Új privát üzeneted érkezett!

Huuuu!Most nézem még senki sincs a b.neten!!4 Csak ÉN egyedűl... :cry: Állittok ekem szobrot???? :lol: :lol: Csak vicceltem.... :oops:

Bejci, visszajelöltelek!Szimpi vagy :lol: Jókat derülök a beszólásaidon :oops:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Na tessék, még ez is...LAPTETŰŰŰŰŰŰ :evil: :evil: :evil:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Nos, adott nekem a Ferty pé.-t :lol:
Ittvan kuksizzátok meg...
Én még mindig azt állitom, hogy nem volt, de na....

Kép

Kép
Kép
Kép
f.marti

Ja és a kérdésedre válaszolva Jenny:
nem vettem észre rajta egy icipici lelkiismeretfurdalást sem :shock:
Vagy eltakarja, vagy nem fogja fel, vagy ....a többit gondoljátok oda :cry:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Na, jol elbeszélgetek itt magammal.... :lol: :lol:
Mindjárt tele az oldal velem...
Megyek, eldugulok.... :oops:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Jó reggelt mindenkinek!

Nati kérésedre :D : itt az én tegnapi kis tesztem:
2 egyértelmű csík a 29. napon és ez nem is a reggeli első vizeletből van!!!

Kép
holka

Márti :D
Tényleg jó korán kelltél
Anyóspajtid nem akar több unokát?
Ismerős….nálunk a dédnagymama (72 éves)áll értetlenül az előtt,hogy mi miért akarunk egynél több gyereket. Amikor pedig elhangzott,hogy 3 babóra vágyunk… akkor a válasz „Jézusmária” volt. :roll:
OKÉ. Ő így gondolja mi meg másképp,de mivel ez a mi életünk a mi döntésünk így konkrétan hidegen hagy minket más mit gondol. :)

Bejci
Sajnálom a negatív tesztet. :( De még nem jött meg igaz? Addig még bármi lehet…
Nemsokára fogsz te is hányni :lol:

Ditta :)
Ez volt a második hónapunk. Bár az első csak bemelegítő volt.
Én csak a progi szintemet nézetem meg azt se rendszeresen de mindig az volt az eredmény,hogy volt peteérésem az adott hónapban.
Így nem hőmérőztünk hanem az egész hó során 1 max 2 naponta tuti együtt voltunk. :oops:
Mivel a petesejt 12-24 órát él a spermium pedig 48-72-t,így nagy valószínűséggel nem szalajsztjuk el... :lol:
Vitaminok közül csak a folsavat szedtem csak.
A cickóm iszonnyat fájt,viszont nem duzzadt meg a cicim úgy mint eddig a teherbeesésnél.El se hiszitek életemben nem fogtam annyit a saját cicim mint most az elmúlt hetekben :roll: :lol: :lol:
Óránként....hogy duzzadnak-e már?? :lol:
Meg a jellegzetes szurkálást éreztem. Amúgy fájdogált a derekam is :( azt hittem meg fog jönni...DE NEM!! :lol:
holka

Pintyus
Örülök,hogy tegnap nem volt barnázás már. Szedsz Magne B-t?

Virág,Márti
Heni tiszta taknyi és brutálisan köhög. Láz nincs szerencsére. De a hallgatózási lelet tüdőgyuszi gyanús volt…. Mentünk mellkasrtg-re is(apája ment be vele…én csak kintről hallgattam szegény kincsemet: anyuci,anyuci---a szívem szakadt meg) de szerencsére nincs tüdőgyula!!!
Most 2 nap alatt el kell múlnia a brutál köhögésnek különben antibogyó…

Lilla
Húú,azért megállt bennem az ütő ahogy olvastam az ikres kérdésed!!
Eddig meg se fordult a fejemben!! Most már tök kiváncsi vagyok mi a helyzet..
Esély van rá: mindkettőnk nagyija ikerpár egyik tagja!!!

Nati
Mikor lesz a vizsgád?
Hajrá jan 26!!!

Jenny
Maradj velünk!!
A kislányom nálunk az esküvő előtti hetekben fogant,biztos mert akkor nem tudtam a” babaprojektel” foglalkozni.
holka

Jó reggelt!

Márti
Tényleg jó korán keltél.
Én is jártam úgy, hogy a ferti berakott pét és utána leesett a hőm, de nem vette ki a vonalat. Nálad is minden azon múlik, hogy fenn marad e a hőd.

Holka
Köszi a képet! Jó erős a csík.
Húúúú, én meg is halnék végkimerülésben, ha 2 naponta csinálnánk.

