Új privát üzeneted érkezett!

KépKépKép

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok.
tudom,egy picit el vagyok veszve :oops: ,köszi aki hiányolt :)

Mindenkinek szeretnék Nagyon boldog,sikeres,egészséges új esztetndőt kívánni.puszám
Kép

KépKép
KépKép
cleo27

Kép

MINDENKINEK NAGYON BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK!

Kép
Kép
mongi

Ivett,gyönyörű baba Máté :) Örülök,hogy tudtál képet feltenni :)

Judit,várunk vissza benneteket :)

Cleo,gyere sűrűbben :)

Jaimee-ékről tud vki vmit?

Kép
Kép
tundi24

KépMINDENKINEK NAGYON BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNUNK!
Vendég

Sziasztok!

Elősször is: BUÉK

Milán ma még csak 1*..... Remélem már elmúlik neki nemsokára. Még szerencse, h iszik és eszik rendesen. Bár sajnos amit megeszik az hamarosan a bilibe landol emésztés nélkül :( Igen kapja a normaflore-t de lehet keves neki?

Elin hát nem semmi táncos lábú csajszid van :D Ok így már értem a cseppentést. Köszi.

Szilbe! Nagyon formás a legény! Igazi kis husis baba.

Tündi! Nekünk a Thomas már tavaly megvolt. A pénztárgép és porszívó mellé még vasalót is kértek volna :twisted: Na meg a magassarkú csizmám is naon menő lenne ha engedném, h felvegyék. Hát csajok én félek, nehogy vmi gáz legyen velük. Bár autózni is imádnak. A fene tudja én meg mindig autóztam és a babák hagytak hidegen.

Cleo! Meggyógyultatok már?

Ivett! Nagyon szép Máté!

Üdv mindenkinek:Zsú

KépKép
KépKép
geromilo

BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK MINDENKINEK!

Évi és
Kép
csongianya

Én váltottam tegnap sms-t Jaimee-vel. Jól vannak! Réka eszik-alszik és most már mosolyog is. :). A részletekkel majd jön Erika... ki tudja mikor. Ha van valami akkor majd még írok, ill. szívesen tolmácsolom neki a kérdéseiteket. :)

Tündi!
Nem a 6 hetesen kell neki odaadni, csak Ádám nem tudta elcsípni a kórházban, aztán megegyeztünk Eddel, hogy akkor majd a 6 hetesen kapja meg a lét.

Ivett!
Nagyon édes Máté! :)

Zsú!
Miért? Mennyit kap a normaflore-ból Milán egy nap?
szilbee

örömöd sok legyen bánatod semmi, segítsen az Isten boldognak lenni! Legyél mindig vidám, örülj minden szépnek, én így kívánok Neked Boldog Újévet!

[size=18]Szeretettben sikerekben, örömökben gazdag nagyon boldog 2008-as évet kívánok neked és egész családodnak
!
Sok puszi
[/size]

Kép
kbernadett

Szilbe! A napi 2-t kapja, mert az van ráírva h gyerekeknek napi 2-t lehet. De már rágódtam rajta, h lehet meg kéne próbálni a 3-at. Meg joghurtot akarnék neki adni, de ő hallani sem akar rólla :( Sem a krumpli meg ilyenek nem kellenek neki. De inkább adunk neki már mindent amit kér. Bár nem nagy az étágya. Annyit eszik mint 8 hósan. De az egyből át is folyik rajta. De ha iszik az benne marad legalább. Nah majd csak leszünk vhogy. De mondom lassú javulás látszik rajta. Ma már kevesebb volt és az is sűrűbb, nem olyan vizes mint az első napokban. (már bocsánat a részletezésért :oops: ) De érdekes, h rajta kívül senkinek nincs baja azok közül akikkel érintkezik :shock:

KépKép
KépKép
geromilo

Kép

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó

Zsú, én úgy tudom, hogy a normaflore nem előzi meg a hasmenést, CSAK a bélflorát állítja helyre. A Smectát próbáltátok? Mondjuk nincs túl jó íze, de ilyen korban az a hasfogó, ha jól tudom!

No, mi még mindig nem tudjuk, hová megyünk este. Csongi anyukáméknál, mi meg itthon várjuk a fejleményeket, hogy merre lesz a menet :?

