Új privát üzeneted érkezett!

Jenny
Én is csak úgy vagyok ám. Nem vagy egyedül. Reméljük ránkragad a terhesség.

Mindenkinek hamar összejön a baba, hiszen még csak pár hónapja kezdtük a topicot is. Bár sokaknak hamarabb, mint nekem. Sokat gondolkoztam már rajta, van-e valami bajunk, vagy nincs. Ha a következő hónap sem jön össze tuti elmegyek orvoshoz. Jövőre már 30 leszek, nincs mire várnom. Megbolondulnék, ha évekig sem sikerülne. Sajnos itt Ajkán nincsenek ilyen családtervező központok, csak egyszerű nőgyógyászok. Ők is tudnak tanácsokat adni, nem?

Kép
p__lilla

Laptető! Neeeeeee! Nekem nem kell. Kéri valaki?

Nati
De neked a lap alja nagyon bejön. Tuti babás leszel januárban!

Kép
p__lilla

Lilla
Biztos vagyok benne, hogy nem kell sokat várnom a babára. januárban vagy márciusban össze fog jönni. De inkább januárban. Mi ügyesek vagyunk, termékenyek, így nincs akadálya annak, hogy januárban ne jöjjön össze a babó/k.

Kép
Kép
nati80

Jenny és Lilla: én is csak úgy lógok a levegőbe és várom, hogy rám ragadjon a terhesség szóval itt nincs senki egyedül. :wink: :wink: :wink:

És Én persze hogy előrébb vagyok mint ti, mert már ez a 9. hó hogy próbálkozunk. Naná, hogy én már megjártam ezer vérvételt, vizsgálatot, stb...

Csajok! Ne adjátok fel ilyen könnyen!!! Tényleg nem tudok mást mondani, hogy én másfél év sikertelenség után is kitartottam az álmom mellett, hogy igenis lesz nekem babóm. És lett.

Ha úgy érzitek menjetek el a dokitokhoz és kérjetek tőle kivizsgálást, de semmiképp ne beszéljétek be a buksitokba, hogy valami bajotok van! Mert tuti nincs, és ha mégis azt lehet orvosolni!

Kép Kép
kisvirág_30

Kisvirágnak igaza van! Sosem szabad feladni!
A Titok szerint amit tennünk kell!
1, képzeld magad elé, hogy a kisbabádat tartod a kezedben, egészségesen, boldogan.
2, ebben hinned is kell. Idézd magad elé ezt a képet többször egy nap. Semmi negatívum!!! Hogy valami baj van velem, stb.
3, meg is fogod kapni, amire vársz.
Fontos! Ha mindig azt hiszed, hogy neked nem lesz babád, mert valami bajod van, vagy tök mindegy miért, akkor azt fogod kapni! Vili??? Csak +an

Kép
Kép
nati80

Ez a hónapom nekem is elég gáz. Lement a hőm 3 napra, visszament 36,5-re, nem ment feljebb. Azt sem tudom mi van. Azt hittem pém lesz, erre semmi. Tegnap fájt a derekam nagyon, mégsincs pé. Eddig tök egyenletes volt a görbém, most meg itt játszadozik velem. Ezen is az ember csak idegesíti magát. Mondjuk megbeszéltük a férjemmel, hogy ez a hónap nem biztos az ünnepi koccintgatások miatt. Szóval ha nem sikerül most, nem fogok sírni.

Kép
p__lilla

Lilla: nekem pont ilyen ünnepi koccingatás (kikapcsolódás Egerbe) tette meg az igazi hátást. :lol: Onnan már 3-an jöttünk haza.

Kép Kép
kisvirág_30

Csajok, nem is mondtam még, hogy Január első 7végéjén megyünk Egerbe apával wellnesselni. Nagyon várom. Kicsit izgulok, mert Kendét még nem hagytuk ilyen sokáig a mamával. De csak kibírják.
És tuti pocaklakóval fogok hazatérni. Ezt már a kis buksimban el is terveztem.

Kép Kép
kisvirág_30

Lilla
lehet, hogy a holnap reggeli hőd 36.8 lesz és akkor mégis van péd. Ugye??? Csak hancúrozzatok kedvetek szerint és jönni fog a babó.

