Új privát üzeneted érkezett!

Hááát, hányingerről meg rókáról annyit, hogy én a 16-17. hétig naponta küzdöttem vele, aztán tegnapelőtt óta ismét meglátogat, bár most csak naponta 1x (eddig). Az émelygés viszont a 6. héttől folyamatos... :shock:

Lanyané, ismerős a nicked, csak nem tudom, honnan...gratula a babókhoz! Nézz be Te is az ikresek.hu oldalra, ott rengeteg segítséget és infót találsz! :D

Kép
babyteve2

Sziasztok Lanyok!

Végre gép elé jutottam, egy kicsivel több időm van leírni a szülésem történetét.

Dec. 4-én este/éjjel görcseim lettek, és bementünk a kórhazba.
Nyugodtan összepakoltam itthon a cuccokat és kb, éjfélre be is értünk.
Az ügyeletes orvos megnézett és kb. szk egy újjnyira nyitva voltam. Azt hittem, hogy hazaenged, de azt mondta, hogy ma megszülök egy par óran belül.
Aztan beindultak a görcseim, rendesen elkezdett fajni kb. 5 percenként és végül a magzatvízem is elfolyt.
Aztam szóltam az ügyeletes szülésznőnek Szilvinek ( szuper, csak ajanlani tudom, nagyon ért az anyukak nyelvén), hogy elfolyt a magzatvízem és azutan atöltöztem bennti halóingbe, ja és előtte elmehettem zuhanyozni jó meleg vízbe, na ez nagyon nagyon jól esett.
Aztan leborotvalt és megnézte, hogy tagultam-e.
Kb. hajnal 3-4 feléÍ( mar amennyire én betudtam saccolni az időt) behívtak a Molnar dr. bacsinkat ,mert azt mondtak, hogy hamarosan megszülök.
Na ekkor mar nagy fajdalmaim voltak, de türtöztettem magam és nem kiíbaltam, pedig nagyon jól esett volna. Raültem a labdara és az jóbb volt, mint fekve.
A férjem kinnt vart a " varóban", de hallott mindent, mert nem akartam, hogy ott idegeskedjen mellettem és percenként kérdezgesse, hogy miben segíthet. A fajdalmamom úgy se tudott volna segíteni.
Akkor jött a dr. bacsink, és azt mondta, hogy kb. egy óra múlva megszülők. Nem is tudtam felfogni ,mert olyan fajasaim voltak, azt se tudtam hol vagyok, mikor ramtört a fajdalom.
Aztan elkezdődött a szülés. Az elején mikor nyomnom kellett akkor úgy ordítottam - akkor először- hogy nem bírom ,mert nagyon faj, de akkor a dr. bacsink azt mondta, hogy nélkülem nem tud szülni és koncentraljak, és ekkor odafigyeltem, nem volt időm ordítani, csak nyomni ,de keményen. Az orvosunk mindig mondta, hogy mar csak hanyat kell nyomnom és kinnt van a baba, és hogy mar ő az újjaval érzi a hajat.
Olyan nagyon nyomtam, hogy később vettem észre, hogy bevérzett mind a két szemem és a vallam is tiszta eres- vörös lett, de ez volt a legkissebb "probléma".
Szóval végül is 6 óra 23 perckor megszületett Flóra Hanga, 52 cm-el és 3450 g-al.
Azt se tudtam hol vagyok, még mindig a fajdalom és a kimerülés hatasa alatt voltam.
Nekem mar volt korabban csaszarom, így megfogadtam, hogy soha többé természetes szülés, de most mar masképp latom.
Mondtam is az orvosunknak, hogy nem hiaba a nők szülnek, ezt egy férfi nem bírna ki.
Flóra baba először nem sírt fel, de ahogy kitisztítottak a szajat, egyből ordítani kezdett.
Úgy hogy azt mondtak, mivel eslő szülésnek szamít (a csaszar nem szamít annak), agy nagyon gyorsan megszületett Flóra baba, kb. 5 óra kellett hozza.
Első szülésnél altalaban több órat vajúdik az anyuka.
Aztan szerettünk volna egy agyas szobaba menni, de mindegyik foglalt volt, így kaptunk egy nem fizetős 2 agyas szobat, nem volt gond, hogy kinnt volt a fürdőszoba, csak hat jobb lett volna az egy agyas, mert itt alkalmazkodni kell masokhoz és a rokonsaghoz is.
Szerencsére mikorv szoptattunk ,akkor kiküldtük a férfiakat, és éjszakara pedig bennt hagytuk a gyerekőcöt a csecsemősöknél.
Összefoglalva: megvoltunk elégedve mindennel. A nővérek aranyosak, a szülésznőről ne is beszélve ( köszönet még egyszer Szilvinek és Annamarinak), és a csecsemősök is segítettek, ha kérdeztünk. Egy csecsemős votl aki kicsit mogorvabb volt, de vele is meglehetett talalni a szót.
Azt sajnaltam viszont, hogy nem az új szülőszobaban szültem, mert masnap adtak at, így ez kimaradt, na de majd a következőnél.... A Molnar doktorbacsinak is nagy- nagy köszönet még 1 x a szövődménymentes szülésért!! :lol:

