Új privát üzeneted érkezett!

Hahóka!

Vicuska, napi 5 km? -20 kg? Ejha Nem semmi. Köszi a vesekő elleni tea receptet. Ne tessék feladni!Tudom-tudom könnyű mondani, de akkor se!

Gabi, várjuk a kari képeket.

Bessy, hát teljesen meg tudom érteni hogy nem volt kedved dolgozni. Te is olyan sokat akrasz leadni mint Vicuska? Különben sztem nem fog menni, mert babásan nem lehet fogyózni. :) Javítom a táblicseket.

Zsu, ha gondolod nekem küldhetsz sms-t ha meg lesz Kata és mivel úgyis net függő vagyok én szívesen tájékoztatom a többieket. Elküldöm privibe a számom.

Kata, igen isteni érzés a kis drága, nagyon sokat mozgolódik. Esténként mindig, és már kívülről is jól érezni. Olyan jó, :) A pocim miatt nem aggódom, majd meg nő :) Sajnálom a gyomorégést, de belegondoltál már milyen közel vagy a végéhez.? Ugye milyen aranyos Schwarzi? Én csak egyszer taliztam eddig vele, de nagyon szimpi volt.

Kriszta, köszike a kövek mostanába békénhagytak. Pihenj sokat és élvezd apa társaságát amig csak lehet. Hip-hop elmegy ez a pár hét és már nem lesz erre időd. :) Sajnálom a fájdalmakat, de már nem kell sokáig kibirnod.

Márti, hát sajna én is szenvedtem a kép levételével a videóról (nem is sikerült). Örülök hogy minden rendbe veletek.

Alexa, hát ezek a képek. :) Apának mutattam, a tigrises mindkettőnknek nagyon teccik. Tök aranyos Martinka.

Évi, örülök hogy teccet a könyv. :) Nem aggódok már a pocim miatt. Már egyre többen mondják hogy már látszik valami. :)

Velünk minden oksika (kop-kop-kop), nem sokára megyek az afp eredményért (azért kicsit izgulok).
Vikike üzeni, hogy nem tudja mikor jön és mivel nagyon le van maradva biztos nem fog visszaolvasni. Levike nincs jól, hasmenése van és nagyon kicsipte a popsiját, ez okból nagyon nyügös is. Na meg Vikiéknél is annyi vendég megfordult az ünnepek alatt hogy sztem alig győzi szuflával. Na a lényeg hogy puszil mindenkit és jön amint tud.

madiani

Sziasztok!

Látom, nagyon hétvége meg évvége van :lol: Nincs nagy forgalom.
Biztos mindenki vendégeskedik vagy vendégeket fogad :? :D

Zsu
Kitartás, már nincs sok vissza :D Biztos nehéz lehet így a vége felé. Már én is szívesen átélném...

Vicuska
Alakulok....
Tegnap az üzemvezető látta, hogy az orromat fújom, és megkérdezte:-Meg van fázva? én:-Igen erre ő:-Öltözzön fel jobban!
Gondoltam magamba, jólesett, hogy jobbulást kíván... :evil:
Ehhez tudni kell, hogy kb.16 fok van nálunk, és 2 nadrág meg 3 pulcsi van rajtam. Ennél jobban hová öltözzek fel? De ha valaki táppénzre megy, az nem tetszik nekik.

Ani
Nekem többet kell lefogynom, mint Vicuskának :oops: :oops:
De remélem igazad lesz, és idén nem lesz rá lehetőség :lol: :lol:

Ma este megyünk az extrém sport show-ra az Arév-be. Már úgy várom. Még nem voltam ilyenen.

További szép napot mindenkinek!
bessy76

Sziasztok!

Sikerült ám, majd küldök aki ír nekem egy mailcímet :)
Ani, BS Playerrel kell, ha nincs meg, küldök neked install fáljt, magyar nyelvű menüje is van, amúgy az egyik legjobb lejátszó, miközben lejátszod a klipet, nyomsz egy shift + p-t és lefényképezi amit épp látsz. A gáz, hogy mindent lejátszik csak DVD-t formátumot nem, nekem is át kellett alakítanom a felvételt egy másik programmal, amit szintén el tudok küldeni... :D na kicsit bonyolult lettem, de végülis talán érthető :D

Elfelejtettem írni, hogy Kisati megfelel a korának, a gép ápr. 4.-ére írta ki, 820 gr, BPD 6,9 OFD 8,7 combhossz 5cm, has szélessége 6,9.

