Új privát üzeneted érkezett!

JAjjjj...így kell ezt csinálni!!! :D

Kép
Kép
encu

Nyugi van most, elmentek a fiúk szánkózni, mi most nem mentünk, jó egy kicsit pihenni. Vince most rajtam szunyál, ma eléggé alvós, lehet hogy még az oltás miatt...Képzeljétek, amikor egy kicsit ébren volt annyit nevetett ránk, meg hason már olyan szépen könyököl, és egyszercsak hanyatt fordult hasról, aztán még egyszer megmutatta a tudományát. Én meg csak ámulok, hogy milyen ügyes :D

Niki, tényleg eltűntél :roll:

Ja, én is a vasalósok közé tartozok :wink:

Kép

Kép
sbarbi

Barbi!!

NAgyon ügyi a Vince!!!! Ejha! Nemsokára akkor mászni fog!!! :D
De megnézném már... :o :D:D:D:D

Kép
Kép
encu

Sziasztok!
Flóra nagyon nyűgös és az összes keze a szájában van! :shock:

Encu!
Golán!Komolyan gondolkodom azon, hogy váltok!
Mert a Mátéhoz tartozik az összes Patai gyerek és folyton jópofizik! Ami még nem is lenne gond, de nem figyel a dolgokra oda!

Barbi!
Azért jó, hogy Szilárd már ilyen nagy!Azért mindent megért és könnyebb vele!Vagy nem ,csak én gondolom?

Móni!
Még mindíg nyűgös Ricsi?

Kép
gabriel79

Sziasztok!

Csilla!

Boldog névnapot Dávidnak!

Tesóka!

Mostmár tessék meggyógyulni!!! :wink:

Nem akarok belekotyogni, de citromos tea helyett adj inkább cebiont!

Nem viseli valami jól, de jobban mint az eddigieket. :roll:

Gabó!

Én is utálom ezeket a fogakat :twisted: nehezen bújnak ki és még ki is hullnak :twisted: :lol:

Barbi!

Gratula a forgáshoz! Ügyes nagyon Vince :D

Bocsi, mennem kell

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi

Gabó!

Válts! :wink: NAGYON JÓ ORVOS a Golán! Szeretjük :D :D :D :D

Most nem annyira nyűgös, de nem olyan jó kedvű mint szokott. Még nem tört átt teljesen, csak a fele van kint. Meg a multkoriaknál is inkább a kibújás utáni napok voltak nálunk nehezek. Viszont jó étvágya lett mára megint. Nálatok is tuti a fogacska kavar be :twisted:

Tényleg mennem kell, majd este jövök

Ja, apa bulizik :twisted: :twisted: :oops:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Tesóka! Direkt rákérdeztem a Golánnál, hogy nem kell-e inkább a Cebion, de azt mondta, hogy adjak nyugodtan teát. Gyenge hársfateát csináltunk rendes citromlével és egy kocka barnacukorral. Ízlett neki nagyon :)

Gabó, én is csak ajánlani tudom a Golánt!!!!!! :D

Kép
Kép
encu

JA, Tesóka! Párod merre bulizik?? :o És te miért nem? ;) :D

Kép
Kép
encu

Jaj, engem ezekkel a hülye teáival kikészített a doki :roll: nekünk is állandóan ezeket mondta de nem fogta fel hogy nem issza meg a Ricsi, de a cebiont nekünk sem mondta soha hogy azt adjunk, mindig a tea :( :(
Az jó ha issza Karcsika, hátha tényleg jó a tea :wink:

Céges bulija van, illetve egy kisebb csoportos buli. Hogy én miért nem megyek bulizni? Hááááát :roll: szerintem te is tudod :wink: Ok: Ricsi
Én annak a híve vagyok, hogy a Ricsinek most van leginkább szüksége rám, így nem passzolom le senkinek csak hogy elmehessek ide-oda. Nem a nagyinak meg másnak szültem, nem fontos az hogy elmenyjek moziba, buliba, vagy akárhova. Élvezek vele lenni, jó társaság. Majd ha nagyobb lesz akkor újra elkezdek élni addig az övé vagyok :D Semmi sem pótolhatja ezt az első három évet, utána meg már úgyis igényli a társaságot a gyerek és majd akkor mehet külön utakon. De akkor sem fogom egy hétvégére leadni. Szerintem ez gáz. :roll: Előre is bocsi most azoktól akik ezzel nem értenek egyet, de én elítélem azokat akik lepasszolják a pici gyerkőt csak hogy ide-oda menjenek szórakozni.