Bocsanat, ha hosszú lett. :wink: Kép Flóra Hanga a szülőagyon

Kép;

Kép
angyalka1

Sziasztok

babyteve2

Végre valaki szintén küzd a rosszulléttel már azt hittem csak én vagyok ilyen szerencsétlen. Még mindig émelygek és holnap lesz cukorterhelésem és be vagyok tojva, hogy hogyan fogom éhgyomorra meginni azt a löttyöt,remlélem nem hányom ki.

Ági

Kép
hági

köszi az infókat Mindenkinek :D

lanyané

lanyané: Ha még nem választottál dokit, akkor én tudom Neked ajánlani Dr. Bakó Claudia-t, én nála szültem! Nem a választott orvosom volt, csak épp azon a hosszú éjszakán ő volt az ügyeletes... nem bántam meg, a következő szülésemhez tuti őt fogom választani! Annak ellenére, h 13-an szültünk, s ő ügyelt végig mellettem volt, amikor szükség volt rá...pedig én hosszan vajúdtam... majd 20 órát, s amúgy sem voltam könnyű eset!!!! Nagyon rendes volt, hálás vagyok neki!!!!! :P :P :P :P :P :P
S amíg bent voltunk a kórházban, minden nap meglátogatott, nagyon lelkiismeretes orvos, ellátott tanácsokkal....
...nem tudom az elérhetőségét, de ha felhívod a kórház szülészetét biztos megmondják!
Nekem is most kellene vmikor visszamennem kontrollra.... :roll:

Kép
bogen

Kép Kép
aki meg emlekszik Vandababara :wink:

mindenkinek bekes , boldog karacsonyt, jo pocakosodast, elvezzetek a terhesseget!!!!

pusszancs
Vendég

hello Lányok,

Evu, gyönyörűséges őzikeszemű manócskád van :)

Aki még pocakos, annak szólok, hogy a Savoya Parkban lévő Turbo Kölyökben a Graco babahordozó most le van árazva 26.900-ról 13.900-ra! Szerintem ár/érték arányban nagyon jó, rögtön vettünk is belőle tegnap kettőt :lol: http://www.graco.hu/junio_baby.htm (a kép alatt lévő 3. szín, a szürke-narancssárga az akciós)

Kata

KépKép
KépKép
kevinszpészi

Sziasztok,

hát visszaolvasni most meg sem próbálok....

December 13-án megszületett Anikó, 3300 gr-al és 55 cm-el. Születéstörténetet remélem hamarosan fel tudom tenni nektek, ami azt hiszem nem lesz túl hosszú, mert az én ügyes lánykám másfél óra alatt megszületett :oops:

Szuperek az új szülőszobák, sokféle lehetőség van, bár nem próbáltam semmit :lol:

Anikó egy kis angyal, hétfő óta vagyunk itthon, és a ma éjszakát már átaludta (éjféltől reggel hétig). Lehet, hogy egyszeri volt, nem akarom nagyon elkiabálni a szerencsémet...
A tesók is nagyon jól fogadták, Lacus puszilgatja, Virág simogatja és már megfésülgette :D

Csak az épp aktuális oldalt futottam át:
Evu, gyönyörű a lánykád! Nagyon szép, és és hihetetlen, hogy lassan két hónapos?!?!?!....

Kép

Kép

Doren

Kép
Kép
Kép
doreen

köszönjük a sok bokot!!!!

Kép

Vanilia es Evuanyu
Vendég

Doren, szivböl gratulalok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Sok boldogsagot!!!!!!!
Vendég

Doren!