Évi és
Kép
csongianya

Évi! Persze tudom, h nem hasfogo, csak azért adom neki, h az "átmosott belsőségei" regenerálódjanak. A smectát még álmában sem lehet megitatni vele:(

Utcabálra nem néztek be? Vagy vmi buliba mennétek inkább?

KépKép
KépKép
geromilo

Zsú!
Próbáltad már a smectát esetleg egy kevés joghurtba keverni? Nálunk az vált be egyedül. No meg a kakaópor evés.
Ja és a héjába sült krumpli jutott még eszembe. Levente se eszi a főtt krumplit.

Ildi!
Mizu veletek?

Kép
szilbee

Szép jó reggelt mindenkinek!

Mit szóltok ehhez a nagy hóhoz? Elő a szánkókat. Kép

Kép
Kép
mongi

Szép napot és legalább ilyen szép évet mindenkinek!!

Én nagyon örülök a hónak, bár hamarabb is jöhetett volna... :roll: .
Tegnap este úgy kellett kivakarni a kocsit, mikor jöttünk el anyumtól. De nagyon élveztem. Majd lemegyünk ma is, ne nyomja.

És kinek, hogy telt az év utsó napja? Mi aludtunk. Persze éjfélkor a sok süvítésre meg durranásra felébredtem, de Lilcsi nem. Ő amúgy a petárdától is fél, vagyis visítva menekült hozzám, mikor durrogást hallott. Úgyhogy remélem, mielőbb elfogynak a tartalékok.

Vmelyik nap a Szecskán meg direkte célozgattak minket, mikor beültünk a kocsiba, akkor is esett 1 a tetejére. :evil: :evil: Ha nem lett volna ott Lilcsi, szerintem felmegyek és minden emeleten előhívom a lakókat. Vagy egyszerűen rendőrt hívok. Mi a poén ebben, csak azt tudnám?

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Évi! Írjál már, mit csináltatok az este! Élménybeszámolót kívánok... :lol:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Mi aludtunk az este :) Igaz negyed 12kor Luca kelt enni,és utána már nem aludtam vissza,tévéztem apával :) Utána fél 1körül ismét szundikáltam :) Én nagyon örülök a hónak,Lucának is mutogattuk,ma megpróbálunk kimenni szánkózni,hopgy fogni fogom a kezembe apa,meg húz bennünket :) :) Csak meg kell várni még eláll,mert itt nálunk abonyba még mindig esik :) Én ilyenkor olyan vagyok,mint egy kisgyerek :) Imádom a hóesést :)

Zsu,jobban vagytok már?

Évi,végülis merre vettétek az irányt este?

Nóri, a petárdáktól én is rosszul vagyok,láttátpok a tegnapi hírekben,hogy egy 16évesnek amputálni kellett a kezét?Én valahgogy enm tudom az ilyet sajnálni,minek szórakozik vele...

Szép hóeséses napot mindenkinek :) :)

Kép
Kép
tundi24

Mi nem igen aludtunk... csak Dávid.

Ritka suttyó ember lakik itt a lépcsőházban, mert felrobbantott valaki egy petárdát. Épp szoptattam, de majd frászt kaptam... aztán meg jött a füstszag, már azon agyaltam, hogy menekítem ki a két gyereket a házből. :x :evil:
De legalább a tűzoltók itt voltak a közelben, mert a bútorbolt emelete kigyulladt. :?

Levente meg hajnalban felébredt és a nagy zenebona, meg duhajkodás miatt nem tudott visszaaludni. Szóval már korán elkezdtük nézni a Némót (az ijesztő részeket áttekerve persze).

Tiszta hulla vagyok... :(
szilbee

Szilbee, hát sajna vannak ilyen emberek :( Próbáljatok akkor most pihenni egy kicsit :)

Egy pár kép tegnapról :)
Kép Kép Kép

Kép
Kép
tundi24

:lol: :lol: :lol:
szilbee

Nagyon jók a képek Tündi! :lol: Luca úgy tartja azt az anyósnyelvet, mintha tudná, mit is kell vele csinálni. :wink:
Én is csináltam tavaly, idén már kihagytam...

