Új privát üzeneted érkezett!

Dzsezmin

jesszus!Hát jól elkapott téged!!
Asszem 2 nap a lappangási idő!
Ki köti be az infúziót?három nap alatt fogytál ennyit???Nem tudsz betegállományba menni??
Én ruhaneműket kaptam,meg az uramtol egy fehérarany fülbevalót!!!
Réka soikmindent!Játék már ugye nem kell neki,igy sok szép ruhát !("menőket")fülbevalót,kabátot,3 D-s kis könyvet.ilyesmiket.Azt hiszem már nem örül ugy semminek miota nagylány kezd lenni,és tudja hogy nincs Jézuska.Nem igazi az öröme.Érted mire gondolok???

KAtus

Máté hatalmas lett!!!!! :shock:
A pocidat sajnos nem látni :( Pedig tudod kiváncsi vagyok!!! :D
Mennyire volt extra a keményedés???az jó ha van segitséged!!!

Ábizsani

Azt a mindenit!!Tényleg nagyon hasonlitotok!!!!!!!!
Mennyi idő van köztetek???
Vendég

Sziasztok!

Betegeknek jobbulást kívánok!

Dzsezmin,nem semmi a 7 kiló próbáld meg visszahízni.

Rik, kibirtad anyóséknál?Akkor most Petra nagyon örül, hogy duplán kapott babakocsit az egyik meg ikres is ráadásul.Szegény Rékád.Mikor jött rá és hogyan, hogy nincs Jézuska?

Katus, vigyázz magadra meg a kistesóra. Mátéval miért kellett feküdnöd és végig nem lehetett valami kellemes.

Nálunk is nagyon jól telt a karácsony.Alexandra nagyön örült a babakocsinak , babénak, orvososcuccoknak,bevásárlókocsinak ezek voltak amiket nagyon szerettett volna ja és pesze a pénztárgép amit épp most győjt be a mamánál és a nagybátyjánál.Ezenkívül kapott még nagyon sokmindent, ruhákat, könyvet, favasutat , takarót majd a nagy ágyához hófehérkés huzattal,farmos építókockát, ja és a mosógépet a vasalóval el ne felejtsem mert karácsony óta megy a nagymosás és még a felsoroltakon kívül is kapott még játékokat.Én vízforralót, szabadidőruhát, nacit, tepsit, papucsot és a mobilomhoz head seattet ( remélem jól írtam ) kaptam.Ákosomnak egy 37 cm-es tv-ét vettem és képzeljétek, hogy jártam vele elfelejtettek távirányítót csomagolni hozzá ma bementünk Sopronba reklamálni kaptam is minden szó nélkül egyet, csak épp nem jó hozzá vagy várunk jan. 3-ig , mert utánna lesz állítólag vagy visszavisszük a tv-ét és visszaadják az árát vagy adnak egy másikat persze 10 ezer forinttal drágábban.Most várunk.Ákosnak nagyon tetszik mert sztereó és van benne magyar menü ami neki mindig nagyon fontos.Na megint olvashattatok.

Mindenkinek szép estét!

Zília

Kép
kertész ákosné

Zília
Alexandra jó kis lány volt,mert sok szép mindent kapott!!
Hát a tévé :? Olyan hülye világban élünk.Már semmi sem megy olajozottan... :roll:
Réka magátol jött rá,egy kis barátnői segitséggel.Szerencsére 10 éves koráig mindent szépen elhitt.ÉN ugy vagyok ezzela kérdéssel,hogy szerintem nem kell egy gyereknek megmondani.Amikor eljön az ideje megtudja,addig olyan jó álmodozni! :wink:
Hát mondhtaom,hogy nagyon letört.Egy világ omlott össze akkor benne,még sirt is,hogy anyu ügye nem igaz,hogy nincs.Én akkor már nem tudtam szó nélkül hagyni.Azt se akartam,hogy hülyének higgyék a lányom az osztálytárdai amiért nem hiszi el,hogy nincs.
Rékám szerencsére mindig is jó kislány volt,és azt hitte,csinálta,mondta amit én tanitottam neki.
Ez most csak közvetve tartozik ide,de a mult héten sétáltunk itt a Jerevánon.Melllettünk a fűben egy másfél literes ásványvizes palack volt eldobva.Réka vette észre és annyira de annyira meg volt botránkozva rajta,hogy miért dobták el,és hogy jutott ez eszükbe??Ez számomra szivet melengető érzés volt!Ilyenkor érzem azt hogy talán jó embert nevelek a lányaimbol.Azt adom nekik,amit én is kaptam.És ez végig kíséri az egész életem.
Na most litániát irtam,bocsi!

