Új privát üzeneted érkezett!

Bejci
Én is próbálom rávenni magam egy ideje,hogy közértezzek... de kint biztos atom hideg van...benn meg meleg plussz nyugi:kis családtagjaim még durmolnak. :lol:
holka

az az igazság ezekbe nem vagyok jártas. 2-3 éve fejeztem be a fősulit, és jől kiestem a ritmusból,majd utánanézek ennek, hogy műxik. A kieg.képzés 2-3 éves?
magdolnam

Úúúúú Magdolnam! Jól hangzik az ebéd!!
Én is felkerekedek :lol:

szép napot mindenkinek
holka

Magdolnám: Igen. Szerintem nézz utána, mert az az 5 év nagyon hosszú idő. + 3 mire mehetsz szakvizsgázni. :evil:

Holka: én is így vagyok ezzel. Bár a párom felébredt 8-kor, de visszaaludt.. én meg csak verem a klaviatúrát... :?
Vendég

Na én is lépek...
Vendég

Magdolnam
Leírnád nekem a Frankfurti leves receptjét? Én is szeretnék csinálni, mert nagyon jó méregtelenítő és finom is.
Én is lépek, mert még pizsiben vagyok és anyósék jönnek délután. Készülök bevásárláshoz, takarításhoz. Ebédet nem kell csinálnom, mert Zsoltikám beteg még mindig, magmnak meg nem főzök. Majd még jövök.

Ja anyós most hívott, hogy akkor ugye megyünk ebédre? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Ez totál gáz!

Kép
Kép
nati80

Frankfurti leves
Frankfurti leves:
40 dkg kelkáposzta
1 fej vöröshagyma
1 gerezd fokhagyma
2 nagyobb burgonya
1 dl olaj
kevés liszt
20 dkg virsli
1 csokor petrezselyem
1,5 dl tejföl
majoranna, só, bors ízlés szerint

Elkészítés:
A finomra vágott vöröshagymát az olaj felében lepirítjuk. Hozzátesszük a zúzott fokhagymát és a burgonyát, amelyet meghámoztunk és kis kockákra vágtunk. Sózzuk, borsozzuk, meghintjük majorannával és finomra vágott petrezselyemmel (egy-két levelet tegyünk félre a tálaláshoz). Felengedjük vízzel. Mikor a burgonya már félig megfőtt, hozzáadjuk a vékony csíkokra vágott kelkáposztát is. Ha már az is majdnem kész, az olaj másik feléből kevés liszttel rántást készítünk, tejföllel simára keverjük, s ezzel sűrítjük be a forrásban lévő levest. Még egyszer összeforraljuk. A végén tesszük bele az előzőleg pár csepp olajon megpirított virslikarikákat.

Én kínai kelből csinálom, finomabb lesz!
magdolnam

a sárgarépát kihagytam belőle, de szoktam beletenni!
magdolnam

kész a frankfurti leves. Isteni lett! Mindjárt jöhet a 2.fogás :P
magdolnam

sziasztok!
reggel elég sokáig aludtam, fél 9ig, végre sokat tudtam. tegnap már kétségbe voltam esve hogy valami bajom van.
most ettem meg a finom husilevest, a második még forró, addig benéztem hozzátok.

ma nagyon rosszul lettem a csirke szétszedésénél, majdnem rókakoma lett belőle. ez normális? 5 hetes és 2 napos vagyok. De még vonalzót nem teszek be, míg doki nem látott.

Ti hogy vagytok?
holnapra mond felénk a dunántúlra egy kis havazást
lemásoltam a frankfurti leves receptet, én is szeretem, köszike

Kép
andyfekete

csajok most már bolognai rendszer van, minimum 3 évet kell tanulni.
én most végeztem nyáron, egy darabig csak varrni akarok tanulni, meg taláűn majd gyes alatt valami nyelvet, ha lesz időm és energiám

Kép
andyfekete

látom, mindenki ebédel, jó étvágyat!