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Tündi!
Azért ugye teszel képet a szánkózásról?! :D
szilbee

Sziasztok!

Kép

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Szép új évet!

No, végül is csak jól sikerült a tegnapi buli (a végét kivéve). Két baráti párral voltunk az Atlantisban. Jókat dumáltunk, nevettünk, táncikáltunk (a pezsgő megtette hatását )
A végén a kisebbség balhézni kezdett, aztán hallottuk, hogy a Zanzibárban folytatták, még könnygázspray-t is fújtak be, meg nagy verekedés kerekedett. A barátnőm 18 éves lánya ott volt, a barátnőm mondta is, hogy hogy merje így máskor elengedni az éjszakába...
Mindent összevetve jót buliztunk :lol:

Évi és
Kép
csongianya

Nóri, mi is csak neki vettünk magunknak nem :) Csak úgy mégis,hogy legyen egy kis szilveszteri hangulat :) Luca persze még nem érti,de mivel szinesek voltak,meg a szájába vehette igy érdekelte :)

Évi,nem csodálkozok,hogy balhé volt,szerintem ők mindig balhéznak,és ezért nem jártam leginkább sehova.Pesten is olyan helyekre jártunk nagyritkán ahol egyetemisták voltak ugye :) De hogy itt Szolnokonhol lehetne normálisan szórakozni nem is tudom. De azért örülök,hogy jól éreztétek magatokat :) :)

És a képek a szánkózásról :)
Luca nem igen tudta,hogy mi van,először nézelődött aztán pedig aludt,én meg örültem,hogy apa húz bennünket :) Keresztanyámék viszik majd a kisfiukat a dombra,és én is kimegyek velük,majd mamám lesz Lucával,mert lehet apa is jön velünk,mert ő csak húzott bennünket :)

Kép Kép

Kép
Kép
tundi24

Hát igen, gondolom, Lucának még olyan mindegy volt, rázták a kis popóját és kész, mindegy, hogy az most babakocsi, vagy szánkó :lol: . Majd jövőre!

Nemzetiségre inkább nem írok semmit, mert az teli lenne sípolással. :shock:
Pont a minap beszéltük, hogy mi 5-6-osan már merre nem voltunk, meg éjnek évadján, hajnalban sétáltunk Szolnokon (azt azért később :oops: ), lányok. Manapság már férfival sem merném ugyanezt megtenni, olyanok járnak még nappal is.

Szilvi!! Lilcsi kibékült a hóval! Sőt! Elég közeli kapcsolatba is kerültek, mondhatni túl közelibe. :lol: Most szárad minden ruhája, mert nem zavarta túlságosan, hogy a kesztyűje keményre volt fagyva, meg térdig/könyékig havas volt. Kép Kép Kép

Nóri és az ovis...
Kép
elin

HAAAAHÓÓÓÓÓ!!!!!!

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!!

Újra itthon. Tegnap jöttünk meg, jó kis havazásban.
Nálunk a Karácsony úgy telt, hogy 24-én itthon karácsonyoztunk, 25-én pedig elutaztunk. Már 23-án este feldíszítettük a fát, és alá tettük az ajándékot, hogy Marci tudjon játszani másnap. Úgyhogy reggel mikor bement a nappaliba, meglepődött és megilletőden mondta: szép, nagyon szép kajácsonyfa.
Alig mert odamenni az ajándékokhoz:)
Rengeteg legót kapott, most ez volt a sláger. Van miből építkezni. Mi is úgy vagyunk, hogy a játékok estére beterítik a szobát. Egy kisebb óvodának elég lenne. Főleg, hogy most volt szülinapja meg karácsony.
Szilvesztert Veszprémben töltöttük, egy házibuliban, kis Activity meg táncikálás. Több kisgyerekes szülő volt ott is, úgyhogy csak lájtosan :) Marci Anyuéknál volt addig, azt mondták, már 8-kor aludt.
Teszek fel én is pár képet:
Kép
Mintha énekelne a karácsonyfa mellett, pedig nem is

Kép
Ezt is a Jézuska hozta

Tündi: Luca baba nagyon édes a karácsonyi meg a szánkós képeken is , olyan mint egy kis játék baba :)

Szilbee! Én nem várom a 30-at :( Igaz, idén még "csak" 29 leszek, de pont tegnap mondtam, hogy milyen jó lenne, ha 30-nál újra kezdődne 20-tól!! :D Én se érzem magamat ennyinek. Bár azt mondják, fiatalabbank is nézek ki.