Többiek??
Anikó??????Nagyon hiányzol,merre vagy???Szegeden??
Vendég

Katus!Mi sem megyünk sehová talán csak a barátnőmékhez oda minden évben megyünk este!
NEm tudom miért csak mától kapok pedig már tegnap beadhatta volna az elsőt főleg,mert hajnal fél 4-től 5-ig a wc-ültem és görcsöltem!
Reméljük tényleg nem kell végig feküdnöd,mert elég gáz!Jocó meddig van szabin?És mit mondott a doki miért keményedsz?

rik!Á két hó alatt 5-öt aztán ebben pár napban még 2-öt,hogy nem bírok enni semmit!a héten tuti nem megyek melózni a jövő hetet majd még meglátjuk,hogy leszek!
Értem-értem!Már az öcsémnél sem olyan a karácsony mint mikor pici volt!

Zília!Próbálkozom mihelyst lemegy ez a vírus oda fogok figyelni,hogy minden nap leüljem azt a 20-percemet és egyek!
Jó sok mindent kapott Alexandra!Teszel fel majd képeket?
Ez jó!!!TV távirányító nélkül! :lol: :lol: :x :x

Kép
dzsezmin

Dzsezmin
akkor meló alatt is fogytál?Soakt pakolsz,és nincs idő enni,vagy miért?
Hát igen,a gyerekek felnőnek.... :roll:

Juti
merre vagy???
Vendég

Sziasztok!!!!

Tegnap voltam uh-on!!

KISFIÚ

Fogdozta pont a kukacát, olyan édes volt... :lol: :lol:

Szép napot nektek!!!

Erika

Kép
Kép
nercsi

Sziasztok!

Nercsi gratula!!! Kiváncsi leszek a tapasztalataidra, szerintem nagyon nagy különbséget jelent, hogy eltérő neműek! Na ez jó értelmetlennek hangzik, de remélem értitek!

Dzsezmin,
gyógyulj meg!!!

Katus,
de jó rólatok hallani!
Csak pihenjél!! Most már nem is olyan sok hét! Persze tudodm, min den relatív. Jankával én pont ebben az időben voltam rosszul, amibe Te most jársz. Gondolok Rátok!

Nálunk is jól telt a karácsony, csak Vince volt 3 napig lázas. 23-án kezdte és tegnap volt az első nap, hogy gyógyszer nélkül is láztalan maradt és persze lég hurutosan köhög, de a kamillás gőzt nagyon szereti alváshoz. Talán használ is...de itt a családban mindenkin végigment ez a betegség. a legnagyobb unokatesó hozta az iskolából és mostanra csak Janka maradt, aki nem kapta el. Remélem, nem is fogja.
Képzeljétek, ugyananyi idősen, mint Vince kijött azv első 2 foga és abbahagyta cicizést... Egyszerűen nem kért...mondjuk én nem is erőltettem...sőt, egy kicsit már vártam is.

Amica,
Ti is gyógyulgassatok!!!

A karácsonyiajáéndékokat, had ne soroljam, Vince minden, ami autós, Janka meg babát kapott, aminek annyira örült, hogy hangosan sikongatott...

:lol:

KépKép
KépKép
esztermami

sajnos, karácsonyi képek még nincsenek, de egy pár új kép egy pár nappal korábbról: Kép .
Kép ..
Kép ..

Mindenkit puszilok és bocsánat, hogy nem mindenhez szólok hozzá, de megint mennem kell.
sziasztok!

KépKép
KépKép
esztermami

Nercsi, nagy gratula a kisfiúhoz!!!! Kisfiút szerettetek volna? Mi lesz a neve?

Esztermami, csodásak a gyerkőcök és mekkora lett Janka.

Rik, nem baj hogy sokat írtál jó volt olvasni és büske is lehetsz rá, hogy ilyen rendesnek és okosnak neveled őket.Épp ma voltunk Alexandrával Sopronba gyalogosan a városba és ő is észrevett valami papírszemetet a földön és kérdezet miért van az ott.Mondtam neki valaki buta volt és a kuka helyett a földre dobta el a szemetet és ezt nem szabad.

