Új privát üzeneted érkezett!

Zsú! Végre akkor otthon lehet Gergő.
Azért az jó, a rosszban, hogy legalább mindig egy családtag bent lehetett, gondolom az éjszakát is széken ücsörögve kellett eltölteni. De már nagyon sok olyat hallottam, hogy a szülőket haza zavarták.

Jobbulást kívánok neked is, igy irtó nehéz lehet a gyerekek mellett helytállni. Remélem,. hogy szegény Milán is gyorsan átesik a hasmenésen. Hát most nagyon összejött nektek, nagyon veletek érzek.

A porszivó is nagyon jó, Antóniának is van velem együtt szokott takaritani és nálunk is hozott pénztárgépet a Jézuska az is nagyon menő.

Petri! Jópofa Timi, most majd egyre több ilyen kis beszólása lesz.
Mi is rengeteget nyúlunk a nevetéstől.

Ivett! Nagyon várom a fotókat Máté babáról.

Katlina! Most nézem Robika vonalzóját, már 6 hónapos, hogy telik az idő, nagyon szép legényke.

Nálunk szerencsére jól sikerült az idei Karácsony, Antónia bontotta ki mindeni ajándékat. Kapott egy kis fésülködő asztalt székecskével, mikor az apja összeszerelte közölte ,hogy " Jó ötlet volt".

További jó pihenést mindenkinek

Kép
Kép
mongi

Sziasztok!

No, megpróbálok egy kicsit reagálni is!

Először is, senkit és mindenkit kiemelve! Nagyon szépek a gyerkőcök, imádom látni az örömöt az arcukon és olyan jó nézegetni a képeket!

Petri, hát elárulom neked, hogy az ajándékokkal kapcsolatban ez így lesz minden ünnepen. Névnap, születésnap, gyereknap, télapó. Mindig csak egyet akar megvenni az ember, aztán minimum 3 lesz belőle, és még jönnek a nagyszülők és a rokonok. Egy idő után meg azt veszed észre, hogy már lépni sem lehet a játékoktól a gyerekszobában :lol:

Zsú, mi 2 évesen voltunk Csongival Kürti osztályán, és iszonyatosan összevesztem vele, mert nem maradhattam benn a gyerekkel. Délelőtt látogatás, utána haza, majd délután újra és megint ott kellett hagyni. Szörnyű volt :cry:
Szegény Milán, akkor csak elkapott valamit... Nagyon kimerült lehetsz, jól összejött ez most neked :(

Elin, ezek szerint Lilcsi kezdheti a bölcsit! A taknyosság lehet, hogy hetekig meg marad még, ez ilyen idő! Sajnos nem nagyon tudsz ellene semmit tenni.

Mongi, jó volt Antónia beszólása! Fésülködő asztal? Akkor igazi kis nőci lehet :lol: Pocaklakó hogy van?

Tündi, hogy áll a ház? Mikor költöztök?

Tényleg, Lizocska, ha költöztök üzenj mindenképpen, meg szeretnélek nézni benneteket!

Cleo, jól emlékszem, te nem meséltél a karácsonyról? Mit kaptak a gyerekek?
Egyelőre a légkondi felmérés tárgytalan, mert csak megpróbáljuk venni itt a földszinten egy 3 szobást lakást (akarják is adni, meg nem is) és ha sikerül, akkor oda kell majd! Szóval üzlet mindenképpen lesz :lol:

Évi és
Kép
csongianya

Ja, azt nem is meséltem, hogy jártam a karácsonyfával. Megvettem időben, mert nem akartam nagyot venni (nem fér), és tartottam tőle, hogy a kisebbek gyorsabban elfogynak. A Tescónál vettem, 4.000 Ft-ért. Erre már akkor hullott, mikor feldíszítettük, most ott tartunk, hogy egy nagyobb sóhajra is lehullik róla 100 db. Ezüstfenyőként árulták, de szerintem sok köze nincs hozzá. Jövörő utolsó nap veszek azt tuti, és fele áron!

