Zsuzsa,
ne is mondd. Ma elmentem a Baumaxba a kinezett jarolapert, es a ma dolgozo szakik szerint nem lehet darabra venni, csak doboznyit. Erdekes, multkor még lehetett. Igaz, az az elado egy szimpi srac volt... Most ra palyazom, meg kell lesnem, mikor dolgozik es akkor megvenni
De hogy a baj ne jarjon egyedul: menetkozben leallt a kocsim, ugy nez ki, alapjaratot nem szereti. Nagyjabol minden masodik kanyarban leall, szervo kikapcsol
, erolkodes, gyujtas levesz, ujraindit... szoval hetvegen sem fogom megvenni a hozzavalot
Ja, es az egyik tuzeptelepre is elkanyarodtam, de csak tablaban adnak furnerlapot,a maradekkal meg el kell szamolniuk /persze, en meg elhiszem, hogy nem eladjak a hobbisoknak
/. Szoval eddig nem az en napom.
Off es erzekeny idegzetuek ugorjanak: es az a kormom - a balkezem mutatoujjan- amire 2 honapja racsaptam a kocsiajtot es beverzett teljesen, megadta magat, "lefeg", viszont a baleseti sebesz szerint nem kell levenni, mert a koromagy jol tart. Csak ragasszam le, nehogy elakadjon. Jo vicc, fel nap alatt felazik, viszont kb. 2 honap még, mire leno. Szoval most tenyleg suta vagyok
Leirom, hatha van még ember rajtam kivul, aki nem tudta: ilyenkor dokihoz kell menni, egy mozdulattal leszivjak a friss beverzest es nem feszit napokig bazi fajdalmak mellett es nem kinlodsz vele honapokig.
Napocskat koszi
Anyapoc,
en is a selyembelest akartam mondani ,csak a muszal miatt elbizonytalanodtam. De Zsuzsa profi lampaban, neki hihetsz