Zília

Kép
kertész ákosné

rik!Igen sokat trappolok,pakolok és nincs időm enni!Tudom ez hihetetlen,de aki a keribe melózott/melózik pláne nagy üzletben az tudja miről beszélek!De most befogom tartani azt a 20-percet!
Igen akkor kezdtem el fogyni mikor elindult a meló!Egerszegre is kimerítő volt járni már azalatt is fogytam rendesen!Minden gatya leesik rólam!Talán majd sikerül összekapni magam!

Nercsi!Nagy-nagy gratula!! :lol: :lol: :lol:

Eszter!Na milyen újra a Pesti élet?Szegény Vince sok gyógypuszi neki!
És mekkora lett Janka!!! :shock: :shock: :shock: Hihetetlen!!!Csodaszép!!

Kép
dzsezmin

szia Zília,
köszönöm. érdekes, hogy a mozgásban is egyenlőre nagyon hasonlóak: Vince is 10 hónapos koráig csak repült = hason feküdt hátra feszített karral és lábbal, Janka is most kezdte még csak hátrafele tolni magát...

szép estét!

KépKép
KépKép
esztermami

Ma megkaptam az első infúzió adagomat és határozottan jobban lettem tőle,de még mindíg iszonyú hasmenésem van(mint a víz)!Holnap megyek vissza a dokihoz azt majd meglátjuk!Holnap még kapok egy löketet aztán talán helyre rak!

Kép
dzsezmin

Eszter!Gratulálok az első két fogacskához!! :) :)

Kép
dzsezmin

Dzsezmin,
tényleg ügyelj magadra! El tudom képzelni, hogy nem jut időd enni. Gondolom szereted is, jól is szeretnéd csinálni...biztos belejössz abba is, hogy magadra is tudj ügyelni.

A pesti élet őszintén szólva klassz! Az utóbbi időben rendszeresen látják a gyerkek az unokatesókat, egészen összeszoktak! Mi elég jól bent lakunk a városban, így kicsit központi találkozó hellyé váltunk, aminek én személy szerint nagyon örülök. Ha olvastad a Száz év magányt Marques (azt hiszem így írják), abban van egy nagymama, akinek az asztalához minden nap sokan járnak ebédelni a faluból, a rokonságból. Na én is ilyesmire vágytam mindiíg, és itt talán ez valamilyen formában meg is lesz. :wink:

Janka mostanában tényleg nagyott nőtt és imádja az apját :lol:

Gyors gyógyulást!!

KépKép
KépKép
esztermami

Eszter!Most azon leszek,hogy helyre pofozzam magam!
De jóóó!Ezt tök jó hallani mennyire jól érzed magad!
Bár nemhiába te csak ízig-vérig Pesti lány vagy! :D :D :D :D

Kép
dzsezmin

Igen imádom ezt csinálni és most,hogy megkaptam a kinevezést nem mondtahom azt fél 3-kor,hogy bocsi,de lejárt munkaidőm tűzök haza!Szal nekünk a nap 8 és fél órából áll hanem 10-ből vagy 12-14-ből ha épp ezt kívánja meg a részünk!De majd csak beáll ez is!

Kép
dzsezmin

Sziasztok!

Mi vegyesen vagyunk, de a karácsony nagyon szép volt nálunk is!
Kincső hasmenéses volt 5 napig :evil: , ráfogyozótt a karácsonyra, mert mióta jól van, azóta csak eszik :shock: . Nem is tudom, hova fér... Most taknyosodik, tőlem kaphatta el :cry: :cry: Én vacakul vagyok, a ma esti koncertre se tudok elmenni :cry: :cry: :cry: :cry: , pedig 2 hónapja készülök rá. Anyum itt van öcsémmel, úgyhogy most könnyebb, mert én tudok pihenni, míg ők Kincsőznek :lol:

Gabó, Andi-borzasztó ez a hasmenés-hányás.... Jobbulást!

Rik- köszi :lol: :lol: :lol: . Szegény Réka... Igazából mi is tanácstalanok vagyunk, mit meséljünk Kincsőnek majd Jézuskáról, Mikulásról. Én már nem emlékszem meddig hittem benne, a mi családunkban közös volt a készülődés: fadíszítés, az ajándékvásárlás (apró meglepik voltak csak titkosak), nekünk a legszebb az volt, hogy együtt voltunk, mert anyuék nagyon sokat dolgoztak. Én most is azt élvezem igazán, hogy Kálmán egész nap itthon van velünk, játszunk, beszélgetünk, Kincsővel vagyunk, sétálunk.