Évi és
Kép
csongianya

Ja, és még valami :lol: A Spongya Bobos társasjáték nagyon bejött, nem csak Csonginak, az egész család azzal játszik karácsony óta! Anyósoméknál majdnem veszekedés lett belőle, hogy ki játszon vele :lol:

Évi és
Kép
csongianya

Évi
Most jól elszomorítottál játékügyileg. :wink:
Legszívesebben már dobálnám ki azokat amiket kinőtt de még nem döntöttem tesóügyben.
Tényleg nálatok nem lesz???

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Petri!

Háááát, éppen mostanában gondolkodtam el ismét a dolgon... Jövőre 33 éves leszek (jó ég!), szóval, ha szeretnék még, sokáig már nem várhatok.
Azért vannak olyan tényezők amik nem a kistesó mellett szólnak. Ugye a férjem sokat nincs itthon, egyrészt két gyerekkel egyedül, másrészt, hogy alig ismerje az apját, meg hát nagyon kijöttem már a babázásból.
És azon is elgondolkodtam, hogy vajon a másodikat tudnám-e úgy szeretni, mint Csongit, és lenne-e még türelmem annyit foglalkozni vele, mint Csongival, meg hát na, tétovázom...
Szóval Te is gondolkodsz mégis rajta??? :lol:

Két focipolcos kép oldaltöltőnek:

Kép

Kép

Évi és
Kép
csongianya

sziasztok nem nagyon tudok írni mert nyűgös a legifjabb István. A betegeskedőknek jobbulást kívánok és mivel addig már nem jövök mindenkinek boldog új évet kívánok.

csongianya: küldtem neked privit, ja és ez a nagyfiú nagyon vagány kis srác örülök,hogy végre megmutattad :lol:

Kép

Kép

Kép
lizocska82

Évi! Köszi jól van a pocaklakó, most már elég sokat mocorog, dec11. óta érzem.
Szerintem ha szeretnél még babát ne gondolkozz, nekem is voltak hasonló gondolataim szeretet ügyben, de már helyükre kerültek a dolgok.

Csongiról nagyon jók a képek nagyon nagy fiú már.

Sajnálom a karácsonyfátokat, tavaly mi is igy jártunk, nagyon bosszantó volt.

Petri! A játék helyzet nálunk is hasonló. Két nagy fonott dobozban tároljuk. A múltkor volt nálunk egy vendég kislány, irtóra szétpakoltak, de olyan jót játszottak. Le is fényképeztük, ime a fotó: Kép

Kép
Kép
mongi

Sziasztok!!

Sajna nekem sincs túl sok időm írni igaz minden nap olvaslak Titeket! :) Nálunk is sajnos beteg Dius már 2 hete köhög :( eddig adtam neki a STODALT de nem használt sőőőőt most már jobban köhög mint eddig.Elvittem tegnap dokihoz de nem adott neki csak köptetőt :shock: pedig volt láza is 2napig :(
Minden betegnek jobbulást!!!

Évi!!!
Milyen szép nagyfiad van már neked is!!! Ha hiszed ha nem én pont így hezitáltam a szüléssel mint Te....olyan hülye érzéseim voltak,hogy le sem merem írni aztán bejelentette a kolléganőm,hogy babát vár utánna a másik is és ahogy nőtt a pocakjuk úgy tört rám is a baba utáni vágy... :) Jó sokat vártunk vele mert majd 9 év van a 2 gyerkőc között és ez nagyon sok :( Ha tehetném akkor nem várnék ennyit mégesgyszer...de ez csak az én véleményem :)
Kép

KépKép
diÁcska

:?: Lányok!
A ti tapasztalataitok alapján melyik a jobb hűtőszekrény márka? a Zanussi vagy az Indesit??? :roll:

Bocsi, hogy csak ilyen rövid voltam, de nincs mostanában sok időm... :(

Puszi!