Jövök majd, csak sok a dolgom. Ani írd meg priviben mi az email címed, arra küldöm a progikat! Ezt csak azért mondom, mert az enyém nem az, amit itt megadtam, azt sose nézem... :roll:
Vendég

Sziasztok Csajszik! :D
Alexa!
Nagyon édi Martin baba!
chrissyy!
Martinka is nagyon édes a mikulásos rugiban! :) Neked meg jó nagyon a hajad!Nem hasonlít Krixtáéhoz?!
Krixta!
Tök jó érzés lehet,hogy a bébi ébreszt!Néha hiányzik még ez az érzés,de azért sokkal jobb,hogy már itt kint rugdalózik! :lol: Pocis képet kérünk! :lol:
Ani!
figyeld csak meg,hogy majd napról-napra mennyit fog nőni a pocakod! :)
Ja,beírnád a táblicsekbe,hogy jan.22.17óra.Schwarzi.magánrendelés.6 hetes vizsgálat!
Köszke!
Kata!
A végén én is egyfolytában éreztem a szurkodást,de én inkább a nunámba :?
de soktol hallottam azt,hogy a hátsójában érezte!
Ez azt mondják természetes! :roll:
Vikike!
Jobbulást nektek!Babaprojektel hogy álltok?! :)
Zsuzso!
Azt hiszem,most nem irigyellek!Ez már nagyon a vége! :)
Gondolom,hogy fáj mindened,én is így voltam vele!Kata helye készen van már?
Vicuska!
Nem feladni!!!!!
Ezek lehetnek babás tünetek is! :)
Biztatásként:Amikor elősször akartunk babót,nekem is nehezen jött össze,3 hónapig szedtem a Clostilt...semmi!Aztán abbahagytam,és a köv.spontán hónapban máris babás lettem! :D Szóval,csak pozitívan!!! :lol:
Rólunk!
Bencus cickómániás! :lol: Egyfolytában cuppog,keresi a cickót,próbálkozom a cumival,de nem nagyon fogadja el!
Tegnap mértük 3,5 kg!Nagyon szépen hízik! :)
Az éjszakák elég nehezek,3 óránként szopizik!
Kari jó volt!Gabiék,és Anikóék is itt voltak!
Rakok képet!
Na puszi Nektek,bocsi,akinek nem írtam! Kép
Apán jó aludni... Kép

KépKép
KépKép
andesz78

Na feltettem, kellett egy kis idő, mire rájöttem hogy kell :)
Vendég

Andesz, nagyon jók a képeid!
Vendég

Márti!A Tieid is! :lol:

KépKép
KépKép
andesz78

Sziasztok!!

Márti
Nagyon aranyos a pici Ati,olyan édes kis pofija van:)

Andesz
Jó hogy jöttél,klasszak a képek a két pici mint 2tojás...és ahogyan apán alszik az is nagyon aranyos!(Már úgy várom én is az ilyen dolgokat :oops: )
Elképzelhető hogy hasonlít a Krisztivel a hajunk mert ugyanaz a lány csinálta...a Krisztinek is vannak is lila csíkjai..meg barna meg szőke is..:)

Bessy
Milyen volt az extrém show?A fogyókúrát meg szerintem is el kell majd halasztanod ahogy Vicusnak is :wink:

Alexa
Nagyon helyesek a képek,Martinka annyira aranyos!!

Ani
Milyen lett az Afp?
Vikiéknek jobbulást!!

Aki kimaradt bocsánat de most hirtelen ennyi időm volt,apa már meg is reggelizett mászok vissza hozzá! :oops: :oops:

Szép napot mindenkinek!!Sok pusssz
Vendég

Sziasztok!