Eszter-Janka nagyon szép!

Zsanett-én is azt hittem, te vagy a képen :oops: Léna olyan édes csodálkozó!

Katus-hiányoztál már! Remélem, nem kell feküdnöd végig... Látom, Máté is ügyes ajándékbontogató!

Anikó

Kép[/url]
quito

Kincső karácsonya:
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Anikó

Kép[/url]
quito

Zsani,
hát igen, Dorka ennek a karácsonynak már jobban örült,m int az előzőnek! :) Most egyből rohant a fához és hangosan nevetett... :)
Hűűű, én is azt hittem, hogy te vagy a képen, de valahogy mégis másnak tűnt, nem is mertem emiatt megkérdezni, tök égő, hogy mondjuk te vagy, én meg másnak nézlek. De nem te voltál... :)

Gabó,
te jó ég, eddig sem voltál vastag, na de most meg még lement 7 kg!! :( Vigyázz magadra és egyél, egyél!!!!
Na jó, majd küldök számlaszámot... 2 Euro volt, de mostanában nem készülünk Ausztriába. De ha vmikor igen, majd nézek.

Katus,
hát, még mindig gyulladtak a mandulái, harmadszor voltunk dokinál, harmadik gyógyszert írta fel. A sorban ez lehet a legrosszabb ízű, vagy már megunta, mert ezt egyszerűen nem tudom neki beadni, tiltakozik. Ha sikerül becsempészni - és mindegy, hogy adagolópohár, kanál, vagy fecskendő - öklendezik és fele kijön azonnal... Szóval ma elkezdtem homeos bogyót adni neki, meglátom az mit csinál. Az antibiotikumokból elegem van. Jah, meg még köhög is...
Máténak jobbulást kívánok, vigyázz rá, meg magatokra is!!!
Hűűű, nagyon nagy lett Máté, egész "kilegényesedett"!! :lol: És abban a kis ingben, mellényben!! :)

Erika,
ááááááááááááááááááá, de jóóóóóóóóóóóóóóóóó, gratulálok nektek!!!!!!!!!!! :P :P :P :P :P De jó lesz!!!!! :)

Eszter,
nagyon szépek a gyerekek!!!!!
Itt is annyi ajándék volt, hogy ihajj, inkább majd képet teszek, nem sorolom...
Dorka is 23-án lázasodott be, nappal volt neki 38,8... :?

Anikó,
Dorkának tavaly mi is vettünk egy ilyen kis kék zongorát, imádja!! Aztán idén is kapott egy tökugyanilyet vki mástól... :roll:
Jobbulást neked is!!!

Cajok,
bocsi, akinek még nem írtam, puszilok mindenkit, és jobbulást kívánok mindenkinek!!!

KépKép
viol81

Kép
Kép
Kép Kép
Kép

És vannak még a lenti ajándékok, csúszda, babák... :P

KépKép
viol81

Nercsi

gartulálok a kiskukishoz!!!!
Gondolom hogy örültök neki!! :lol:

GAbó

nem vagy semmi!Jó sokat dolgozol!!!Megfizetik???
Házzal hogy álltok??
Az infúziót a dokinál kapod???
Enni most tudsz??

Zília

Köszi! :D
Szerintem Te is szuperul neveled a lánykádat,tuti neki is szurni fogja szemét!!
JA ma megkaptam a lányomtol,hogy:"Anya én nem kis Te vagyok,és Réka vagyok.Ne akard hogy olyann legyek mint Te voltál kiskorodban."
Hát sajnos rátapintott a lényegre,pedig nem tudatosan,vagyis nem tudom csinálom.Ugy szeretném ha jó kislány lenne sokáig!! :oops:
Ma meg megkaptam anyám élettársátol,hogy tul sokat verek a szájukra.NA de muszáj,mert nem fognak kilábalni ebből a csunyabeszéd időszakbol.Iszonyat.

Anikó

5 napig volt hasmenése Kincsőnek??Nem semmi!!Tudott enni,inni végig ugye?
Gyogyulj meg Te is hamar!!!Sajnálom hogy kimarad a koncert!!
Milyen is???
Vendég

Viol

hűűű,mennyi ajándék!! :shock: :D Dorkának szép karácsonya volt!!!