A sok kis betegnek pedig mielőbbi gyógyulást! :(
szilbee

Valika! Jó volt dumcsizni! :lol:

Szilvi! Én annak idején az energiatakarékosságot, a megbízhatóságot és az alkatrészellátást vettem figyelembe. Aztán az egyik eladó mondta, hogy a nevesebb márkák közt nincsen különbség az első 2 tekintetében, de az alkatrészt könnyebb, gyorsabb beszerezni 1 hazai termékhez. Én ennyit tudtam segíteni.

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Katlina,nagyon édes Robika azokkal a nagy szemivel :) Luca is ilyen zongorát kapott,meg kutyust is,azt tegnap kapta meg,mert azongortából 2őt is kapott :) Robikának tetszenek? Luca nagyon jól el van velük,a kutyust csak úgy ölelgeti :)

Évi, Csongi igazi nagyfiú :) A fát nagyon sajnálom,mi mindig az utolsó percre hagyjuk,jövőre is szerintem. A házunk szét van bombázva, jövőhéten hétvégén jön a villanyszerelő,utána a víz és majd úgy csempézik,járólapozzák :) Szóval január még rámegy:( Már beletörödtem,csak az a baj,hogy féltjük, mert már ott van szinte minden cuccunk,és az egyik ajtón elég könnyű a bejutás.Jövőhétre ígérték bekötnia tv-t és anetet,akkor már Laci ott fog aludni minden este.De igy is megyünk naponta 2x-3x,redőnyöket felhúzni,leengedni,szétnézni.

Zsu,örülök,hogy otthon lehet Gergő :)

Vali,jobbulást Diusnak !!

Mongi,jól szétpakoltak,de ezt igy kell,csak győzzünk utánuk pakolni,igaz Luca még nem tud,de majd belehúz biztosan :)

Szilvi,nekünk idesit van,mi szeretjük,igaz még csak 1éves :)

Ivett,sikerült valamit kreálni a képekkel ?

És egy pár képecske Lucáról :)
Karácsonyiak,é skeresztelői :) Kép
Kép
Kép
Kép Kép
Kép

Kép
Kép
tundi24

Nóri, Tündi!
Köszi a segítséget! :)

Tündi!
Nagyon édes kis hajasbabád van! :lol:
szilbee

No van egy kis időm... így szopi után...

Mongi!
Gratula a 20. héthez!!! FÉLIDŐŐŐ!!! :lol: Hogy elröppent! :shock:
Jó az a rumlis kép! Nálunk minden nap ez van! :roll: :oops: Este meg rámolhatok! :twisted: Bezzeg nekem nagyon tudja mondani, hogy minek hol a helye!! :shock: :roll: :twisted:

Nóri!
Lilcsi teljesen meggyógyult?

Cleo!
Csemték hogyvannak?

Zsú!
Hogy vannak a fiúk??

Vali!
Jobbulást nektek! :(

Évi!
Tök klassz az az éremtartó! :D
szilbee

Sziasztok!

Tündi, akkor nagy munkában vagytok! Nem baj, majd meglátod milyen jó érzés lesz szép, új, tiszta házba költözni!
Micsoda ruhaköltemények vannak Lucán :lol: És mekkora csajszi lett belőle!

Vali, hát igen, együtt játszani már biztos nem nagyon tudnának. Köztem és tesóm között is 8 év van, alig volt kapcsolatunk egymással, de amióta felnőttünk ez megváltozott.
Én úgy gondolom, az élet szépen elrendezi a dolgokat. Nekem úgy adatott meg, hogy ne szüljek gyorsan egy másodikat. Ennek biztos így kellett valamiért lennie.
De még nagyon képlékeny a dolog... majd meglátjuk.