GRATULÁLOK ANIKÓHOZ!!! GYÖNYÖRÜSZÉP BABA!!!!!

Ági
Vendég

doren

nagyon sok boldogságot és egészséget kívánok az egész családnak Kép

KépKépKép
szilvianya23

Angyalka és Doren:
SZíVBŐL GRATULÁLOK KISBABÁTOK SZÜLETÉSÉHEZ!
SOK ÖRÖMET EGÉSZSÉGET ÉS BOLDOGSÁGOT KIVÁNOK!

Kép
Flóra és Anikó is gyönyörű kislányok!!!!
Anyukás topikban szeretettel várunk tieteket is!!

MINDEN LEENDŐ ÉS MÁR GYAKORLÓ ANYUKÁNAK:
Kép

Kép
viky30

Ha esetleg nem jönnék addig, mindenkinek nagyon boldog karácsonyt kivánok!!!!!

Ági

Kép
Vendég

Doren, gratulálok, nagyon szép babátok van! :)
BOLDOG KARÁCSONYT MINDENKINEK!!!
Kata

KépKép
KépKép
kevinszpészi

Sziasztok!
Én is gratulálok a gyönyörű gyerkőcöhöz!
Nálam rosszullétek szintjén javult a heyzet. Már csak ritkán émelygek, és eddig összesen kétszer hánytam. A nyűgöm most az, hogy attól tartok, benyeltem egy kis influenzavrust. Vagy lehet hogy csak náthát. Tele az orrom, s torkom iszonyúan fáj, de lázam szerencsére eddig nem volt. Tegnap este tört rám ez a nyavaja. Nem tudom menjek-e dokihoz, pláne hogy csak ügyeletre lehet lyenkor már menni. Egyenlőre teázok, meg vitaminozom magam, hátha rendbe jövök. .Tudtok valami tuti szert, amit terhesen is lehet szedni (és használ is vmit)? Máskor neocitrán+ACC kúrát szoktam tartani, de ezeket most nem lehet használi. Tanácstalan vagyok, lehet, hogy leugrok a patikába....

Üdv mindenkinek, és Boldog Karácsonyt kívánok Nektek!
Panna
panna1

Panna!

Homeopátiás bogyeszeket lehet szedni, nekem a Corysalia tablira enyhültek a torokfájásos-náthás tünetek. De kérdezd meg a patikában, homeos bogyókból melyiket ajánlják még erre, mert van kifejezetten torokfájásra is. Nagyon jók a tengerisó-oldatos orrspray-k, ha az orrod is dugult lenne.... és hársfa-tea, azt nyugodtan lehet, minden mennyiségben.....
Jobbulást neked!

Ági
Vendég

Evu, Doren
Gyönörűek a kislányok!!!
Doren, kívánok még sok-sok ilyen klassz éjszakát (nekem Rékával mázlim volt, ahogy kijöttünk a kórházból, 7 órákat aludt éjszaka, csak én paráztam, hogy hát enni kéne... :lol: )

Megvan az eredményünk, egészséges a babánk, és voltunk 4d uh-n, és akkora, de akkora pöcse van!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
meli30

Lányok!

Mindenkinek boldog, békés karácsonyt kívánok!

Kép
Kép
meli30

Meli!

Akkor ez duplán jó hir!!!!!

:D :D :D :D :D :D
Vendég

Doren! Gratulálok ehhez a gyönyörű leányzóhoz!!!

Meli! Jaj de jó, ez nagyo njó hír!!!!!

MINDENKINEK ÁLDOTT, BÉKÉS, BOLDOG KARÁCSOYT KÍVÁNUNK!!!
Kép

Teri

KépKépKép
pruci

Sziasztok,

nagyon köszönjük a jókivánságokat, mindet átadom az angyalkámnak. Ugyanis már harmadik napja tartja ezt a jó szokását, hogy átalussza az éjszakát. És remélem most sem szóltam el magam! :D

Meli, pont ma jutott eszembe hogy utánanézzek, megvan-e az eredményetek. Gratulálok!, szuper és most már meg tudsz legalább nyugodni. És külön gratula, hogy fiúcska.

Boldog, békés Karácsonyi Ünnepeket Kívánok mindenkinek!

