meg építettünk hóembert az udvaron!
Tegnap szánkóztunk,vagyis inkább ő,de egy kicsit húztak engem is!
Torpedóztunk,dominóztunk,mesét néztünk!
Ma egész elviselhető a hányinger és megint elkapott a zabálhatnék!
Ebédre sült sonkát ettem lila hagymával,és most az előbb Apa megcsinálta nekem a sültszalonnát hagymával!
Ma a hasam is egész jól viselkedik!
Néha a remegést érzem,ami elvileg pirinnyó baba!
Azért persze nem szűnt meg a hányinger,de tűrhető!
Kókuszgolyót is ettem,hát azután azért jelentkezett rendessen!
Majd csak elmúlik már!

Én 9. héten vettem kismamanadrágot,nekem is Lulu van és nagyon jó!
Abba aztán lehet hízni!
Én egy egyszerű bababoltban vettem őket.

Megyek,visszajött a pótfiam! :lol:

Majd még jövök!
Sziasztok

Kép

Kép
ibm

Ja! Azt elfelejtettem mondani,hogy a náthám még elég gáz néha!
Időnként úgy elkap a köhögés hogy majd meg fúlok!
Elég sokat fáj a hátam mostanában de az nem a náthától,inkább ha sokat ülök.
Mi lesz később??????? :cry:
Na nem panaszkodom tovább!
Ma még a kedvem is egész jó!

Wera! Biztos nagyon buli lesz az esküvő!

Kép

Kép
ibm

Sziasztok Csajok.! én ma vagyok 16 hetes,azért irom mert nem tudtam még fel rakni a vonalzot.
Holnap tanácsadás+AFP vérvétel.
Nagy a hasam,azt hiszik sokan h. márc,ápr szülök. Nemsokára rakok fel pocakos képet.[/url]

Kata&Milán

oszman777

Sziasztok!

Wera!
Szép a pocid! Elképesztő milyen vékony vagy! Egyél nekem rendesen!

Én már 3 kilót felszedtem,de nem is csodákszom,mert szilveszterkor este 7-től hajnali fél 3-ig csak ültem egy asztal mellett és ettem... :roll:
A karácsony is hasonlóról szólt... :(
most már tényleg megjött az étvágyam.Eddig hiányoltam... :roll:

Kép
orsitigris

Én megyek mára. Holnaptól megint meló... Itthon sincs kedvem már dögleni, elég volt a két hét, de dolgozni sincs kedvem. Ki érti ezt? :) Na mindenkinek jó éjt!

KépKép
muffin

Hali Csajok!

Wera:nagyon ari a pocid,úgy látom nem lesz sok gondod a szülés után visszanyerni az eredeti alakodat.És a menyasszinyi rucid is ápol és eltakar,bizti nagyon csinos leszel benne!!! :lol:

Orsitigris:Nekem is tetszik a "Kismama a hóesésben!"című fotód.
Csinos vagy rajta,és a háttérben a kuckótok sem kutya!!!! :D
Szerintem rajtad sem látszik az a 3 kg.

Ibm:tök jó hogy már te is érzed a baba mocorgását.Emlékszem milyen fura de jó érzés volt nekem is annó!!!Szilveszter jól telt???
Én 12.30 ig felvoltam ,kimentem az utcára egy kis tüzijátékot nézni,Szegény Domit is felkeltettem de nem voltunk sokáig kint mert fázott.De azért szép volt.

Kike:köszi a bókot,nagynehezen megszülettek azok a fotók,de a sógornőm segített benne.Mikor mész legközelebb munkanélkülibe??Megkérdeznéd nekem hány hónap jár 2 év munkaviszony után???Mert majd valószínű arra kell mennem ha letelik a betegállomány.Köszi előre is.

Encsike:üdvözöllek,veled még nem találkoztam.Jó helyre jöttél!!Rendes kis csapat a miénk!! :wink:

Sipiné,Szilvi:Jól teltek az ünnepek???Nekünk elég jól csak a h,,,e főnökömék zavartak bele!!!