Andesz
Nagyon szépek vagytok a képeken! A babák akár ikrek is lehetnének, annyira egyformák. :wink: :D

Krixta
Nagyon jó volt a műsor. Ezek a kosaras fiúk fantasztikusak. Nagy élmény volt.
Háát, legyen igazad, hogy nem tudunk fogyózni Vicuskával! :wink: :D :D

Nekem végre 3 nap pihim van. Majd csak csütörtökön megyek melózni. 8) 8)

Mindenki otthon lesz szilveszterkor? Vagy ki hol tölti?
Mi lehet, hogy elmegyünk a Városház térre.
bessy76

Kép
bessy76

Vicuska!
Megkaptad a privit? :oops: :shock:
bessy76

Sziasztok!

Márti küldtem privit, előre is köszike! Nagyon szupik a képek kisAtiról, már én is alig várom hogy 4 D-re menjünk.

Andesz, nagyon szépek vagytok!

Kriszta, köszi kérdésed, de még nem tudom az afp eredményeket, csak 4.-én megyek ha addig bírom. :) Nem tudták pontosan megmondani mikorra lesz kész, így csak 4-én megyek.

Bessy, mi Vikiékhez megyünk de nem lesz buli csak dumálunk együtt tv-zünk. Meg se tudom mondani utoljára mikor voltam szilveszteri bulin, de nem is hiányzik.

Ma végre apa is érzete a kis ficánkánkat, nagyon sokat mozog, gondolom kihasználja amíg van helye.

Hol vagytok többiek, nagyon vasárnap van? Vagy még az ünnepek miatt? Na de sebaj majd jöttök, csak győzzem olvasni. :)

Nati nagyon kíváncsi vagyok mit szólt a család.

Vicuskám, hőd hogy áll?

madiani

sziasztok,
mindenkinek nagyon-nagyon boldog új évet kívánok!!! Remélem az álmok valóra vállnak, a próbálkozók teherbe esnek és sok-sok egészséges kis lurkó fog születni fehérváron!!!!!!
(nem tudok most nagyon jönni, apa itthon, én meg újból hányingerrel küzdök, teljesen ki vagyok ütve...)
mindenki érezze jól magát ma este!!!!
Puszi,
Nati
Vendég

Sziasztok,

Mindenkinek Kellemes estét és Boldog Új Évet Kívánok.

Most nem tudok jönni, de szerintem megértitek 2 lurkó mellett. Csütörtökön már ujra egyedül leszek akkor már tudok majd netezni.

Rólam csak annyi, hogy szombat este a Tesco-ban azt hittem szülök. Kb 45 percen keresztül 10 percenkénti görcseim voltak. Nagyon megijedtem. Gyorsan hazajöttünk, bevettem 2 Magne B6-ot és lepihentem. Szépen elmulott.
Azt hiszem ez a történet arra nagyon jó volt, hogy megtanuljam sajna nem szabad már egyfolytában sokat mászkálnom. Január 23-a után már megnyugszom. Utána jöhet.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Mindenkinek Egészségben,Szeretetben,Sikerekben,Babákban gazdag Boldog Új Évet Kívánok!!!

Jövőre jövök! :wink: :D
Vendég

Judy, ez durva lett volna (most megszülni...) :shock:

Nati, kitartás, majd elmúlik a hányinger!! De így hányni édes dolog, nem?? :lol: :lol: :lol:

Márti, szép Kisatitok van!! Jók a képek!!

Zsuzsó, te már akármikor szülhetsz!! :shock: KÍváncsi leszek, mikor jön Kata-baba!!

Andesz-Gabi, a két lurkó tényleg hasonlít egymásra, kíváncsi vagyok, később is így lesz-e?? Szépek vagytok!!

Bessy, remélem én is, hogy el kell halasztanotok Vicuskával a fogyókúrát!! Ja, és a mai napot használjátok ki apával (ha lányt akartok, akkor főleg!!) :wink: :wink: Hátha szilveszterkor fogant babátok lesz!!!

Vicuska, hőd?? Hogy áll??

Mindenkinek nagyon boldog, babás új évet kívánok!!

Mi itthon, édes kettesben-hármasban töltjük a szilvesztert, mivel ma reggel lemondták a bulit: a férjem kollégájáékhoz mentünk volna, és négyesben töltöttük volna a szilvesztert, de a csaj (aki mellesleg 26 hetes terhes, őket meséltem, hogy vannak lombikos ikerlányaik, és most tök spontán babás lett- fiú lesz), meg a család is influenzás lett. Én nem akarok semmi ilyet elkapni, ők meg így bulizni sem nagyon szeretnének!! Úgyhogy itthon leszünk!!