Kép
andyfekete

holka:
küldj privit, hogy hol keresselek iwiwen :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

na hello csajok. jöttem minden este, elolvastalak titeket és már nem tudtam válaszolni mert vagy lemerült a gép és már lusta voltam újra bekapcsolni, vagy közbejött valami.De most először írok, majd csak utána olvasok...
Szóval voltam tegnap a védőnőnél és nem tudom miért, de ahhoz kellett mennem, akivel telefonon vitáztam úgyhogy még mindig nem tudom hogy ki lesz a védőnénim. Na mindegy. szegénynek be nem állt a szája és ahhoz hogy megkapjam a kiskönyvemet, másfél órát kellett ott ülnöm és eközben folyamatosan beszélt!!! azt hittem sose jutok ki. Aztán mentünk 4D-re. :) Egy élmény volt, bár nem tudom, hogy azon a papíron, amit a kórházban adtak, miért a 13. hetet javasolják először, mert azért annyira még nem látszik a dolog. De hallottuk a szívét, mocorgott folyamatosan, a hátáról úgy fordult meg, hogy feldobta magát és az oldalán landolt szóval nagyon kis édes volt. Két képet kértünk, az egyik 2D-s a másik 3, de felrakom nektek a 2D-st mert annyira édes, hogy csak na. integet! :) ma megint jönek hozzánk vendégek úgyhogy jó lesz már egy kicsit pihenni. Na ráadásul ebben a pillanatban telefonáltak, hogy fél óra és itt vannak, pedig úgy volt, hogy csak este jönnek. És még ki sincs takarítva, és még a kaja sincs meg és még nem is vásároltunk meg semmi. Most kész vagyok. Na húzok majd jövök. Kép

KépKép
muffin

Muffin: De édes tényleg a kicsi. Látni ahogy integet. Megzabálom:)

Kép
csucsu05

Muffin
Meghatódtam a képen és majdnem sírtam. Már annyira várom ezt az érzést.Látni a picit, ahogy odabenn van.

Magdolnam
Köszi a receptet. Én azt hittem savanyúkáposztából kell csinálni. Vagy abból is lehet?

Andy
A terhesség alatt teljesen normális a hányinger. Még ha csak 5 tehes vagy is.
Én egyébként alapból rosszul vagyok, ha nyers csirkéhez kell nyúlnom. :oops: Lehet ezért vagyok részben vega.

na megyek mert jönnek anyósék. Persze ki kellett menni értük és vissza is kell vinni őket. ha a lustaság fájna......

Kép
Kép
nati80

Csak egy fél pillanatra néztem fel. Kende az ölembe ült és látta a kicsi drága babó 2d-s képét. Erre puszit dobott neki és bőszen integetett, hogy baba. Pedig most látott először 2d-s felvételt. Milyen érdekes a kicsik agya is nem? Hogy kilátta belőle, hogy az egy baba.

Muffin: nagyon édes a babókád. Nagyon cuki, ahogy integet nektek. ;)

Este jövök és visszaolvasok. Egyébként ma vagyunk apával 12 éve együtt. :lol:

Kép Kép
kisvirág_30

Kisvirág: 12-év szép idő .Gratulálok és még sok 12évet kívánok :)

Kép
csucsu05

Sziasztok!

Muffin, nagyon aranyos a kis porontyod! :D
Hát, én ma megint sütök, hál istennek már az utolsó adag sül, apa sajtos rudat akart. Az ünnepek alatt annyit sütöttem, mint soha életemben. Elég is volt, ezt nem nekem találták ki. Unom nagyon, és ebben a rádió sem segit.
Holka, engem is bejelölsz iwiwen? Kiváncsi vagyok a kislányodra. Nati vagy Bejci ismerősei között megtalálsz. Ja, Bejci köszi, hogy bejelöltél! Nagyon szépek az esküvői fotóitok!A beszólásaid is tetszenek, birom az ilyen kis humoros csajszikat, mert én is ilyesmi vagyok. :lol:
Aki még nem jelölt be iwiwen, megtenné? Engem könnyű megtalálni, mert becenévnek a Jenny van felrakva.
,,Én vagyok a jó királyfi, könnyű engem megtalálni...'' :lol: :lol: :lol:
Ismeritek a Süsüt? :D
Ja igen, hőm sz@r, ma meg megint alacsony, 36,6.
Derekam nagyon fáj, vérezgetés is van, sztem holnap lesz pé-m. Azért ma is csinálok ovutesztet.
Kisvirág, ugye te rendeltél barátcserjét? Neked elküldték már?
Márti, remélem nem bántottalak meg a kérdésemmel tegnap. Nem állt szándékomban, mert nagyon kedvellek, és nem bunkóságból kérdeztem! Remélem tudod!
Mit szóltok a Jenny-s aláirásomhoz? :D Most már én sem lógok ki a bandából. :lol:

Kép
jenny29
Mór

Kisvirág, boldog évfordulót!!!!!!!