Mongi! Az jó, ha gyorsan telik az idő! Pont Marci szülinapján mozdult meg a babád! :) Antónia várja a tesót? Még nem tudjátok, fiú vagy lány lesz-e?

Nóri! Látom Lilcsi is lelkesen segít havat lapátolni! :)
Ma délelőtt rámentünk Marcival a Holt Tiszára (itt van a házunk mellett) jó vastag a jég, legalább is úgy tűnik. Már többen korcsolyáznak rajta.
judit_79

Kópéka:
Kép

Engem komolyan kell ám venni!
Kép
judit_79

Nóri,hát igen ,Luca majd jövőre fogja jobban élvezni ezt a szánkózásos dolgot,de azért kipróbáltuk :)
Lilcsinek már sokkal jobb,mert ő már kész nagylány,nagyon édes abban az overálban,meg a laápt a kezében :) Talán havat akart lapátolni? :)Segített nektek ? :) Nagyon édes :) :)

Judit,jó,hogy újra vagytok :) Tényleg oylan,mintha énekelne Marci :) Aranyos :) És a lego szerintem egy szuper játék,én nagyon szerettem legózni,igaz én minden játékot szeretek,még most is :) Luca játékaival is jól elszórakozom :oops:

Nagyon nagy csend van errefelé ma.Ki merre van elbújva?? Írjatok :)

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Judit, üdv újra itthon! Látom tetszett Marcinak a karácsony :lol:

Elin, akkor Lilcsi rákapott a hó "ízére" :lol:

Én is lenn voltam ma Csongival, pár kép:

Kép

Kép

Évi és
Kép
csongianya

Évi,hóember építés huuu de jóóóó :) Tiszta gyereknek érzem magam :) Lökött vagyok,mi?! :oops:
Lizocskával beszéltél már?Mert várja,hogy keresd meg :)

Kép
Kép
tundi24

sziasztok!

Hát mégegyszer BÚÉk mindenkinek :-D

Rólunk röviden:

Karácsony jól telt, Bettike kapott fa építőkockát, gyurma készletet, kis mamuszt, összerakos játékot, meg egy micimackós játékot, meg könyveket. Én meg végre megkaptam a digitalis fényképező gépet, s tudnák felrakni képet de még minidg nem tudom le kicsiníteni. Elin programmja jó mert avval már sikerült, de az meg már kiirja akép elé hogy unregisted version :evil: :x . Szóval ez van sajna ilyen az én formám.
Bettike élvezte a karácsonyt meg a szünetett engem persze nem hagyott tanulni, de már hozzászoktam. Holnap kezdődik az ovi, nem akar menni , nem tudom hogy fogom el vinni pedig nekem délután vizsgám lesz szóval délelőtt még tanulni kellene. :roll:
Szilveszterkor mi itthon voltunk alukáltunk.
Amugy most még vagy három hétig pláne ritkán jövök mert annyit kellene tanulnom mint a nem tudommi mert szinte 3-4 naponkét vizsgák vannak, :cry: de azért az olvasásra mindig szakítok időt csak írni nem írok minidg.

Elin, ilyen overált hol lehet venni?

Évi mi is akartunk ma hóembert építeni csak itt még nem tapadt a hó viszont csinált Bettike hó angyalt

Marcell nagyon aranyos kissrác főleg az utolsó képen :-)

Zsu remélem most már azért jobban vagytok!!!

Tündi!

Látom Luca nagyon mulatot :-D

Szilbee!
Hogy van neked két gyerek mellett ennyi időd s energiád írni?

Nah remélem most nem felejtettem ki senkit, s magunkról is írtam eleget

puszika szép estét mindenkinek

Jah és ha lesz idődtök 14 órától vizsgázok írásbeli lesz vháá már előlre félek, de a hétfőitől még jobban mert az meg szülészet lesz(nah az nem lesz még a semmi vizsga :cry: de ajd mesélek)

Kép
kbernadett

Látom mindenki kiélvezi ezt a nagy havat.
Mi is szánkóztunk délelőtt a Zagyva- parton, teljesen kimúltam mire hazahoztam a kisasszonyt.