Évi és
Kép
csongianya

Szilvi! Még nem gyógyult meg teljesen Lilcsi, köhécsel, meg még ritkán ugyan, de szívom az orrát. De ma a dr.néni azt mondta, már csak reggel adjak neki köhögéscsillapítót.

Szerintetek csöppentsek a fülébe olajat? Az SZTKban elfelejtettem megkérdezni :oops: , pedig régen ez volt az egyik megelőző szer.
És azóta sem mertem még neki hajat mosni. :roll:

Évi, neked meg azért halkan drukkolok! :lol:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!

Szilbee! Hütövel kapcsolatban:nekem Whirpool-om van, igy sajnos a másik kettöt nem ismerem, de szerintem is inkább az számit, hogy "A" energiakategóriás legyen. Mosogépen Indesit eddig nem sok baj volt vele a 4.5 év alatt.

Hát igen nagyon gyorsan elértem a félidőhöz, amikor Antóniát vártam sokkal lassabban telt az idő. Kiváncsi vagyok,hogy a következő 20 hét is ilyen gyorsan telik-e majd.

El is felejtettem irni, hogy megnéztem a képeiteket, nagyon jók lettek. Levente is nagyon sokat nőtt az utóbbi idöben.
Látom nektek is van légzésfigyelőtök, én is be fogom majd megint üzemelni, amúgy a nekünk is baby controll-unk van.

Tündi! Elöbb utóbb biztos készen lesz a házatok és akkor nagyon jó lesz nektek. csak gondolom, hogy most ez egy elég nehéz idöszak lehet. Mi is költözködés elött állunk, igaz még nincs semmi konkrétum.

Luca Nagyon cuki a képek , aranyos frizurája van, a rucik is szupik.

A betegeknek én is jobbulást kivánok

Megyek mert a család már a küszöböt rágja. Ma megint sikerült elaludni.

Kép
Kép
mongi

Nóri!
Én még nem hallottam ilyen fülcsöppentésről, de én még kezdő anyuka vagyok a betegségek orvoslása terén... szóval engem is érdekelne. Arról mondjuk már hallottam, hogy megelőzésként cseppentenek a fülbe parafint... pl. strandolás előtt, de az más eset.

Mongi!
Köszi neked is a tanácsot!
mikor van a köv. uh?

Eddig egy A kategóriás Zanusssi-t néztünk (alul fagyasztósat 2 rekesszel)... de nekem kicsit kicsi. Hosszú távra akarok venni, de mivel kis helyünk van (magasságra .. is) ezért lehet csak ez marad majd. Ráadásul Akciás is.
szilbee

Imigyen néz ki a hűtő (össz.: 235 l-es)

Kép

Olyan picike a hűtő része. :? :roll:
szilbee

Magasságra miért, hogy van kicsi helyetek?

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Mert fölötte polcok vannak a kamrában 150 cm-nél, a konyhába pedig nem fér el a hűtő. :(
szilbee

Szilbee! Nagyon jó az új vonalzód, kiszúrtam ám. :D :D :D

Nagyon jól néz ki a hütő. Én is nagy hütőt vettem és mi is gondban voltunk a hellyel, Attilának a konyhabútorból ki kellett venni egy elemet és igy befért. Esetleg a polcokat nem tudjátok arrébb tenni?

Következő uh jan 9-én lesz.

Kép
Kép
mongi

He-He! Most látom az új vonalzódat! Sirály! Meg a többi is. Mindet kipróbálod? :wink:
Én inkább nem rakom ki az enyémet... :?

Hát a hűtővel akkor nem sok variáció van. Mert gondolom, akkor egymás melett még annyi hely sincsen 1-1 fagyasztónak+hűtőnek :cry:
Lassan kereshettek megint új lakást :)
Kép
Szegény romák meg ilyenben tengődnek :?

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!