Influenzások közelébe ne menjetek!!

Puszi mindenkinek!! Akinek nem írtam, bocsi, most kajáltunk, füstölt csülköt főztem a bulira, így most kettecskén megeszegetjük :P És úgy bezabáltam :lol: , ahogy nem kellett volna.... :? Mostmár mindegy, ez van....

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

sziasztok
NAGYON BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK MINDENKINEK!!!
És szép estét mára akár buliban, akár otthon töltitek! :lol:

Jövőre találkozunk! :D :D :D
bessy76

Kép
bessy76

Sziasztok Csajok!

Bocs,hogy nem jövök,apa kitúrt a gép elől :evil: :evil: :evil: ,de szerdától már dolgozik,akkor talán már tudok jönni,majd akkor teszek fel képeket is.Most is csak pár percre szabadultam ide.

Múlt pénteken vért vettek a picitől,mert még mindig egy kicsit sárga,a bilirubin szintje magasabb a megengedettnél,de azt mondta a doktornő ezzel még nem kell bemennünk a kórházba,most pénteken ismét vért vesznek tőle.Nagyon rossz látni ahogy szurkálják,ugyanúgy a karjából veszik mint a felnőtteknek.
Engem meg elkapott a has-mars,most már kicsit jobban vagyok,de úgy látom a picikénk is elkapta tőlem.Remélem hamar jobban leszünk.

Mindenkinek
KÍVÁNOK NAGYON BOLDOG ÉS SIKEREKBEN GAZDAG ÚJ ÉVET !!!!

Puszi:Gabi és Noel
Vendég

Kép

Andesz!
jók a képek :lol:

Judy!
vigyázz magatokra 8)

Gabi!
Noelkének jobbulást(meg neked is) :P

Mi is barátokhoz megyünk,kicsi buliba.Sz@r a kedvem úgy is( 1. cn. :( ) meg hulla is vagyok(68 órás ügyelet után... :shock: :? )
Vendég

Bessy!

nem kaptam privit :roll:
Vendég

Lányok, mindenkinek búék, köszi a bókokat, babázzatok, simogassatok pocit, puszilgassatok apát, készüljetek babavárásra és legyen kellemes estétek!! :)
Vendég

Sziasztok!

Mindenkinek BÚÉK!

Csajszik jöttök amikor tudtok, most mindenki apázzon, pihizzen, babázzon, bulizzon.

Judy, kérlek nagyon vigyázz magatokra! :!:

Nati, kitartás, egyszer ennek is vége lesz.

Gabi, gyógyulást kívánok nektek!

Vicuska, naon sajnálom! De kérlek ne add fel. Bessyvel január lesz a ti hónapotok!

Pussz mindenkinek

madiani

Sziasztok!!

Mindenkinek Nagyon Nagyon B.U.ÉK!!
Kívánok kisbabákat nektek,nyugodt könnyű szülést,aki pedig már túl van rajta annak boldog gyerkőcnevelést és sok-sok örömet!!

Mi Krisztiékhez megyünk át és várjuk az éjfélt így pocakosan nem is vágyik az ember másra..meg amúgy sem vágynék most olyan nagy buliba..:roll:

Sok puszi nektek, jövőre veletek ugyanitt!! :D :wink: :lol:
Vendég

Sziasztok!
Mindenkinek NAGYON BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNUNK!!!

KépKép
KépKép
andesz78

Vicuska, ba.... meg... nem hiszem el... Ez egy 24 napos ciklus, hihetetlen. De ma add ki a mérgedet, idd le magad (persze csak, ha ezt akarod), aztán holnaptól új erővel vágj neki az évnek!!!
Puszillak!!

Mégegyszer mindenkinek buék!

Gabi, jobbulást nektek.! Elhiszem, hogy szörnyű érzés, amikor "bántják" a pici babádat, én nem tudom, hogy fogom viselni...

Mindenkinek jó bulájt kívánok!

Krixta, nektek is jó bulizást Chrissyéknél!! Így belegondolva én sem vágyom hangos zenés, dohányfüstös buliba!!

