Sziasztok!
Nem tüntem ám el,csak nincs kedvem mostanába.
Még mindig szenvedek ezektöl a hasi görcsöktöl,de most már nemcsak két mensi között középidőbe van hanem ugy másfél hete állandosult.Elöször gondoltam a fa@a kis megfázásom huzodott oda le,majd elmúlik.
De aztán egyre rosszabb lett,ráadásul,két mensi közbe véreztem is.Hát kissé beparáztam,ugyhogy mavettem a fáradságot és elmentem a Mihályihoz.
Reggel 3/4 8-kor már ott voltam,fél 9-töl lehetett bejelentkezni,én voltam a 12-dik.
Gondoltam kellemeset a hasznossal átmentem addig vasalni,és 11-re visszamentem,persze ültem még ott egy órát.
Na szóval,az a helyzett,hogy a mellembe is érez több csomót,ami ugye lehet nyírokmirigy ís,de mivel kettő a hónómalja felé van,ezért mamográfia.Aztán,hogy tovább fokozzam a jót a hasamba alul ís érez valamit.
Mivel ultrahangra csak februári időpont van,ezért holnap mennem kell egy teljes vérkép,és hormonszínt nézésre,és azt mondta abbol ő nagyvonalakba átni fogja mi a helyzet,és ha komolyabb gond van akkor jővő héten János korház és ott csínálnak uh-t.
Fasza kari ajándék!!!
Természetesen jól leszúrt ugyanis 2003-ban voltam rákszürésen utoljára,dehát ugye 2004-ben már tehes voltam,2205-ben pedig szültem és szoptattam,és hát igen a tavalyit kihagytam.
Meg persze már mehettem volna elöbb is ezekkel a hasi panaszokkal.
Mondta hogy iszonyatosan nézek ki,miota nem látott,legalább 10 kilot lefogytam,és azt mondta meggyötört a fejem.Hát csodálkozik???
Tényleg elég szar ez az évünk.
Minden sz@r összejött.
Hajni!
Gábor se volt a céges bulin,ugyanis nem zárták be a céget teljesen,hanem a beérkező árukat engedték,igenám csak arra nem számitottak,hogy éppen aznap van ennyí kamion,ugyhogy a raktárosok délután 4-ig dolgoztak.
A kaja valamikor fél három körül volt állitolag,utána meg már minek mentek volna.Majd holnap bepotoják.De amugy senki nem hiányolta őket,tegnap kapta meg az ajándékot,ami idén is megint nagyon hasznos és fantasztikus volt!!
Hagyjuk!!!
Szóval ti Auchanoztok,és mégcsak oda se köszöntök nekem???Mondjuk vasárnap hétfő meg ma szabad vagyok,na de Hajni ti szombaton voltatok!!
Ott ültem elöl a 43-as kasszába.
Gondolom ez is jót tesz nekem,mármint a jeges kasszák.
Most izgulok nagyon,és csak pénteken lesz eredmény.Apa viszont elkisér holnap,hátha ájulás jőn rám,ha már igy lecsapolnak.
Amugy semmi exra velünk,Kírának már nincs lecoja hála ístennek,holnap szinházba megy,csütörtökön pedig márcsak ünnepély lesz.
Mironnal csütörtökön megyünk az oviba karácsonyozni.Én viszont a mai napon kivül végigdolgozok egészen 24-ig.Gondolom őrültek háza van,semmi kedvem hozzá.De tulélem...
Most megyek,mert Kíra éhes.