Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Remélem mindenkinek jól telt a karika.

Alle: szurkolok nagyon!

Mereszt: részvétem!

Angel: hogy vagy?

Baba: drága, nem szabad elkeseredni, tessék pozítivan hozzáállni, még semmisem biztos!!!!!

Fanni: hogy vagy kedves? Régen írtam, kicsit lemaradtam, hogy vagytok, hányan vagytok?

Lafi: gratula a kis babihoz, aki ha jól olvastam ma 20 napos????
Vendég

Sannah drága, köszönöm a gratut.Ezt nem is vettem észre, h 20 napos a kisbaba!Basszus mingyá hozza a csajokat! :wink: :lol:
Hogy vagy?Hat a met?mennyit szedsz???Diéta???Mit szedsz:meforal, adimet, merckformin???mekkora adagot???Mit tapasztalsz???
Vendég

Leo, mikor tesztelsz?

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!

Baba -Leo! Köszönöm szépen jol vagyok ,kicsit tegnap megemeltem magam nem vagyok rá büszke,Én nem bírok lazulni :oops: Ma már megyek dolgozni is :roll: :wink: a hasam fájdogál ,de jol vagyok !
Ti mit éreztek???????????????jaj és az elmaradhatatlan babaragi +++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++
Fannika! Örülök ha nem fáj a hátad ,mi is kérjük azt a sztár pocak fotót
:D kukucskáltam a babáson :wink:
puszi Dalmi
dalmácia

Sziasztok!

Dalma, Leó, Baba,
+++++++++++++++ tőlem is egy kis ragasztó! :)

Fanni :P
Akkor apa is kitett magáért! :wink:
Páromnak tetszik a Kosmo, ő hosszantit kapott, és mint kiderült apu is kapott, ő derékra, neki is tetszik!

A pocakfotót nekem is meg kell néznem! :)

Sannah,
szia! :) Jól vagyok köszi!
És te? Milyen a diétás szaloncukor? :wink:
angel37

Sziasztok :P
Igazából azért van a másik topik, hogy a babavárós dolgokkal ne fájdítsuk az itt lévő szívét. Tessék néha áttekinteni oda is annak, aki szépséges pocikat és UH képeket szeretne látni :wink:

Azért még fáj ám a hátam, de spec. ma nagyon jól bírtam a fekvést! Elégedett vagyok ezzel a műanyag izével :lol:

Dalmi :P Baba :P Leo :P
Naaagy drukkok nektek! Hogy vagytok? Mármint Dalmi már írta, de Baba és Leo még nem!

Angel :P
Apa mióta már majdnem igazi Apa, mégédesebb, mint korábban :D
Nem is tudtam, hogy külön-külön is lehet kapni a hosszanti és az keresztcsonti részre rakható Kosmot :shock: Mindenesetre kívánom, hogy nekik is segítsen :wink:

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Fanni :P
Hiába, a tökéletes választás az tökéletes! :wink:

Ja, külön van! Én is azt hittem volna, hogy csak egyféle van. Páromnak a hosszanti mellé volt egy ajándék derékra való is! :)
A hosszantiról mindig az jut eszembe, hogy olyan, mint a rendőrökön a pisztolytartó! :shock:

A kép megnézést én is úgy gondoltam, hogy átnézek, amit meg is tettem! :wink: Tök jó! :P
angel37

Csajok, elköszönök egy rövid időre, 30-án tudok jönni legközelebb! Nem tudom, ma be tudok-e még nézni.

