Új privát üzeneted érkezett!

Nócika!
Igazából én tavaly márciusban hagytam abba a gyógyszeremet és azóta. Sajna nem jött össze, úgyhogy három hónapja mentem el vele a dokihoz és akkor derült ki, hogy nagyon magas a Prolactin nevű hormonom.
Nálatok miót megy a próbálkozás?

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Mi már lassan 9 éve vagyunk eggyütt! 2 éve sehogyse védekezünk, de május ota akarjuk igazán a babocát! Én is voltam orvosnál, de a dokim mindig azt mondja, hogy most ennyit most annyit várjunk még! De mi már nem akarunk várni! Most épp dokit akarok váltani, de feltétlenül olyat szeretnék akinél majd az Istvánban szülhetek! De eddig nem jártam sikerrel! Akit az ismerösök ajánlottak eggyértelmüen az állitolag meg már nem vezet le szülést! :oops: Peh mert én nem Pesti vagyok hanem pest megyei ugyhogy körzetileg a Kistarcsaiba tartozok! :?
nócika

NEkem van egy ismerősöm, aki ha jól emlékszem, akkor ott szült, de azért rákérdezek, jó?
Hát nehéz dokit választani, az biztos....énis nagyon gondolkodtam egy időben, hogy leváltom, de most legutóbb már tök rendes volt és láttam rajta, hogy igenis próbál segíteni és ő is akarja azt a babát :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

na megyek haza párommal ünnepelni... ma van a szülinapja és még sütnöm kell:-)
további szép napot nektek, később azért benézek.

Nócika: Neked meg megkérdezem a dokit :wink:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Köszi kuzsanna! Jó ünneplést és Boldog szülinapot a párodnak!! :D
nócika

Sziasztok!

Nócika: Írtam az ismerősömnek. Ha megtudok valamit, akkor jelentkezem :wink:

Szép napot mindenkinek :!: :!:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Szia Kuzsanna! Lenne egy nem teljesen idetartozo kérdésem! Ezt a vonalzot hogy raktad ide fel?Mert nagyon nem vagyok egy számtek zseni és valahogy nemjövök rá! Már a nöivonalról én is meg kaptam mélben csak a többi nem megy!Elöre is köszi a segitséget! Üdv Nóci
nócika

Nóci: Ha bemész a saját profilodba, akkor az aláírás mezőbe kell beilleszteni.Elvileg meg kell jelennie utána minden hozzászólásod után.....én is rengeteget bénáztam, mire sikerült felraknom :oops:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Na mi történt? Nincs senki????

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Szia Kuzsanna! Na beírtam a kodot köszi szépen majd meglátom mit sikerült alkotnom!

Kép

Kép

Kép
nócika

A kod az látszik csak valami mégse jó! Na de nem baj majd csak össze jön! Ha másnem akkor a baboca jön elöbb össze! Bár annak igencsak jobban örülnék!!!

Kép

Kép

Kép
nócika

Nóci: a link elé még kell a [img],%20utána%20pedig[/img]

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Azt hiszem, a babócának mindenki jobban örülne :wink:
De addig legalább a vonalzódat látjuk :wink:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

És amugy mien volt a szülinapi party?

Kép

Kép

Kép
nócika

Köszike, nagyon jól sikerült.... palacsintát sütöttem és annak a tetején volt a gyertya :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

szerintem csak a http://....től kell a limk, az elé kell az [img]és%20a%20link%20végére%20a[/img]

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

most megyek haza, de otthonról még bekukkantok, hogy sikerült-e :?: :?: :?: Már nagyon kíváncsi vagyok rá :wink:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Jól van !majd késöbb!

Kép

Kép

Kép
nócika

Remélem most jó. Csak probálkozom

Kép

Kép

Kép
nócika

JÁJJJ! Ez nekem nem nagyon akarodzik sikerülni! De most már hosszan rakta ki a kodot de ez még mindig nem az egész amit én beírtam!