Kép
Kép Kép

Kép
jenny29
Mór

muffin!
teljesen meghatódtam én is
és Kisvirág a te kendéd meg egy édes kibaba!!!!!!

Kép
andyfekete

Muffin, de jó!!! Vidám, integetős baba ! Mikor lehet látni a nemét? NEkem azt mondta a (magán) uh-os nő, hogy 18-20.héten érdemes nézni.

Olyan édes volt apa, elvitt vacsizni, nem kellett a 2. fogást megcsinálnom! A kedvenc hamimmal lepett meg! :P

Hű kisvirág, nem semmi 12 év! Még sokszor 12 boldog évet kívánok! Gratulálok!

Nati! Nehogy savanyúkáposztából csináld! én a savanyakáposztát bableveshez főzöm néha tejföllel, jó füstölten, ez egyszerűen iiiiiiisteni!
magdolnam

Én olyat aludtam most délután!!

Lilla
Visszajelöltelek.Látom nagy utazók vagytok ti is... :lol:

Mágnes
Ment a privi. Örülök, hogy meglett a pánztárcád!!
Tavaly tőlünk a bababoltban (H and M) a babakocsi aljából halászták ki a pénztárcát a tolvajok miközben a babakocsi mellett álltunk és ruhácskákat nézegettünk. :twisted: :( Semmi se szent amúgy... :(

Kisvirág
De jó! Gratula a 12 évhez! Lesz ünneplés?
Lehet Kende UH-os lesz ha nagy lesz? :) Nagyon ügyes!
Képzeld Heni pedig a múltkor séta közben mondja: vau-vau. Körbenézek sehol egy kutya…. Aztán megláttam, hogy egy közeli sövény mögül tényleg egy kutyafarok csóválódik.. :lol:

Muffin
Tüneményes a babód.!!! :lol: Szeretnél menni később is 4D-re?
Akkor végre kiskönyv tulajdonos lettél!!

Jenny
Magtaláltalak,bejelöltelek. (reméltem nem w-vel kezdődik a vezetékneved.. :lol: )

Nati :)
Van közös ismerősünk!! Nóri az évfolyamtársam volt Szegeden!! Te honnan ismered őt?

Andi
Henivel már az 5. héten hányingerem volt! :? A nászutamon konkrétan grapfuitlevet ittam és piritóst ettem. Koncentralnom kellett nehogy rápillantsak az all inclusive kajás asztalra.
:roll: :lol:

Magdolnam
Akkor neked is jó kis társad van. Kedves tőle. Mi a kedvenc "hamid"? Hányinger?

Pintyus??
Hogy vagy ma?
holka

Holka, én is bejelölnélek :oops:
A tejszínes-gombás-sertéstokány, de csak úgy, ahogy a Mundiál étteremben csinálják!!!!!!! Még nálam is fincsibben, pedig eléggé tudok és szeretek főzni :oops: Egyébként pont azt akart csinálni ma.

Apa elvitt még a dechatlonba, vettem egy kismamis melegítőnacit 50%-kal le volt értékelve, hülye lettem volna otthagyni (2790volt)

ÉÉÉÉs újra elkezdtem (matricás) üvegfesteni, vettem hozzávalókat, most apának mutatom, hogy miket fogok alkotni!

Igen, nagyon szeretem őt! Olyan aranyos, nagyon segítőkész és mindent megtudunk beszélni! Imádom. És nagyon okos is, meg ért mindenhez :D
magdolnam