Úgyhogy az eredményre várakozóknak előre 3 napi drukk! :)
angel37

Megnézem én is azokat a fotókat!
Fanni, örülök, hogy a hátad jobban van!Barna alig van, szinte semmi, de a cickók nem olyanok, mint voltak. Nem tudom. Próbálok nem foglalkozni vele, de az Uh képet, amit kaptam beültikor tegnap kitettem a hűtőajtóra, így mindig látom, hogy ott vannak és ott kell lenniük a pocimban!!!
Dalmi :evil: , kérlek, vigyázz magatokra!

babaimádó
Kép
babaimado

Fanni, igazán édes pocikád van!! A mérleget meg dugd el jól! Puszi.

babaimádó
Kép
babaimado

Angel! hosszu lesz az idő nélküled :D
Baba! ez az fain csaj vagy ,büszke vagyok rád :wink: Fel a fejjel ,nem lesz semmi gond,ott vannak és kész :lol: puszzzzzy [img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1198752645.9689

.jpg[/img] egy ilyen angyalt kívánok minden babásodni vágyónak,na magamnak is :wink:
dalmácia

Kép
dalmácia

oké Dalmi, megbeszéltük. Nekem nagyon tetszik az édes kiscsaj!Elfogadom! Akár kettőt is!De fiú is jöhet, vagy fiúk!

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok,
húúúú, annyit írtatok, alig győzöm visszaolvasni :)

Baba, Dalma, Leó
babaragacs ezerrel ++++++++++++++++++

Fanni,
én is átkukkantottam és cuki a pocid :wink: örülök, hogy vmivel jobb a hátad is

Angel,
cuppantás és hajrá 2008 :wink: :lol:

Lafi,
Hunorbaba édes a képeken :P

KépKép
tobi

Sziasztok!

Babim, Dalmi, Leo: ++++++++++++++++++++++++++++

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Tobi, Te hogy vagy?

babaimádó
Kép
babaimado

Baba,
köszi jól :P
nézegesd a babók UH-s képeit és tessék megnyugodni, jó? :D tudom, hogy nem könnyű
mikor is tesztelsz?

KépKép
tobi

Kellemetes bejgli-emésztést!

Mereszt! Részvétem :cry:

...hú, de nincs kedvem írni!

Csíkváróknak csíkokat,
pockosoknak nagy hasat,
bébiseknek mosolyokat,
nekünk meg türelmet, sokat!
zölddisznó

Coca,
szuperjókakölteményeid :P

KépKép
tobi

Coca, nagyon ügyes vagy!!!

Tobi, köszi!!!

Baba++++++++++++++++++
Vendég

Tobi, a vonalzóm is mutatja a vérvételt! Nem lesz több teszt!

babaimádó
Kép
babaimado

Köszi!
zölddisznó

Baba!Dalmi!Leo! Babaragacs+++++++++++++++++++++++++++

Ki mikor tesztel? Nem vagyok képben :oops:
Fanni, meglestem a pocidat, nekem már most nagyobb :shock: Pedig..... :D

Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Pregnancy tickers
"Aki azt szeretné, hogy minden úgy történjen, mint a mesékben, az a meséknek csak a végére emlékszik."
viktu

Angel :P
Örülök, hogy így bejött nektek is!
Igazából Dalmi írta, hogy tegyem fel ide a pocifotót...

Tobi :P Baba :P Viktu :P
Köszi!

Viktu :P
Az az igazság, hogy a fotó csalóka, sokkal nagyobbnak tűnik ruciban, de majd meglátod, mikor a Te pocid nő :wink: Nálam már mindenki kiszúrja, hogy terhes vagyok, a családom pedig konkrétan cikiz is érte, hogy mekkora a pocim. Persze csak aranyosan :roll:

Baba drága :P
Ha múlik a barna, az jó jel. Én továbbra is nagyon szorítok! Dalminak :P is!

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Íme egy friss folyamatban tábla. Leo nincs benne, így nem tudom, ő mikor tesztel!?

Kép Kép

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Fanni :D

babaimádó
Kép
babaimado

zölddisznó

Sziasztok!

Utólag is boldog névnapot: Éváknak, Viktóriáknak.

Mereszt,
Részvétem!

Baba, Leo, Dalmi
++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Fanni,
megyek én is megnézem a képeket.

