Új privát üzeneted érkezett!

lapteto:)

Kép
monyo83

Szaisztok!

Nagyon boldog új évet nektek!!!!!!!
És csak azt kívánom nektek, amit magamnak is: bébivel nyissuk az új évet! :wink:

Kép

Kép

babszika

Sziasztok!

Mindenkinek:

Kép

És persze sok pozitív tesztet és sikeres terhességet!!
Vendég

Mindenkinek boldog,babákban gazdag új évet kívánok!! :D

Kép
vicky79
Budapest III. kerület

Én is Boldog és Babás Újévet kívánok Nektek.
krévi
krévi

sziasztok.

Mindenkinek kivanok olyan Boldog ujevet mint amilyen nekem lesz,apa ejfelkor kap egy "kis"meglepit:) :wink:

Kép
monyo83

Monyo,
Hű ez egy pozitív tesztnek látszik. Jól gondolom? Ugye igen? :lol:
Vendég

:wink:

Kép
monyo83

Monyo,
Akkor :wink: :lol:
Vendég

Sziasztok Csajok,

Boldog Újévet mindenkinek.

Monyó, mi ez a teszt dolog, és nem is mondod????????
Azonnal kérjük az infót. :D
gmelcsi1

Sziasztok

Én is boldog Új éve kívánok mindenkinek, reméem hamarosan mindenki babásodik.

Monyo?
gabi1

B.U.É.K. mindenkinek.
Monyó jelentkezz.
Én is remélem, hogy 2008 a mi évünk lesz, és kihal a topic szépen lassan.
Gabi, hogy vagy?

krévi
krévi

Monyó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Azonnal gyere és mesélj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Akarom jó hírrel kezdeni az új évet! :wink:

babszika

krévi köszönöm kérdésed. Az első hét borzalmas volt, karácsony, aztán meg a kérdő tekintetek akik nem mertek kérdezni, name g a magyarázkodás azoknak akik nem tudták.

De most már jól vagyok, vérzés elmult, nem fáj semmim, a lelkem is kezd helyre jönni, még nem százas, de haladok affelé.

8-án megyek kontrollra, márciusig nem kapok closty, de úgy gondolom hogy addig sem védekezünk, hátha magától összejön.
Most úgy néz ki hogy valamionális dolog történik velem, mert fogytam 2,5 kilót.
gabi1

Azt akartam írni hogy hormonális
gabi1

Sziasztok!!

Mindenkinek Nagyon boldog, sikeres, egészségben gazdag, babás, zebrás tesztes 2008-as évet kívánok!!!!

Monyo!!! csak nem?????? Annyira jó lenne!!!!!!! Gyere már!!!!

Pussz mindenkinek!!!

Szilvi

Kép
szilvia80

Drága Csajszikák!

Óriási érett tüszőkben, termékeny napokban, akciókban gazdag BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK!!!!
nyuszifülû

sziasztok.hat itt vagyok.

szoval egyenlore ugy nez ki hogy kisbabank lesz.tegnap delutan heccbol csinaltam egy tesztet.a legnagyobb meglepetesemre halvany pozitiv lett.Hat elkapott az idegbaj redesen.rogton kavarogtak bennem a gondolatok,Hol?hogyan?mikor?egyikre sem tudom a valaszt :wink: aztan ejfelkor mikor koccintotunk a ferjem fulebe sugtam hogy terhes vagyok erre valasz:_Mar megint?
Aztan meg elerzekenyult es le sem vette a hasamrol a kezet,nagyn boldog es egyben fel is,ugyanugy mint en.felek hogy reggeli csikom nem lesz eros(a ma delutani tesztemen is halvany a csik).
na mindegy szoval nekem erdekesen alakult ez az ev vege.
Gratulaciokat meg ne,majd ha szolok.:)

Kép
monyo83

Kép
örülünk :lol:

Kép
enyien voltunk:)elegen :lol:

Kép
monyo83

Monyo!

Nagyon szorítok Neked, hogy most sikerüljön!!! Akkor holnap reggel megint tesztelsz? Egyébként mikor kellene nem megjönnie??? Éreztél eddig valamit?
Tök arik vagytok a pároddal.