Az a helyzet lányok hogy szombattól nem leszek kb 1 hétig,sajna be kell feküdnöm a belgyógyászatra,kell a további betegáll.hoz.Meghát nem árt ha végre eltalálják melyik gyógyszer kell nekem.Mert addig nem is próbálkozhatunk babukával.
Mától belefogtam egy kis fogyózásba is,este elmentünk Apával sétálni,a háromnegyed falut bejártuk.Elég is volt.
Muszály egy pár kg-ot leadnom mert az csak javítja az esélyeket!! :wink: Már egyszer sikerült lefogynom 14kg-ot is teljesen magamtól!!!Az azért szép teljesítmény.ugye??? :D
Olyan jó nektek úgy látom ti nagyrészt vékonyak vagytok és legalább ez a része nem jelent gondot számotokra.Amúgy Domival 12kg-ot híztam ami reális volt.

Bocsi ha kicsit hosszúra sikeredtem!!De jól esett írni!! :lol:

KépKép
henka76

Sziasztok!

Encsi, üdv itt!

Wera, nagyon kis vékony vagy, de szép a pocid!
:lol:

Orsitigris, nagyon csinos vagy a képen.

Felrakom az egyik kedvenc 4D-s fotót Nokedliről, ami az ünnepek előtt készült. Itt pont 16 hetes voltam. Kép

És íme egy pocakfotó. Itt 16 hetes 4 napos vagyok. Kép

Most pedig megyek aludni, mert kifárasztott az év első munkanapja. :)

Vigyázzatok magatokra!
Jó éjszakát!

Kép
sziszka82

Sziasztok!

Üdv az újaknak!

Mindenkinek B U É K !

Nos, az én idei évem nem kezdődött valami fényesen...
Tegnap még negyed 12-kor ébren voltam, ma pedig negyed 4-kor !!! keltem.
Meglehetősen álmos vagyok...
( Az egyik ismerősömet kellett a reptérre fuvaroznom.)
A korai ébredés mellé pedig az párosult, hogy nekem ismét hólyaghurutom van..
Ami mint tudjuk felettébb kellemetlen...
Tehát mikor hazaértem, elmentem a dokimhoz. Aki sajna nem tud velem mit kezdeni, csak antibiotikumot adni...
Elég nagy lórúgást. ( A kamillateát már egy hete vedelem)
Ki tudja, lehet tőzegáfonya kapszulát szedni terhesség alatt?

De történt jó dolog is, mert mivel ma vagyok pont 12 hetes, megnézett ultrahangon is, és minden rendben van!!! :lol: :lol: :lol:
Olyan aranyos volt, éppen aludt!
Aztán a doki megpróbálta felébreszteni, ami sikerült is. Az ébresztgetés nagy élmény volt... :shock:
Van két keze, két lába, ép gerince, és hasfala.
Egyelőre ennyit lehet tudni róla.
A BPD 21 mm,
Az NT? pedig 1,5mm(Ez mi?!)
Voltam védőnőnél is, aki megmért, és pont 0,5 kg-ot híztam!!!
Ennek pedig duplán örültem!
Remélem a nyavalyából hamar kilábalok, holnap jelentkezem, most nagyon álmos vagyok!
Mindenki vigyázzon magára!
Jó éjszakát! Kép
Vendég

Hencsi - köszi a bókot :oops:, ez már majdnem 3 hetes kép, úgyhogy a hasam már nőtt azóta. :lol: De egyelőre tényleg csak csípő-tájékon jött fel, az meg nem baj. Tényleg szerencsés alkat vagyok, nálunk az egész család vézna. (A párom meg pláne! Látnád őt! :lol: ) Szóval emiatt hála az égnek nem kell aggódnom. Persze nekem meg jutott más (gerincsérv, örökölhető tompalátás stb :cry: ) Na de Isten ments hogy sajnáltassam magam! :)
Hiányozni fogsz szombattól 1 hétig, de addig még gyere sokat! Drukkolok hogy találják már meg a neked való bogyókat végre!! A fogyi miatt nem irigyellek, de jó célt szolgál, ezért hátha könnyebb lesz! Egyik barátnőm most fogyott le 18 kg-t fél év alatt. Nagyon büszke vagyok rá! Az a taktikája lényege hogy húst csak párolt zöldségekkel eszik, krumplit és sima kenyeret egyáltalán nem. Napi 2,5-3 liter mentes víz és minél több mozgás, a séta is nagyon jó! Neked milyen módszerrel sikerült akkor lefogynod azt a 14 kg-t? Most is ugyanúgy próbálod vagy más terveid vannak? Biztosan sikerülni fog! Segítünk! :wink: :D

