Új privát üzeneted érkezett!

Igen kisműtét keretében,műszeres befejezés történik.
Utána 3 hétig nincs együttlét,3 hónapig nincs új terhesség!!
De ezt csak tájékoztatásul írom le... NÁLAD SZÓ SE LESZ ILYENRŐL MERT MINDEN RENDBEN LESZ!!!!
Mi mindannyian szorítunk!!! Éas várjuk a megnyugtató és örömteli beszámolódat!!!!
holka

holka: azért köszi hogy leírtad!!!

Remélem én is hogy nem lesz erre szükség. Nati, neked is kösz a drukkokat.
Már alig várom legyen vége a mai napnak, és boldogan feküdjek le. Szét izgulom magam. :roll:
Vendég

Pintyus! Nagyon megijesztettél. A levelemre sem válaszoltál....
Biztos minden rendben lesz!!!
Szorítok neked délután.

Kép
Kép
odri

odri: bocsánat hogy nem válaszoltam a leveledre, a géphez sem ültem le anyira ideges voltam, Semmihez sem volt kedvem. köszönöm a drukkokat mindenkinek. Szükségem van rájuk!
Vendég

Pintyus!
Szorítok nagyon!!!!! Jelentkezz ha hazaértél..
holka

szegény pintyus!
soakt gondolok rád most, hogy minden rendben legyen. biztosan nagy örömmel jössz majd haza.
majd írjál ám, nagyon szorítunk neked.

holka
hogy vagytok? én is azon gondolkodom hogy ki kéne menni levegőzni.
ja, telcsiztem az egyik helyettesínek hogy elkapott valami vírus, holnap megyek dokihoz hétfőig tuti nem leszek. Aztán majd hétfőn betelcsizek hogy a héten nem megyek. aztán majd meglátjuk.
kicsit megnyugodtam
de most izgulok pintyusért

Kép
andyfekete

Gyorsan írok, mert Kende most nem nagyon hagy. :)

Szóval: Reggel hívtam a dokim és leegyeztettük mikor jön be a kórházba. Én a doki előtt 10 perccel értem be, és kiderült hogy szabin van és csak a hülye szurim miatt jött be. :oops: Nagyon rendes doki :)
Megnézett Uh-val. A jobb oldalon 3 a bal oldalon 2 pete ért be. 20 mm-sek. Szép nagyok. És megkaptam a szurit. Azt hittem egy ampullával kapok, de kettőt adott be. Dupla dózis. Na ha erre se lesz babó akkor nem tom mi van, de tuti lesz. :lol: Ja és mondtam a dokinak, hogy megyünk Egerbe és mondta hajrá. :lol: Meg kérdeztem mikor akciózunk és azt mondta erre, hogy 2 nap múlva, az pont péntek. Juhééé....

Most megyek, majd később jövök és visszaolvasok.
Kende nagyon anyázik (egyfolytában mondja anya-anya) :) Szegényke beteg még mindig. Éjjel lázas is volt. Most csak köhög nagyon.

Kép Kép
kisvirág_30

Pintyus: nagyon drukkolok, szorítok, hogy minden rendbe legyen.
Tudom mit éltél át, mert hasonlóan történt nekem is annó Kendével, de én kaptam hormonbogyót és nem ment el a baba. Te nem kaptál? Nagyon furi, pedig ilyenkor szoktak duphastont felírni.
Írj amint hazaértél, és nagyon-nagyon szorítok!!!!

Kép Kép
kisvirág_30

kisvirág és mit csinálsz, ha mondjuk négyen lesznek? :) Mindent bele Egerben!
Pintyus, szerintem ne idegeskedj, ilyen előfordul, de remélem a doki is megerősít, hogy minden rendben. Nekem is volt vérzés a hetedik vagy a nyolcadik héten és engem is megnyugtatott hogy minden rendben. Remélem te is nemsokára úgy jössz, hogy ezt mondta a doki.
Nekem meg totál beállt a derekam. Vicces lesz holnap dolgozni menni... Ráadásul a férjem is beteg. Ő benn döglik a hálóban, én meg kinn a kanapén. Na mindegy.
Nem, andy, én is tanítok úgyhogy csak holnap kell menni.
köszi nati az infót a filmről.
pintyus várunk vissza!

