Sziasztok!
Kaki még mindig sehol. Most jöttünk a dokitól, szerinte ne aggódjak. Nem kemény Fanni hasa, nincs felfújodva, jókedvü... De holnap kijön a védőnő és ha addig sincs, akkor beöntést próbálunk neki adni.
Nem szeretem szadizni a gyerekemet... Úgy sajnálom. szóval most imádkozom, hogy addig legyen. Ha beöntésre se lesz kaki, akkor kitalálunk valami mást. De a sebészetre nem szeretne küldeni, mert ott megint megkinoznák Fannit és szerinte alaptalanul. Hiztunk 40 dekát két hét alatt, most már 6170 grammok vagyunk
Az hogy múltkor volt minden nap kaki, szerinte a gyógyszerektől volt, amit a betegségére kapott, most meg visszaállt a régi rend...
Kia! Nappal bezzeg alszik Levi
Látom a fotón lévő időt: 11 óra meg 15 óra...
Nálatok hogy alakul a hasfájás?
Boszibaba! Nagyon jók a képek! Ugyanilyen kabátom van nekem is. Hozta a Jézuska
Irigyellek a téli Balatonért. Úgy lemennék megnézni, de hát apa dolgozik, na meg Fannival most kaki szenvedés van...
Nagyon ügyes Gabika! Hogy áll már
Látom Te kiöltöztél szilveszterkor
Én melegitőben nyomtam
Mi se vagyunk nagy ivósok, bár nálunk nagyon sok pia elfogyott, de tesóm haverjai itták meg. Végülis azért jól telt a szilveszter, kettőkor feküdtünk le. A tévémüsor tényleg nagyon gyenge volt.
Nika! Hogy vagytok? Nálatok gondolom jó nagy hó van...
Fanni itt ül az ölemben, és megörül már a billentyüzetért, állandóan nyomkodja, minden második betüt törölnöm kell...