Encsi - ne izgulj, jól időzítetted az első orvosi vizsgálatodat, a 7-8. hét között a legjobb, mert akkor már bizti jól látható és a szivecskéje is dobog! Ha minden ok, akkor elküld vérvételre és a köv. vizsgálat és UH (tarkóredő mérés) a 12. héten lesz esedékes. Védőnőhöz ráérsz utána is menni, és majd ő állítja ki neked a kiskönyvet. Én is így csináltam. Úgyis mindegyikhez vissza kell járni havonta, szóval mehetsz még eleget! :wink: A 16. héten egy speciális vérvétel lesz (AFP), aztán a 18. hét környékén újabb genetikai ultrahang és így tovább.
Vendég

Sziasztok Kismamik!

Hát mindjárt felrobbanok! :twisted:
Írtam egy regényt nektek erre ledobott valamiért a Net és minden odaveszett!
Most lehet,hogy rövidebb leszek!

Henka! Jó volt a szilveszter,itthon voltunk párommal+Anyu+Tesómék,Pótfiam!
Kaja,pia,tv,pihi,éjfélkor kocc. gyerekpezsivel aztán mi is az utcán néztük a tüzijátékot,nagyon szép volt!
És ma építettünk hóembert,merthogy végre itt is van hó!!!!!!! :lol:
Sajnálom,hogy be kell feküdnöd,de biztos megtalálják a megfelelő gyogyit és aztán jöhet a baba!!!!!!!!!!
Szorítok nektek nagyon!

Oszmann! Nagyon várom a képeket! Mikor láthatjuk?

Sziszka!
Ez tündéri ez az uh kép!
Nem mondták meg mi lesz?
Szép nagy már a pocid!

Mi is csináltunk ma egy pár brutál képet,mindjárt feldobom!
Eddig mindig csak oldalról nézegettem,de előlről nagyon keményen néz ki!
Mindjárt,csak előbb gyorsan ezt mielőtt elszáll!

Kép

Kép
ibm

WERA!!!!!!!!!!!!!!

EZT NEM HISZEM EL!!!!!!!!!!!!!!!!!
NAGGGGGGYON DURVA!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
ibm

Erre azt mondta a Apa, a nyári felsőid igazi haspolók lettek!!!!! :lol: Kép

Kép

És ezt nézzétek! Ez nagyon brutál! Kiakadtam rajta,Apa meg nem értette azt mondta én tudom mindig így látom!
Szerintem nagyon kemény!

Kép

Wera! Nagyon szép a te pocid is!

Többiektől is várjuk a fotókat!!!!!!!

Kép

Kép
ibm

Oszman - én is holnap megyek AFP-re! nem tudom hogy bírom ki éhen! :? Már hajnal 4 körül reggelizni szoktam!!! :shock: :lol:

Sziszka - naggggyon édi a kis Nokedlid!!! És mekkora pocid van! Állati jól néz ki! Pont annyi idősen készült rólad a fotó mint amennyi én ma vagyok. Ilyenkor azon töprengek, hogy az én gyerekem hol lehet?!? Lehet hogy hátul már púpos vagyok csak nem látom???? :lol: :lol:
Eddig mindig azt vártam hogy mikor látszik már, de most már nem bánom hogy nem nő olyan nagy sebességgel, hisz' bele kell férnem a menyasszonyi ruciba még márciusban!!! Aztán ki tudja? Lehet hogy előtte 1-2 héttel fog nagyon beindulni és akkor megszívtam! :roll: Végülis azt mondta a kölcsönzős csajszi hogy mindenképp találunk valami megoldást, akármi lesz! Én is így gondoltam... különben megtudja hogy Vera mekkora balhét tud csapni ha bepöccen! :twisted: :lol:

Marcsi - ha valaki, én tudom milyen kellemetlen, nekem is folyton ilyen rohadványos hólyaghurutom van már sok-sok éve! De ne aggódj, az antibiotikum rendbe rakra hamar! Sajnos nem tudom milyen gyógynövényeket lehet terhesség alatt szedni/inni, de egyébként a zsálya és a zsúrló nagyon jó még rá. Remélem hamar túlleszel rajta! Vigyázz magadra!