na elmentek a vendégek, úgyhogy most kezdek visszaolvasni. :)
Csucsu, ne kenődj el szerintem se, Szabinának lesz nemsokára kistesó. :)
andy, a túró nekem is gyengém volt már egy párszor, csak én nem palacsintába kívántam, hanem túrós tésztának. :)
holka nagy-nagy gratula neked is! :) Tök szuper, hogy minden hónapban van egy pár kismamink! :)
jenny, ne viccelj már, nem találsz még egy olyan topikot, ahol ennyi kismama lenne. :) Úgyhogy szerintem felejtsd is el ezt a butaságot. Lesz még január... :)
babett, nekem mondta a doki az elevitet is, vagy a gravidát, azok közül mindegy melyiket, nem csak a folsavat, úgyhogy én szedtem azt is. Az is segít a megtermékenyülésben. Ja, és a vasra nekem azt mondta a doki, hogy majd csak a 16. hét után kell szedni, de azt is csak akkor, ha a vérkép indokolja, mert amúgy semmi szükség rá. Meg van a Hipp Natal, ami valami folyadék formában tartalmazza a vasat és állítólag nagyon jó. Úgyhogy nekem ha vasat kell majd szedni, akkor szerintem az lesz.
Írogattátok hogy a magzatvédő vitaminok nem segítenek a babásodásban. De igen, mert akkor a szervezetedben megvan minden szükséges vitamin, úgyhogy nőnek az esélyeid. Én egy hónapig szedtem és összejött a baba. Persze gondolom nem ennek köszönhető, de szerintem ennek is köze van hozzá.
kisvirág nagyon cuki lehetett Kende. TÉnyleg vicces, hogy sokszor a felnőttek nem látják hogy mit kell nézni ő meg rögtön. :) És tényleg gratula a 12 évhez! :)
holka, igen van kiskönyvem! VÉgre... :)
magdolnam, tök jó, hogy apa ilyen jófej volt veled. :) Nekem is van olyan decathlonos nacim, kb. másfél éve vettem az elsőt, és nagyjából három hónapja vettem mégegyet, mert annyira szeretem. Régen soha nem öltöztem át itthon sem, de amióta azokat a nacikat hordom, az első dolgom hogy belebújjak, annyira kényelmes. :) Na most azt hiszem ennyi. Megyek kicsit pihizni...

KépKép
muffin

Holka
Nagyon aranyos a babád, olyan kis bájos.
Ingen utazgatunk. Szeretünk, meg már az együtt töltött 11 és fél év alatt voltunk párszor nyaralni.

Muffin
Olyan édi az uhs kép. Tényleg integet. Üdvözöl mindenkit!

Kép
p__lilla

Kisvirág
Boldog évfordulót! Szép szám a 12. Tavasszal lesz nekünk is.

Kép
p__lilla

Sziasztok!

Köszi a gratokat. :) Az ünneplés elmaradt :( Kende ma délbe nem aludt csak 3/4 órát. :evil: Épp hogy csak megkajáltunk már kelt is fel, így nem lett a nagy ünneplésből semmi. Most meg azé nem, mert apa éjszakás. :( Na majd Egerbe bepótoljuk. :lol:

Jajj ma bejelentette az egyik unokahúgom, hogy aug elején szül. Hát annyira nem örültem neki. :oops: Gondolom ti is így vagytok, ha a családba valaki bejelenti, hogy neki lesz és te meg csak küzdesz. Azt hiszem Odri most élem meg amit te a sógornőiddel pár hónapja.
Sokkal jobban örülök, ha itt nektek lesz babótok, mert az valahogy más. Lehet mert itt nincs úgy mondd családi versengés.

Magdolna: grat a kis vukhoz. :) Reméljük nem fog neked soká tartani. (Nekem sokáig megvolt a kis vukkom)
Jajj de jó a leves recept. Sose csináltam még, de apa egy csomószor mondta már, hogy ilyet csináljak. Na új évben megfőzőm.
A babó nemét a 18-20 hét körül már érdemes nézni. Bár nekem a dokim a 17. héten kijelentette, hogy fiú.

Ditta: köszi tuti jó lesz Eger. :) Nektek meg jó Gyulázást :) Ugye még nem jött meg?

Holka: gyönyörű a teszted. Hó végén én is teszek fel ilyet :) Heninek jobbulást! Szegény kicsi lány. Én úgy utálom, ha beteg a fiam, de gondolom te is így vagy ezzel. (és mindenki)
A múltkor hasonlóan jártam mint te Henivel. Kende vadul ugat, én nézek össze-vissza sehol kutya. Mondom nincs kutya, erre elnézek oldalra és egy kutyaeledeles bolt mellett mentünk el és a kirakat tele volt kutyás poszterrel :) Annyira figyelmesek. Imádom őket.

Bejci: visszajelöltelek :) A nődokitól kell kérni, és a ciklus 19-24 napja között kell levenni a vért.

Andy: teljesen normális ilyenkor már a rókica ;) Én pocaklakósan semmilyen nyers húst nem bírtam szeletelni, darabolni, mert rosszul voltam tőlük. A marhát a mai napig nem vagyok hajlandó.

Jenny: nem én rendeltem cserjét. Nem emlékszem ki volt az. Te most akkor nem is szeded már a premenst???