Doren

Kép
Kép
Kép
doreen

Meli, mondtam én, hogy nem lesz semmi gond!!! :lol: Szóval gratula, és tök jó, hogy pöcsös lesz!!!!! :) :) :)
Panna, nekem is volt ilyen nyavalyám még a 10. hét környékén, és mivel nem mertem semmit bevenni, csak mézes-citromos teát ittam, azt viszont rengeteget, és 4 nap fekvés után talpra álltam...
Kata

KépKép
KépKép
kevinszpészi

Sziasztok Csajok!!!

Nagyon boldog karácsonyt kívánok minden kedves anyukának, pocakosnak, és babájuknak

Puszi mindenkinek Kép

KépKépKép
szilvianya23

Kép Kép Kép
Vendég

Sziasztok!

Remélem, mindenkinek jól telt a Karácsony. Én az utóbbi pár hétben annyira be voltam havazva, hogy csak tegnap vettük észre, hogy 100 napon belül vagyunk :lol:

Doreen és Angyalka!
Nagy-nagy gratula a babókhoz!
Küldjetek ám még képeket!

Évu!
Szuper a kiscsaj :)

Egy-két kérdés a jánosos szülésben már jártas anyukákhoz:
Szülés után kérhető/ nem kérhető/ automatikusan adják a homokzsákot a pocakra?
Vajúdáshoz be lehet vinni saját labdát a kórházba vagy ez csak egy naiv ötlet részemről? Mikor kerül át a vajúdó nő szülőszobára? Addig hol van? Közös vajúdóban vagy kórházi szobában?

A szülésfelkészítőre csak februártól fogok tudni járni, de már sok millió kérdésem van. :roll:
Tényleg! A felkészítő 5-től meddig tart keddenként?

Ezer köszönet a válaszokért!

Eszter

Kép
eszter.eu

Sziasztok!

Eszter! Majd kiváncsi leszek, miket mondanak a szülésfelkészitőn, ugye, irsz majd egy-két dolgot ide is? Nekem sem időm sem energiám nem lenne elmenni sajnos. Főleg délután, akkor már a fiúk is itthon vannak.... de kiváncsi vagyok, milyen nézeteik vannak a szüléssel kapcsolatban.
Szerintem.... szerintem!!!!!: labdát vihetsz, azt nem hiszem, hogy megtiltják, de gondolom, nekik is van... gondolom....
A homokzsák meg nem hinném, hogy kérés szerint müködik, nekem két különböző kórházban mindkét fiúnál rámtették. Pedig a Péterffyben eléggé sok mindent elengedtek, ami máshol kötelező, de ezt könyörtelenül rámpakolták.... végülis saját érdekünk.... nem a legkellemesebb érzés, de akkor úgysem arra figyel az ember, hanem a babára.. :)
Én majd azt szeretném megtudni, hogy csak egy vagy esetleg két kisérőt is beengednek hozzám szülni????
Bárcsak már ott tartanánk..... nagyon lassan megy az idő....

Ági
Vendég

eszter:
1. homokzsákot mindenki kap
2.labda van, de viheted a sajátodat
3.egy helyen szülsz és vajúdsz- a szülőszobán
5.szül.felk. 5-kb 6-f7-7ig. (nekem semmi újat nem mondott az egész, kivéve az "újszülött otthon" téma a többit, az ember tudja, ha elolvas egy könyvet.)
kerekpocak

ági: orvosfüggő, de lehet bent 2 kísérő. pl dúla és férj. (anyuka és férj :))) én sokaktól hallottam már.
kerekpocak

Köszi Zsófi!

Igen, nálunk valószinüleg az általad is emlitett "anyu-párom" páros lesz az áldozat. Bár anya nem nagyon akar ott lenni, múltkor emlitettem neki, nem volt lelkes :) azt mondta, csodás élmény, de majd megtudom, ha a lányom engem kér meg, legyek ott amikor szül.... csodálatos látni, ahogy az unoka megszületik, de a vajúdást végigkisérni már nem olyan élmény.... :) hát erőltetni nem fogom, de én szeretném, ha ott lenne, már úgy megszoktam, ha szülés, akkor anya... :) bár most megelégszem kicsi szerelmemmel is, hiszen ez más, mint a fiúknál az apjukkal való kapcsolatom.