Kép

Kép

hoppá

Sziasztok,
nohát, gép elé jutottam :P

Kata,
csülkös bableves- húúúú, még a gondolatától is kiver a víz :shock: , azért remélem te megúszod!!! Már én is rennie barát lettem :lol: bár nekem nem sokat használ...

Judy,
Jesszusom!!!!! Nagyon vigyázz magadra!!!!! Tényleg nem lenne jó, ha már megszülnél!!!! Persze babóka már egész nagy, de azért még pihengessél!!!!

Vicuska,
basszus!!! Pedig ez nagyon klassz görbe volt!!!!!!! De látom RL-t előrébb tudtad hozni, ez jó hír :P 68 órás ügyelet???? Ah, nem semmi, gondolom fáradt vagy! De felejts el mindent és bulizz egy hatalmasat, jövő ilyenkor már nem fogsz tudni!!!! :wink: :P

Bessy,
a diéta nektek sem fog összejönni Vicuskával!!! Én szept elején kezdtem a 90 naposat, de nov 12-én abba kellett hagynom, pedig még volt 2-3 hetem :P :wink: De egy csöppet sem bánom, bár nagyon jó érzés volt 7 kg-tól megszabadulni!!!
A 2008-as év nektek is babásodást fog hozni, nincs más választása az apróságnak!!!!

Márti,
nagyon édes KisAti, pláne ahol nyitva a szeme!!!! Szuper!!!!

Gabi,
gyógyuljatok meg minél előbb!!!

Andesz,
szuperek a képek, nagyon helyesek vagytok együtt!!!!

Ani,
örülök, hogy a kövek most egy kicsit békén hagynak!!! Vikikééket puszilom, Levinek pedig jobbulást!!! Érezzétek jól magatokat!!!!

Zsú,
drukk nektek, ha lesz időd, még tegyél fel képet a bababirodalomról!

Alexa,
Martin baba nagyon édes a karis képekkel. Ahogy elnézem rengeteg játéka lehet :P

Kriszta és Kriszti,
jó beszélgetést és szórakozást nektek is!!!! Kriszti, jobbulást nektek!!!!

S akkor még egyszer mindenkinek kellemes estét, érezzétek jól magatokat és egymást :oops:!!!!
Vendég

Nati, ti hol töltitek a szilvesztert??

Vicuska, a megint megjöttbe olvastam, ami jó lesz neked: ez a nap a 2008. év első hetének első napja. Innen könnyű lesz számolni, hány hetes terhes vagy!!!! :lol: :wink:

Kép

Kép

hoppá

Szép szilveszter estét! :)

Voltam UHn, Titababa jól van. :) Kaptam képet is, majd beszkennelem. :)
A kobakja 49 mm-es, FOD (halántéktól tarkóig) 65 mm-es, combcsontocskája 29 mm-es. Azt írták a papírra, hogy 20 hetes. :shock: Mindene megvan. Ismét a Vegeránál voltam. Legközelebb március :shock: elején kell mennem ismét.
Voltam a háziörvösnél, kértem érsebészetre beutalót. A legközelebbi időpont a szegedi SZTKban február 12!!! :shock: :shock: :shock: Ha kell, inkább kifizetem az 1000 HUF vizitdíjat, de nem tökölök ennyit.
Apa vándorló anyajegyét is megnézték. Mehet leszedetni, biztos, ami biztos alapon. Már csak az a kérdés, hol van a bőrgyógyis rendelés fehérváron. :?

Vicuska
A kórházban voltam UHn, egész gyorsan végeztünk. :)
Praktikus ajándékot kaptál, remélem, tényleg nem tévedsz el vele. :lol:
Napi 5km?! Jól bírod...
Fene azt a fránya pirit. :( Majd 4én RLnél ihletet adok neked és elfelejtheted pár hónapra a pirit. :)

Vicuska
A kórházban voltam UHn, egész gyorsan végeztünk. :)
Praktikus ajándékot kaptál, remélem, tényleg nem tévedsz el vele. :lol:
Napi 5km?! Jól bírod...
Fene azt a fránya pirit. :( Majd 4én RLnél ihletet adok neked és elfelejtheted pár hónapra a pirit. :)