Betti! Minden elismerésem a tiéd, hogy kisgyerek mellett tanulsz, biztos nem könnyü. Nagyon szoritok neked a vizsgáidhoz.
Esetleg nem tudod, hogy Antal Teodóra a szülészeten dolgozik még/ ő volt a szülésznő, amikor Anta szültett/. Azon gondolkozok, hogy megfogadom majd.

Évi! ügyik vagytok, sajnos én sem tudtam hóemert épitenim, nem tapadt össze rendesen a hó.

Judit! Sokat nött Marci, nagyon csibészke.
Jó lehetett a szilveszteretek. Nálunk a szokásos pizsama-party volt, fél 11- kor már aludtam.

Tündi! én is úgy vagyok a hóval mint te, a neten is folyton azt nézem, hogy hol esik és hogy jön -e felénk is.

Aranyosak Lucáról a szilveszteri képek.

Ti fogadtatok szülésznőt, kb hanyadik héten érdemes öket felkérni?

Jó éjt

Kép
Kép
mongi

Mongi nekem nem volt szülésznőm,csak dokim. De az akkori szülésznő aki ép ott volt nagyon rendes volt,nem hiszem,hogy rosszabbul bánt volna velem,mint azokkal akik megfogadják,de lehet ez emberfüggő is,mármint úgy értem,hogy ki milyen szülésznő.Nekem szerintem a doki is beszélhetett vele,mert amikor felkerültem az osztályra,akkor is beszélt a nővérekkel,hogy a legjobb szobába kerüljek,és hogyha van velem valami,akkor ne az ügyeletes dokinak szóljanak hanem neki,mert a hétvége is belesett a kórházban tölötött időbe.

Betti,szurkolunk :)

Kép
Kép
tundi24

Tündi! Tudom, hogy nagyon rendesek szoktak lenni a szülésznök.
Igazából azért akarok fogadni, mert úgy hallottam, hogy akinek van szülésznöje az nst-t megcsinálja ügyeleti idöben vagy amilyen idöpontot megbeszélnek. Jelenleg elképzelésem sincs, hogy hogy járnék nst-re, mert igy is zsonglőrködnöm kell a családtagokkal egy -egy vizsgálatnál.
Meg amikor bent voltam a kórházban sajnos olyannal is találkoztam,aki éppen nem volt a legkedvesebb, szerencsére éppen műszakváltás volt és haza ment.

Hát tényleg nagyon rendes dokid volt ,hogy ennyire figyelt rád.
4-5 ágyasok még a kórtermek vagy azokat is átalakitották a gyerekágyas osztályon?

MOst már az 1 ágyason is gondolkozom, csak az meg nagyon elszeparált.

Hát majd lesz valahogy, remélem 3 napnál többet nem kell majd bent lennünk.

Végre süt a nap, csak a hó nehogy elolvadjon.

Kép
Kép
mongi

Sziasztok!
Bocsi! :?
Most nem tudok se írni, se olvasni... de ezt a pár képet muszáj feltennem! :D Réka babáról készültek!!!! :D

Majd jövök, mikor kicsit több időm lesz! ( Egyébként jól vagyunk! :) )

Jaimee-ék Réka babája! :D Olyan édes! :lol:
Kép Kép
Kép Kép
szilbee

Sziasztok!

Mi is megvagyunk még,holnap majd visszaolvasok és írok kicsit bővebben!
Most röviden csak annyit,hogy a lányok és fiúk nagyon szépek aranyosak egytől egyig a képeken!
Sajna Elin videóját nem tudtam megnézni mert Dávid ügyeskedett valamit a gépen úgyhogy azt írja hogy telepítsek valami Adobe Flash Playert vagy mit de nem tudok! :cry: :cry:
Úgyhogy most röviden csak ennyit!
PáPá!

Jó éjszakát mindenkinek!
Vendég

Sziasztok!

Ez a Réka milyen kis hajasbaba, tünemény :) Szerintem hasonlít az Anyukájára! Szilbee, köszi hogy feltetted a képeket.
Jamiee-t várjuk vissza!!

