Dorcsi!
Bocsi, ez lemaradt az elöbb, nagyon sajnálom nagyapádat! Mi is nemrég temettük el a nagymamát, neki is megváltás volt, de egyre inkább azok a képek jönnek elő, amikor még egészséges volt és aktív! Közben meg egyre jobban hiányzik, nemcsak ő maga, hanem a bölcsessége, a kedvessége! Így karácsonykor pedig különösen hiányzott, mindig náluk töltötte a szentestét! Nektek pedig még fájóbb lehet, hogy pont ezen az ünnepen....
A hcg-vel kapcsolatban pedig csak abból indulok ki, hogy egy spontán terhességnél is a 10. napon ajánlják csak a tesztet, azután mutat biztosat, te pedig még nem vagy ott! A beültetéses oldalon Pandácska tett fel egy táblázatot a hcg szint emelkedésről, kérd meg, hogy rakja fel, abból lehet következtetni! Nagyon drukkolok nektek, végre itt is megtört a csend!
Bumi!
Nagyon sajnálom, de gondolj arra, hogy 2008-ban már nem fogsz pirivel találkozni!
Vegyél tőle érzékeny búcsút!
Reni!
Örülök, hogy szép karácsonyotok volt! Én sem tudtam, hogy hányadik napon vagyok csak mikor írtad, akkor néztem a vonalzómra!
De jó is volt így...Már nem vagyok annyira nyugodt, eddig nem éreztem semmit, most meg görcsöl a hasam! Mondom én, hogy pszcihés!