IBM - (bocsi h téged hagytalak utoljára, de visszafele haladtam az olvasással én annyira megszállt az ihlet... :D )
Nem semmi napod volt, ennyi mindent játszani! :lol: Én is úgy hógolyóznék + szánkóznék... de hát kivel? Na, ha meglesz a gyerekem, biztos folyton viszem majd! :D Jó lehet a pótfiadnak hogy ilyen nagynénje van! Tuti hogy imád! :wink:
Örülök hogy szűnt a hányinger, csak így tovább! Egyszer csak azt veszed majd észre, hogy már 2 napja nem is volt!!! :D
És ez a sok hagyma :shock: !!! Neked nem készül ki tőle a gyomrod? Az enyém már attól is megfájdult, hogy elolvastam! Persze néha megeszem, de mindig vezeklek is érte, mint Te az édességgel! :roll:
Vendég

Képzeljétek K....ra fáj a hátam és a keresztcsontom!!!!!!!
Sajnos van egy kis gerincproblémám és már 14 évesen megmondta a doki,hogy a terhesség nem lesz egy álom!
Ó!!!!! Mi jöhet még????????? :cry:
Mindjárt megyek is az ágyba hátha jobb lesz!
Nemtudom mi lesz később!
Többiek?

Még azt akartam írni,hogy minden elismerésem a dolgos embereké!
Én féltem az itthonléttől,de szerencsére nagyon jól elvagyok!
Éshát a korán kelés nem hiányzik!
Kitartás lányok nemsokára ti is otthon pihiztek majd!!!!!

Na jó éjt!
Holnap jövök!

Szép babás álmokat mindenkinek!!!!!!!!!

Kép

Kép
ibm

Hát ez az!!! Méghozzá duplán, mert 2x egymás után írtam!!! És Te közben!!! :lol: :lol: :lol:

ÉS

Mekkora pocid lett!!!!!!!!!!!!!!!!!! Állati nagy! Tökjó!!!!!!!!!!! Mondhatnám BÁMULATOS! :lol:
Vendég

:lol: :lol: :lol: Ok, ok, triplán!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Wera! Az időpont miatt írtam amit írtam,de ez most sem változik! :lol:
Pótfiammal imádjuk egymást,egész pici kora óta nagyon sokat van velem!
Képzeld aztán még megjelent a batyujával,hogy ő ma itt fürdik meg minden és majd csak este megy haza!
Úgyhogy elmentünk fürdeni,ő a kádba én a zuhanyzóba,kis móka,este még eljött velünk Anyuért, aztán még egy kicsit hógolyóztak Urammal és ment haza!
Nagyon jól érezte magát!
Megengedtem,hogy még a héten 2-kor hazajöjjön a suliból és vigyázok rá,de jövő héttől visszaáll a 16 órára!
Azért mindent nem lehet!

Hagyma????? Egy időbe nekem is felfordult tőle a gyomrom,de ma valahogy nagyon megkívántam!
Ma olyan voltam mint az elején,egyfolytában ettem volna!
A hányingerrel bizakodó vagyok,talán lassan átköltözik már máshoz!!!! :lol:

Kép

Kép
ibm

wera!! AFP-re nem kell éhgyomorra menni.
Lehet enni.
Ime 15-hetes pocak képek. Kép Kép

Kata&Milán

oszman777

Gratula Oszmann!

Szép "kis" pocak!!!!!!!!
A tiéd sem semmi!