Mongi: én a helyedben Bettit fogadnám meg szülésznőnek! :)
Tényleg, nem tudjátok még a baba nemét?

Betti: drukkolok a vizsgádhoz! Biztos menni fog!!

Évi! Klassz hóembert gyúrtatok! Amúgy te is olyan vagy a képen, mint egy kislány! :D

Marcika ma extra munkát csinált nekem, köntötte a folyékony mosószert... :evil: Hát igen, nem kellett volna nyitva hagynom a fürdőszoba ajtót, míg kimentem teregetni. Aztán később meg lelopott egy habkarikát a karácsonyfáról. Mutatta a szájában a rózsaszín izét.
Nem szabad sehol egyedül hagyni, a csönd pedig mindig gyanús!! Bár van amikor eljátszik szépen! (Egy darabig). Hát igen, a legó most nagyon megy nála, mióta megkapta őket szinte csak azzal játszik. De én meg az apukája is szeretünk legózni :)
Amúgy olyan szövege van Marcinak, minden nap derülünk rajta miket mond már.

Jó éjt mindenkinek
judit_79

Sziasztok!

De nagy a csend...

Én is dolgozom tegnap óta, és hát év eleje, hó eleje, azt sem tudom, melyik munkát csináljam.

Elin, Te mikor kezdesz? Lilcsi ment bölcsibe?

Judit, hát igen, kicsi is vagyok, általában nem néznek annyinak, mint a korom :wink:
Sajnos a hóember reggelre le lett rombolva. Kinek állt útjában nem tudom :?

Évi és
Kép
csongianya

Betti, hogy sikerült a vizsga?

Manó, várjuk, hogy visszaolvass és írj egy pár sort magatokról is :lol:

Gyönyörű Réka baba! Olyan igazi kis csajszis! Kár, hogy nincs Jaimee-nek net otthon!

Évi és
Kép
csongianya

Szilbee,köszike a képeket Réka babáról :) Egy kis tünemény :)

Mano,írj majd :) Lenne egy kérdésem,ha nem baj :) Mennyit tudsz beszélni a férjeddel? Mert én hallottam,hogy van aki 2 hetente telózik,de sztem nem akar hazatelózni,vagy nem is tudom mit higgyek.Konkrétan egy rokonomról van szó,és sztem áll náluk a bál és azért nem telefonál.

Évi, hát nem tudom kinek árthatott a hóember:(

Judit,mmég jó,hogy Marci nem kóstolta meg a mosószeret,ilyenkor mindenbe benne vannak.Unoikaöcsámnél,meg keresztfiamnál láttam mit művelnek :)

Mongi, igen jó dokim volt szerencsére.Én 2 áégyasba kerültem,1 ágyasba akart,de az foglalt volt,de nem bánom,hogy nem oda kerültem,emrt nem avgyok egy magányos típus:)

Kép
Kép
tundi24

Tündi!

Minden nap tudunk beszélni telefonon,van mikor úgy belemerülünk,hogy 50 percig is eldumcsizunk,de van mikor chatelünk helyette,és ha nagyon ritkán nem tudunk így beszélni,mert nincs a táborba akkor sms váltás! Szóval az az illető biztos nem akar kapcsolatba lépni a párjával!Én tiszta depis lennék ha nem hallatna a párom magáról egy nap!
Vendég

Na így jár aki ilyen sok időre kimarad az eseményekből!Nem győztem visszaolvasni!

Egy kicsit magunkról:
Az ünnepek előtt Franci lebetegedett köhögés, orfolyás ,láz,és borzasztóan érezte magát 3 napig szegénykém de utána hála isten rendbe jött,és az ünnepek már nagyon jól teltek!
Itt voltak a nagyszülők,így nem egyedül ünnepeltünk,de apa így is borzasztóan hiányzott! 26-án a duna tv kívánságkosáron keresztül kívánt nekünk kellemes ünnepeket,így egy pár másodpercre láthattuk is,több mint semmi ekkora távolságból!
A szilvesztert is itthon töltöttük semmi extra,csak tv-t néztünk meg,Franci folyton az ablakba akart kukucskálni,hogy lássa a tüzijátékot. Hát itt a szecskán az emberek rengeteget költhettek ilyesmikre mert egész nap,és éjszaka durrogtak a petárdák meg a tüzijátékok,azt hittem már soha nem fogy el!
Majd teszek a végére pár képet is bár nem lettek valami jók mert telóval csináltam!