A beígért képek: Igaz tiszta elmosódott lett az összes mert a ringlispil sem mozog annyit mint a fiaink, de hátha kivehető vmi :wink:

Kép a pénztárgép:)

Kép a karácsonyfa

Kép a 3 grácia

KépKép
KépKép
geromilo

Nem tudjuk átvariálni a kamrát, mert nagyon kicsi és egész szélességében vannak a polcok, ami kb. egy ajtó széles. :(
én legszivesebben benyomorítanám a konyhába, de apjuk nagyon tiltakozik ellene... pedig jobb lenne, ha nem kéne mindig a kamrába mennem főzés közben. :roll:

Köszi a vonalzós dícséreteket! :lol: Poénból tettem fel a korom... bár lehet hogy hagyom... had szokjam a gondolatot... ;) már csak azért is mert egyáltalán nem érzem 29-nek magamat! 8) csak úgy 23-nak.. :)

Ja és igen! Mániákus vonalzócserélgető vagyok! :oops: :oops: :lol:

Szegény romák... de rossz egyeseknek... mekkora macera lehet beredezni ekkora teret.. :wink: :lol:
szilbee

Szilbe! Már javul Milán is, ma már határeset landolt a biliben :oops:
A hűtőhöz nem tudok érdemi segítséget adni, bár a képen levőröl nekem csak a polc ami kevés benne :) Nem tudnék benne elpakolni egy igazi nagybevásárlás után. A fagyasztónk nekünk is csak 2 rekeszes. Ha csak elkészítendő kaját akarsz benne tartani sztem elég, de ha elkészült kajcsit is akarsz benne tárolni, akkor már télleg be kell osztani a helyet benne.

Tündi! Kitartás azért az már vmi ha látszik a vége a dolgoknak :wink:

Mongi! Nállunk mindennap így néz ki mind a 2 szoba estére :D Ha vendég jön akkor még ettől is...... :oops: Nekem is gyorsabban telt Milánnal az idő, mint Gergővel. Meg sztem az elsőnél az ember csak a pocaklakóra figyel a másodiknál meg már csak ott van az elsőszülött is figyelemelterelőnek :roll:

Elin a fülbecsppentésről nem írnál kicsit bővebben?

Bocsi ha kihagytalak néhányatokat :oops: :oops: :oops:

Üdv:Zsú

KépKép
KépKép
geromilo

No igen! Hát ez az, hogy tényleg a főtt kaja tárolására már nincs benne hely. Felmárem a konyhát meg a bútorokat és megnézem, hova tudnánk besúvvasztani az egy-két polccal magasabb szekrényt.

Zsú!
Az már tök jó! :) Gondolom adod neki a normaflore-t is, ugye?!

No menek! Megetetem a legkisebbik Szilvásit is! :)
szilbee

Szilvi! Akkor itt találsz lakberendezési tippeket is egy ilyen házhoz :lol:

Zsú! Nekem anyum rágja a fülem, hogy cseppentsek bele parafint (de babaolaj vagy étolaj is megteszi), mert ugye nekem is sok gond volt a fülemmel, és egyszer a doki morogta oda neki, hogy "miért nem cseppent bele?". És utána cseppentett 1-1 cseppet havonta. Mert ez ugye védi a fület a víztől, kifolyik tőle belőle. Meg a fülzsírt is kihozza. De hogy további jótékony hatásai vannak-e?
Persze, ha a másik irányból támad a takony, az lehet, hogy más...
De most, amikor a fülemet mosattam, megkérdeztem a doki véleményét az Audisprayről, amit reklámoznak, hogy fültisztító. És azt mondta, inkább továbbra is menjek el hozzá, ha el van dugulva a fülem, mintsem hogy ezt nyomjam bele, meg akkor inkább az olajat cseppentsem bele, mint ez.