KépKép
muffin

Andy
Henci ki van dőlve,alszik mint a bunda. Apájának a vacsi pedig készül.
Henit novemberben beírattam bölcsibe mert nem tudhattuk mikor jön össze a kistesó... (ha pedig majd tavasztól csak gyed jár nyilván nem ülhet itthon az ember olyan kevés pénzzel várva hónapokig a tesó fogantatására).
És most annyira jó,hogy ilyen ügyi volt tesóka!! :lol: Így Henikémnak se kell mennie bölcsibe többet. Amúgy össz 8 nap volt a bölcsis pályafutásunk! Utána az addig makkegézséges Heni csak beteg volt... :twisted:
De most annyira élvezem az itthon létet!! :lol: Remélem gyprsan meggyógyul és utána programozhatunk egy csomót.

Virág
Szép kis petikéid lettek!! De jó!
Izgalmas lesz a hónap végi tesztelés!! Pici Kendének üzenem esténként gyorsan aludjon el :lol: ....
Hát igen...betegen csak anya-anya kell.. jobbulást neki.
holka

Sziasztok!

Gyorsan visszaolvastam:

Ditta: kutyi meg lett? Ugye nem jött meg?

Nati: kitartást a tanuláshoz!

Holka: örülök, hogy jobban van Heni. Kende meg lázas lett. Azt mondta a doki, hogy csak sima nátha. Remélem péntekig jobban lesz, mert nem szívesen hagyom itt betegen.
Ja és ha a napokban tesztelnék akkor + lenne, mert a szuriba hcg hormon is van.

Muffin: ha 4-en lesznek akkor 4 kistesó jön, ha meg mind az 5 akkor én leszek az év szenzációja és benne leszek a tvbe :lol:
Jobbulást nektek!

, f [ v v c m b bn - ezt Kende üzeni nektek :lol:

Kép Kép
kisvirág_30

Pintyus
Úgy megijedtem, amikor olvastam miket írtál. Remélem nem lesz gond a picikével. Nagyon szorítok értetek. Nem lehetett kellemes az év utolsó napja.

Kisvirág
Örülök a szép nagy tüszőcskéidnek. Biztos elkészül a kistesó Egerbe.

Kép
p__lilla

Meddig életképes a spermium?

Élettartama a környezeti tényezőktől és a hőmérséklettől függ: 37°C-on 15-18 óra, 20°C-on 40-72 óra, a hüvelyben 2 óra (savanyú környezet), a méhben 25 óra, a petevezetékben 48 óra.

Ezt csak úgy, mert mindig kérdés.

Kép Kép
kisvirág_30

Viri
Szerintem nem élnek 48 órát. Vagy szerinted a petevezetékben várakoznak, vagy a méhben ha előbb jutnak be mint a petesejt kiszabadul?

Kép
p__lilla

Szerintem addig ott elvannak a kisfickók :)

Kép Kép
kisvirág_30

:D :D :D :D :D :D

Megjöttem!!!!!!!!!!
Ott van az én minimanóm. jó gyorsan dobog a kis szive!!!! 2 mm.
6 hetes.

Köszönöm hogy drukkoltatok!!! Nagyon jl esett hogy gondoltatok rám.

Most már megnyugódtam, és boldogan várom hogy teljenek a napok!!! És a kis drágám nyugódtan szépen fejlődjön!!

Azt mondta a doki hogy az a kis vérzés lehetett egy kis beágyazódás vagy valami ilyesmi mert a baba a 12dik hétig egyfolytába helyezkedik de a petezsákban nem látható semmilyen hematóma vagy vérrög. Nagyon szépen fejlődik, tökéletes a mérete a korához keépest, minden rendben van.

