Sannah, nekem Mágus megemete 3x850-re, mert addig 3x500at ettem belőle és a 3x850 jobb is lett, rögtön lett fogyás hirtelen majd utána pé....aztán Hunor...Én ajánlanám hogy emeld meg, mert az nem árt ha emeled sőőőt használ. és az igazi dózis a 3x850, a 3x500 gyerekadag.
Lafi, azt hogyan csináljam???? 850-et nem tudok összehozni, az 500-at ha kettétöröm akkor az 250 az 750, 100-at hogyan csináljak. Január elején úgyis fel kell hívnom , akkor rákérdezek.
Gyerekadag??
Az lh teszt szerint van pé-m és érzem is, mert félidőben ua görcsölök, mint minkor megjön.
Vagy most nem is tudom, hogy akkor mi van lehet, hogy megint magabiztos vagyok vagy nem vagy igen???????
Sziasztok! Allegro kedves ! Fannika kiírta mikor teszteljek ,Én 5 -re gondoltam de nem lesz bajom ha 4.én csinálok próbábol ! Valószínü most elmegyek a Kaáliba vérvételre ,hívom Harcikát mert szeretnék találkozni vele
Fanni!
Baba! Hogy érzed magad? remélem minden rendben ,sok ölelés ja és babaragi++++++++++++++++++++++++++++
Leo! tapadjanak a kicsi Leo babák +++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Sannah, úgy gyerekadag, hogy az a kezdőadag, és azt kell emelni szépen hogy hasson, az 500as is hat, de a 750, vagy 850 a tutti. az 1000es a nagyon elhízottaknál kell, az még nekem sem kellett, de nekem az 500 nem volt elég, az nem hatott semmit. nem ártasz vele ha emelsz de Mágust kérdezd meg emelhetsz-e vagy elég az 500.
Boni
Ne ijedj meg! Nekem már hetek óta leengedett a cicim, pedig előtte érinteni sem lehetett! A mensi szerű fájogatás pedig szinte az egész terhességet végigkíséri! Szóval no para, minden rendben lesz 2-án! (Akár hiszed, akár nem, nekem SEMMI tünetem sincs!!!)
Coca
Noha már a vége felé közeledünk, Neked is szép 29-ét
Babát ma csapolják! Szorííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííít!
Babka, nagyon-nagyon drukkolok és szorítok értetek.
Bizom benne, hogy jó hírrel jössz, a rossz hír után csak jó jöhet, nem lehet vége az évnek rossz hírrel.
Anid: nagyon sajnálom, erre tényleg nem lehet mit reagálni .
Fanni, őzinte részvétem. Babáidban megtalálod a vigaszt!Beszélj hozzájuk és mondd el nekik, mennyire aranyos volt a papa, ezzel emlékezel is és vigaszt is találsz, amennyire lehet.
Nagyon sajnálom.... Tudom, hogy számítottál rá (legalábbis a korábbi hozzászólásaidból erre következtettem)..... Bárcsak megérhette volna a babócák születését.....
Nagy ölelést küldök, és sokkal szebb új évet kívánok!!
Őszinte részvétem!!!Sok erőt és kitartást neked!!Igazából nem találom a szavakat...nagyon igazságtalan az élet...
Babi!!!
Nagyon drukkolok neked mai vérvételhez!!!+++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Lányok!
Köszönöm szépen. Lois a lényegre tapintottál, épp a babákat szerette volna megélni, mert 3 gyereke van, s a másik kettőtől már van ugyan unokája, de én voltam a kedvence. Meresz, én is bíztam benne, hogy kicsit később kell csak felkészüljek, de ez nem kívánságműsor , igaz?