Ani
Titababa is csinálja a fesztivált, a tesómnak már pacsit is adott. :D Apa még nem igazán érzi, de annak is eljön az ideje.
Most mindenki azt találgatja, hogy vajon milye lehet. Sokan fiúra tippelnek... Hátha RLnek megmutizza. :D
Nálunk a nagy zabálás még mindig tart. Karácsony után 2 röfi szaladt késnek, fogyókúrásan kajáltunk. Most anyósjelöltemék csinálják a szilveszteri menüt. Nem merek elmenni védőnőhöz. :roll: :D

Bessy
Jó masszív bacit sikerült összeszedned. Apa öccse is olyan vírus szedett össze, hogy semmilyen antibiotikumra nem reagál... :?
Gyógyulgass!!!

Kata
Titababa nagyot nőtt. A tesómat is beengedték, nem győzött vihogni, mert előtte ébredt fel a kis drága és járt keze, lába. A doki alig bírt képet csinálni róla. :)
Sajnálom a gyomorégést. :(

Krixta
Nagy hangzavarra Titababa is majd kiugrik. :) Ma reggel össze volt gömbölyödve a köldökömnél, ott volt egy nagy dudor. :D
A vércukrod is szépen alakul, nem irigyellek a terheléses miatt.

Alexa
Martin baba jobban van? Sok szép ajándékot kapott a jézuskától. :)
Ismét jók a képeid.

Zsuzsó
Lassan eljön a te időd. ;) Nem izgulsz?

Andesz
Aranyosak vagytok!!!

Judy
Sajnálom a teszkós dolgot. :( Pihenj sokat!

Nati
Róka komát küldd el jó messzire! Pihizz te is!

Gabi
Noel bébinek jobbulást!
Némi hasmars engem is elkapott, lehet, hogy a "koleszterinszegény" disznótorostól. :?
Vendég

Mindenkinek nagyon boldog új évet kívánok, a várakozóknak mielőbbi zebrácskát, a babásaknak könnyű szülést, a babázóknak örömteli perceket!!!
Vendég

Szép jó reggelt 2008-ban! :wink:

Látom, még mindenki piheni a tegnapot!! Majd gyertek, meséljetek, hogy telt az év uccsó napja!!

Kép

Kép

hoppá

Jó reggelt,

BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK MINDEN MOST ÉBREDŐNEK.

Már 2008-at írunk ami azt jelenti, hogy Katával jövő hónapban szülünk. Én egyre izgatotabb vagyok, várom is és egy kicsit félek is, hiszen tudom mivel jár. De nagyon jó lenne már látni az én kislányomat végre. :lol: :lol:

A tegnap este nálunk négyesben telt. TV2-n néztük a humort, ettünk, ittunk és az ablakból néztük a tüzijátékozókat. Már este 6 körül elkezdték, és meg sem álltak hajnalig. Gyerekek nagyon élvezték, szinte odatapadtak az ablakhoz. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Te jó ég, Judy, bele sem gondoltam, hogy a jövő hónapban :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: szülni fogunk!! Lehet, hogy már csak 4 hét van hátra, ki tudja??? :roll:
Mi kettecskén vártuk az éjfélt, bár szívünk szerint már 11-kor aludtunk volna :lol: :lol: Aztán éjfél után kezdődött a tüzijátékozás, azt néztük itt a környéken kb 10 percig, aztán, csicsika. (azt csak kisbetűvel említem, hogy egész este szenvedtem a szokásos gyomorsavtól :? )

Többiek??

Kép

Kép

hoppá

Bizony Kata,

Akár már 3-4 hét múlva is szülhetünk. :lol: :wink: Persze azért jobb lenne, ha tovább bent maradnának és szép nagyra híznának a babócáink.

Alig várom, hogy ez a 2 hét elteljen és mehessek nőgyógyihoz. Kiváncsi leszek, mert ezek a hülye görcsök nagyon állandósultak. Hozzá még az állandó méhszájnyilalás is jön.
Te hogy bírod???? Nincsenek fájdalmaid?????
Elmaradtam az elmult héten, nem tudom megvan már a vérképed??? Milyen lett????

