Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok ujra! :lol: :lol:

HOLKA!!!!!!NAGY-NAGY GRATULA!!!!!!!!!!SZORITUK, hogy minden rendben legyen nálatok!!!! :wink:
Hu, hogy örülök!!! :lol: :lol: :lol:
Kép Kép

Kép
Kép
Kép
f.marti

Jenny:
el ne menj közülünk irgum-burgum :!: :lol: :lol:
Még én sem vagyok babás, és még vagyunk egy jó páran, te tudod a legjobban, mert te csinálod a táblicskut :wink:
Te is babás leszel, méghozzá hamarosan.
A hődért ne aggódj, még bármi lehet, csak hancur ezerrel!!!!

Kép
Kép
Kép
f.marti

Én hiába szedem a Gravidát már 2 hónapja, vagy 2 és fél. Ez biztosan nem segít a babában. A vérképem viszont remélem jó tőle. Úgyis kevés vitamint vettem eddig magamhoz.
Szerintem ajánlatos azért szedni, mert ha még nem is tudod, hogy már ott a babóka a pocidban, akkor is hozzájut a megfelelő vitaminokhoz. Ez különösen az elején fontos, amikor kialakul mindene.

Kép
p__lilla

Na megint laptetű és emellett régi felhasználója lettem a babanetnek....
Háááátttttttthhhhhhaaaaaa jelent valamit!!!!!!!!! :wink: :roll:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Még én sem vagyok babás. Nehogy elmenjetek, mert akkor tényleg egyedül maradok. Már így sem vagyunk sokan babátlanok. Főleg olyanok, akiknek egy sincs.

Kép
p__lilla

Én most nem akarok laptetőt. Eddig nem hozott babát. Nem pályázok rá.

Kép
p__lilla

Nati!!

Csakis + gondolkodás!!!
Igaziból nincs neve a betegségének... már 40 felett van, akkor sem tudták megnevezni. Születési fogyatékosság... nem Down..stb.

A páromnak már van gyereke és ott ok minden :D szerencsére!!

de fö a biztonság.. ezért lesz majd magzatvíz vizsg.

Márti!
Laptetö már megint ?? :lol:

Kép

Kép
dbabett

bocsika, nekem már van 2 babám, :oops: :oops: helyesbitek, még nincs nekem sem pocilakóm...

Kép
Kép
Kép
f.marti

Lilla: nekem az elevittől olyan csúcs jó lett a vérképem. Az eredmények között egy csillag se volt, holott máskor a fele csillagos.

Nati: teljesen egyetértek veled. Sajna a géneket nem lehet vitaminokkal manipulálni.

Kép Kép
kisvirág_30

igen Babett,van belőle már huszonakárhány... de eddig nem sok szerencsét hozott...Hát nem mondom volt baba de elment sajna :cry: :cry:

Kép
Kép
Kép
f.marti

További szép napot mindenkinek!!
Nekem mennem kell!!
Majd igyekszem jönni, mert visszaolvasni... nagy dolog :D :oops: igen sokáig tart :lol:

Babett

Kép

Kép
dbabett

Babett
Születés alatt történt valami, vagy fejlődési? A dokid mondta, hogy csinál magzatvíz vizsgálatot? Ugye tudod, hogy vetélést okozhat?

Lányok! Én egy új "babonát" hozok most létre! Aki ide ír, az hamar babás lesz! OK így? Vagy akinek nem laptetője, hanem lapalja van? Az is jó!

Jenny
Tégy fel táblát, had lássuk kik várnak még babára!

Kép
Kép
nati80

Babett:
neked ma megjött Piri?
Mert a vonalzód átváltott :roll:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Márti: a férjed megkapta a bmw-s állást, vagy a skodánál marad? És most akkor folytatjátok a projektet, ha jól vettem ki a szavaidból.

Kép Kép
kisvirág_30

Kisvirág:
egyelőre a skodanal, de a BMW csak januárba ad választ

Kép
Kép
Kép
f.marti

Tényleg Márti! Babaprojekt nincs lefújva ugye?

Kisvirág
Sajna a géneket csak indokolt esetben lehet manipulálni.

Kép
Kép
nati80

még nem dőlt el teljesen hogyan tovább baba syzempontjából, meglátjuk mit hoz az új év... Nehogy két szék közt a foldre üljünk... :roll:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Márti
és kedves anyósoddal mi a helyzet? Mondogatja még, hogy nem kell 3. gyerek?

Kép
Kép
nati80

Azért drukk, hogy minden jóra forduljon nálatok. Legyen meg a jó kis állás, és folytatódjon a bébiprojekt.

Kép Kép
kisvirág_30

hát most eldugult, nem mond semmit legalábbis én nem tudok róla :roll:

Kép
Kép
Kép
f.marti

köszike Kisvirág, aranyos vagy :)

Kép
Kép
Kép
f.marti

Lehet van egy kis lelkiismeretfurdalása? vagy csak úgy gondolja, vetélés után fellélegezhet, hogy talán feladod? De nem adod fel!!!