Kép

Kép

Kép
nócika

Nócika!
Valami ilyesminek kellene lennie az aláírásodnál:
Kép

Kép
blani28

Nócika!
hát ez nem sikerült, bocs

Kép
blani28

Sziasztok Csajocskák :P !

Igaz kihalt a topik, de most van időm írni. Voltunk a 12-hetes ultrahangon ahol a doki bácsi megnyugtatott minden rendben van a kis pocaklakóval :wink: . Nem kell paráznom dobog a szívecske ezerrel,megvan az összes ujjacska, tarkóredő vastagság rendben van :) ,nózi csont helyén gerinc stb.....minden ok. Ez a legszebb ajándék és képzeljétek, hogy az első mozgást 27-én megvolt délelőt 9-10 között. Nos micsoda ügyi kis aprónép lakik bent? S mikor vizsgálódott dokibácsi jófej módjára rúgott folyamatosan az ultrahang fejére. Nem tetszett neki, hogy leskelődünk :twisted: .Mindenkinek minden jót, mostantól készülök aszóbelimre 7-én vizsgázom remélem sikerül majd szurkoljatok :lol: . Utána már jövök rendesen a topikra nem úgy mint idáig.
Pussz mindenkinek sok-sok zebrát míg nemvagyok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sziasztok
tappancs28

Szia Tappancs! Gratulálok neked a kis babocához! :P
És drukkolok, hogy sikerüljön a vizsgád!!!! :D

Blani! Nem baj majd probálkozom majd még! Csak nem tudom, hogy hogyan rakjam fel ezt a bigyot. De azért mindannyian tök arik vagytok, hogy segiteni probáltok!!!! :lol:

Kép

Kép

Kép
nócika

Most vagy soha!

Kép

Kép

Kép
nócika

Hát ez nekem tényleg nem sikerül!

Kép

Kép

Kép
nócika

Nócika!
Ha megcsináltad a vonalzódat,kapsz egy PHPBB kódot, ezt mind másold be a profilodban levő aláírás ablakba. De nehagyj ki semmit se.Így kezdődik: [url=http
Majd csak sikerül!

Kép
blani28

van ilyen kodom csak nem tudok rakni jelet ezt a bizonyos kocka alaku zárojelet! De kaptam HTML kodot is és azzal probálkoztam eddig semmi sikerrel :oops:

Kép

Kép

Kép
nócika

Nóci !

Ide másoltam a fiam vonalzóját nézd ehhez hasonlóan nézzen ki a sajátod : http://babafalva.hu/tickers/l35.png[/img][/url]
Remélem így sikerül :P .
tappancs28

Sziasztok,

Én új vagyok még itt, de nagyon sok fórumot olvasgattam, amikből sok hasznos infót el tudtam sajátítani. Köszönet érte mindenkinek.
Sajnos én is olyan helyzetbe kerültem, hogy ADIMET 500mg tabit kell szednem, hogy elősegítse a peteérésem. Kicsivel több mint fél éve hagytam abba a fogmazásgátlómat, és kiderűl, hogy nem érek meg akkorára, hogy terhes maradjak. Tudnátok erről a gyógyszerról bővebb infót adni? Milyen módon segíti elő a terhességet? ez általábam mennyi ideig szedik a nők?

Előre is köszönöm,
manóka22

Sziasztok lányok!

Hogy s mint ezen a randa napon? Képzeljétek, apácska főz a konyhában :lol: 8) :lol: 8) Olyan édes egy szál gatyóban....

Lenne egy kérdésem.... lehet érezni már másfél hetesen, hogy terhes az ember????

