hali mindenkinek 2008-ban!
Judit: asszem ezt hívják szimplán csodának.. no nem a tüzet, hanem hogy ti megúsztátok!
Petárdát én is gyűlölöm, de idén - kövezzetek meg - a tüzijátékot is...l
a Kossuth téri hepajkodás eléggé idehallatszott, és Szabi bár nem ébredt fel, néhány nagyobb durranásnál álmában megijedt... most alig vártam, hogy vége legyen. Amúgy szeretem, csak Babót féltettem az ijedelemtől.
Szilbee! Ami nálatok lehetett!!!
Dávid és Levente hogy bírta?
Jók a képek!
Fanna! Az óév háziasszony-díját én neked szavazom meg... látod egy csomó helyre betérhetnél, ha rádjön az újab takarítási láz... hozzánk is....
haj: Na azé még nem voltam totál ősz, de Peti feszt kiszúrt egyet a búrámon, aztán ki akarta tépni tövestül... akkor inkább festés, különben 3 éven belül megkopaszt.
Judit! Fecskés kép készült, de mán mégsem járatom le magam meg Szabikát, mert a plüss rugira húztam rá...
CSak úgy méretileg belőni a dolgokat...
Örülök, ha jól éreztétek magatokat a bulin, jövőre már lehet mi is moccanunk valahová, barátokhoz, vagy rátelepszünk Szilbee-ékre
Évi, de jó buliban lehettetek ti is, bár "csak az a vég, csak azt tudnám feledni!"
Hóeltakarítás? De. 11-kor a Ságvárin, Adyn nem voltak még, a Pozsonyin talákoztunk eggyel.... nem vitték túlzásba.
ILdi! De jó, hogy írtál, és gratula Petike mászásához! Asszem én is csak nyugodt napokat, pihentető éjjeleket tudok kívánni Neked!
Nem semmi, amit napról napra megteszel! ÉS jobbulást nektek!
Olga! Köszi, hogy leírtad a játékról a véleményed, sztem nem gázoltál senki lelkivilágába, sőt! Az ilyen tanácsok, tapasztalatok jönnek jól! Jó volt Db-ben? de jó lenne megit elmenni oda, ezer éve nem jártunk ott, pedig od jártam suliba....
Szamóca! Feltöltődtetek a két ünnep közt?
Jázmin éjjelét most szépen elmesélem Szabikának, mint követendő példát...
hátha.... Mostanság nem egy nagy alvóbajnok, sajna. Csak menne, menne, menne...
Az újabb konyhatündéri ügyködésedhez gratula, biztos finom lehet!
Nagyon más a libamáj íze, mint mondjuk a kacsáé, vagy szimplán a csirkéé? MErt tényleg jó húzós ára van.
No ez aztán nagyregény lett! Leléptem!