Kép

Kép
ibm

ibm: ilyen derékfájás nekem is volt a 14-16. héten, és arra jöttem rá, hogy sztem akkor jön ki, amikor a nappali kanapén fekszem úgy, hogy fel van polcolva a hátam, és felhúzom a lábaimat. így deréktájon V alakban vagyok, épp ott van a súlypont. a +10 kiló felesleggel meg a mostani 4... 2 hete oldalt fekszem, és így nem fáj, de korábban annyira fájt, hogy 1-2 óra tévézés után alig tudtam felállni.

mia_snow

Egyenlőre csak beköszönök,aztán majd még írok is,csak ma van a nagy nap-köszi mindenkinek a drukkot ovi ügyben :P Henka:persze hogy megkérdezem mikor megyek-mindjárt megnézem mikor kell mennem-be van írva a kiskönyvembe :wink:

Kép
Kép
Kép
kike

Sziasztok lányok!
Lehet, hogy már nem is emlékeztek rám, de régebben már írtam ide egy-két sort. Minden nap olvastalak benneteket , írni azért nem írtam mert nem volt semmi történés az átlagon felül.
De most van és szeretném veletek is megosztani:tegnap voltam dokinál és kisfiam lesz!!!! :lol:
A méretei alapján 17 hetesnek felel meg és már érzem a mocorgásást is. Végre !!! Mostmár a hányingeren kívül más is emlékeztet a babára.
A hányinger már csak néha van, sokkal jobb az élet nélküle.. :D
Most visszaolvasok és jövök még ha valamira én is tudok reagálni.

Kép

Edina
edied78

[quote="oszman777"]w írta:oszman777era!! AFP-re nem kell éhgyomorra menni.
Lehet enni....

?? nekem kihangsúlyozták, hogy mindenképp éhgyomorra menjek...
lehet, hogy ez attól is függ, hogy mit néznek a vérből az afp-n kívül? mert akkor orvosa válogatja. nem?

mia_snow

Sziasztok!

T.Maria! Az NT a nyakiredőt jelenti.

Edied! Olyan jó neked, hogy már tudod a baba nemét. Már én is nagyon szeretném, de még nekem várni kell egy kicsit.

Ibm, Oszman, Sziszka! Nagyon nagy pocakotok van! CSinálok én is képet és felrakom. Szerintem nekem nincs ekkora.

Apa ma elment dolgozni. Roli valahogy kiszagolta, hogy nem lesz itthon az apja és fél héttől ordított a kiságyban hogy apa apa. Hiába csináltam neki akármit, ki kellett venni. Addig nem nyugodott, míg fel nem húztam a redőnyt és be nem kapcsoltam a tv-t. Azóta is keresi az apját. Remélem holnap már aludni fog!

Kép
szly27

Sziasztok Kismamik!

Képzeljétek az éjszaka nagy felfedezésem volt!
Hajnel 3-kor kimentem pipilni és rájöttem,homy már NAPOK ÓTA NEM ESZEM ÉJJEL!!!!!
Remélem a hányinger is így eltűnik majd!
Úgy örültem neki mert eddig mindig 23-kor és 04-kor ennem kellett,mert különben rosszul lettem volna!
Ilyenkor jött az életmentő lekváros kenyér!
Tök jó!
JUPIJÉÉÉÉÉÉÉÉÉ!!!!!!! :lol:

Kike! Megy a drukk az oviért!
Kíváncsian várom az eredményt!

Edied! Nagy nagy ,sőt hatalmas gratula a kisfiadhoz! :lol:
Ez tök szuper lehet!
Milyen uh-n voltál ahol már látták?
Mit érzel mikor mocorog?

Mia! Nekem akkor fáj ha sokat ülök,dehát nem feküdhetek mindig mert tényleg óriás bálna leszek! :lol:
Asszem én is felhívom ma a rendelőt,hétfőn kell mennem afp-re+toxoplasma,de ha tényleg lehet előtte enni nem bánnám!
Megpróbálom őket elérni!
Szerintem is attól függ,hogy még mire vesznek vért!

Szly! Szegény Roli,édes lehet ahogy apáját szeretné!
Várjuk a fotókat!

MINDENKITŐL!

Wera! Túlélted?
Mikor lesz erdmény?
Mikor is mész 4d-re?

Többiek?

Kép

Kép
ibm

Sziasztok Kismamik!

Úristen! Oszman, Ibm, Sziszka! Nem semmi pocakkal rendelkeztek! :lol: Azért a Tied sem olyan pici Hozzád képest, Wera! Én a most 12 hetes pocimat nem látom annyira nagynak, igazából csak egy kicsit daginak nézek ki és nem várandósnak, mivel nem voltam alapból sem vékony :oops:

Holnap UH :lol: Plussz vérvétel, mivel nem egyezik az RH faktorom két különbőző lelet szerint...Marha jó :?