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Nóci: Bocs, hogy tegnep nem tudtam jönni, de vendégeink pottyantak be hozzánk :lol:

Priviben elküldtem az én kódomat, remélem segíteni fgo neked...a többit leírtam :wink:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Szia Kuzsanna! Nagyon irigyellek amiért a Párocskád egy szál gatyoban fözi neked a finom ebédet! Az Én párocskám max Rántottát csinál,de azt is csak magának mert én azt nem szeretem! Peh :roll:

Kép

Kép

Kép
nócika

Amugy szerinted ugy érzed hogy valaki ott lakozik a pocidban? :P

Kép

Kép

Kép
nócika

Szia Zsuzska!
Szerintem igen a tünetek simán megvannak és a hasad is másabb + melled stb. stb. remélem sikerül amire gondolsz :lol:
tappancs28

Szia Nóci mizu?
Hogy érzed magad?
tappancs28

Szia Tappancs! Köszi Jól vagyok! Nálad mi zu? Amugy csak jan 7.-én kéne megjönnie, de most ugy érzem mintha meg akarna jönni!!! Annyira utálom ezt! Amugy Jan 7.-én megyünk az ogyei-be! Ismeritek?

Kép

Kép

Kép
nócika

Na most vagy sikerült vagy nem! Most ugrik a majom a vízbe!!!!!!! :roll:

Kép

Kép

Kép
nócika

Köszcsi ééééjjjjjjeeeeen SIKERÜLT!!! HHHHHÁÁÁLLLLEEEELLLLUUUUJJJJAAAA!!!!!!! :D :D :D :D :D

Kép

Kép

Kép
nócika

Köszi csajok!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika

Titta boldog vagyok!!! :lol: :lol: :lol: :D :D :D :D

Kép

Kép

Kép
nócika

Sziasztok Csajok :)
Jelzem - élünk, virulunk .. csak most jöttünk haza vidékről :)
Majd visszaolvasgatok .. meg írok .. :)
Történt esetleg valakivel valami extra? Karácsonyi zebrásodás és egyebek? :) :)

Mi így nézünk ki (sajnos pocak felét lehagyta Apucija, utólag azzal indokolta, másban gyönyörködött :lol: :lol: )

Kép

Kép
szösszenet

Szia Szösszenet! Szép nagy kerek pocid van! Kisfiú vagy kislány van a pocidban? A párom azt mondja hülyeség, de a képröl itélve nagyon kerek a pocid de szerintem így tipp alapján kislány! :) Üdv Nóci

Kép

Kép

Kép
nócika

Sziasztok!

Szösszenet: Gyönyörűséges kismami vagy :wink: Nagyon szép pocid van :wink:

Nóci: Gratula a vonalzódhoz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Tappancs: Minden más lett: Fájó mell a hónaljamtól a mellbimbómig, 24-e óta folyamatosan fáj poci, időnként meg nyilallgat, erek jöttek elő a mellemen..... de tesztelni nem fogok,csak ha jövő szombatig nem jön meg..... tiszta kész vagyok 8) 8) 8) 8) Ja és mióta fáj poci, nem vagyok kiszáradva

Ciklusom:
http://www.ciklus.hu/images/diagramok/3 ... 72800_.png :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Szia Zsuzska! Remélem van odabent valaki! Egyébként mikor lenne esedékes a Télapod? Nekem elvileg jan. 7, de olyan mintha már most meg akarna jönni!Nagyon szeretném, ha neked már össze jönne!! :D Szívböl kivánom neked-nektek!

Kép

Kép

Kép
nócika

Szia Nóci!

Nálam jan. 5-6 kellene pirinek jönnie, de nagyon remélem, hogy már elhagy egy jó időre :lol:

Nagyon drukkolok nektek, hogy összejöjjön, keresztben mindenem :wink: :wink: :wink:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Aranyos vagy!!!!!! :P

Kép

Kép

Kép
nócika

Zsuzska nem akarom elkiabálni de szerintem albérlőcske lapul benn a pocidban :) :P
tappancs28

Szilveszter alkalmából nem kívánok egyebet, csendes lépteiteket kísérje szeretet. Szívetekbe béke, lelketekbe nyugalom, legyetek boldogok a következő 365 napon! BUÉK!
tappancs28

Sziasztok!

Nagyon boldog új évet kívánok én is mindenkinek :!: :!: :!:

Tappancs: Hát (halkan), de én is úgy érzem 8) :lol: 8) :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?