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Szilbee Dávidjának Nagyon Sok Boldog Névnapot Kívánunk!!!! Kép

KépKép
diÁcska

Nóri!
:lol: :lol: :lol: Hűűűűű... micsoda ízlésficam! :lol:

Vali!
köszi! :) Tényleg ma is van Dávid nap. Mi majd márciusban tartjuk, hogy ne torlódjanak az ünnepek.
szilbee

Szilbee!
Majd akkor is felköszöntjük!!! :)
diÁcska

:lol: Miért, mit vártál ezektől?

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Lányok!!
Hogy lehet az, hogy 1x látszik a vonalzóm 1x meg nem????

KépKép
diÁcska

Sziasztok!
Írok is már egy pár sort, nem csak olvasok.
Én már várom az ünnepek végét... ez a kötelező ide-oda mászkálás nekem nem jön be.
Ma Timivel kb 1órát fogócskáztunk és bírkóztunk mire rá tudtam adni a pelust és a ruhákat. :twisted:
Nem tudom mi lenne ha nap mint nap időre kellene menni vele..
Már nagyon várom hogy szobatiszta is legyen (bár sejtem hogy csak a nyáron lesz, én nem erőltetem egyáltalán) mert ezek a peluscserék kész rémálmok. se fekve, se állva, se menet közben nem tudom. Amikor elszakad a cérnám akkor " ráülök" és ráerőszakolom :oops: :wink: :lol:

Szilbee
A mi hűtönk is ilyen méretű csak a fagyasztója 3 rekeszes. Hát általában eltudok benne pakolni csak ilyenkor ünnepekkor kicsi.
De ugye Ti már 4-en vagytok..
Nálunk is a konyhában van de mi úgy oldottuk meg hogy a konyha egyik fala mögött a beépített szekrény van és ott kivágtuk a falat és betettük a "szekrénybe". Csak így meg abból lett kevesebb..
A mi lakásunk 67nm (1+2 fél szobás) de már kinőttük. Minden tele van pakolva és egy csomó lomot már elvittünk anyósékhoz. :P Én kidobálnák egy csomó mindent de Csaba nem engedi.

Zsú
A kis örökmozgó fiúkat csak sikerült megörökíteni :) ha így ugrabugrálnak legalább nem betegek már (nagyon). Mi karácsonykor kb 50 képet csináltunk és abból elfogadható lett vagy 4-5db. A mi masinánk meg ráadásul olyan soká exponál hogy nem csoda ha Timi megunja.

Tündi
Nagyon csinik vagytok!!! :D

VAli
Jobbulást Diusnak!

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Vali
Tényleg :shock: :shock:
Az előbb néztem is a hozzászólásod és olyan furi volt de nem jöttem rá hogy miért

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Pircsi!
Ez a megoldás nekem nagyon szimpi lenne! A szomszéd lakásban úgyse lakik senki, át kéne csak ütni a falat és betenni a hűtőt. :lol:
Tényleg! Már egyedül vagyunk az emeletünkön, mert a többieknek letelt az öt év és elköltöztek. Majd a köv. alkalommal megpályázzuk a szembe lakást, mert az egy szobával nagyobb. Csak szembe kéne átköltöznünk.... tök kirély lenne, persze úgy se lesz ilyen mákunk! :roll:
Hja! Ádám is ilyen "majd jó lesz még valamire" típus.... :roll: mi is anyáéknál meg anyósoméknál raktározunk.... Szegények! van nekik is annyi cuccuk és még a mieinket is raktározzák... :oops:
szilbee

Látod Szilvi, kapsz te itt ötleteket! :lol:
Unokabátyámék egymás alatti lakásokat vettek meg (nem egyszerre), és összenyitották, csigalépcsővel összekötötték. Egyik szint anyájé a gyerekkel, másik az apájé. Ott sincsen gond a hűtővel...
Te meg lassan mehetsz 6 hetes vizsgálatra....