Na megyek, kiteregetek és indítok új adagot :twisted:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Móni!
Asszem gáz vagyok! :oops:
Sajnálom, hogy elítélsz, de én egy két napos Flóra nélküliség után feltöltődöm és tudom, hogy ő is élvezi, hogy anyuval van, hiszen másként foglalkozik vele és más szabályok vannak (amit soha nem kever össze!).
Flóra jó élményként éli meg, hiszen tudja ott van az ugatós kutya, a zsák ami teli van az én játékaimmal és az óriási udvar.
Addig, míg ő ezt élvezi én itthon kinagytakarítok, majd irány barinőmmel mozizni, vagy kiolvasok egy könyvet!
Szóval sajnálom!

Kép
gabriel79

Pont jöttem helyesbíteni mielőtt valaki félreérti, nem az embert ítélem el hanem csak ezen tettét.

Tudtam hogy nem kellene leírnom a véleményem mert sokan más véleményen vannak és megbántom őket. Ne haragudj!!! Nem ált szándékomban megbántani!

Másként neveljük a gyerekeinket, más elveink vannak. Ez természetes és tök jó. Mi lenne ha mindenki egyformán nőne fel :shock: Te másként vélekedsz erről és én is, de azért remélem nem fogunk összeveszni és sosem beszélni :roll:

Mégegyszer bocsi és mindenkitől aki másként vélekedik!!!!

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Sziasztok!

Köszönöm a szülihónapi és a névnapi köszöntést! :)
A napjaink most egyformán telnek, a fiúk szépen híznak és kiegyensúlyozott az állapotuk.
A jövő héten szerdán költözök be Debrecenbe az anyaszállásra, Viktor pedig megy haza Battára, hisz csütörtöktől már dolgozik és látogatja majd Bálintot naponta. Remélem, Dávidot is rövidesen visszaviszik Pestre (valószinűleg 7-e után), és közel leszek mind a két fiunkhoz!
rnecsi

Sziasztok!!

Tesóka, én is simán hagyom majd nagyszülőkre 1-2 napra...de ettől még egyetértek veled is! De biztos vagyok benne, hogy anyuméknál meg KArcsi szüleinél nagoyn jó helyen lesz majd a kicsi ;)

Gabó! Nem vagy gáz!!! Ahogy mondtad: mindenki máshogy nevel, és áll hozzá, de ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy bármelyik megoldás rossz lenne. Az a jó, ami a kicsinek jó. Ha Flóra szeret anyuddal lenni, akkor az jó!! :D

Csilla!!! Csodálatos, hogy nőnek a fiúk! Remélem mihamarabb együtt lehetnek megint és együtt jöhettek haza és válhattok egy boldog családdá!!!!! Nagyon erősen kívániom nektek!!!! :D:D:D
Sok-sok puszi és angyalka!

Kép
Kép
encu

Na, megint itt.

Szóval hazudnék, ha azt mondanám, hogy nálunk sosem volt lepasszolás. Volt, hogy elmentünk vásárolni este és a mama vigyázott a Ricsire, de nekem totál lelkiismeretfurdalásom lett hogy magára hagytam, hisz nagyon vágytam egy gyerekre és máris lepasszolom. Meg láttam, ha sír, csak találgat hogy mi baja lehet, én meg egyből tudom. Legfőképpen ezért nem tudnám másra bízni, csak ha már nagyobb lesz és megmondja hogy milye fáj vagy mit akar. Azóta vélekedek úgy, hogy sosem hagynám magára csak azért hogy ide-oda menjek. Most nekem ő az első, én alkalmazkodom hozzá. Majd eljön az az idő mikor megint mehetek bulizni, vásárolgatni meg barátnőzni egyedül. De nekem most róla szól az életem és nem tudom máshogy elképzelni. Ezért sem tudom megérteni azokat akik másra bízzák a pici babájuka.