Szilvi

Kép
szilvia80

szilvia igen illene egy reggeli tesztet is csinalnom mar. :oops: eddig csak delutan teszteltem 2-3 oras pisikbol.
Egyaltalan semilyen tunetem sincs,ezert lepodtem meg nagyon.
ma vagyok a 35ik napomon,asszem.atlagban 30-35 naposak a ciklusaim.

Kép
monyo83

monyo, várunk a reggeli eredménnyel. Szurkolunk nagyon, mert megérdemled. :D
gmelcsi1

monyo, én is drukkolok, hogy minden úgy sikerüljön, ahogy elképzelted. Szóval tényleg nem érzel semmit? Várjuk a híreket. A képek aranyosak. Látszik, hogy jó kedvetek volt.

Gabi, örülök, hogy jobban vagy.

Én túl vagyok a pé-en. Vagyis elég furcsán alakult ez a ciklus. Háromszor is lement a hőm, majd felment. Így aztán teljesen összezavarodtam. Fogalmam sincs mikor volt a pé-em.

Nálatok hogy alakul a ciklus?

krévi
krévi

monyó ennél nagyobb hírt nem is mondhattál volna, nagyon szorítok neked. De olvass csak vissza pár oldallal visszább mit írtam neked?
Lehet hogy boszorkány vagyok?
Nagyon nagyon szorítok neked.
gabi1

monyó megkerestem, egész pontosan a 75. oldalon:)
Igaz kicit elpityeregtem magam, mert ugye én akkor lettem terhes.
gabi1

sziasztok.

druszam kirazott a hideg.te meg ezt honnan tudtad?komolyan ahogy olvastam vissza libaboros lettem.
ma ejfelkor is csinaltam egy tesztet es erosodik a csik,bar meg mindig nagyon halvany.
kepet nem teszek fel,babonabol.eddig amikor feltettem akkor mindig elveteltem hatha most nem igy lesz:)
vonalzot lehet csinalok,mert az merg soha nem volt eddig.mindent forditva csinalok.

Kép
monyo83

Monyo,
Nagyon drukkolok neked! Tudom hogy te már többször voltál babás, csak nem maradtak meg :( ilyenkor nem kell neked gyorsan progi?
Vendég

panda nemreg vettem be az elso progimat.termeszetesen szedem.

Kép
monyo83

monyó nem tudom honnan tudtam, néha vannak ilyen húzásaim, és be is jönnek, sajnos ez rossz irányba is szokott működni. Pl ennél a terhességemnél éreztem hogy valami nem stimmel, hát bejött.
Na de majd most, tudom, hogy nem lesz semmi baj.
Neked sem lesz, minden rendben lesz, pihenj sokat amennyit csak tudsz, és vigyázz nagyon magadra. Mikor mész dokihoz?

Nekem azt mondta a doki hogy ha terhes leszek azonnal menjek hozzá, és rögtön el kell kezdenem az utrot. van is itthon másfél dobozzal.
gabi1

Sziasztok

Monyo én nagyon-nagyon drukkolok neked. :lol: Szép pát vagytok a férjeddel. Vigyázz magadra nagyon

Pandácska készülsz már a nagy napra???

Gabi nincs kedved jósolni nekem is? :wink:
Örülök neki hogy kezdessz erősödni.

Én szedem a gyógyimat, mostmár januártól megy a diéta szigorúan, más semmi érdemleges. ( ja és szorgalmasan gyakorlunk apával) hajrá spontán!!!

"Ha az élet citromot ad................csinálj limonádét!
árnika

pár bocsi

"Ha az élet citromot ad................csinálj limonádét!
árnika

Boldog Babákban Gazdag Évet Mindenkinek:)

Monyo nagyon szorítok Neked!!!!!

Mi is szorgalmasan akciózunk, ma vagyok a 20.napon. együtt voltunk a 10.11. 14.16.18. napon, ha volt gyógyszer nélkül peteérésem akkor rajtunk nem múlott....

dolgozni csak 7-én kezdünk, igazából most tudunk pihenni.

dokit jövő héten hívom, utrom nekem is van bőven, ha kellene azonnal el tudom kezdeni.