Tegnap este nekem is volt egy olyan negyed órám, amikor azt hittem elalszok, de aztán túltettem magam rajta. :lol: :lol:

Azt hiszem délután egy kicsit kimegyünk anyuékhoz az öreghegyre, olyan szépen esik a hó, hagy hógolyózzanak a gyerkőcök. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy, nekem bármennyire is rosszul hangzik, az elmúlt pár napra azt kell, hogy mondjam: ez a TERHESség időszaka. Nehogy valaki félreértsen: ettől függetlenül már most imádom és várom Gerit, de baromi sokat szenvedtem az elmúlt 1-2 héten!!! persze bármikor újra vállalnám a tehrességet, szóval ne botránkozzatok meg ezen!!

nekem (még) nincsenek fájásaim, leszámítva, hogy néha belenyilal valami a hasamba, de ennyi.

Én úgy gondolom most, hogy Gergő nem fog február végéig várni, és olyan február 8-10-et saccolok magunknak. remélem azért előbb nem jön, mert apa január 28-29-én megy céges ügyben Frankfurtba, 3-4 napra..... Nem akarok akkor szülni!!! :lol:

Kép

Kép

hoppá

Ja, a vérképemért holnap megyek.

Kép

Kép

hoppá

Hát igen, sajnos a terhesség utolsó 4-6 hete a legroszabb. Ilyenkor minden nyavaja előjön az emberen, és szinte mindene fáj.
Persze ezeket leszámítva is egy nő képes többször is vállalni a kínókat egy babócáért. :lol: :lol: :lol:

Én most azt mondom nekem ez volt a leguccsó, többet nem bírnék ki. Nagyon sokat kínlódok így is, szerintem a 4. babával még többet szenvednék. Egyrészt a korom is, na meg azért már 3 gyerek lakhelye volt a méhem és nincs már olyan állapotban mint amikor az elsőt vártam. Velük negyed ennyi problémám nem volt.

Kiváncsi vagyok a vérképedre.

Talizhatnánk valamikor, most már nem kell tanulnod. Mit gondolsz???? :lol: :lol:

Reméljük Gergő baba nem akkor akar majd előbújni amikor apa üzleti úton van. :lol: :lol: Csak lesz olyan rendi, hogy előbb akar majd megszületni.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

A talira visszatérünk, apa holnap még itthon, csütörtökön egy csajjal találkozok, aztán pénteken tanítványok, de meglátjuk, ha valami változik, feltétlen talizunk. Ha más nem egy fél órás turkira!!! :lol: :lol:

Én is kíváncsi vagyok a vérképemre, főleg a vasra, mert nem szedtem semmit rá :oops: :oops: Lehet, hogy kellett volna.... Meglátjuk!!

Kép

Kép

hoppá

Üdv. mindenkinek 2008-ban! :lol:
Judy!
Biztos meglesz a bébid elöbb,mert ezek a görcsök,azt jelentik,hogy tágulsz! :shock:
De azért még egy 4 hetet bírjon ki az a kicsilány ottbent :D
Én éjfél után pár percel aludtam el,ugyanis Bencus bébi addig fent volt,szegény drágám nem tudott elaludni,meg valami fránya náthát összeszedhettünk,mert nagyon tortyog,le is kellett szívatnunk az orrát :? !

KépKép
KépKép
andesz78

Szép 2008-as évet! :)

Reggel megszületett a legjobbik barátném kisfia, 3400 gr-mal és 49 cm-vel. :)
Farfekvésű volt a kis nyuszifül, így császáros lett. :? A lényeg, hogy jól vannak. :)

Tegnap még takarítottuk a disznólkodás nyomait, de sikerült befejezni. Délután elmentünk a hálaadó misére, némileg lelkileg megtisztuljunk. De untuk már a végét. :D
Este anyósjelöltéknél voltunk, TVztünk, beszélettünk. Éjfélkor pezsgőt bontottunk. Viszont úgy néz ki, hogy megfázítottam a torkomat. :( Apa kúrálgat. ;) :)

Kata, Judy
Hű, hogy elszaladt ez a pár hónap. Nemsokára babázhattok. :)

Andesz
Gyógyulgassatok!
Vendég

Maci, gratula a barátnédnak. Itt szült Fehérváron?? (Gondolom nem fehérvári...) Ő volt az első baba idén a kórházban?? Kúrálgasson csak apa, ilyenkor extrán jól eshet!! Gyógyulj meg mielőbb!!