Szóval bocsi, tudom hogy tök hülye vagyok tök hülye felfogással. Sosem titkoltam hogy egy jeti vagyok, teljesen másként vélekedem mint a normál ember. Úgyhogy megint elnézést. Ígérem, sosem fogok véleményt formáli, mert senkit sem akartam megbántani és főleg nem felkavarni az állóvizet. TAkarékra teszem magam.

Most megyek, mert fürdés van, aztán ha még kiváncsiak vagytok rám akkor jövök, :roll:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Csilla!

Szuper hírek! Nagyon ügyik a fiúk!
Várunk nagyon haza Titeket!

Mindenkinek nagyon boldog és sikerekben, boldogságban gazdag új évet kívánunk!
Kép

Jövőre ugyanitt :wink: :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Tesóka, te ma nem jössz? Mert csak holnap lesz jövőre ;)

Tééleg! Ki merre van? :D Szánkóztok? :D

Kép
Kép
encu

SZIASZTOK

Mindenkinek
Olyan új évet kivánok amilyet szeretne gondoljatok mindanyian arra amit legjobban kivántok . :lol:
anha

Hűűű, mit szóltok ehhez a nagy hóhoz??? :o :D
El kellett mennem a Tescoba, hááát...össze-vissza csúszkáltam ;) :D
Élveztem ;)

Merre vagytok???

Kép
Kép
encu

Már mindenki bulizik? :D:D:D

Kép
Kép
encu

Ti mit néztek vagy mit csináltok? :D Én pörögök a gép és a tv előtt ;)
Na jó, néha betámadom a hűtőt is... ;)

Kép
Kép
encu

Szia Tesóka!

Már nem akartam írni idén, de láttam nagyon magányos vagy :wink:

Néztük a médiacápát, a Ricsinek nagyon tetszett. A Baló Györgyön jókat mosolygott :lol: :lol: Most alszik, ahogy elnézem lassan apa is. Amúgy tv2-t nézünk, az rtl-en nincs szilveszteri műsor :shock:

Nálatok hogy telnek az utcsó órák?

Valami fincsi hami van nálatok? Nálunk fincsi ropogós malac sült van :D úgy bekajáltam hogy húúúú :roll:

Ma nem sokan írtak :shock:
Vajon a Gabót én üldöztem el innen, ezért nem írt ma?? :roll: :(

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Tesóka, Karcsi az RTL-t nézi most, engem ez nem érdekel...marhaság... A kicsi most evett és játszik a játszószőnyegén :D Én meg megyek és megigazítom a szemöldököm ;) Szóval így telik. Ettünk virslit meg vienettát...meg nassoltam sós ropotatnivalókat... holnaptól újévi fogadalom az, hogy odafigyelek és próbálok szép lassan a terhességem előtti súlyomra visszamenni...magyarán még 7kg... :D

Gabót biztos nem üldözted el, nem sértődős szerintem ;) Bizti ő is vicces műsort néz :)

Én még nézek erre néha, ha te nem jönnél, akkor Nagyon BÚÉK!!!!! :D:D:D:D:D
MEg a többieknekm is!!!!!

Kép
Kép
encu

Látom akkor ez egy átlagos nap... :lol:
Lassan tíz, kezdek álmosodni, mindjárt fekszem én is. :roll:

Vienetta fincsi, nekünk kókuszgolyóink vannak :D

Voltunk végre szánkózni, tetszett a Ricsinek, főleg mikor szaladtunk :lol: Majd holnap teszek fel róla képet, már nem zörgök a nyomtatóval.

Na apa most fordult be, alszik :shock: :(

Igazi fenyőtök van? Hullik már? nekünk most kezdett hullani, de nagyon. Úgyhogy holnap elbontjuk :?

Nektek is BUÉK, ha már idén nem "taliznánk" :wink:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Ja, igen, a többieknek is!!! BUÉK :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Már most lefekszetek, T??? :o :D:D:D:D

Nekünk golyós fánk van, jó is, hogy említetted, meglocsolom ;)

Pusza! ;)

Kép
Kép
encu

Még itt vagyok!!!!!!!!!

Golyós :shock: :shock: még jó hogy írtad, hogy meglocsolod, mert már kezdtem vakarózni, hogy mi az hogy golyós :shock: :roll: :lol:

Mi minden percet kihasználunk, ha alvásról van szó 8)
Bár a Ricsit zavarják a durrogások, elég sokat mocorog. Szerintem mindjárt kel megint.