Kép
Kép
nati80

És akkor a rakott mézes:
TÉSZTA
50dkg liszt,15dkg cukor,1 kvkanál szódabikarbóna,6dkg zsír,4 ek meleg olvasztott méz, + 4 ek méz hidegen,1tojás,4 kanál tejföl:ÖSSZEGYÚRNI------3 lap lesz belőle tepsi hátoldalán kell megsütni( amikor már világosbarna akkor jó- max 10perc)

KRÉM
1: 20 dkg vaj,20 dkg porcukor: HABOSRA
2: 2 tojás sárgája 2 ek porcukor: SIMÁRA KEVERNI
3: 2 púpozott ek liszt,1/2 l tej: CSOMÓMENTESEN ELKEVERNI
4: 2 tojás feh,2 zacskó vaniliás cukor felverve

2 és 3 pontot lassú tüzőn felforralni,majd még melegen a 4 pontot beleönteni,majd ha kiűlt akkor 1 pontot bele keverni.

egy réteg tészta-egy krém-egy tészta..... tetejére étcsokit teszek amit pici tejjel elkavarva fszoktam felolvasztani.

ISTENI FINCSI ÍZE VAN!!!
holka

Jóóóóóóóóóóóóóóóóóó reggelt babanet!!!!

Jenny, Kisvirág, Erika, Pintyus: Jelöltelek Titeket az iwiw-en.

Holka! Tök jó, hogy feltetted a teszted. Ez két szép erős csík!!! Milyen teszt? Mármint mi a márkája? Én mindig csak azt a papírcsíkosat kapom, és már unom... lehet, hogy az nem hoz szerencsét... :lol: csak vicc volt.
AMúgy még nem jött meg, hőm ma is 36,7. Nem gondolom, hogy babás vagyok, bár az összes tünetem megvan, de mindegyiket meg tudom magyarázni.
A mellem feszül: de ez a hízástól van :lol:
A derekam szétszakad: de ez a hízástól van :lol:
Minden reggel éhesen kelek: ez meg a kitágult gyomrom miatt van :lol:
Vendég

Holka
Nagyiaitok két vagy egypetéjű ikrek? Mert5 csak a kétpetájű örökletes. Az egy csak egy egyszerű gén"hiba".

Vizsgáim:
jan 9,10,11,18 kettő, 27 három. Meg van még egy leadandó esszém.

Kép
Kép
nati80

Nati
Pedig teljesen feldobja a kapcsolatunkat :lol: :lol:
9 éve vagyunk együtt és most,hogy a babára koncentrálunk olyan mintha lelkes kamaszos szerelmesek lennénk újra. Pl hajnal fél 2-kor vigyorogva nézzük egymást...meg persze mást is csinálunk :lol: :oops:
holka

Holka
Tényleg jó erős az a két csík!
Nagyon fini lehet a rakott mézes. Ha lesz kedvem ki fogom próbálni.

A mai hőm 7 órakor 36,5 volt, 3/4 9-kor 36,8, de aludtam végig, még vécére sem mentem el. Most melyiket írjam be? A 7 órait, ugye?
Nekem tényleg nem akar felmenni,

Kép
p__lilla

Jó reggelt Bejci!

Kép
Kép
nati80

Lilla
Mindig azt vedd alapnak ilyenkor, amelyiket abban az időben mérted, mint a többit.

Holka
Mi is hasonló helyzetben vagyunk. lassan 9 éve együtt, de én még most is rajongok érte. Állandóan hancúrozna a lelkem. Meg mondja, hogy vegyek mintát tőle. (apavizsgálaton így volt :lol: )

Kép
Kép
nati80

Lilla! Azt írd be, amelyik közelebb van ahhoz az időponthoz, amikor általában mérni szoktad.

Csajok: Kitől kell kérnem, hogy mérjenek progi szintet? Nődokitól? Házidokitól? Ezt vérből nézik, ugye? Mikor? Kell tudni hozzá a ciklus hosszt?
Sok a kérdés? :lol: :lol:
Vendég

Köszi csajok.
Vérből nézik tuti, de többet én sem tudok. Érdekelne engem is.

Kép
p__lilla

bejci
Nődokitól, az biztos. Szerintem ciklushossz kellene hozzá, mert a várható pé után nézik, ha jól tudom.

Kép
Kép
nati80

Nati
Én nagyim egypetéjű,Petim nagyija 2petéjű.
Atyaég!! Elég brutális 10 napod lesz ott egy kupacba!!