Zsú!
Szörnyű lehetett a kórházban az ünnepek alatt.Remélem már mindkét gyerkőc meggyógyult!

Évi!
Nagyon aranyos a kisfiad! Kistesó ügyben született már döntés? Mondjuk egyedül nem könnyü megértelek! Csongi szeretne kistesót? Dávid annak idején azt mondta neki bizony nem kell,de mostmár nagyon szereti! :)

Mongi!
Hogy vagytok? Látom már a félidőnél tartasz,milyen gyorsan repül az idő,lassan értetek izgulhatunk!És azt tudjátok már kisfiú-e vagy kislány?Vagy legyen meglepi? :)

Diácska!
Veletek mi újság,hogy teltek az ünnepek?

Betti!
Vizsga sikerült?

Szilbee!
Első mosoly karácsonyra,milyen édes! :D Nagyon aranyos a képeken kis szumó birkózó,szereti a pociját azt lehet látni már a kezdetektől csak úgy gömbölyödik kifelé a kis drága! Legalább lesz mit lemozognia majd ha beindul! :D
Hűtőszekrényt vettetek már?

Tündi!
A lakással,hogy álltok? Kezd már látszani a végeredmény? Apa készül már a misszióba? Én már alig várom,hogy elteljen végre!
Mondták már hogy Luca tiszta apja? Szerintem legalábbis! :wink:

Judit!
Klassz az új vonalzója Marcinak! :D
Franci is minden lében kanál,ő is folyton segítkezik,én kiteregetem a ruhákat ő meg leszedi!Mindenhol ott akar lenni!Úgy látom ez a segítőkészség a fiúkba is benne van!
Munkahelyel kapcsolatban tudsz már valami újat!

Jaimme!
Réka baba nagyon szép kislány! :D Remélem hamarosan tudsz majd jönni megint?

Ivett!
Úgy látom nállatok a világon legkedvesebb ajándék került a fa alá az idén!Nagyon szép Máté! Mégegyszer sok boldogságot kívánok nektek!Felkapattátok,hát ez természetes,nem csoda amin keresztülmentetek!De az a lényeg,hogy mostmár jól vagytok,otthon vagytok!

Elin!
Örülök,hogy Lilcsi mostmár jól van!Remélem hamar beszokik a bölcsibe!Én már nagyon parázok mi lesz Francival ott! Nagyon egymáshoz nőttünk az utóbbi időben,főleg hogy mióta apa nincs itthon! Na de majdcsak lesz valahogy!

Petri!
Villog a szemem,hát ez nagyon édes! :D

Lányok most mennem kell mert Franci felkelt.Ha valakit kihagytam nem volt szándékos!KÉpeket majd még a mai nap folyamán mellékelek!
Puszi nektek!
Vendég

Itt van néhány kép!

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Vendég

Mano,hát igen én is ezért furcsálom ezt a telefonos dolgot,mert amikor apa kint volt mi is mindennap beszéltünk,e-mail többször is,és sms is.Ő augusztusban megy ki ha minden igaz.Nem várom,hogy menjen,de sajnos kell a pénz.Előzőleg ő 7hónapot volt kint,mert ráhúzott1 hónapot,mert akkor költözött a tábor a mostani helyre,és ő még maradt.Az utolsó hónap telt nekem a leglassabban,és rossz votl,hogy volt aki hazajött ő meg még nem :(

Nagyon jók a képek,és mennyi ajándék :) :)

Honnan szeded a vonalzó végére a kis figurákat?Olyan aranyosak :)
Ja és mondták már,hogy Luca tiszta apja,és ezt apa ki is kéri magának :)

Többiek merre vagytok?Hiányoztok

Kép
Kép
tundi24

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szilbee 2008.07.14 08:44-kor.
szilbee

Bocsi, hogy még mindig nem reagálok a kérdésekre :oops: :oops: , de hulla vagyok,mire gép ellé kerülök... holnap meg nem leszünk itthon... de igérem, hogy bepótolom!!! :)

Puszi Mindenkinek! és Jó Hétvégét!