Kisviri: mennek a drukkok. Egerbe hozzáok össze a kis tesót/kat. Hovy mentek egerbe? Milyen szállodába??? Mi is szeretnénk menni valahova, ki pihenni magunkat mert ez a 2 hét nagyon fárasztó volt.
Vendég

Jaj de jó!!! CSODÁLATOS HÍR!! :lol: :lol:
Most már tényleg nyugodj meg és pihi és Magne B6.
holka

pintyus!

nagyon örülök nektek!!!!!!!drukkoltam ám miközben futkoztam a fürdőbe.
Te nem vagy rosszul?
Én kedden megyek fél 5re, már nagyon várom hogy megnyugodhassak.
Ja és nem megyek dolgozni, reggel iszonyúan vagyok. De még nem mondom meg a főnöknek, majd csak ha doki látott, addig azt mondtam valami vírus.
Utána kénytelen leszek megmondani, ha nem meygek 2-3 hétig. Vagy amíg hányok. nem fogok ottbent szenvedni, így is mire összeszedem magam 11 óra.

mégegyszer gratula!
milyen vizsgálatod volt? hüvelyi? képet nem kaptál?
és miket kérdezett? mond el ha van erőd, mert akkor fel tudok készülni keddre.

Kép
andyfekete

ja a spermák szerintem sem élnek 48 órát, a múlt hónapban 2naponta csináltuk pé közelében és nem lettem terhes, most meg abban az 5 napban minden este, és lám!

Kép
andyfekete

Azt szedem, de mire is jó az???

A dokim azt mondta nem kell semmit szedni az eleviten kívűl, de az a doki aki megnézett hétfőn az azt mondta szedjem egy darabig. Most akkor mit csináljak???
Vendég

Ha te nem vagy rosszul, akkor neked hogy mocorog a baba azért volt vérzésed, nekem edig lekopogom nem volt vérzésem, de a rosszullét kerülget. lehet hogy mindenkinél máshogy alakulnak bent a dolgok, nem?
holka te ezt hogy gondolod?

Kép
andyfekete

úgy tudom valamit megerősít a magne b6. gondolom a méhed, nem?
de majd mindjárt megírja holka tuti tudja
szerintem szedjed
meg pihenj sokat.
nem vagy még rosszul?
nekem ma pl. egész nap fáj a fejem

Kép
andyfekete

Pintyus
Magnezium jótékony hatású a méhizomzatodra. Én szedtem Heninél is kezdetektől. És most is szedem már.
holka

Andy, ne is legyen neked vérzésed, mert nagyon meg tud ijedni az ember ilyenkór!!! Nagyon rossz volt.

Én nem vagyok hányos, se émelygős.Eddig. A kajákkal vagyok úgy hogy csak azt tudom megenni amit én kívánok, pl. ha a tegnap nagyon kívántam valamit, azt ma hiába adják nem kell. Undorodom tőle. Érdekes.

Főzni nem nagyon tudok, mert nem bírom a szagokat, pl. az olaj szagot vagy ilyesmi. A parfümöket sem, és a wc illatositót ki dobattam párommal mert arra öklendeztem mikor be mentem a fürdőbe.

Ciciim feszülnek rendesen, de amúgy semmi.

Hasi Uh volt, és látszott ahogy lüktet a kis szive. Képet nem kaptam, igaz nem is kértem, mert anyira örültem hogy minden rendben van hogy elfelejtettem. Majd februárban. 13-án kell menjek következőnek, akkor leszek 12 hetes. Akkor lesz a 2 éves eljegyzési évfordulónk.

remélem minden rendben lesz akkor is!!!

Most például nagyon kívánom a Mac Donaldsos kaját, főleg a sült krumplit, azt hiszem megmondom páromnak menjünk el. :oops:
Vendég

Andy
Persze, különbözőképpen éljük meg a terhességet.
Azért remélem nálad gyorsan lezajlik a rosszullétes időszak. Általában a 12 hét körül egyik napról a másikra elmúlik.
holka

Pintyus!
Nagyon örülök a jó hírnek, tudtam én, hogy nincs baj!!!!
Jó neked. Mikor én voltam még nem dobogott a szíve, de azt mondta, hogy szedjek MagneB6-ot. Pedig elvileg én is 6 hetes voltam.
Remélem mikor legközelebb megyünk már dobogni fog....