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Jé! Nekem Ádám mesélte anno, hogy hallotta, valaki már megcsinálta ezt a két emelet összenyitást... Biztos unokabátyádékról mesélt. :lol:
Hat hetes kontrolra majd csak jövőre megyek... szerintem... , de baromira nincs kedvem hozzá. :roll: Ráadásul a lét is akkor adjuk a fickónak... Brrrr ... nem fűlik hozzá a fogam... :?
szilbee

Hát elhiszem, hogy jobb helye is lehetne. :?
Akinek van pénze, meg lehetősége, és tetszik is neki, miért ne? Én személy szerint egy galériamegoldásos kis garzont szeretnék.

Mai produkcióóóó! :lol:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Ja, a rokonok dombóváriak....biztos nem az.

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!

Zsú! örölök, hogy Milánnál már alakulnak a dolgok.
Azért a nagy mozgolódás ellenére is látszik, hogy nagy sikere van az ajándéknak.
Antónia is annyit mozog föleg ha fényképezni akarjuk.
A Jézuska nekünk is pénztárgépet hozott. De nem tudom, hogy az idei karácsonykor mi volt a levegöben, mert Anta unokatesoi is pénztárgépet kaptak, pedig nem beszéltünk össze.

Elin! Látom Lilcsinek nagyon beleállt a bugi a lábába, tán csak nem a holnapi bulira készült?
Kép ime a kisasszony munka közben

Kép
Kép
mongi

Nóri!
Hát majd megszakadtam a nevetéstől! :lol: Naggyon jó! :lol: :lol: :lol:
szilbee

szilbee

Elin!

hát ez nagyon jó olyan jót mosolyogtam reggel korán:-)

Mongi!

Antonia olyan szép ahogy játszik:-)

Zsu!
remélem hogy mostmár minden rendben lesz veletetek

Betegek gyógyuljanak meg mihamarabb!!!!!!

sok puszi
Este még jövök:-)

Kép
kbernadett

Szilvi! Inkább az "apa csak egy van"-nál látszik a két áll :lol: :lol: . Őrület, milyen kövér, olyan kis formás!!!

Betti, te meg olyan vagy, mint a forgószél...átsüvítesz itt, jelzed, hogy vagy, aztán kész is. Mostmár témyleg kicsit bővebben kéne írnod!!

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Nóri,nagyon édes Lilcsi :)

Szilbee,ismételten nagyon jók a képek :) Dávid nagyon nagy fiú :) Hogfyhogy most adjátok oda Mosonyoinak a pénzt?Neki a 6 hetes kontrolon kell?És mondjuk aki nem megy el,és nála szült?

Évi,Lizocska üzeni,hogy megkaptad-e privijét,mert tegnap délután költö9ztek át a házikóba :) Most egy jó darabig nem tud netezni,mert nem lesz nekik.

Mongi,szép nagy leányzód van :) Ebebn az évben biztos sláger szerintem a thomas mozdony,péztárgép,unokatesóm is kapott 3 éves lesz,és fiú,de mégis akart pénztárgépet :)

B.U.É.K
A mai nap szebb, mint más, a mai nap senki sem hibás. A mai nap öntse el szívedet a jóság és a szeretet, s ez tartson ki ameddig lehet! Boldog Új Évet!!!

Kép

Kép
Kép
tundi24

Mindenkinek B.U.É.K!!!!! Kép

KépKép
diÁcska

Üdv!

Csak bekukkantok, Anyuméknál vagyunk éppen! A két ünnep közötti napok nálunk jövés-menéssel teltek Veszprém és Fehérvár között. Ma még megyünk Veszprémbe szilveszterezni (Marci itt lesz Anyuéknál) holnap meg megyünk haza Szolnokra. Ha majd kipihentem az ünnepek fáradalmait, visszaolvasok és írok bővebben!

Addig is puszi,
és
B.Ú.É.K!!!

Kép
judit_79

B.U.É.K[/img][/i][/b]

Ivett
Kép
Kép
ivett&fanni

Kép Máté karácsonya

Ivett