Szia Mézgombi!
A profil válltoztatást sajna nem találtam meg, hanem csak beszúrtam a levelem végére a vonalzót, úgyhogy ha van kedved, akkor légyszi írd meg, hogy kell csinálni.
Julcsika is nagyon aranyos kislány, megnéztem egy pár korábbi leveledben is. Látszik rajta, hogy jókedvű baba.
Emma is kb. ezeket a dolgokat csinálja, amiket leírtál, csak ő nem szeret rajzolni. Néhány naponta próbálom a kezébe adni a ceruzát vagy filctollat, de csak húz pár vonalat, aztán megunja. Később biztosan megszereti, gondolom én. Most a hintázás a mindene. Karácsonykor kapott egy szobahintát. Akkor tök sokáig szerette, utána megunta és most kb. 2 hónapja megint minden nap legalább 4-szer 5-ször hintáztatni kell benne, volt olyan is, hogy majdnem 1 órán keresztül. Sőt többször olyan is volt, hogy elaludt benne. Úgyhogy ez nagyon bevált.
Ő is nagyon szeret gyerekek között lenni, de mi csak az unokatesóihoz tudunk elmenni, mert mifelénk nincs játszóház vagy hasonló. De velük is nagyon jól eljátszik.
A kistesóval meg az a helyzet, hogy én már szeretnék, a férjem viszont nem. Ő a nyugalmat szereti maga körül, szerinem azért nem akarja erőltetni a dolgot. Azt mondta, hogy csak akkor lesz Emmának tesója, ha majd ő mondja, hogy szeretne. De szerintem biztos, hogy kérni fogja. Többen is mondták, hogy minden gyereknek van olyan korszaka - általában az oviban - hogy kéri a kistesót, mert látja, hogy a többieknek van, akkor neki meg miért nincs. Biztos, hogy jobban ellenne egy tesóval, mert azzal mégis csak más játszani, mint a szüleivel.
Örülök, hogy jól viseled a várandósságot.
Én irigyellek, hogy ti már itt tartotok. Az elején lehet, hogy nehéz lesz egy kicsit, de biztosan belerázódtok és Julcsikának is jobb lesz egy állandó játszópajtással (majd ha már akkora lesz, hogy tud vele játszani). Úgyhogy sok boldogságot a gyerekeidhez!
A ciszta dologgal kapcsolatban: több doktortól is utánakérdeztem az inteneten keresztül is, és azt mondták, hogy ez veszélytelen fajta, tényleg nem kell vele foglalkozni, csak pár havonta megnézni, hogy változott-e. Az is lehet, hogy magától felszívódik. Hát jó lenne. Egyébként egy pár napja már nem érzem, hogy fájna ott a petefészkem, ahol szokott, úgyhogy javult a dolog. Korábban minden nap éreztem egy kicsit. Azt is mondták a dokik, hogy ettől még simán lehet gyerekem, semmi káros hatása nincs rám. Csak az elején ijedtem meg egy kicsit, de már kezdek lenyugodni.
Még valami: most Félegyházán laktok? Nem tudom, hogy jól emlékszem-e, hogy azt mondtad, hogy nem idevalósi vagy, de amíg kicsi a baba, addig itt laktok az anyósodéknál? Lehet, hogy rosszul emlékszem? Ha velük laktok, akkor jól kijöttök egymással? Be szoktak segíteni a szülők?
Mi külön lakunk tőlük, de nem túl messze és főleg az anyósom szokott vigyázni Emmára, mikor néha elmegyünk pl. moziba.
Jók legyetek! Vigyázzatok magatokra!