Esztermami

Neked Sopron kevés is volt igaz???Szereted a pörgést,és ez ott megvan.Örülök,hogy jól érzed magad ott,és kívánom,hogy mindig igy legyen!!!Azért Sopron eszedbe jut néha?? 8)
Vendég

sziasztok!

jaj Rik, persze, hogy eszembe jut Sopron. A környéken pl. van egy csomó játszótér, de egyiken sincs olyan jó csúszdás mászóka, mint a szomszédunkban volt a József Atttilán a játszótéren. Az pont olyan méretű és elrendezésű volt, hogy nagyon hamar tudtak rajta a gyerköcök pici segítséggel játszani. Hát errefelé ilyen nics. Mindenütt vagy Vince után kell másszak, vagy még unja.

jaj, most mennem kell, holnap jövök még.

Jó éjt!!

KépKép
KépKép
esztermami

még unja = már unja :oops:

KépKép
KépKép
esztermami

Sziasztok!

Rik!

Majd küldök neked egy emailt, inkább ide nem tennék fel képet a hasamról....én olyan mindenhová hízok típus vagyok, már kezdek kis bálna lenni Jocó szerint :lol: :lol: :lol: , képzeld pl Erikának nagyobb hasa van mint nekem pedig 6hét van köztünk, persze ő csak oda hízik. :D

Megy a baba kocsizás?

Nem éreztem extrának a keményedést, csak fájt alul a hasam, meg a derekam, azért mentem el, mert féltem nehogy a méhszáj kinyíljon, mondom Karácsony elött inkább elmegyek....
Szerintem miután Máténál a 23 héten kezdődött a keményedés, (de akkor nem így) és a 27re kinyíltam) doki elövigyázatoságból inkább fekvésre ítélt, mondjuk jobb így, minthogy baj legyen,majd január közepén, végén megyek vissza remélem addig elég lesz pihizni...

Zili!

Nem semmi nálatok is mennyi ajándékot kapott Alexandra, nagyon jó kislány lehetett :D :lol:

Hát Máténál azért volt a szigorú fekvés a méhszáj kinyíllása mellett, mert a feje is beilleszkedett a szülő csatornába a 27 héten.

Eszti!

Szia :D
Gyönyörűek a gyerekek, Vince is mekkorát nőt :shock:
Hiányoztok!

Anikó!

Látom nálatok is ment a bontogatás :lol: :lol: :lol: Nálunk egy baj volt nem minden csomagban volt bagger :lol: :lol: :lol:
Anyukádék, itt vannak?
Sajnálom a hasmenést, szörnyű lehetett, akkor Kincső is azt a fránya vírust kapta el???

Viol!

Jaj, sajnálom nagyon Dorkát, jobbulást...eszik azért valamit? Csak nem zinnatot kaptatok, az szörnyű Máté is egyszer kapott, rögtön öklendezett, bár meg kell dicsérnem mert nálunk nem gond a gyógyszer beadás, orr szívás stb...
Nem csodálom, hogy Dorka ennyire örült, sok szép mindent kapott.

Gabó!

Hogy vagy????
Jocó jan 7-én megy dolgozni addig Ő segít, utánna meg szüleim, Ők akármeddig tudnak, szerencsére maradni... :D

Andi!

Ti?????Márton???

katus78

Na most én is regényt írtam! :lol:

Szép napot!

katus78

KAtus

JA már értem.Gondolom hogy megijedtél!!Jobb elővigyázatosnak lenni!!
A képet várom!:)
Nercsi is Te is más alkat vagytok,ki ide hizik,ki oda! :wink:
Mondd Máté már valamit?
Vendég

sziasztok!
nem lettünk betegek, bár mindenki köhög és taknyos, de nem lázasodtak be. délelőtt kimetntünk csúszkálni a fertőre, nagyon szép, csak fagyos szél fújt a tavon és egy órát maradtunk. ágnes élvezte, hogy csúszik és "nagyokat esik" :lol:

rik, milyen gyógyitól gyógyult meg réka szemölcse?

eszter,
olyan jó volt benneteket látni még ha így képen is...

szaladok, mert pizzát ígértem és még hozzá se fogtam a tésztához :oops:

Kép
Kép
Kép
amica

Rik!