A szülésfelkészitőre én sem azért vagyok kiváncsi, mert újat tudnának mondani, hanem a hozzáállásukra némely szülési állomással kapcsolatban, igy gátvédelem, EDA, szülés után baba marad-e a megfigyelés idejére, stb...... Nekem már az újszülöttgondozás sem jelent gondot, sőt, ugye megvan a saját tapasztalatom és lehet, hogy még idegesitene is, ha végig kéne hallgatnom a szakmai előadást arról, mit csináljak a gyerekkel otthon és mit ne... :) már a védőnőt is leépitettem Barnusnál is :) hülyét kaptam tőle, hogy mindig valami új, tökéletes gyerekápolással kapcsolatos dolgot akar belémsujkolni :)
Atisnál még ment a púder, hogy az jó, a hajlatokat szórjam csak... jól mondta anyám, Barnusnál már közölte, hogy nem jó a bőrének, ha púderezem, mert száritja... :evil: na aztán nagyon érdekelt, mit mond... eltettem a dobozt, mikor jött legközelebb... :)
Tényleg úgy vagyok most már vele, hogy azt fogom csinálni, amit én jónak látok és jónak tapasztaltam, de elegem van az évente változó orvosi-védőnői okosságokból, most a legújabb, anyu mesélte, hogy az terjed bébiápolás-téren, hogy nem jó, ha minden nap fürdetjük a bébiket-gyerekeket, mert a bőrét kikezdi a sok szappan és száritja a viz.... nna, oszt döntsük el melyik a jó.... eddig évezredekig más volt, most vmi okos kitalálta ezt és terjeszti.... tisztára összekavarják az embert....
:)

Ági
Vendég

Sziasztok,

Eszter, mostmár az új szülőszobákban sokféle lehetőség van :D
Labda van úgy tudom mindegyikben, sőt kád is, és azt hiszem három szobában van plazmatv.
Külön szobák vannak, nincs közös nagy helység. Vajúdáskor rögtön bekerülsz egy ilyen külön szobába és ott szülsz, ha akarsz félhomályban, zenét hallgatva, stb... és szülés után két órát maradhatsz még ott a babával és a kísérőddel/kísérőiddel. Utána a babát elviszik a csecsemőosztályra, téged pedig az elsőre a szobádba.
Homokzsákot én csak a császárom után kaptam, egyik "rendes" szülés után sem. Lehet, hogy lehet külön kérni, nem jutott eszembe. De erre érdemes rákérdezni.

Doren

Kép
Kép
Kép
doreen

Jujj, Doren, császár után homokzsák??? Nem fááááj???
Én két norm. szülés után kaptam.... még úgy sem a legkellemesebb érzés..... :shock:
Vendég

Én 3 éve bent voltam a barátnőmmel szülni, úgy volt, hogy a férje nem lesz bent, de végülis maradt ő is. Apuka a fejénél volt, én meg oldalról tartottam a fejét és nyomtam le a lábát a fájásoknál. (Komoly meló volt nekem is). Annamari mondta, hogy mit csináljak (anno Tomit is Ő segítette világra). Úgy volt, a tesónál is megyek, de ott már császározták, így abból kimaradtam :(
Homokzsákot kaptunk mindketten a simánál, a császárnál nem kapott.

Én most egy másik fórumon azt olvastam, hogy a törlőkendő is káros, 3 hónapos kor előtt. Sima vizet és vattapamacsot ajánlanak...háááát, azt megnézném, ki mennyi idő alatt végez vattalabdacsokkal a két babónál egy jó vacsi után :D

Kép
babyteve2

Ez tetszik Babyteve! :) egyre jobb, nix fürdés, csak semmi törlőkendő.... :) mi jön még, marha kiváncsi vagyok.... de úgyis megtudom, ha megszületik a manó, mert majd jön a védőnéni :lol:
Én már azt várom, mikor közlik, hogy térjünk vissza a textilpelenkára, mert ártalmas a babának az eldobható, mert valamilyen káros anyagokat bocsát ki magából.... :lol: naggyon komoly.... :)
Vendég

Olvaslak titeket mindig, és drukkolok minden kismaminak, olyan jó volt terhesnek lenni...
Én természetesen szültem, és nem kaptam homokzsákot :roll:
Eszembe se jutott ott megkérdezni?!
További jó pocakosodást, és boldog új évet mindenkinek!