Kép
Kép
nati80

Szerintem az utóbbi Nati.

Kép
Kép
Kép
f.marti

ma is itt volt elhozta dédit magával. A nagyfiam megkérdezte, hogy mama te babát vársz? Hogy nő a pocakod?
:lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti

nem is meséltem a mai sztorit még. Apósom egyik újját úgy elvágta, hogy varrni kellett. Erre anyósom hív, hogy így nem jönnek ebédre vasárnap, mert papa bénáneszik. Erre mondom, hogy ott is ugyanaz a 6 ember lenne, mint itt, de nem baj, mi itthon maradunk, legalább kettesben tudunk lenni. Kérdi, hogy de miért is nem megyünk ki? Mert van elég kajánk és KETTESBEN AKARUNK LENNI!!!!! Ez mind tegnap volt, erre ma anyósom hívja párom és kérdi, ugye akkor jöttök holnap ebédre? :shock: :shock: :shock:
Azt hiszi, hogy ha őt is megkérdi más lesz a válasz???

Kép
Kép
nati80

Jaj, furi egy anyós
Jó, hogy párod nem tudja befolyásolni!

Kép
Kép
Kép
f.marti

De aranyos!!! Jópofa lehetett! mama mit szólt hozzá?

És még valami. Mondom anyósomnak, hogy tesómék betegek, és mi is kezdünk lepukkanni. Erre ő, hogy ez most nem lenne jó nekem! :shock:
Azt hiszi kismami vagyok??? :shock: Tudom, hogy most nagyon félidős pocakom van, de azért...
Majd megtudakolom szilveszterkor sógornőmet, hogy mi van a fejükben.

Kép
Kép
nati80

Furi ám! Mikor náluk vagyunk mindig kérdezi, hogy mit viszünk haza. Mondom mit kérünk és utána még tukmál ezt-azt. Mondom nem kell! Erre megkérdi Páromat is, hogy biztos nem kell?

Kép
Kép
nati80

lehet arra gyanakszanak, hogy babát vársz :shock:

Anyósom hirtelen nem tudta mit mondjon, aztán elkacagta magát, hát egy gyerekre nem lehet haragudni ilyenkor...

Kép
Kép
Kép
f.marti

most látom, hgy az én vonalzóm sem vált most a gőrbém szerint a 20.-ik napon vagyok :shock:

Kép
Kép
Kép
f.marti

És most azért hívtak, hogy bejönnének vasárnap délután megnézni a fánkat. Mondom neki, hogy csak a fa miatt ne jöjjenek, mert nem kötelező megnézni. Jöhetnek máskor is. Erre ő, hogy de olyan hideg van kinn!!! :shock: :shock: :shock: Mit gondol, mi melegben megyünk ki hozzájuk minden héten többször??? Persze tuti nem tudnak bejönni busszal, pedig 500 m-re van tőlünk a buszmegálló és tőlük is. Az a baj, hogy kib...tt lusták! Kövérek is rendesen.

Kép
Kép
nati80

Na megyek beülök egy kád vizbe,ilyenkor tudok csak nyugisan amikor alszanak a fiuk...
Este meg általában hulla vagyok....
Majd még jövök, ha el nem foglalja párocskám a gépet :evil:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Enyém most váltott át a 10. napra.

Szerintem is azt hiszik, főleg hogy alkoholt sem ittam karácsonykor. Bár nem is szoktam inni.
De szilveszterre már vettünk pezsgőt és fogok csinálni pezsgőkoktélt. Inni fogok most utoljára, de akkor sem sokat, mert utálom a becsíptem/berúgtam érzést.

Kép
Kép
nati80

Én meg tanulok egy kicsit! Jó pancsolást!

Kép
Kép
nati80

na, hadd el, ne idegeskedj miattuk...nem éri meg... :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti

köszi, neked meg jó tanulást! :wink: :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Hello lányok!

Csak azok olvassák, akik még nem babásak :wink: :wink: :

Holka lement, vett egy tesztet, mert bogarat ültettünk a fülébe, és lám: POZITÍV LETT!!!!

Bejci is vett volna egy tesztet, - de neki volt otthon :lol: - mert bogarat ültettetek a fülébe, + mert Holkának is bejött a mai tesztelés, és lám: NEGATÍV LETT!!!!

De ettől még nem fogok magamba roskadva, önsajnálkozni!!! Mert a baba-várás nem arról szól, hogy hopssz ide nekem a babót elsőre! CSAJOK!!! KITARTÁS!!!
Nati babonája lesz az igaz! Majd csak figyeljetek!

HOLKA: NEKED PEDIG ÓRIÁSI GRATULA!!!!
Vendég

Holka: Szivből gratulálok! Végre egy jó hír.