Ment a kép....
Hát sok változás nincs még beszéd ügyileg, egy fél új szó van németül, meg épp az előbb mondta hogy kaka, miközben a vakondot nézte kértük mutassam meg mire gondol, és a betönkreverős autó lett a kaka :shock: :lol: :lol: :lol:
Igen, nem kitűnően megy, meg az anya, apa....
Mondjuk nagyon sokat dumál egész nap be nem áll a szája, csak hát....

Andi!

Jobbulást! Azért az jó, hogy "csak" ez van.
Jó lehetett a csúszkálás, irigykedem :oops:

katus78

Katus
megkaptam irtam.
Azért ez is haladás ugye??Mármint beszédben.Pláne hogy kétfelé kéne beszélnie.Két nyelv...Nehéz lehet ám!!
A kaka meg :lol:
Lehet igazábol a nagydologra gondolt,csak ti tudálékoskodtatok. :wink:

Amica

örülök,hogy jelentkeztél,és nincs nagy baj!!Akkor csak rossztul eshetett egy falat Mártonnak!
Mekkora jég van a Fertőn??
A koripályán voltatok?

Kriszti
merre vagy?Milyen volt Mira és Noel karácsonya?
Megkapta Petra a Télkergetők cimű cd-t!Megkerestem Mira nevét rajt! :wink:
Vendég

A Fertő befagyott annyira, hogy koriznak rajta, fogalmam sincs, hogy van-e kijelölt páya, mi ott csúszkáltunk ahol nyáron fürödtünk :lol: :lol: :lol:

Szép estét!

Kép
Kép
Kép
amica

Katus,
én is szeretném látni a pocíííííííííít... lécccíííííí... Köszönöm!!!! :)
MOndjuk Erikának Alízzal is aaaaaaaakora hasa volt, hogy hűha!! és csak hasa!! :shock: :P De te sem vagy bizit bálna. Jah, Én is mindenfelé szedtem fel... :?
[quote]n írta:em minden csomagban volt bagger
ez jóóóóóóóó!!! :lol: :lol: :lol:
Dorka ezeket kapta: Amoxicillin, Sumamed, Augmentin. És azt nem tudta megenni. Amúgy szegénykém ő is szeret adagolóval gyógyszert szedni - vagyis szerencsére nem kell - csak pl, ha Nurofent kap. vagy pl kanállal a Vitacolan-t. Orrszívást ő is okosan tűri, van hogy még mosolyog is... :)

Andi,
jó, hogy nem keveredtetek jobban bele!!!
Korcsolyázni meg de jó lehetett!!! És ilyenkor az egész család korit húz, vagy csak csúszkáltatok??

[quote]M írta:egkapta Petra a Télkergetők cimű cd-t!Megkerestem Mira nevét rajt!

ez nekünk is megvan, csak hát nem tokkal, vonóval... :roll: :oops: :? :lol:
bátyád hogy van, Erika?

KépKép
viol81

Sziasztok!!!

Minden kis és nagy betegnek jobbulást kívánunk!

Esztermami, örülök hogy ilyen klassz a pesti életetek! Érezzétek jól magatokat!!!

Alíz is lázas volt, mert a torka csúnya, most ő is kap gyógyszert... amúgy szerencsére semmi baja nincs.

Nagyon klasszak a karácsonyos képek....

Apa nagyon örült hogy kisfia lesz, ő nagyon azt akart. Nekem mindegy volt, úgy voltam vele a lány már bevált, fiú meg még nincs..... jöhet bármi. :lol: :lol:
Neve még nincs, csak egy-két kóbor ötlet: Áron, Roland, Balázs....
de ezek még változhatnak.

Tényleg jó nagy már a hasam, kezdem már néha tényleg terhesnek érezni magam. :lol:

Most elköszönök, délután megyünk Győrbe, ott töltjük a szilvesztert!! Buliba megyünk, hát kíváncsi leszek meddig bírom.

Puszi

Erika

Kép
Kép
nercsi

Békés, boldog új esztendőt kívánok nektek!!!!!!

Kép

Erika

Kép
Kép
nercsi

Na van egy kis nyugi elaludt a Husi!

