sziasztok csajok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Elolvastalak benneteket, jó sokat írtatok. Nem tudok mindenkinek válaszolni mert már el is felejtettem hogy miket akartam hozzászolni.
,
Nekünk nem volt felhőtlen ez az év vége. 31én este a nőgyógyászati ambulancián a klinikán kötöttem ki. El kezdtem hirtelen vérezni és nagyon megijedtünk. Egy órát zokogtam, el is könyveltem hogy el ment a mi kis drágánk. Be mentünk a klinikára és megvizsgáta adoki, azt mondta hogy a méhszájam teljesen zárt, nem indúlt még be a vetélés, de nem tud semmit garantálni. Gondolhatjátok hogy mit éreztem.
Össze préselt, szó szeruint a doki, de nem éreztem görcsöket!!!!!!!!!! Semmit, csak azt hogy nyomkod össze. És azóta nem is véreztem, akkor is egy kisebb folt volt, de elég volt ahhoz hogy nagyon megijedjünk. Nem kivánom senkinek!!!!!!!!!
Úgyhogy igy telt nekünk a szilveszteer, csupa idegeskedés. Itthon voltunk ketten, tv-t néztünk és 1 kor elaludtam.
Ma megyek a dokimhoz, ma van Uh. Remélem ott van a pici és dobog a kis szivecskéje, és csak megijesztett. Nem élem bele magam mert ha nem így van akkor tönkre megyek!!!!!
Holka neked hogy zajlott a vetélésed?? Bocsi hogy ezt kérdezem most mikor te a babádat várod!!!!!
Hogy tudtad megemészteni???
muffin: nagyon gyönyörü a kis csöppséged, integet mindenkinek!!! én is szeretnék már egy ilyen képet!!!
Én azt kívánom csak hogy ebbe az évbe mindenki egészséges legyen, és a mi kis babánk egészségesen jöjjön a világra aaugusztusba!!! Enyit kérek a Jó Istentől!!
És persze hogy mindenkinek összejöjjön a várva várt babája!!!!!!!