Edied, gratula a kisfiúhoz! :D

Henka! Az ünnepek jól teltek, Anyukáknál voltunk, felváltva :D Szilveszterkor házibuli volt, de nem maradtunk sokáig, még 1 előtt hazaértünk, mert kissé kidőltem :oops: Meg hát sokan cigiztek és az is zavart eléggé....
A fogyit támogatom, én most a babó előtt fogytam elég sokat, aláírom, hogy a zöldség, saláta + husi kombináció nagyon jó és még laktat is!!! Sok gyümi, teljes kiőrlésű termékek a fehér kenyér helyett, heti háromszor egy óra mozgás. Néhány hónap és már le is ugráltak Rólad a kilók! :wink: Én drukkolok nagyon!

Ibm, ma már jobb a megfázásod?
sipiné

Sziasztok!

Tegnap én is voltam uh-on. Nagyon kis ficánka, alig tudta a nő is leméricskélni. Ő is szóvá tette, hogy ez a gyerek egy percre sem áll le :wink: . Folyamatosan lubickolt, ugrált és hadonászott a kezével :D . Mondtam is a nőnek, hogy már néha érzem a mocorgást, mire csak ingatta a fejét. Csak én tudjam már jobban, mit érzek :shock: !
Szóval eddig minden oké (kopkop). A feje 23 mm, a combja 9 mm, a nyaki redő vastagsága pedig 1,1 mm.
Nekem az első babával is és most is, az első jel volt, hogy fájt a csípőm és folyamatosan ropog. Sokszor meg is jártam, amikor kiakartam osonni Toncsitól és felébredt a ropogásomra :shock: :lol: .

A 12 hetes down-kór szűrés eredménye kb. mennyi idő alatt van meg?

Pár kép rólunk!
Toncsival hógolyóztunk:
Kép

Együtt:
Kép

Egy 12 hetes pocakos kép :shock: :
Kép

Megyek tanulni, még tart a vizsgaidőszak :? .
Sziasztok
Csilla

Csilla

Kép

Kép
csillala

Halihó!

Túléltem, hát nem volt egyszerű! 1 órát vártam a "soronkívüli vérvételre". Ismételten éljen a magyar egészségügy! Plusz nem írtak rá valami köcsög naplószámot a beutalómra, a laboros csaj meg közölte hogy neki most nincs ideje telefonálgatni, úgyhogy menjek föl a nőgyógyra és irassam rá. Azt hittem felrobbanok. Újabb fél órát vártam, pedig nem volt benn senki és 2x is kopogtam, de hát biztos jobb dolguk volt...

Oszmi - nekem is kihangsúlyozta a doki hogy éhgyomorra menyjek, pedig csak AFP volt meg Hepa szűrés. Bezzeg azt nem mondta hogy a labor-ablaknál nem kell kivárnom a sort, csak be kell mennem és soron kívül megcsinálják... kezdem érteni hogy miért járok magándokihoz. :twisted:

Csajok, nektek mekkora pocótok van! Állati! :D Most már azért nekem is látszik, de annyira azért nem! :) Majd a 7végén rakok fel én is új képet.

Engem is kínoz folyton a rohadványos derékfájás. Ha leülök nem bírok felállni, és fordítva. Itthon még ok, de ha máshol vagyok azért elég ciki, hogy nyögök, meg nem bírok felegyenesedni az ülésből...

Edi - én emléxem rád! Igazán írhatnál gyakrabban is! Látod, velünk sem történnek olyan hú de nagy dolgok, de simán tudunk csacsogni a mindennapi ügyesbajos dolgainkról is! :wink: Gratulálok a kisfiadhoz? Te azt szerettél volna? Én is nagyon várom már megtudjuk.

Ami - 17-én megyek 4D-re. Azt mondták 2 hét múlva lesz meg az AFP eredménye, ami pont aznap lenne, de remélem ha előtte való nap megyek érte már ki tudják adni, mert vinni kell.