Nelly

Kép
breeki

Sziasztok lányok

Itt van egy párhónapos Jánosos szülésfelkészítő anyaga. Még innen töltöttem le valamikor okt.-be.Nézétek meg szerintem nagyon hasznos. :roll:

1198927779.4271.doc

Ági

Kép
hági

Na végigolvastam, köszi Hági! :)

Sok újat nem mondtak, ezért tényleg fölös lenne elcaplatnom az előadásokra. :)
Viszont mosolyogtam néha egy jót, igen, van pár dolog benne, amiket már tuti nem fogok megcsinálni, vagy nem úgy fogok csinálni.... többediknél már nem görcsöl az ember apróságokon... :)

Ági
Vendég

Pumpóka!
Amint eljutok felkészítőre, részletesen beszámolok róla. Majd szólok, ha megyek és előtte leírom a kérdéseidet :)
Emese, aki pár hónapja szült, ő készített az összefoglalót.

A homokzsák, így ismeretlenül, inkább szimpatikusnak tűnik nekem, mint taszítónak. Minden esetre minden ismerősöm ajánlja, az is aki kapott, az is aki nem. Majd beszélek a dokimmal.

Zsófi, Doreen!
Köszi szépen az infókat!

Még néhány kétely:
Ha ugyanott vajúdok, mint ahol szülök, akkor nem foglalom el túl sok ideig a szülőszobát? Mindig az jut eszembe, hogy mi a túró történik akkor, ha egy front eredménye képpen 20 kismama jelenik meg fél órán belül a kórházban. De komolyan! Hány szülőszoba van? 4új+a függönyökkel elválasztott 3 régi ágy? (Kicsit sem vagyok biztos ezekben a számokban.) Egyelőre nem tudom elképzelni, hogyan kezelnének egy ilyen dömpinget.
A felkészítő keretein belül megmutatják a szülőszobákat?

Az a még két óra szülés után nagyon jól hangzik!

Eszter

Kép
eszter.eu

Sziasztok!

Remélem mindenkinek kellemesen telt a Karácsony! Mi most, a karácsonyi ajándék részeként jelentettük be a szülőknek (leendő nagyszülőknek) a pocaklakót. Majdnem 8 hetesen csináltattunk UH-t, katunk is képet róla, és azt is átadtuk a szülőknek. (CRL:16 mm volt, és már a szvhangot is megmutatták.) Hát volt nagy öröm! Könnyek, puszik, gratulációk. Mindenki nagyon várja a kis jövevényt, bár még jó sokáig kell várni (aug.3.)
Még az egyik nagymamámék nem tudják, hogy dédik lesznek hamarosan, de ma őket is beavatjuk.
Az émelygés még néha rámtör, viszont már csak nagyon ritkán van hányingerem. A torokfájás-nátha még nem múlt el teljesen, de már javulok. A férjem ment el még karácsony előtt a patikába, de ott azt mondták, hogy hetes terhes nem szedhet semmit. Úgyhogy mézes-citromos teát iszok, meg vitminokat szedek. Most a szüleimnél vagyunk még szilveszterig, itt a patikus azt mondta, hogy strepsils-t és bioparoxot is lehet használni. Ezek után viszont nem merek semmit beszedni. Szerencsére lázam abszolút nem volt. Csak kilábalok már ebből a vacakságból!
Viszont sikerült döntésre vinnem a dolgot orvos ügyben: ahogy visszamegünk BP-re felhívom Sóvágó dokit, és inkább hozzá fogok járni. A kiskönyvemet még nem sikerült beszerezni, mert a védőnő szabin volt, aztán mg vmi bölcsiben volt kint. MAjd azt is januárban. Számít az, hogy melyik Doki kéri a kiskönyv kiálítását (beleírják a kiskönyvbe hogy ki az orvosom?)? Tehát, ha most úgyis ovost akarok váltani, akkor szerintetek előbb menjek el a dokihoz, és csak utána a kiskönyvért?
Köszönöm a sok segtséget és tapasztalatot, amivel egy ilyen "újoncnak" segítetek!!!
És előre is nagyon Boldog Új Évet Kívánok mindannyiótoknak! Jó nézni a képeket, amiket feltesztek ide! Remélem nekünk is ilyen gyönyörű gyerkőcünk lesz, mint az itteni kisbabák!

Pusz mindenkinek! Panna (bocs, hogy ilyen hosszú lett az irományom, de rég jártam erre)
panna1

Sziasztok

MINDENKINEK BOLDOG ÚJ ESZTENDŐT KÍVÁNOk

Panna

Szerintem előbb menj a védőnőhöz, és a dokihoz már a kiskönyvvel és az eddigi leleteiddel.
A védőnő majd utólag beírja a doki nevét ,de nálam pl. ugyanígy volt és a Sóvágó beírta magát. :) Sok sikert!