Mesélek valamit, amin kiakadtam. Tegnap mi is gyakoroltuk a babagyártást. És a gond ott volt, hogy nem magamra és páromra figyeltem mint máskor, hanem arra, hogy benn maradjanak a kisfickók. És mivel "felülkerekedtem" a dolgon ez nem történhetett meg. Rájöttem, hogy tiszta hülye vagyok! magunkra kell figyelnünk. Érdekes aki ezt teszi és nem akar gyereket, annak tök mindegy felül van vagy alul, terhes lesz.

tehát a lényeg, magunkra figyelünk és jó időben csináljuk. Meg is lesz az eredménye 9 hónap mulva! Itt lesz a kezemben a kisbabám szeptemberben.

Kép
Kép
nati80

Kisvirág
Így is lesz! Hárman jöttök haza Egerből. Lélekben ott leszünk veletek. :wink:
Kilenc körül meg ti velem.

Kép
Kép
nati80

Nati, Kisvirág
Úgy legyen, ahogy szeretnétek. Fő az optimizmus, ugye?

Lehet, hogy ma vagy holnap lesz pém. Az időmbe még belefér. Ma vagyok a 13. napon, csak hogy így leesett a hőm, azt hittem előbb lesz. De bízom benne, hogy lesz és apával elkapjuk a legmegfelelőbb időpontot.

Kép
p__lilla

Kisvirág
Most néztem a vonalzódat. Naaaagyon jó az időpont az egri wellnessre! Tuti 3-an jöttök haza! Drukkkk!.

Kép
p__lilla

Kisvirág
Igaza van Lillának! Most néztem én is a vonalzódat. Bár van egy gondolatom, hogy nem véletlen az időzítés.

Kép
Kép
nati80

Nincs itt senki?

Kép
Kép
nati80

Nati: fú most ahogy ezt leírtad én is így vagyok. Azon vagyok, hogy mind bent maradjon és azon agyalok menetközbe, hogy melyik lehet a legjobb póz. Tényleg ki kell kapcsolni az agyam.

Köszi, hogy lélekben velünk lesztek :)
"Kilenc körül meg ti velem." - ekkor lesz péd ugye? Na akkor meg neked drukkolunk :wink:

Kép Kép
kisvirág_30

Az időzítés úgy van, hogy 2-án szuri. Elvileg 36-48 órán belül repednek a tüszők, ezért 4-én már Egerbe leszünk :) Így van eltervezve. És 3-an jövünk haza. :) :) Hozzuk Kendének a kistesót. :lol:

Kép Kép
kisvirág_30

Kisvirág
Elvileg és gyakorlatilag (mert + vagyok) is 9, 10-én lesz pém. Bár vizsgáim is akkor lesznek, de ez még jó is így. A vizsgák is sikerülnek és a babókánk is.

Már csak azt nem tudom eldönteni, hogy ikrek legyenek vagy sem. Szerintetek?

Kép
Kép
nati80

Hajlok az ikerfiúk irányába. Izgi lenne.

Kép
Kép
nati80

Ez aranyos: ikrek legyenek vagy se :lol: Hát én a se re szavaznék.
Bár a gyógyszer miatt nekem is van esélyem az ikrekre. Hát.. nem is tudom mi lenne. Nagyon meglepődnék. Egyből nagycsaládosok lennénk:lol: De az tuti, ha így alakulna megtartanám őket :D

Kép Kép
kisvirág_30

Kisvirág
Én még a topik legelején írtam, hogy nekem kb 20 éves korom óta van egy érzésem, hogy ikreim lesznek. már hozzá is szoktam a gondolathoz, de néha elbizonytalanodok. Párom is biztos örülne az első sokk után. Főleg ha fiúk lennének.

Kép
Kép
nati80

Jenny: Ha még itt vagy: Szóval nem akartam én ám olyan erőszakosan írni, hogy "nem baj, ha nem vagy terhes, légy hepi!"
Tök együttérzek Veled (is) meg hát magammal... Szar érzés, hogy ha másnak megjelenik az a 2. csík is, akkor nekem miért nem? Pláne, hogy nem ma kezdtünk próbálkozni.
Viszont meg kell próbálni felülemelkedni ezen. Nekem se sikerül mindig- mármint pozitívan állni a dolgokhoz-, csak a szám nagy egy csomószor... de tudod miért? Mert én addig, amig nem olvastalak Titeket majdnem mindennap sírtam... :cry:
(Most már csak kétnaponta :lol: :lol: :lol: , ez vicc volt!) Viszont látom, hogy előbb-utóbb mindenkinek összejön a babuci, biztos egyszer nekünk is lesz 2. csík azon a teszten.
Mindenkit elfog néha rossz, szomorú gondolat, de azokat el kell hessegetni.
Szóval Jenny, és többiek: azért bevallom, én is letörtem kicsit, mert sajnos már hozzászoktam a negatív teszthez. Viszont milyen meglepetés lesz, ha majd pozitív lesz egyszer?! :lol: :lol:
Jenny: a Tiéd is, az enyém is, és mindenkié, aki még nem babás egyszer két csikos lesz... és ez így van!
Vendég