Kép Kép
kisvirág_30

Holka: kereslek az iwiwen :) És a kereső kidobott egy 64 éves hölgyet. Gondolom az nem te vagy :)
Azért nem adom fel. Kereslek...

Kép Kép
kisvirág_30

alkottam! üvegfestettem, Rudolfot rajzoltam, színeztem. Teljesen rákattantam, majd felteszem megmutatni :)

Kisvárág, nagyon fini a leves! Apa nem nagyon szereti a leveseket, de ebből egyszerre 3 tányérral evett. Biztos a Te párodnak is nagyon fog ízleni!
magdolnam

Magdolnam: majd igyekszek beleadni mindent a levesbe. Remélem apa is értékelni fogja :D

Kép Kép
kisvirág_30

Holka megvagy! :) Nem volt könnyű, de sikerült. Nagyon édi Heni lány. És nagyon szépek vagytok a pároddal együtt.

Kép Kép
kisvirág_30

Magdolnam
irok privit. Nemsokára már nem csak a saját örömödre fogsz festeni hanem gyerekszoba dekor gyanánt!! Olyan jó!!

Kisvirag
Ügyi vagy,hogy megtaláltál. Nem, szerencsére még nem vagyok 64!! :shock: :lol:
Már az is lesokkol,hogy januárban 30 leszek!!! Bár így,hogy van egy számomra tökéletes férjem és a Henikénk plussz ha minden jól megy kistesónk is születik nyár végén akkor már nem is bánom annyira...
Nagyon szimpatikus kis család vagytok. :lol:
És meg lesz az a teszt nemsokára!!!
holka

Mágnes
Megnézegettem a képeiteket. Tüneményes a kis Anna!!
holka

Sziasztok!!! JÓ REGGELT MINDENKINEK!!!! És az utolsót ebben az esztendőben! Holnap már új év kezdődik....

Muffin:
Nagyon édi a kis pocaklakód, megzabálom :D
Holka:
bejelöltelek én is iwiw-en :oops:
Magdolnam:
Nyami-nyami, fincsi :lol: a frankfurti leves
Jenny:
Egyáltalán nem bántottál meg a kérdéseddel, sőt ez azt bizonyitja, hogy icipicit :wink: érdekel a sorsom... :lol:
Kisvirág:
Boldog házassági évfordulót és még rengeteget kivánok nektek!!!
Nekünk idén lesz a 10.-ik.Július 10-én :lol: Jószórakozást Egerben és 3-an gyertek ám haza!!!!!! :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Csajok:
Ha ma már nem jönnék akkor kivánok mindenkinek egy BABÁS ÚJ ÉVET!!!!!!
Kép Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
f.marti

Jó reggelt mindenkinek!
Ma korán kidobott az ágy. Pedig inkább aludnom kéne, hogy bírjam az estét, meg az éjszakát.
Biztos azért, mert kíváncsi voltam a hőmre. Bár aludtam volna tovább.
Rakok fel egy görbét. Szerintetek most volt valami?
http://www.ciklus.hu/images/diagramok/6 ... 59200_.png

Kép
p__lilla

Boldog, sikerekben gazdag, babás új évet kívánok mindenkinek!
Kép

Kép
p__lilla

Kép Kép

Kép
p__lilla

Holka
Nekem is osztálytársam volt gimiben és az egyik legjobb barátnőm. Bár lassan egy éve nem találkoztunk, de tartunk néha maratoni telefonbeszélgetést.

Kisvirág
12 év nem semmi. Pótoljátok be Egerben az elmaradt ünneplést.

Lilla
Nem olyan szörnyű a görbéd, mint gondolod. Itt még lehet pé. Az is lehet, hogy nem rögtön megy fel a hőd, csak napok alatt. Apára fel!!

Nálunk elég sokáig itt voltak tegnap anyósék. Rallyztunk anyósommal. Jó mi? :shock: És élvezte!
ma sógoromékkal rendezünk bajnokságot!
ha én sem jönnék már, akkor mindenkinek örömökben gazdag 2008-at kivánok!
Váljon valóra minden kivánságotok!!! Csak kivánjatok!!!
Leírnátok ide, hogy mit kivántok magatoknak 2008-ra? Én és Bejci már megtettük valamelyik nap.

Kép
Kép
nati80

Boldog Új Évet kívánok mindenkinek! Meg azt, hogy 2008-ra mindenkinek teljesüljön az álma!