Jenny: Ne mondj ilyeneket hisz annyian vagyunk még aki nem babás. Én most úgy érzem valami baj lehet lehet nem is lesz már babánk. Már azon is gondolkozok, hogy lehet kicsit pihentetjük a dolgot. Mert bekattanok. (fél év sikertelensége után)

De én mindenkinek köszönöm azt a sok jót amit írt és a sok biztatást.
Azért én maradok nem tünők el és mindenkinek szorítok a babáért.

Kép
csucsu05

Csucsu: nekem ez volt a 8. hónap és még nem adom fel! Te se tedd. Sőt másfél év sikertelenség után se adtam fel a fiamnál. Úgyhogy kitartást!!! Lesz kistesótok tuti!

Kép Kép
kisvirág_30

Kisvirág: Ez a jó hozzáállás.

Csucsu: Azért talán még nem kellene abbahagyni, fél év próbálkozás után.. Azokat a gondolatokat, amik azt súgják Neked, hogy baj lehet, gyorsan töröld ki!!! Nem szabad ilyen negatív gondolatokat hívni! Csucsukám! Lesz ott még baba, talán előbb is mint gondolnád! :lol: :lol:
Vendég

Nati! Most olvastam el ezeket az anyósos-sztorikat... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

akkorákat röhögtem, hogy párom már jött volna leselkedni, vajon mi az, amin ilyen jókat kacarászok.... :wink: :wink:

..azt mégsem mondhatom, hogy ismerős szituációkat olvasok.... :twisted: :twisted:
Vendég

Ha sehol senki, akkor megyek filmet nézni....
Vendég

Én Kendével játszok :D Apa melóba. :( Később benézek...

Kép Kép
kisvirág_30

Oké, csajok, tudom, hogy nem szabad elkeseredni, csak úgy érzem, mintha mindenkinek ripsz-ropsz összejönne, én meg csak úgy vagyok.
Lassan mennek a napok, hónapok, néha úgy érzem, nekem soha nem fog összejönni, mert elképzelni sem tudom, hogy nekem lesz egyszer pozitiv tesztem. Apa már hajtogatja, hogy ő biztos steril. :roll:
Elkeserit ez az összevissza rózsaszinezés is, lehet, hogy hormon problémáim vannak?
Apa most elment egyik haverjával billentyűzetet venni, mert ebbe a múltkor belefolyattam a mézet, és nem tudjuk kitisztitani belőle. :oops: Ragad eléggé.
Nem is baj, hogy kicsit egyedül vagyok, megyek a Simjeimhez. :D
Csucsu, nem mész el dokihoz? Én tuti mennék, ha nem jönne össze. Ha májusig nem jön össze, el is megyek hormonvizsgálatra. Sajnos én ilyen hülye vagyok, hipochonder, mindent be tudok magamnak képzelni, de gyorsan.
Ja igen, Márti, sztem a görbéd a vetélés miatt lehet ilyen, én gyanakodnék arra is, hogy nem lesz most pé-d.
Bocs, ha indiszkrét vagyok, de párodnak nincs lelkiismeretfurdalása az elment baba miatt?

Kép
jenny29
Mór

Holka! Nagy Gratula a + teszthez!!!
Egyre több a kismami, szerintem hamarosan mindenki az lesz!!! :lol: :lol: :lol:

Andy! Én is mindig éhesen kelek fel :lol: :lol: Sajnos soha nem azt kívánom ami ép van hanem pont fordítva.. :wink: :wink:
Néha én is szédülök, meg vannak félelmeim.
Nem alszok mindig rendesen, de én is álmos vagyok. Napközben meg nem is megy...
Tegnap este is nagyon rosszul aludtam :roll: :roll:

Pintyus! Örülök, hogy már jól vagy!!!

Ágnes! Annának nagyon boldog szülinapot utólag is!!

Kép
Kép
odri

Jenny! Kérlek ne keseredj el!!! Neked is összefog jönni hamarosan!! Minden rendben veletek, lesz + teszt!!!!

Kép
Kép
odri

Jenny
ha ennyire aggódtok, akkor menjetek el pesten a családtervező központba. Ott mindent megcsinálnak nektek. Apavizsgálat is van, hormon is, ha kell, uh, génvizsgálat. Én csak ajánlani tudom, mert megnyugtató a gondolat, hogy mi van velem és mit tudok csinálni a problémákkal.

Kép
Kép
nati80

Jenny: tényleg ha ennyire nem hiszel magatokban akkor már most menj el orvoshoz, hogy mihamarabb megnyugodj, de tuti minden oké veletek. Elmehetnétek ti is oda ahová Nati ajánlotta. Bárki mehet oda. Legalábbis úgy tudom. Ugye Nati?

Kép Kép
kisvirág_30

Nati
Mennyi idő múlvára tudnak időpontot adni a családtervező központba ha nincs ismeretség?

Kép
p__lilla

lilla
Foggalmam sincs, de adok egy telefonszámot és ott kaptok időpontot. A Czeizel doki minden szerdán 9-12-ig rendel. Majd előkeresem a telefonszámot.

Kép
Kép
nati80

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?