Te meddig szándékozol éccakázni? :roll: Jövőt megvárjátok, mi?
Megpróbálok addig kitartani és majd koccintunk mi is :wink: :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Hova lettél? :shock:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Nézek apának órát. Mi tetszik neki? Persze hogy a legdrágább :lol:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Találtam másfél milkáért órát :shock: vazzeg :shock:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Látom eltűntél :cry: :wink:

Azért ha még benézel:
Kép
Pusza :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Nézek hát, hisz mondtam ;)

Másfélért óra? Breitling? Rolex? Omega? vagy mit találtál? ÉS hol? Apa is meg én is óramániásokl vagyunk ;)

MEgvárjuk az éjfélt, koccintunk baracklé lájttal és megyünk feküdni. KArcsika alszik ;) ő 11-ig bírta. :D

Jössz még? ;) :D

Kép
Kép
encu

Hűűű, minnyá éjfél ;)

Na, el is múlt!!!

BUÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉK!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D

2008!!!!!!!!!

Kép
Kép
encu

MINDENKINEK BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK!!!

Megyek, mert Flóra nyűgös, ugyanis 3foga jön egyszerre, tiszta vörös az ínye és nagyon be van neki dagadva! :cry:

Tegnap voltunk szánkózni és végre élvezte!

Még jövök, ha tudok!

Kép
gabriel79

Sziasztok immár 2008-ban.. !!!

Hűűűűűűűűűűűűűűű, mi van odakint... :shock: :shock: :shock: 8) :lol: :lol: Bejön! :D

Gabó! Ekkra para a fogzás? :roll: Ejha, akkkor már el is kezdek készülni rá lelkileg... ;)
Nincs képed a Flóráról? :D

Kép
Kép
encu

Mindenkinek boldog új évet kívánok én is! :D

Kép

Kép
sbarbi

Barbi!
Milyen Szilveszeteretek volt?

Niki!!! Nagyon eltűntél!!! :o:o

Zsuzsa, te is!!!!

Halihó, lányok!!!!!!!

Kép
Kép
encu

:o Merre vagytok?? ;)

Kép
Kép
encu

LÁnyok! Mitől lehet az, hogy vérzek??????? :shock: :evil: :roll:

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Még egyszer nagyon boldog új évet kívánok mindenkinek :D

Tesóka!

Nem vágtad el az újjad?? :lol: :lol:

Lehet megjött... De a fogigátlótól is, én is véreztem mikor elkezdtem szedni, aztán elmúlt. Természetes ha ettől van. Figyelgesd hogy milyen és ha parás hívd a dokid :wink:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Tesóka, most olvastam el a haszn.ut.-t, és attól lehet...megnyugodtam ;)

Elég rövid volt a bejelentkezésed ;)

Milyen volt az éccakátok? Karcsika meg sem rezdült a sok durrogatástól... :D Olyan idegei vannak, mint egy hajókötél ;) :D:D:D

Húúú, én meg ma nem bírok magammal kaja ügyben.. :D Már egy csomü ó csokit betúrtam..de holnaptól megint nyugi lesz, Karcsi megy dolgozni... :( Nem lesz kedvem enni... 8)
Látom neked lement 1 kg!! Jó kezdés! :D

Többiek!!!!

Kép
Kép
encu

Sziasztok

hát elteltek az ünnepek . alapjába véve jo volt a sogornömék hozták a formát . de ez volt az utolso ajándékozos önep velük . aztán mint irtam a lányok betegek letek , de egy nap volt ami nagyon gáz volt után a jött a neheze ugyan is mi is elkapuk ezt a hányos hasmenös virust . nagyon gáz volt nagyon féltem a lázam a z egekbe alig birtam mozogni 3 kló ugrot le 2 nap alatt és mivel Apa is roszul let igy rám maradt minden egész nap majdnem alud . Nagyon szar volt még tegnap is gyenge voltam . de voltunk szánkozni a kicsi nagyon élvezte . A livi meg félt csak tegnap mert egyedül lecsuszni . na röviden enyi történt velem Kép

És egy kép a lányokrol
anha

Sziasztok!

Boldog Új Évet Kívánunk Mindenkinek!!!