Képzeljétek! Ma pont azt álmodtam, hogy UH-on voltam és láttam a kisbabámat. Annyira édi volt. Tisztára olyan volt mint az apukája! És a kukiját is láttam!!! Kíváncsi vagyok bejön-e az álmom!! Már "csak" 2 hét és megtudom!
Vendég

Csilla - Toncsi nagyon édi! Mint egy kis manó! :D
Te milyen down-kór szűrésre gondoltál?? Az alap szűrés ez az UH volt, amit írtál. Ha jók a méretek és az orrcsont is fejlődésnek indult, elég valószínű hogy nem áll fenn a veszélye.
Vendég

Sziasztok :)
Kristi még az oviban van,olyan édesek voltak-kézenfogva mentek be a csoportba,egyáltalán nem sírt,még akkor is kézenfogva mászkáltak,mikor Apával eljöttünk :lol: Vercsi szépen vigyáz rá,azért várom a fél 2-őtt,mert ha addig nem hívnak,akkor tudom hogy a déli alvással sincs gond.

Pocikás képek nagyon jók-mindenkinek :D

Sziaszka:nagyon édi a pici :D

Kép
Kép
Kép
kike

Jajj,de a lényeget elfelejtettem:nagyon hiányzik a Kristi :(
Olyan nagy a csend :( Mondtam Apának,erre elkezdett hangoskodni,meg becsapta az ajtót,ahogy a Kristi szokta,meg odajött hozzám,legugolva,mintha pici lenne :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

b]Ibm![/b]
Kérdezted, hogy mit érzek? Először úgy éreztem, ha a hátamon feküdtem és a kezemet a méhemre tettem, légy türelmes és megfogod érezni, néha sokat vártam de olyan mintha megplöckölné a tenyered.De ezeket leginkább este és reggel éreztem. Most már érzem úgy is ha nem teszem oda a kezem, mintha bentről egy újjal böködnének.Valami ilyesmihez tudnám hasonlítani, sőt mostmár napközbe is mozog.
Afp! Nekem nem modták, hogy nem lehet enni!
Milyen uh volt? Sima 2 d-s! Átkapcsolt a doki 4d-re is de ott nem lehetett olyan szépen látnai.
Wera!
Te kérdezted, hogy mit szerettem volna? Jön a régi közhely mindegy csak egészséges legyen.Most a neveken gondolkozunk de nem is gondoltam volna, hogy ilyen nehéz. De azért biztonság kedvéért lány
nevet is nézünk. Soha nme lehet tudni.
Tényleg lányok nektek van már nevetek?

Kép

Edina
edied78

Sziasztok!

T.maria, nekem olyan 3 éve havonta előjött a hólyaghurutom, aztán végigcsináltam egy 3 hónapos gyógyszerkúrát és azóta kb évente 1x jön elő. A gyógyszer nevét sajnos nem tudom. Már elfelejtettem. :oops: :cry: Ami biztos, sok folyadék!

Ibm, nem tudták megmondani, hogy fiú vagy lány. Pedig óriási terpeszt csinált! :) Csak a lába között volt a köldökzsinór. :( De azt mondta a nőci, az alkatából fiúra gondol. Keskeny csípő, széles váll. :) Hát majd meglátjuk.
Tényleg nagyon brutál a pocid, főleg szemből! :D

Wera, biztos tekintettel van a kis gyerkőcöd arra, hogy beleférj a ruciba. :wink: Bár akármi lesz rajtad, biztos nagyon csinos leszel! Mert minden kismama nagyon szép! :D
Amúgy fiút vagy lányt szeretnétek?

Oszman, neked is szép nagy pocid van! :lol: Én a 2. hónap környékén vettem ki a piercingemet.

Edina, gratula a kisfiúhoz!!! :lol:

Sipiné, drukk a holnapi UH-hoz! És remélhetőleg az is kiderül, hogy RH + vagy -. Ez azért hihetetlen! :evil:

Kike, biztos nagyon fura a nagy nyugalom. De nagyon aranyos a párod! :D

Encsi, rám is kezdtek szűkek lenni a nadrágok a 2. hónap környékén. És fájdogált alul a hasam. Apró szúrásokat éreztem. Növekedett. :wink:

Csilla, nem semmi 12 hetes pocak! :shock: :D Nagyon szép a kislányod!

AFP-re nekem sem kellett éhgyomorra menni, de ez biztos helytől függ, lehet, hogy mást is néznek.
Na ez jó hosszúra sikerült. Jó sokat írtatok. :wink:

Vigyázzatok magatokra!