Viol!Jaj,de szép fátok van!!! :) :) :) :) :)
És mennyi sok ajándék Dorkának!! :) :) :) :shock: :shock:
Ok küld majd privibe a számot!!És eszek-eszek-eszek!
Gáboréknál ilyenkor van leállás?

rik!Hát a bruttóm elég jól hangzik 120(75 volt)kérdés ebből mennyi marad meg!Azt nem mondanám,hogy túl vagyunk fizetve!Sőt!! :x :x :x Ennyi meló mellett!!
A házzal sajna nem igen tudunk most haladni előre,mert rengeteg plussz kiadásunk volt eddig.De tavaszra kész lesz!
Egy ápoló néni adta be az infúziót nagyon aranyos volt!
Tegnap már tudtam enni meg ma is,de annyit még nem merek nehogy most meg sok legyen!
Ó én is sokat verem Levit főleg mostanában,mert egyre szemtelenebb és egyre nehezebben bírunk vele valahogy muszály elkapni!Nem vagyok erre büszke,de sajnos szép szóval már nem megyünk semmire vele!Ha kell hát kell!Valakinek nem tetszik ikább dugó!!

Katus!Köszi ma már jól vagyok akár holnap már tudnék menni is melózni,de most meg meg kell várnom ezt a kurva leoltást,hogy negatív legyen csak akkor mehetek vissza,mert ha az ÁNTSZ véletlenül ott talál nagyon megbüntetik a boltot!
Akkor most csak kényeztesd magad amíg csak lehet és van segítséged!
Nem tudom ebből mi az igazság,de azt mondják ha egy pici gyerek egyszerre több nyelvet tanul akkor nehezebben kezd el beszélni!A szomszédunk unokája két és fél éves (kint élnek Amerikába) 3 nyelvet beszélnek neki tudja is mind a hármat,de még nem igazán akar beszélni.Megért mindent csak még nem karattyol annyit!
Majd Máténak is lesz szófosása mint Levinek!Néha már az őrületbe kerget amennyit dumál!
Persze jobb a biztonság pláne most ünnepekre!Melyik dokit választottad?

Kép
dzsezmin

nercsi!
[quote]T írta:ényleg jó nagy már a hasam, kezdem már néha tényleg terhesnek érezni magam.

Ez nagyon jó!!!! :lol: :lol: :lol:

Jó bulit nektek vigyázz magadra!És Boldog Újévet!!

Kép
dzsezmin

Erika,
Alíznak is jobbulást kívánunk!!!!
++++++++++++++++++
Hűűűűűűű, lesz egy öcsikéje!!!! :) Apának meg anyának pedig egy kispasija!! :) Olyan jó!!
Érezzétek magatokat nagyon jól szilveszterkor, de csak óvatosan és mértékkel! :wink:

Gabó,
igen, Gábor 22 óta van itthon, és 2-án már megy. De azért ez is nagyon jó! :) Dorka már egész megszokta, hogy reggelente, amikor felkel, Apu itthon van! :wink:
Levi meg ilyen kis rosszfiú? Nem baj, inkább mint hogy elülős legyen. Jóóó, gondolom ez meg a másik véglet, de ő szerintem nem is lehetne más, mint ilyen eleven!! :D

Cajok!

Sikerekben és egészségben gazdag új évet kívánunk Mindenkinek!!!
Puszi: Dorka, Gábor, Viol

Kép

KépKép
viol81

Juti, hogy vagytok?? Hogy teltek az ünnepek?

KépKép
viol81

Viol!Mentek valahova holnap este?
Na ja inkább rossz legyen meg eleven mint elülős meg beteges csak már nem igazán bírjuk idegileg!Már az apja sem főleg,hogy most sokat van vele!Na,de ez van!Majd lesz ez még így se!

Megy valaki valahová bulizni?

Mi sehova!

Kép
dzsezmin

Kép

Kép
dzsezmin

Sziasztok!

Mi is BOLDOG ÚJ ÉVET kívánunk!

Kép

katus78

Rik!

Hát azóta sem mondja, hogy kaka..... :lol:
Hát igen, mondjuk a védőnő is mondta, hogy több ilyen "kisgyereke" van akihez 2 nyelven beszélnek és van akit ez megzavar és később kezd el beszélni...viszont mindent megért amit az apja mond neki, meg persze magyarul is.

Viol!

Hogy van Dorka? Milyen homeos adsz neki?
Buliba mentek?

Gabó!

