Sziasztok!
Jóó sokat irtatok
gTündi
Fici nagyon aranyos, s egy kicsit irigykedem a havas képeket nézve
nem szeretem a hideget, de a havat igen
Már nem sokára költöztök vissza Pécsre, ugye???
Mosogató
- távolból mosogatás
Timi
A kis képen teljesen más vagy!!!!! Nagyon szép családotok van, a gyerkőcök is azok, s a nagylány tiszta apja!!! Jobbulást az egész családnak
Bogáncs
Ti is szépek vagytok! Nektek is jobbulást!
Kismok
Jól vagyunk, köszönöm, de nem sok időm van írni. Van egy másik topic is, ahova írok, egyszerre kettőt nem tudokminden nap végig olvasni...sőt kétnaponta sem
Ha van egy kis szabadidőm, akkor nem tudom, hogy mihez kapjak (zuhi, vasalás, mosás, konyha rendbe tétele, rendrakás, vagy esetleg fél óra alvás) s most még a párom is itthon van, illetve csak egy-két napot dolgozik, s a szülei (nem nálunk laknak) is itt vannak két hétre, anyukája főz, s áthozzák a kaját...
Marcika egy TündérHerceg...épp tegnap gondoltam, hogy elvileg jó fiú is, de a múlt éjjel - főleg a hajnal - meghozta az első kiborulást...de csak addig még olvastam a Te összesen 4 óra alvásodról, aminek már örülsz, s így behúzom fülem - farkam
Mi későn fürdetünk 1/210 - 10 körül, s általában egy óra szopi után próbáljuk altatni, ami az esetek többségében nem azonnal jön össze, így fél 12 és 2-1/2 3 között (ez utóbbi esetben még egy kajcsi után) jön az alvás, ami 2-3-4 vagy akár még 5 órás is volt már
Amikor kelteni kellett, hogy gyarapodjon a súlya, akkor aludt volna 4-5 órát is, most hogy hagyhatnám aludni már szigorúan ébred 3 óra után
9 nap alatt elvileg 400grammot hízott
Hozzátápi nálunk is játszik, de pl. tegnapelőtt nem volt tápi egyáltalán
erre büszke voltam tegnapig, amikor ismét szükség volt rá...hiába van mellen egy- akár másfél órát, fél óra múlva újra éhesen tud sírni. Én sem tudom, hogy mikor fáj a pocija, vagy mikor éhes, unatkozik, fázik, melege van, stb
csak találgatunk.. A nagyfiam azt szereti, amikor mondom, hogy "az nem lehet, hogy megint éhes", s akkor jót röhög rajtam
Na jó összevisszaságban írtam, de remélem, hogy azért sikerült valamit kibogozni a mindennapjainkról
Ja, tegnap voltam dokibánál, aki már szabad utat adott a "keksz"-nek, (na persze energiát, s időt nem
), s a kérdésemre, hogy 2008-ban nem szeretnék teherbe esni fogigátlót javasolt
félek tőle, mert Marcira is másfél évet vártunk, de tényleg nem szeretnék ennyire pici korkülönbséget, ha mégis előbb sikerülne
szóval passz....még gondolkozom, de egyenlőre gyogyót nem szedek
Nelli
Nagyon ügyesek vagytok szopival!!! Örülök, hogy relatíve jól vagytok, s remélem, hogy Brigi is hamar rendbe jön.
Én is félek, hogy eljut hozzánk az influenza, amiről halllok, hogy otthon most nagyon terjed...
Vigyázzatok a babákra, s magatokra!!
Tündi
Ti is nagyon szépek vagytok!! Hogy Balázska is mekkora már!!! Csak ámulok, s bámulok. Bence + laptop
nem lehet elég korán kezdeni
végül is, ha tud vigyázni rá, akkor úgy gondolom, hogy még hasznos is lehet...ti ismeritek őt
Én azon csodálkoztam, hogy Marcus nem laptoppal a kezében jött világra
Apja ha teheti a gép előtt ül, de nem játszik, hanem okosodik, varriál, telepít, gépet rak össze, vagy most Marci képeket , videókat töltöget. S én nem találom, hogy mi hol van
Karácsony nálunk nagyon "villám" volt, mert idő semmire nem volt. Előre nem gondolkodtam, mert azt hittem nagy vagányan, hogy pici babával is lesz időnk
szóval melegítőben odaületem az asztalhoz, ettem, aztán ajándékosztás (abból volt bőven, de nem tőlünk
), s fürdetés, etetés, bealvás részemről, miután Marci is azt tette
képek nincsenek, csak utólag a nagszülőkkel, s majd azért csinálunk mi is, mielőtt lebontjuk a fát...ami nagyon szép lett, de nekem semmi közöm nincs hozzá, mert akkor is a babával voltam, amikor készült...
Én nem tudom, hogy két picivel hogyan tudod/tudjátok többiek beosztani az időtöket
Én el sem tudom képzelni, hogy mit tennék....
Mofly- Remélem, hogy minden rendbe lesz!!! Szorítok!!!!!!!!!
Bobóka - Tényleg, hogyan fogadták a nagy hírt????? Én is kíváncsi vagyok
S már megyek is babázni....de örülök, hogy legalább ennyi időre jöhettem, s ha már nem leszek, akkor most
KÍVÁNOK MINDEN ANYUKÁNAK, APUKÁNAK, BABÓKÁNAK, S TESÓKÁNAK NAGYON BOLDOG, SIKERES, S ELSŐSORBAN EGÉSZSÉGES ÚJ ÉVET!!!!!!
Még képeket azért teszek ám majd