Kép
sziszka82

Csilla, nagyon ari Toncsi és a pocakod! Majd lefényképeztetem mostmár én is az Urammal, hátha csak én nem látom a pocakomat magamon :lol:

Wera, hát igen, sajnos szomorú, hogy egy alkalmazott úgy áll hozzá, hogy "nincs ideje" telefonálgatni. Miből áll felvenni az a nyűves telefont?! Inkább rohangáljon a kismama... klassz, mondhatom! :evil:

Kike, biztos hiányzott Kristi! De nagyon aranyos a férjed, hogy csinált Neked "zajt" :D Végül telefonáltak, vagy jól bírta az első napot az oviban? Biztos könnyebb neki, hogy ott van Vercsi is, nincs annyira egyedül.

Edied, én is így vagyok vele, mindegy, csak egészséges legyen :) Nekem van egy olyan tippem,h. lány lesz, de csak amolyan megérzés féle... Én is kíváncsi leszek, bejön-e :D

Hát neveken mi nem nagyon gondolkodtunk még, persze azért vannak kedvencek. Ha fiú lesz egyszerűbb az eset, mert akkor az apja nevét kapja. Ha lány, akkor még nem tudjuk :)

Sziszka, köszi a drukkot, majd du. beszámolok mi volt. Reménykedem,h. kapok képet is... Bár nem tudom, a kórházban adnak-e....
sipiné

Sziasztok!

Wera! Hát igen ez a magyar eü!
Én hétfőn megyek afp-re meg toxoplasmara vesznek le vért,felhívtam a rendelőt azt mondták nem kell éhgyomorra menni!
Szerdára meg bejelentkeztem a dokihoz 15:00-ra mehetek.
Remélem lesz uh!

Kike! Ovi rendben lezajlott!

Most megyek leckézni pótfiammal,később még jövök!
Uh-oknak megy a drukk,várjuk a fotókat!

Kép

Kép
ibm

Basszus! Akkor engem jól megszivatott a rohadék!!! :evil: fél 5-től nem tudtam aludni, képzelhetitek mennyire voltam éhes fél 9-kor!! Pedig tutira nem volt más csak AFP! Na mind1!

Ami a toxot te kérted vagy automatice csinálják? Tőlem senki sem kérdezte meg hogy akarok-e ilyen vizsgálatot. :roll:

Sziszka - én fiút szeretnék, valószínűleg azért is álmodtam azt hogy kukit láttam a pocimban!! :lol: Suttyomban a vonalzómra is a Balázst írtam előre... :D A Lili nevet Apa akarja, pedig nekem nem tetszik. Én Nórát szeretnék. Hát, ha fiú lenne, akkor nem kéne ezen többet töprengeni, de végülis tényleg mindegy! :)

Kike - tényleg jó lehetett ahogy a férjed utánozta Kristit! Nem csoda hogy hiányzik, hisz eddigi élete minden napján vele voltál! De biztos könnyebb így mindkettőtöknek, hogy Vercsi vigyáz rá. Aranyosak lehettek reggel, láttam magam előtt amikor olvastam! :D
Vendég

Wera! Nekem az első vérvételnél is megnézték a toxo-t meg mindenfélét,visszajött az eredmény: negatív,rendben van,de az van a papírra írva,hogy terhesség esetén 3 havonta ismétlése javasolt!
Így a doki azt mondta,hogy havonta vagy 2 havonta megnézzük amikor kell menni más vérvételre is,biztos ami biztos!
Azt mondta ha eddig nem szedtem össze mostmár jó lenne ha kihagynám!
Hát szeretném!
Én már nemtudom milyen babát szeretnék,ill. annyira mindeggy,de mégis!
Apa nagyon kislányt szeretne meg após is,de apa azt mondja fiú lesz!
Hát nagyon jó lenne már tudni!
Apa és a névválasztás miatt szeretnék kislányt,meg csupa fiú baba született körülöttünk mostanában,viszont a rengeteg ruha miatt jobb lenne a fiú!
Apa azt mondta majd eltesszük a másodiknak! :lol:
Most úgy érzem kislány!!!!!!!!!!!!!!
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! Nemtudom!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
ibm

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?