Kép

Ja és itt egy onilne játék link, azoknak akiknek esetleg kicsit rossz a kedvük és azoknak is akiknek nem. Kicsit tricky... ;)
szilbee

Jajjj! De szép volt, Erika!! :cry: :lol: Mint Réka is. Ez egy igazi szülés volt, amit valóban türelemmel és alázattal kisértél. És persze köszönheted magadnak is :wink:

Manó, végre, hogy te is jelentkezel! Lilcsivel, most, hogy beteg volt, mi is összenőttünk jobban, így kicsit rázós a bölcsi, dehát ez van. :cry:
Úgy látom, Franci nagyon babázik!

Meséli mindig Marika néni, hogy szokott sírdogálni napközben, bebújik olyankor az ölébe egy kicsit, megnyugszik, majd játszik tovább. Ha meg másik gyereket kisér ki, hogy tisztába tegye, Lilcsi is ott sorakozik, a pelusát ütögetve, hogy az övét is. :lol: . Enni jól eszik, de inkább az ebédek a fogára valók. De tegnap lekváros kenyér volt, azt betörölte az összeset...persze, hiszen azt imádja!
Most amúgy volt jó nagy felfordulás is, mert parkettázták a termeket. Így ott voltak összeterelve, ahol a játszócsoport is szokott lenni. Meg ott is ettek, aludtak.
Apropó, alvás. Szerdán ugye még nem aludt ott, ebéd után mennem kellett érte. De mesélte Marika néni, hogy 11 körül ledőlt a matracra és aludt egy negyed órát. Jót nevettünk, hát persze, hisz nem szokta még meg a koránkelést. Másnap már ottaludt, de csak fél órát sikerült összehoznia, pedig akkor is kómás volt már 11 körül. De tegnap 1,5 órát aludt!!
És persze mindig tárt karokkal szalad, ha meglát! Olyan édes. És hát le sem száll rólam, mikor itthon vagyunk.
De bent is azt csinálja, ha valaki nyitja az ajtót, Lilcsi tárt karokkal megy, mert azt hiszi, én vagyok, és szegénynek mindig lelankad a karja, mikor látja, hogy valaki más jelenik meg az ajtóban. :cry:
Tegnap mama is jött velem, hogy ismerkedjen ő is a bölcsivel. Hát, egy az, meg sem ismerte kabátban-sapkában, olyan gyanúsan nézett rá. A másik, hogy nem is akart az ő kezét fogva hazamenni vele, engem akart :cry: És hétfőn már pedig mamának kéne érte menni, hogy csak ne legyen még olyan hosszú Lilcsinek a bölcsi, hát, nem tudom, hogy lesz? :shock:

És a tegnapi nap -vagy az év- szenzációja számomra, hogy a barátnőm, hosszú-hosszú évek várakozása, sok-sok sikertelen beültetés után, spontán terhes lett!!! Már 13 hetes. A Zagyva cukrászdába hívott, mert valamit mutatni akart, meglepetést. Gyanús volt, hisz én is oda hívtam, mikor a terhességemet mondtam el neki. De hát olyan hihetetlennek tűnt..... Hát a Zagyva az persze az zárva volt (ez az én formám :? ), úgyhogy a Marciba mentünk el. És a kiskönyvét vette elő a zsebéből. Úgyhogy épp sírva nevettünk, mikor a pincér hozta a Somlóit :lol: :cry: . Még később is olyan gyanúsan nézelődött felénk :lol: .
Olyan boldog vagyok!!!
Balogh Artúrhoz jár ő is, és még a tanácsadó dokija is ő. Persze, az előzményekre való tekintettel, egyből eltiltotta a munkától. Amnióra meg Debrecenbe mennek majd. Szinte egész nap ő jár a fejemben, hisz ez egy csoda már nekik!!
Ja, és júli. 11-re van kiírva, és 12.-én van a szülinapja! Dettó, mint én voltam :lol:

Betti! Az overallt a CBA feletti kínaiban vettem, 4500 Ft volt. Korrekt ár, és nagyon szeretem. Klassz cipők is vannak ott.

Menünk ebédelni, majd még reagálok...

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?