Örülök, hogy jobban vagy, csak pihizz még a munka megvár, erőre kell kapnod!
Ti terveztetek valami bulit?Levi szokott a nagymamájával is lenni, vagy megtudjátok oldani, hogy ha te nem tudsz érte menni, mindig a Balázs megy? Ő hogy dolgozik?

katus78

Sziasztok!

Minden bulizónak jókedvet,és hangulatot kívánok!! :lol:
Mi nem megyünk sehova apa dolgozik,este jön meg.Fáradt lesz...

Dzsezmin

a ,ai napom is kész van.Ma lefárasztottak ugy hogy du. aludnomi s kellett egyet,mert ugy éreztem szétdurran a fejem.Lehet nemvagyok normális,de most ugy érzem nem kell gyerek több.
Megyek dolgozom,aztán majd kialakul.
Hogy rossz Levi???Képzeld el ezt duplán.Egyik csunyákat beszél,másik röhög tajta. :?
Az jó jel,hogy van étvágyad már!!
Milyen bacid volt?

Nercsi

Egy apának azért egy fiú a vágya szerintem mindig.Most tuti nagyon boldog,és Te is örülsz nagyon biztos!
Aliznak jobbulást!
Pocid meg nagy persze mert Terhes vagy! :lol: :wink:

Anikó

merre vagy?

Viol
a kis kalóz! :wink:
Szereti Dorka a cdt:Petrának nagyon tetszik.JA meg Lilly babást is kapott,hát én attol már lepadlózok... :?
Te mikor kezdesz dolgozni?

Szép estét!
Vendég

Sziasztok!

Mi sem megyünk bulizni sehova, itthon leszünk ágyban, párnák közt... :) Na, fent leszünk ám, illetve délután megyünk 3 helyre, de estére megjövünk, és családias hangulatban lesz a szilveszter. Éjfélkor lemegyünk koccintani, apu meg rakétázik! :)

Katus,
köszi, Dorka jobban van, apis mellificat adok neki, odavan érte, ezt legalább megeszi. És emiatt vagy sem, de már jobban van, köhögni abszolút nem köhög, manduláját még nem néztem, nem tudom meg tudom-e jól nézni, de majd lesz valahogy.
És akkor te már maradsz a Bikkesnél? Elégedett vagy vele?

Erika,
én március végén, április elején megyek vissza dolgozni, majd megbeszéljük pontosan a főnökkel. Te? És akkor végülis hova?
Dorka is imádja Lilly babát. Miért padlózol le a cd-től? Mert sz@r, vagy mert már sokat hallgattad?

Gabó,
hűű, ha már Apa sem bír vele... :shock: Majd valami csaj megszelidíti! :lol: :wink:

KépKép
viol81

SZIASZTOK!

Mindenkinek boldog uj evet kivanunk 2008-ra!!!

Kép
Kép
reni76

Viol

Lilly baba:Mert annyit hallgatom hogy álmodom vele! :evil:
De Petra nagyon szereti.Bár Réka mondja neki,hogy ez dedós.Olyankor Petra kiveteti,hogy akkor nem hallgatja.Aztán visszateteti,hogy Ő inkább mégiscsak dedós... :lol:

CSajok!
Mindenkinek kívánom a legjobbakat az Új évre!
Puszi! Kép
Vendég

Boldog új évet kívánunk mi is mindenkinek!

Kép

Kép
Kép
Kép
amica

Sziasztok!

Egy pillanatra csak sikerült beugranom!Hiányoztok ám nagyon... :(

Kép

Nagyon boldog új évet kívánok mindenkinek!

Kép

Kép
hajnus

Sziasztok!

Vagyom ám én is csak Roland még szabin van és olyan jó jönni-menni, lustulni. :lol:

Nercsi! Gratula a fiúhoz! Meglesz Katus fiának a játszópajtija. :lol:

Rik! Igen, Mira megkapta a Jézuskától a Télkergető cd-t, nekem is nagyon tetszik!

Mindenkinek szép karácsonya volt, látszik a képekről! :-)
Nekem itt van pár kép :
http://picasaweb.google.hu/papek76/Mira ... OWkXi1EeOQ

Mi ma itthon leszünk, annyira nem is vágyom el, nem csípem a Szilvesztert. Azért jövőre lehet kimozdolunk. :lol:

KépKép
KépKép
mirama

BOLDOG ÚJ ÉVET MINDENKINEK!

Kép

KépKép
KépKép
mirama

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?