Az én kívánságaim 2008ra:
- egészséges kisbaba (lányt szeretnék)
- Áprilisban eljussunk Párizsba. Imádunk utazni. Ez az utazás úgy lenne, hogy minden országban kb 2-3 napot töltenénk el, felefedezve a helyi nevezetességeket.
magdolnam

Jó reggelt kismamik és leendő kismamik!

Viri: Azt kívánom Neked, hogy Egerben fantasztikus napokat töltsetek együtt, és 1000-szer olyan Boldogan gyere haza, mint ahogy elutaztál! És természetesen +1 kisember is utazzon Veletek hazafelé. A 12 évhez gratulálok! Ez még gombócból is sok! :lol: :lol:

Magdolnám: Nem sok kérés, amit itt felsoroltál, kívánom Neked, hogy az Élet váltsa is valóra 2008-ban. (Ja: és Párizsban tudok olcsó szállást, ha érdekel.. :lol: :lol: , novemberben voltunk kinnt)

Nati: Neked azt kívánom, hogy 2008-ban is ilyen pozitívan állj a dolgokhoz, mint eddig, és akkor meglesz mindaz amit felsoroltál: otthon, család és babó, jó kis suskás gyakorlati hely...Ja és Neked még azt is kívánom, bár ezt nem az újévre, hogy Zsolti hamar meggyógyuljon!Januárra pedig egy pici pocaklakó "pöckös" baba pocidba költözését kívánom!

Jenny: Neked azt kívánom: hogy tök jól sikerüljön az esküvőtök, légy nagyon Boldog a pároddal! Kívánok még Neked sok-sok kitartást, türelmet és hidd el, akkor Hozzátok is bekopog a gólya!

Lilla: Remélem Natinak van igaza és most volt pé-d: ezesetben kívánom újév elejére a beágyazódást :lol: és mindazt, ami ezzel együtt jár. :)

Márti: Sok örömet leljél Huniban és Robiban! Robinak sikeres úszást is kívánok... és ezt kívánom a leendő kisbabátok párodban lévő felének is :oops: :lol: :oops: , remélem érted mire gondolok... :)

Mágnes: Egy olyan szép babát kívánok Neked az újévre, mint Anna!

Hú csajok, nagyon sokan vagytok... rövidebbre fogom:

Aki már kismama : Nagyon vigyázzatok a Bennetek elkezdődött Új Életre! Azt kívánom Mindenkivel maradjon együtt a babája! Egy nagyon boldog 9 hónapot és egy annál is boldogabb életet kívánok Nektek gyermekeitekkel!

Aki még nem kismama: Annak egyszerűen azt kívánom, hogy mielőbb az legyen. Csajok! 2008. a MI ÉVÜNK LESZ!!
Vendég

Most, hogy mindenkinek kívántam valami jót, segítséget kérek szépen a "hő szakértőktől". Ha eddig 36,6- 36,7 körül volt a kora reggeli hőm és most 9-kor csak 36,5 (és ezt húzta be a progi átlaghőnek) akkor lehet, hogy mostanában fog megjönni? Vagy ahhoz még jobban lemegy? Ja, és képzeljétek, tegnap míg a délutáni alvásomat megejtettem, álmomban 3 rohadt nagy pattanás nőtt az arcomra! "Gyönyörű" vagyok... már nem csak tokát növesztettem, hanem pattanásokat is. Nem baj, úgyis csak ketten leszünk apával Szilveszterkor...
Vendég

Bejci! Érdekel!!!!! Most már bújjuk az oldalakat :lol: cím, honlapcím, kb mennyibe kerül?
magdolnam

Magdolnám!
Privit írok Neked!
Vendég

várom!
magdolnam

Ment a privi magdolnám.
Vendég

Bejci
tedd fel a hőd.
Akkor fog megjönni, mikor a hőd leesik, ami nálad kb 36.4-36.5 talán.

Köszönöm a jókivánságaidat.
Amit én kivánok neked 2008-ra:
1, peteérés
2, baba
3, sikeres szakvizsga
4, egészség és gazdagság, BOLDOGSÁG!!!

Kép
Kép
nati80

Lányok! Kellene egy kis gyakorlati tanács. Ha pont tüszőrepikor vagyunk együtt, pl pont a hancúr váltja ki a tüszőrepit, akkor a kisfickók mennyi idő alatt érik el a petesejtet? Hány óra?
Hátha lesz pém ma éjjel!!! :D :D :D :D Pozitív vagyok!

Kép
Kép
nati80

Megvan a privi és ment a válasz.
magdolnam

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?