Andesz, bence babának jobbulást. Remélem hamar meggyógyul!!

Kép

Kép

hoppá

Kata,

A héten nekem sem jó még, én jövő hétre gondoltam valamikor amikor neked is megfelel.

Andesz,

Hát én is szeretném még kb 3-4 hetet odabent tudni.
Aztán lehet még tul is hordom, bár a dokim szerint e nem valószínű. :lol: :lol:
Azért a héten már mindent kimosok, jövő héten meg beszerzem a maradék babás dolgokat. Ki tudja. :lol: :lol: :lol:

Jobbulást Bence babának.

Szilvi,

Gratula a barátnődnek. :lol: :lol:

Ez az "apai kúrálgatás" jól hangzik. :wink: :wink: :wink:

Nálam még mindig alszik a család. Én meg már reggel 8 óta fent vagyok, halálra unom magam. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy, akkor jövő hét!!

Nálunk apa most szállt ki a kádból, vagy egy órát áztatta magát!! Nekem már viszketne mindenem!! Tök kiszáradna a bőröm ennyi áztatás után!!

Kép

Kép

hoppá

Köszi a gratulákat, majd átadom neki. :)

Kata
Szegeden született, nem tudom, hogy ő lett-e az első babóka.

Judy
Itt már mindenki észhez tért, már apa öccsének kisbarátnője bezárta magát a retyóba. Jól indult az éve. :lol:
Már ellapátolták a havat, tegnap 10 óta esik. A sötétkék kocsinkból fehér lett. :)

Ja, azt nem is meséltem, karácsony után egy birka letörte a tükrünket. :( A fickó húzta a rövidebbet, nekünk úgy néz ki, hogy csak a burkolatot kell kicserélni, a belvilága sértetlen, a tükör se tört ki. A manus kifizette a csere árát és mentünk utunkra.
Vendég

Sziasztok!

Mindenkinek kívánsága szerinti 2008-as évet kívánok.

Imádom, esik, gyönyörűen esik a hó! :) Anyáéknál havat lapátoltunk. Kb fél óra után kedvesem megszólal: Nehogy megerőltesd magad 8) Ha egy év múlva még nem is mindannyian (kicsik lesznek a babók) de két év múlva már huzhatjuk őket a szánkón. :)

Tegnap Vikiéknél már 11-kor majd elaludtunk, igaz ők próbáltak minket felvidítani, de az álomkor mindkettőnket elnyomot. 1-kor már itthon alukáltunk.

Tegnap és ma nem érzem annyit a kis ficánkát :( azt hittem mindig érezni fogom, olyan jó.

Nati, nem írtad mit szólt a család Mütyürkéhez!

Szilvi, remélem időbe eljutsz az érsebészetre. A börgyógyi rendelés nem tudom hol van (én mindig magán dokihoz megyek, szerencsére nem kell sürün). Apa meg sak kúrálgasson, és gyógyulj minnél elöbb.

Judy, remélem már hógolyóztok (bár nem igazán tapad, próbáltam a kutyát szivatni de nem ment). Én is kiváncsi vagyok mi lesz veletek, nagyon vigyázz azért magatokra lécci-léccci.

Kata, hát igen a terhességes időszak is eljön (mondták ezt már többen is), de most már nincs sok és a kis drágádat a kezeidben tarthatod. Reméljük nem apa üzleti útján szándékozik megszületni. :)

Andesz, gyógyulást kívánok Bencusnak! Levi ablaka elött durrogtattak az éjjel fel se nyikkant. Jó alvókája van a lurkónak.

madiani

BÚÉK!!!!!!

Mi 2-ig bírtuk a házibulit, aztán hazajötünk és csicsika. :D
Itt is gyönyörűen esett egész nap a hó :P aztán amikor du.bementünk Fehérvárra a kórházba RL-hez, még jobban örültem,hogy kint lakunk a falu szélén,mert nálunk gyönyörű a táj,bent meg csak a sós latyakban csúszkáltak az emberek :shock:

szóval holnap kezdjük a stimut a 3.inszemhez :P -a szuri árától majd hanyattestünk patikában :? -
Vendég

Kép
Vendég

Kép
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?