Andy! Nekem is fáj a fejem de nekem az éhségtől is. Most rendeltem pizzát meg palacsintát, mert azt kívánom :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
odri

ok, akkor szedni fogom, rosszat ugyse csinálok vele!!!!!!

Most megyünk vendégségbe egy másfél éves kisfiuhoz és egy 22 hetes kismamához. Tök jó. Na puszi csajok, nagyon szépen köszönöm hogy vagytok nekem!!!!
Vendég

jujjj Odri palacsinta!!!!!!!!!! Azt nagyon meg enném!!!
Most egész este ezen fogok agyalni, mivel eszed???
Vendég

Rendelj te is :lol: :lol:
amúgy nutelllásat kértem

Kép
Kép
odri

Andy! Igen a rosszéllétek egyik hétről a másikra egyszer csak elmúlnak. Nálam is igy volt..
Amúgy én mától nem dolgozom, egy kicsit furi de majd megszokom...

Kép
Kép
odri

pintyus!

reggel én is attól lettem rosszul hogy dőlt a wcből a sprészag. az uramé, elfelejtette magát befújni a nagyszobában, pedig megkértem, oda úgyis csak teregetni meg vasalni megyek. beköltöztem a meleg kisszobába, közel van a wc.

már hétvégén is rosszul voltama nyershústól, párom azt mondta hétvégén akkor megfőz.
tök aranyos

Kép
andyfekete

odri!

mit dolgoznál? mert mindig összekeverem ki mit dolgozik.
én sem, de holnaptól lenne tanítás. most egenlőre azt mondtam valami vírus, a babóckát csak akkor merem mondani ha látott doki. Te már megmondtad a munkahelyeden hogy kismama vagy?
reggel vagy csak rosszul?

Kép
andyfekete

Odri honna rendelted???????

Jaj, anyira jó érzés újra kismamának érezni magam, sajnos nagyon be paráztam és a legrosszabra gondoltam. de most már újra bízom a kis pocimanómba és tudom hogy ügyesen fog fejlődni.

Odri te most hány hetes vagy pontosan???
Vendég

képzeljéátek de rendes a kis párom. Anélkül hogy tudja elment a macibe és vett nekem kaját. Persze sültkrumplit azt nem, pedig az lett volna a legfontosabb, de így is jó. A drága!!!!! Mintha megérezte volna. Amúgy ő is ott volt az Uh-n és nagyon meg volt illetődve, nagyon izgult. Azt mondta többet soha nem hagyja ki az Uhkat. Nagyon tetszett neki.
Vendég

Andy! Én bérszámfejtő vagyok elég stressze a munka..... :roll:
Igen már elmondtam még az ünnepek elööt, ma meg a főnökömnek is.
A hányingerek általában reggel vannak, de az émelygés egész napos. De mindennap más :lol: :lol:
Hol szédülés,hol fejfájás. Tényleg hol ilyen vagyok hol olyan :lol: :lol:

Pintyus! Te hol laksz?
A Dr.Pizzától rendeltem interneten keresztül.
A doki szerint 6 hetes voltam dec.27-én. De én nem is tudom pontosan. Az elején nehéz kiszámítani. A naptárom szerint aug.23-án születik.

Kép
Kép
odri

pintyus!
ugye mennyire meg tudnak változni a fiúk!
én már most észrevettem. bár nekem most az elsőre nem jön el, úgy egyeztünk meg majd a következőre.

Kép
andyfekete

Odri
Én is bérekkel foglalkozom. Stresszes munka nagyon. Jobb is ha nem dolgozol. Főleg így év elején, mikor minden változik.

Kép
p__lilla

Ma délután óta nagyon fáj a hátam, szerintetek mitől lehet?

Kép
p__lilla

Sziasztok!
Tornáztam, tanultam és most itt vagyok egy kicsit. A barátnőm benn van a szülőszobán, pedig lett volna még 3-4 hete. De a doki is azt mondta, hogy hamarabb fog jönni. Most érte izgulok.

Pintyus
Örülök, hogy minden rendben van. Legyél mindig optimista. Párod egy gondolatolvasó. Csak még kell egy kis gyakorlás neki.