Bejci
Igazad van abban amit írtál. Én sem akarom, hogy engem félreértsenek, amikor valamit leírok, amit gondolok.
Mivel nekünk ez az első éles hónapunk, izgulok és várom a zebrás tesztet. Tudom előre, hogy letörnél, ha nem jönne össze azonnal, de inkább úgy állok hozzá, hogy biztos vagyok benne, hogy ott lesz a pocimban a baba január végén.

Kép
Kép
nati80

Viri
Nem gondolkodnék azon, hogy megtartsam-e valamelyik babát, ha többen lennének. Bár azért először csak jönne már egy. Aztán később a második. Meglátjuk. Meglepődnék az ikreken. Nincs a családban.

Amúgy mi már túl vagyunk egypár éles hónapon, csak eddig nem tudtam semmit, mikor kell, meg hogyan. De itt veletek kikupálódtam. És jön az a baba, csak ki kell várni. Várni viszont nagyon sz...r.

Kép
p__lilla

Andy
Mi van veled? Jól sikerült a palacsinta?

Kép
p__lilla

Nati: Igazad van a pozitív gondolatok terén. Én még akkor csináltam agyba-főbe a teszteket, amikor nem jött meg jó sokáig. Amióta itt vagyok Veletek, nem tesztelek állandóan, de mit csináljak, ha olyan kiváncsi vagyok :twisted: 8) :? :shock:

A pozitív gondolatokról jut eszembe: nem jártál Te véletlenül Silva-módszeres (direkt így írom) tanfolyamon?
Vendég

Lilla: Te milyen tantárgyat tanítasz?
Vendég

Bejci
Gazdasági irodában vagyok, de amúgy informatikus. Passzol a kettő, mi?

Kép
p__lilla

Lilla: én meg azt hittem Te is tanárnéni vagy, mint Andy. Azért tök jó Nektek, hogy a suliban is tudtok beszélni... személyesen!
Vendég

Bejci
Nem jártam, miért? Miről szól a tanfolyam?

Én a Titok könyvet olvasom és próbálom alkalmazni is.

Kép
Kép
nati80

Lilla
Egy barátnőm is így volt. Mondta párszor, hogy már egy éve próbálkoznak, de sikertelenül. Kérdeztem tőle, mely napokon csinálják? Nem tudta, hogy nem mindegy mikor vannak együtt. Elmondtam neki, hogy pé kb mikor van és rá 1-2 hónapra kismama lett. Csak légy türelemmel.

Kép
Kép
nati80

Sziasztok!
A munkahelyemen még mindig nincs net.... :twisted: még jó hogy internetes cég.... na mind1.
Odri! 2???? hát nagyon belehúztatok :lol: gratulálok!
Holka! Neked is! :lol:
Jenny, nehogy feladd! Mi 7 hónapot vártunk, és sikerült. Mivel te is egészséges fiatal nő vagy, így semmi akadály nem jöhet közbe! Csak türelemmel kell várni, tudod a baba akkor jön, amikor ő akar. Tudom könnyen beszélek, de én is átéltem :roll: csak az a fránya idő olyan lassan telik, legalábbis úgy érzi az ember.

Képzeljétek, ma reggel már nem bírta a gyomrom az állandó émelygést és, hát megvolt az első terhességi hányásom. Fúj de pocsék érzés volt. Remélem nem fogom minden nap eljátszani....
magdolnam

Lilla, semmi bajotok nincs! De ha gondoljátok, akkor elmehetnétek spermavizsgálatra, mint Natiék, meg teljes labort is csináltathatnátok :)
magdolnam

Magdolnam
"Gratulálok" az első rókakomához. :lol:
Jól el vagy veszve, de így már érthető miért.

Látszik már valami a pocidon?