Kép
hági

Eszter!

Köszi.... :) egyébként sok kórházban nincsen külön vajúdó, mindkét fiúval a szülőszobán vajúdtam, csak Atissal háromágyasban, Barnussal pedig egyágyasban (még választani is tudtam, 4 egyágyas közül csak egyben szültek rajtam kivül szerencsére)....
Ha sikerül én szeretnék a Jánosban is egyágyasban vajúdni és szülni, sokkal emberségesebb, ha nem mászkálnak körülöttem más kismamák, akik nst-re jöttek épp. De én is sokszor gondokodom el rajta, hogy mi lesz, ha pont front lesz és töménytelen mennyiségü kismama kezd el szülni... ez a frász rajtam volt Barnusnál is, csak ott azért kevesebb esélyem volt a frontra... decemberben nem szokott olyan erős lenni... április :roll: háááát, remélem 19-e körül elkerül minket mindenféle front! :) Mikor Barnussal novemberben mentem egyszer nst-re, nem tudom, mi volt éppen, de tele voltak a szülőszobák és a folyosón két kismama vajúdott széken ülve... :shock: mondta is a szülésznőm, hogy holnap menjek vissza, mert itt most bolondokháza van és azt sem tudják, kit hova fektetnek majd... :) ez reméljük minket elkerül majd... :)

Ági
Vendég

Az szép lenne, a folyósón vajúdni :shock: majd kiteszünk egy kalapot, legalább bevétel legyen őszire :D

Kép
babyteve2

Lányok!

Ha nem jönnék.....

NAGYON BOLDOG BABÁS ÚJ ÉVET MINDENKINEK!!!!

Kép

Ági
Vendég

Nagyon boldog új évet kívánok mindenkinek!

Orsi

Orsi

Kép

Kép

Kép
orsi71

SZIASZTOK LÁNYOK !!

MINDENKINEK SZERETNÉK NAGYON BOLDOG ÚJ ESZTENDÖT KÍVÁNNI!!!

/MINDIG OLVASLAK ÁM BENNETEKET/

GRATULA A SZÉP BABÁKHOZ!!

:D
NAGYON KIVÁNCSI VAGYOK ÉN IS A FELKÉSZITŐ TANFOLYAM EREDMÉNYÉRE,SAJNOS SOHA NEMTUDTAM RÉSZTVENNI RAJTA BIZTOS SOKAT SEGIT .
SZIASZTOK MÉG BENÉZEK HOZZÁTOK.

B.U.É.K
Vendég

Sziasztok Csajok! :lol:

Nagyon-nagyon boldog, békés, és babákban gazdag új évet kívánok minden pocakosnak,leendő pocakosnak és anyukának.
Pocakosok nagyon vigyázzatok magatokra ebben a csúnya időben!

puszi mindenkinek
teszek fel egy két képet Kép a mama kezében álmosan Kép apa ölében a legnagyobb biztonságban Kép csinibaby Kép túró rudi maffia

KépKépKép
szilvianya23

Mindenkinek nagyon boldog új évet kívánunk!!!

Kép

Petra, Zoli, Teri

Teri

KépKépKép
pruci

Boldog Új Évet Mindenkinek!

Doren

Kép
Kép
Kép
doreen

Sziasztok!

Boldog Új Évet Kívánok minden pocakosnak és anyukának (és persze szeretteiteknek)! :lol:
Pihenjetek, amíg csak lehet! Nemsokára indul a munka (legalábbis nekem). Jajj! :cry:
Panna
panna1

Sziasztok!

Nemrég szültem a János Kórházban Héber Judit szülésznő segítségével. Mindenkinek csak ajánlani tudom a Judit, aki szeretne, de még nem talált magának szülésznőt. Én sokáig gondolkodtam rajta, hogy legyen-e választott szülésznőm, de ez volt az egyik legjobb döntés. Nagyon profin, empatikusan és teljes hozzáértéssel segítette a szülés lefolytatását nagyon jól együtt dolgozva az orvosommal és ami a legfontosabb végig velem volt!

Aki nem ismerné a Juditot, ő vezeti az ingyenes szülésfelkészítőt a kórházban, minden kedden 17.00 órától tudtok vele ott találkozni.

Üdv.
Lavazza
lavazza

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?