Kajcsizunk, aztán jövök (már ha Marci is engedi)

szisszka

Jó reggelt!

Zsuzsa!! Ez nagyon rosszul hangzott!!! Ugye már nincs bajod? ÉS miért van az, hogy mi, nők, jobban bírjuk a betegséget, mint a hapsik??? Nálunk is így volt...mindketten betegek voltunk, da Karcsi jobban és hiába voltam rosszul, ő tuti rosszabbul volt ;) De ezért szeretjük őket! NAgy gyerekek! :D

A lányok meg tündéri csinosak! Tetszett a kicsinek a Karácsony? Gondolom tavaly még annyira nem fogta fel, hogy mit jelent...

Szisz! Gyere és mesélj és hozz képeket!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Zsuzsa!

Nagyon csinosak a lányok! Hercegnők :D :D
Remélem mára már mindegyikőtök jobban van :wink:

Tesóka!

Jaja, lement egy, de én sem bírtam magammal. 31-én és 1-én zabáltam két pofára, így vissza is jött, de csak vasárnaponként változtatom a vonalzót, így még minden lehet :roll: :lol: :lol:

Szuper hogy Karcsika ennyire jól bírja a hangzavart, a Ricsi akkorákat ugrott, mondjuk itt dobálták a pedárdákat a házunk előtt meg itt rakétáztak :twisted:

Gabó!

Kitartás a fogacskákhoz, legalább már ezek is ki fognak bújni. Az csak jó hogy egyszerre, kevesebb gond :wink: persze nem most, majd csak ha már túl vagytok rajta :roll:

Most jöttünk haza a budaörsi auchanból és a Ricsitől zengett az auchan :D Teli tüdőből sikitozott, nagyon édes volt 8) :D :D

Ha valakit érdekel, 899 ft-ért van két részes pizsama. Hosszúnaci meg hosszúujjú felső, lányos, fiús, kicsi, nagy. Mi vettünk egyből 4-et 8) És harisnyanadrág is van 199 ft-ért, mondjuk nem mintás de jó az ára :D

Ja, Tesóka, citizent akarok apának és találtam egy oldalt ahol 20 %-kal olcsóbban árulják :D A másfél milkás órát a vaterán láttam azt hiszem :roll:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Tesóka!

Én is anyázok magamra ;) Lement ez elmúlt héten kb 2kg, most tuti feljött 3 :D De nem baj...majd lemegy megint ;)

Citizen? Az jó! Te akarod venni? :D
Hááát, Vateráról meg TeszVeszről nem vennék drága órát...ki tudja milyen eredetű..és hogy egyáltalán igazi-e...nagyon frankó replikák vannak már piacon.. :D

Kép
Kép
encu

Hogy hogy én akarom venni???? :shock: :roll:

http://orakereso.hu/

Innen akarom venni :D ez nem tűnik gagyinak :roll: vagy igen?

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

T!

Úgy értem, hogy meglepinek akarod, vagy megmutatod neki, hogy tessék, ezt néztem ki neked... :D ÉÉÉéééérted! :D

Passz. itt lehet, hogy valódiak, mert ez amolyan márkakereskedésnek tűnik. TeszVeszen egész biztosan tudom, hogy vannak utánzatok. De mondjuk nem Citizen meg Casio, hanem Rolex, meg Patek Philippe...több millás kategória.

Melyiket nézted ki? :D

Kép
Kép
encu

Szisztok

igen jobban vagyok . mam már bölcsi is volt nagy sirással .

holnap meg már suli is van .

hála égnem nem igazán érzem hogy erhes vagyok ez jo is meg nem is ugy félek hogy jövöhéten valami rosszat mondank
majd de ez van majd ha már mocoroog

mindig ufgy gondolom hogy megnéz a doki és azt mondja bocsi de mégse terhes . nem vagyok normális

Momi jo ötlet az ora . nálunk miota apnak teloja van nem használ iyeneket

Kép eloja van nem használ iyeneket

még egy kép Mama Papa Uncsitesok
anha

Na megin jo értelmetlen voltam
:lol:
anha

Zsuzsa! Mikor mész dokihoz? És 4D-s Uh-ra? :D

Kép
Kép
encu

Vissza: Lakóhely szerint