Szép napot Nektek!
k.vanda

Sziasztok Csajok,

Monyo, megy a ++++++++++++++++++++++++++++

Vandus, mi is akciózunk. Nem mérem a hőmet, nem számolgatunk, csak együtt vagyunk. Most vagyok középidőben, sűrűn kekszelünk és kész. :oops:

Ebben a ciklusban szedtem be az utolsó adag clostit. Ha most sem jön össze, akkor tanácsatlan vagyok.
Bár apa megy jövőhéten vizsgálatra. Attól okosabbak leszünk.
Utánna valószínű, bejelentkezünk a Kaáliba.

Gabi, örülök, hogy jobban vagy.

Árnika, Mi is lekezdtük apával a diétát, mert megint vágósúlyban vagyok. :)

Krévi, hol tartotok a ciklusban?
gmelcsi1

Monyókám, annyira szorítok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Monyó, szorítok ezerrel.

Melcsi, most vagyok túl a pé-en. Egy előző hsz-emben írtam, hogy furi volt a ciklus. Föl-le ment a hőm. Nem tudtam megállapítani, hogy mikor volt, vagy egyáltalán volt-e pé. Mi is akcióztunk. Most már csak reménykedni lehet.
Jan. 11-én megyek a nőgyogyihoz. Azt mondta, hogy akkor megcsinálja a rákszűrést idénre. Mást nem mondott. Az állami intézményekben mennyi idő, míg a rákszűrés eredménye megjön? 1 hónap? Azt tudom, hogy a magánrendelőben 1 hét. Csak azért kérdezem, mert míg az nincs meg, addig nem hiszem, hogy felírja a Clostyt.
És te hol tartasz?
Hová megy a férjed vizsgálatra?

Vandus, akkor ti is kitettetek magatokért az ünnepek alatt. :D

Pandácska, mikorra vagy kiírva?

krévi
krévi

Elolvastam én is a 75. oldalt. Tényleg megjósolta Gabi a történéseket. :D
krévi

Monyo,
Akkor jó, biztos szépen kapaszkodik a drága :D

Árnika,
Igen lelkileg készülök most már bármikor itt lehet.

Krévi,
Jan. 29. de lehet nem vár addig a csajszi.

Melcsi,
Remélem már nem kell majd bejelentkezned a Kaáliba :wink:
Vendég

Pandácska, drága vagy, próféta szóljon belőled. :D
Gondolom nagyon izgatott vagy már? Nem félsz a szüléstől?

Krévi, akkor nektek is úgy zajlott mint nekünk.
Szerintem államiban sem kell 1 hétnél többet várni.

Lafead, gyönyörű Hunor baba. :D
gmelcsi1

Sziasztok

Képzeljétek el, ma délután fájt a jobb petefészkem és barnás folyásom volt. erre felbuzdúlva vettem lh tesztet, és totál +++. Még sosem volt közép időben + lh tesztem, sőt az utóbbi időben magától még peteérésem sem volt. Ma vagyok a műtét utáni 14. napon. Kár hogy nem lehetünk együtt apával.
Remélem jövőhónapban is ilyen pontosan lesz peteérés. Annyira örülök neki. Lehet hogy még is rendbe tette egy kicsit a hormonjaimat meg a méhemet ez a műtét, csak sajnálatos hogy így kellett ennek történnie.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Sziasztok.

Monyo, nagyon örülök, hogy erősödik a zebrád!!!! Drukkolok, hogy minden oksi legyen! Vigyázz magatokra! te nem is dolgozol?

Gabi, tök jó lehet, hogy magától volt peteérésed! Hődet nem méred!!!

Pandácska, kívánok könnyű szülést...

Lányok, ti voltatok úgy, hogy majdnem egész hónapban volt egy pici vérezgetésetek? Kezdek megijedni, hogy mi van velem... De próbálom magam nyugtatni, hogy csak a hormonokkal van gond...

Szép estét mindenkinek!

Szilvi

Kép
szilvia80

szilvia szoktam mérni, de most ebben a hónapban úgy voltam vele hogy minek, úgy se lehetünk együtt. Meg nem akartam magam sokkolni.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Kár hogy nem tudtok apával hajtani a babóra!!! De azért nagyon jó, hogy rendbe jössz..

Kép
szilvia80

Szép jó reggelt lányok!

Ez az év mindenkinek jól kell hogy kezdődjön!