Bejci
Engem is megtalálsz az iwiw-en,küldök pü-t.
Én most nőgyógy gyakorlaton vagyok és ott van egy csomó teszt,ezek doboz nélküliek,lefóliázva. Onnan szoktam kérni a nővérektől,akik tök aranyosak: tudják babát szeretnénk újra így ha kérek sose egyet adnak hanem belemarkolva a dobozba kapok egy csomót. Szóval noname teszt.. :lol:
holka

Bejci
igen a nőgyógyitól. Vérből nézik,menstruáció előtt egy héttel kell menni, mert ciklus függvényébe változik a mennyisége.
holka

Pályát tévesztettem... nekem is orvosnak kellett volna tanulnom. Akkor most lenne ingyé' tesztem, ráadásul nem én kérdeznék állandóan "okosságokat" :? :? :lol: :lol:
Vendég

Bejci, a nőgyógyász ad progi vérvételre beutalót. Igen ciklushosszt kell hozzá tudni. Kb 28-31 naposnál a 20-23.napon nézik
magdolnam

függvényébe=függvényében! :oops:
holka

Holka
Akkor van esélyed rá, hogy ikrek lesznek.

Engem is bejelölnél? Küldök privit. Bár amilyen likas az agyam, lehet már bejelöltél. Nálunk sajna nem megy most az iwiw-en a kereső.

Kép
Kép
nati80

bejci :lol:
holka

Annyira izgat a kérdés, hogy milyen dr. vagy! Ne haragudj, hogy ennyire kíváncsi fáncsi vagyok! MAx nem válaszolsz :oops: :lol:
magdolnam

Holka
bejelölsz? ment a privi.

Kép
Kép
nati80

Magdolnam
Rókával hogy vagy? POCAKFOTÓ!!!!!

Kép
Kép
nati80

Magdolnám: rám gondolsz? Hogy én milyen doktor vagyok?
Vendég

Megvagy Holka!
Vendég

Nati
Bejelöltelek :lol: Nagyon kis csinik vagytok :D
holka

Na mi van? Mindenki átment iwiwezni? :lol: :cry: :lol:
Vendég

Bejci:lol:
Én konkrétan igen, nézegettem a friss házasok szép képeit!!!
holka

Holka
Húúúúú, nagyon összeilletek pároddal. Tényleg nagyon jól néztek ki és az esküvői képetek is jó.
Nagyon szép a lányotok!!!

Kép
Kép
nati80

Holka! Henid tisztára olyan, mintha a tesóm kislányát látnám. Nagyon jó csaj! :lol: :lol:
Vendég

Most néztem az iwiw-en a képeimet. Mennyivel vékonyabb voltam! vagy 6-8 kiló különbség van! Most nagy bucifejem van. Meg hordóhasam.
De szépen elérem az 58-60 kilót, karcsú kismama leszek!!!

Kép
Kép
nati80

Nati,Bejci
Köszi arik vagytok! :D
holka

Holka
Én is had jelöljelek be iwiwen. Hogy keresselek?

Kép
p__lilla

Bejci, igen Rád :wink:
Nati, ma egész jól vagyok, megfogadtam anyós tanácsát, reggel mielőtt felkelek egyek meg 3 szem kekszet aztán feküdjek vissza 1 kicsit! És lőn csoda! Segített!
magdolnam

Magdolnám: Ment a privi :)
Vendég

Nati
Én 17 kilót híztam Henivel és kb egyéves volt amikor újra olyan pálcika ember lettem mint gimiben voltam :lol:
Majd ha állandóan futkosol a fia(i)d után ripsz-ropsz mennek lefelé a kilók!!
holka

Nati! Nyugi. Én is felhíztam... lassan elérem a vágósúlyom :cry: :lol:
Vendég

Magdolnám: a Római Jog nem vészes. Csak be kell seggelni! Jut eszembe: én a vizsgán azért kaptam 4-est, mert nem tudtam az apaság vélelmét... milyen furcsa :lol: :lol:
Vendég

Lilla :lol:
küldtem pü-t
holka

jajj vágósúly, ilyeneket ne mondjatok :cry: teljesen kész vagyok attól, hogy kb 4kgt szedtem fel Pötty miatt 3 hónap alatt :cry: :cry: :cry:
magdolnam

lehet megpróbálkozok a joggal, de csak levelezőn vagy távon, mi kell a felvételihez? Fősuli beleszámít a pontokba?
magdolnam

Magdolnám: Én Pötty nélkül is felszedtem ennyit :D

El kellene mennem vásárolni, de nem bírok elszakadni a géptől... ez már gáz... :roll:
Vendég

Magdolnám: Ha megvan a Közgáz, miért nem csinálsz mellé egy sima jogász kiegészítő képzést? A jogi diploma ma már nem sokat ér. Hidd el, tudom miről beszélek. Nem fecsérelnék rá 5 évet!
Vendég

nekem meg főzni kéne.... de én sem bírok elszakadni a géptől. Vagy kiviszem a konyhába :lol: Frankfurti levest csinálok ééééés tejszines gombás sertéstokányt :lol:
magdolnam

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?