Kép
Kép
nati80

Lilla
Hol fáj pontosan?
Az enyém is fáj, de ugyanott ahol mondtam. Vesém környékén a jobb oldalon. Most ahogy tornáztam erősebb lett a szúrás.
Tényleg a hőd milyen? felteszed? lehet péd van?

Kép
Kép
nati80

Az egész hátam fáj, derekamtól hosszába fölfelé. Nem szokott fájni. Tegnap fájt a bal petefészkemnél, ma meg a jobbnál. A görbém pocsék, nincs értelme felrakni, majd holnap meglátjuk mi lesz, majd akkor. Nem megy fel a hőm. Tegnap 36,7 volt, ma meg 36,5 utána mindjárt megmértem, akkor meg 36,6.

Kép
p__lilla

tök jó pintyus hogy minden oké. :) Nagyon szorítottunk neked!
Nekem amikor volt a vérzés felírt a doki duphastont. De annyira mondta, hogy nem kell izgulni, de ettől biztos minden oké lesz, a lényeg, hogy ne görcsöljek. Hazajöttem, megnéztem neten a duphaston mellékhatásait, meg hogy mire adják meg ilyenek, aztán úgy döntöttem, hogyha lesz megint vér vagy görcsöl a hasam akkor beszedem de amúgy nem. És nem lett semmi. Viszont a legutóbbi uh-n látta a doki a haematomát ami visszamaradt (pedig amikor a vérzés volt, akkor nem látott) én meg csak szorítottam, hogy ne kérdezzen rá, hogy beszedtem-e a gyógyszert... Ezek voltak, amik elbizonytalanítottak:
"Egyes esetekben a kezelés megkezdése után áttöréses vérzés jelentkezhet. Ezt az adag emelésével lehet megelőzni. Mindeddig nincs bizonyíték arra vonatkozólag, hogy a didrogeszteron ne lenne alkalmazható terhesség alatt. "
Na erről ennyit.
Kisvirág, akkor ne felejts el minket ha híres leszel. :)

KépKép
muffin

lilla, ki tudja? andynál is folyamatosan a dereka fájt ha jól emlékszem és azt hitte hogy felfázott... LEhet, hogy nálad is a beágyazódásnak vannak ilyen jelei? :)

KépKép
muffin

Pintyus
Ha még nem írtam volna, nagyon-nagyon örülök, hogy dobog a kis szívecskéje. :D :D :D :D :D :D :D

Kép
p__lilla

nati, de jó a barátnődnek! Hamarosan a kezében lesz a bébije! :)

KépKép
muffin

Muffin
Szerinted már lehetett pém? Már nincs tojcsim sem asszem 3 napja.

Kép
p__lilla

Lilla
tedd fela hőd és megmondom mi van.
A háttadal kapcsolatban nem tom mi lehet. Nem mozdultál rosszat? Vagy esetleg megfáztál?

Kép
Kép
nati80

miért ne lehetett volna? Főleg, ha volt tojcsid. Én amúgy ahogy néztem a múltkor a görbédet tényleg nem egyszerű de voltak benne meredek ugrások, úgyhogy szerintem lehetett péd. Tedd fel tényleg a görbédet!

KépKép
muffin

Nem annyira jó neki, mert annyira csórók szegények, hogy nem biztos, hogy lesz annyi pénzük, hogy pelust vegyenek. A doki ráadásul 50 ezret szokott kérni a szülésért és nekik egy hónapban van összesen annyi. Nem lesz könnyű nekik a gyereknevelés így. De majd segítünk amiben tudunk. Én biztos pelenkát fogok neki venni ha kijött a kórházból. Soha nem szoktam ilyet venni, de itt szükség van rá.

Kép
Kép
nati80

Lányok!
Nekem van tojcsi, fájás, de ovu nincs. Lehet azért mert a hormonok nincsenek rendben és ezért tolódik ki a 21. napra. Ma is fél fokot ugrott fel a hőm, de még így is az átlagon van. És hát most is fáj, szóval nem volt pém.
Ezek a tünetek elég becsapósak tudnak lenni.

Kép
Kép
nati80

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?