Monyo szorítok!! :) :)

Gabi örülök neked! :):)

Képzeljétek az új év első napján lett egy pozitív LH tesztem. Nekem akinek azt mondta az orvos hogy 3hónap alatt csinálhatunk tüszőket ha szerencsém van, mivel teljesen kihalt "sivatag" üres mind a két petefészek. A 17-ik napon. Sosem volt a 17-ik napon még pém. Úgy örültem, hogy csináltam még egyet, hátha csal, de mégsem, aztán másnap is egyet, az halványabb lett de még erős volt az is.
Most kételkedem egy kicsit, lehetséges hogy a clostitól legyen az LH tesztem pozitív??? De ha már van LH hormon a szervezetben az nagyon jó jel:):)
Én nem kívántam mást a karácsonyva alá, csak egy-két ici-pici tüszőcskét, erre kaptam újévre egy +LH tesztet.

Lányok ez az év mindenkinek sikerülni fog!!!!

Puszilok mindenkit!!!

Üdv:
Nyusz
nyuszifülû

...és úgy fájt a hasam szúrkált majd meghótam tőle :) az is jó jel nem?
jajj most olyan izgatott vagyok mint egy kisiskolás. :):) Pedig már azt terveztem hogy hogy fogunk örökbe fogadni .
nyuszifülû

Jó reggel csajok.

Nyuszifülű, ez nagyon szuper. Látod hatott egyből a closti.
Azért lett + az LH teszt, mert peteérés van. Ki tudja, lehet még a baba is összejön. :wink:

Szilvi80, Ti hogy álltok? Stimus hónapod van, vagy spontán próbálkoztok?

Gabi, nagyon örülök. Legálabb ez jó kedvre derít. Ahogy elkezdtek próbálkozni, sikerülni fog.

Monyó, teszt volt?????
gmelcsi1

Csináltam egy filmecskét erről a pár hónapról:

http://www.youtube.com/watch?v=C1xWU8WwmBY

Szilvia,
Köszi :D nekem barnázással volt így, egy hónapon keresztül. Biztos a hormonok szórakoznak :?

Nyuszi,
Gratula az ovulációhoz :D az ember pici dolgoknak is nagyon tud örülni ugye? :wink: Ha fájt és szúrt is a pocid akkor tuti repedtél.

Melcsi,
Nem félek, szeptemberben ott voltam a nővérem szülésénél szóval tudom mire számítsak. A fájdalom meg elkerülhetetlen, de mindenki így születik ki kell bírnom :D
Vendég

Sziasztok,

Pandácska, ne haragudj, de nem tudom megnézni a filmedet. Még a fiam 4D-s felvételeit sem tudom, mert már annyira vágyom a másodikra, hogy biztos csak elkeserítene. Nekem már régen meg kellett volna szülnöm a 2. gyereket. Erre itt szenvedek. Majd ha esetleg teherbe esem, akkor megnézem. Remélem, minél hamarabb.

Nyuszi, tényleg jó, hogy volt + LH-d. Én ebben a hónapban nem csináltam LH-t. Az előző 2 hónapban igen. Mostanra elfogyott, és nem vettem újakat. De már megbántam, hogy nem néztem, mert annyira ugrált a hőm, hogy még az sem biztos, hogy volt pé. Azt hallottam, ha nem egyértelmű, hogy volt, akkor inkább nem volt.

Monyó, hogy vagy? Remélem, minden rendben. Az viszont jó, hogy nektek így összejön a babó. Már csak a megtartással kell valamit csinálni. Pihenj sokat. Nyuszi is kérdezte: nem dolgozol?

Gabi, és mi lenne, ha mégis akcióznátok? Ha már ennyire biztos, hogy van pé. Lenne valami súlyos következménye?

Melcsi, hőd hogy áll?

krévi
krévi

Sziasztok Csajok,

Pandácska, hogy kell megnézni, én nem tudtam megnyitni?

Krévi, nem mérem most a hőmet. Középidőben vagyunk, együtt vagyunk amennyit lehet, és kész.
Mikor mész a BMC-ba. Kaptál már időpontot.

Monyó merre vagy?
gmelcsi1

Bocsi Krévi hogy feltettem :oops: gondoltam erőt adhat, hogy bizony megéri küzdeni, még ha néha olyan reménytelennek látszik is.

Melcsi,
Elvileg ha ráklikkelsz akkor megnyitja :roll:
Vendég

Pandácska :D

Én megnéztem,nagyon aranyos. Dorka baba hogy érzi magát odabenn?

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?