Kép
Kép
nati80

hát elég későn érek haza és bennt meg nincs netem :twisted: hát annak örülök,hogy ilyen "későn" kapott el a dolog. Pocimon csak icipicit látszik. Már egy kollega észrevette, de nem volt bizti benne, de csak onnan sejti, mert ő is volt terhes
magdolnam

jövő7 pénteken megyek dokihoz, nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit fog csinálni, lassan itt az ideje a köv uh-nak.
magdolnam

Magdolnam
nem tennél fel egy pocakfotót? Léccccíííííííííííí!!!!!!!!!

Kép
Kép
nati80

:oops: jajj :oops: öööö, majd ha megcsinálták az uh-t, akkor.Én nagyon szégyenlős vagyok ám :oops: :wink:
magdolnam

Nem kell más csak a pocak!!!! NAAAAAA!!!!

Kép
Kép
nati80

Nati! Küldtem privit
Vendég

:oops: jövőhétre megígérem, elemet kéne tölteni hozzá, mert le van merülve
magdolnam

Igen, nagyon jó hogy Andyval személyesen is tudunk találkozni. De remélem azért eljön az idő, hogy itt mindenki babás lesz, és összehozzuk azt a talit. :D

Magoldnam
Pocakfotót. Légyszi, légyszi!

Kép
p__lilla

bejci
Köszi megkaptam, mindjárt válaszolok is.

Kép
Kép
nati80

Szia Lilla, Szia Magdolnám!
Lilla: az tök jó ötlet lenne.. mármint jó lenne egy tali. Remélem ebben a topicban, ahol csak úgy röpködnek a kismamik :lol: :lol: itt egy kismami-ott egy kismami.. :lol: :lol: , egyszercsak azt vesszük észre, hogy mi is azok vagyunk!!! :lol:
Vendég

Magdolnám. Hol tartottad a Csanda-partyt? :lol: :lol:
Legalább a munkahelyeden? Az egyik kolléganőm a buszmegállóban, és mindenki azt hitte, hogy már kora reggel részeg.. :lol: :lol: :lol:
Vendég

ezt a találkozós dolgot már az elején beszéltük, hogy meg kéne majd ejten! És meg is fogjuk :roll: :D
Anyós most volt itt.... nagyon beleéli a dolgokba magát, már kádat is vett a gyereknek meg gyerekágyat. Holnap átkéne meni hozzá, bébi ruhát válogatni. Mondtam neki hogy ez még korai...de sztem nem hallotta.
magdolnam

Lányok! Akiknek még nem sikerült a babó, ne adjátok fel SOHA!
Én is tudom milyen, sőt azt is tudom milyen egy több mint félidős terhességet elveszíteni. Az borzasztó, de még akkor sem adtam fel, pedig tudtam, hogy még egy műtét is vár rám és csak aztán lehet újra próbálkozni.
Az első hónapban görcsöltem, mindent figyeltem. Aztán nem sikerült és magam alatt voltam. A következő hónapban semmire se figyeltem, azt se tudtam, hogy jó időben vagyunk -e együtt. Csak apára koncentráltam és a hancurra. És lám egyből összejött és talán olyan sikeres volt, hogy talán kettő is!!!!

Szóval ne adjátok fel!!!!

Magdolnam! A kettő még nem biztos, lehet az egyik felszívódik.
Nekem már az elején volt hányás, az kezdett gyanús lenni :lol: :lol:

Kép
Kép
odri

Bejci
nekem is vannak ilyen jellegű félelmeim, hogy majd kismamiként az utcán táncoltatom a rókát és megnéznek, de tudod mi? Nem érdekel, mert annyira fogok anna a rókának örülni, hogy csak na. És a többi h.... ember meg le van sz...a és az is hogy mit gondol. :lol:

Kép
Kép
nati80

:lol: csanda-party :lol: ez jó! Ép zuhanyoztam, amikor úgydöntöttem, hogy fejvesztve rohanok a klotyóba vizesen... majdnem nem értem oda. Nem szeretnék a kocsimba behányni, ha úgy fogom érezni, inkább nem megyek dolgozni.
A férjem olyan édi volt, elment nekem vásárolni ajándékot az 1. hányásom alkalmából :roll: :shock: de nem talált semmit, holnap folytatja a dolgot
magdolnam

Szia Odri!
És most is hányós vagy?
A terhesteszted mennyire volt erős?

Kép
Kép
nati80

egyetértek Natival! és Odrival is.
magdolnam

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X