Hahó!
Én hétfőtől kezdek tornázni, előbb nem bírok
Zabálási kényszerem van épp
És egy gyerekkel szeretnék tornázni, nem kettővel, Miksa meg hétfőn már biztosan megy oviba. Lehet, hogy holnap is, csak elfelejettem megkérdezni, mikor kezdődik az ovi, meg a többiek is elfelejtették, úgyhogy senki se tudja
Ma mondjuk kocsim sincs, az uram az enyimmel ment el, mert az övén valamit csinálni kell, úgyhogy mindegy is. De voltunk gyalog a boltba, azért megfuttattam Miksát
Élvezte, mert többször is láttuk a hókotró traktort.
Egyébként nem találom Gabi callanatics DVD-jét
, csak a jógásat, Gabi, ha jössz, azzal is kezdhetek, ugyi? Mégse a Béressel induljak már, mer abba belehalok szerintem
Rita, te melyiket csinálod? Kéősbb még az extra hasizmot is be akarom vetni, mert iszonyat az alhasam, de télleg csajok. Semmit se bírok fölvenni ráadásul, és ez így volt Miksa után is. Ruhát venni nemigen érdemes, mert ekkora nem szeretnék maradni, de egy-két gönc kéne azért...
Ildi! Nagyon édesek a srácaid, és nagyon megnőttek! Nekem Natasa kiságyas képe a legzseniálisabb
Frufrudat én se láttam még, meg is lepődtem picit. Jobb volt a hosszú, nem baj, ha azt mondom?
Beszti! Én is épp számolgattam, hogy hány szánkón szánkóztattok
A vigyori Simi tünemény!
Rita! nem hiszlek el ezzel a vizsgával, nem bírnám, az tuti! Minden tiszteletem!
Mira, hogy van Andris?
90 napost én nagyon sokat csináltam, szerintem műxik. De én sokat visszahíztam utána. Mondjuk nem tartottam a gyümit mindig.
Családi kép nekünk sincs, mindig elfelejtem, pedig jó lenne
Lányok, jó sok mindent akarunk venni az Ikeában, és most eszünkbe jutott, hogy januárban egy halom boltban van ünnep utáni leárazás. Nem emléxik valaki, szokott lenni az Ikeában is? Érdemes várni rá?
Még azt nem meséltem, hogy a két ünnep között az uram elütötte a Bélát, a macskánkat. Rohant vele vissza Dkeszire állatorvoshoz, azt hittük, eltörött a lába, mert nagyon furán tartotta. De nem, nagyon jól megúszta, kiugrott a combcsontja, és altatásban egyszerűen visszatették neki. Vén lüke, mindig szalad elénk, és csalinkázik az autó alá, amíg várunk, hogy kinyíljon a kapu. 3 napig a fürdőben lakott, kis helyen, hogy ne szökdécseljen, de most már kint van, tök jól rendbejött.