Coca,
Örülök, hogy látlak!

Csincsilla,
én úgy tudtam, hogy már férjnél vagy!
Vendég

Sziasztok!

Bocsánat, hoyg eltümtem, de 25 áén korán indultunk, haza szülökhöz..

Mereszt Fogadd Őszinte részvétemet!

BAbim ++++++++++++++++

FAnni :P

HOlnap többet leszek, most megyek aludni..
:?
Vendég

Sziasztok,

megjöttem anyóstól, holnap és szombaton dolgozom :oops:

Bella, nem Csincsilla testvérééknek volt az eljegyzése? Én mintha azt olvastam volna korábban...persze lehet, félreolvastam.
Hogy telt a karácsony?

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Baba,
akkor javult a helyzet? Az jó +++++++++++++++++ Nagyon drukkolok neked 31-re.Remélem, egy hiperszuper hírrel tudod az óévet búcsúztatni :wink:

Dalmi, Leó, ti mikor teszteltek/mentek vérvételre?

allegrobarbaro

Allegro, köszönöm szépen.

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!

Babi!

Örülök,hogy újra bizakodsz,ezt már szeretem! :wink:

Fanni!

szép a pocid,ha van időm szoktam olvasgatni azt a topikot is,sőt a babásat is!!
A kilók miatt ne aggódj,mert a barátnőm 24 kg-ot hízott a babavárás alatt és szülés után már az örzőben a csodájára jártak,mert olyan lapos volt a hasa,mint előtte. :wink: 2 hét múlva pedig kevesebbet nyomott,mint a terhesség előtt. :P

Dalmi!

Vigyázz magadra.

A náthából kezdek kilábalni.

Kép
Kép
mereszt

Sziasztok!

Lafi: 3*500-at, adimetből, semmi mellékhatás, tényleg abszolut semmi sem. A diétával néha baj van, mert elcsábulok, de akkor másnap nagyon szigorú vagyok magammal. Már fogytam is egy pár kilót, a tükörben nem látom, de a nadrágokon igen. Gyönyörű babikád van. :lol:

Angel :lol: : nagyon pocsék, így inkább kihagytam és majd megmarad jövőre a karácsonyfára. ( eddig mindig leettem onnan is) A diétával könnyebbnek érzem magam és jobb a közérzetem is, nincsen soha eltelítődés stb.

Mereszt: jobbulást!

Baba, Dalmi: nagyon szurkolok!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Fanni: nagyon édes, annyira örülök nektek!!! :lol:
Vendég

Sannah, mikor kell emelned?3*850 az előírt adag, ami már elég jó és ez a maximális adag is!
Vendég

Sziasztok, csak most volt időm benézni.

Először is mindenkinek drukkk ++++++++++++++++++++++++

Helyzetjelentés, semmit nem érzek most, néha egy nagyon picit görcsöl a hasam, de csak pár másodpercre.

A teszt ügyében tanácsot kérnék, nézegettem a táblát, nekem 20-án volt a beültetés, ha pont 14 nap múlva tesztelnék akkor az 3-a lenne, de láttam, h Dalmi pl 12 nap múlva tesztel. Szerintetek? Én a másodikát néztem ki magamnak, mert aznap még nem megyek dolgozni. Vérvételt nekem nem mondtak, csak h telefonáljak, ha megvan a teszt eredménye.
leo50

Hannáról nem tud valak valamit???????????????????????????

babaimádó
Kép
babaimado

Alle,
Lehetséges, csak gyorsan olvastam, azért is nem értettem az egészet! :wink:
Vendég

Leo, Dalma, Baba
babaragi ++++++++++++++++

Ma voltam Mágusunknál, jan 9-től indul a szuridömping és mint újdonság, progiszurit is fogok kapni :P

KépKép
tobi

Tobi, hurrá kezdés!!!!!!Drukk, drukk, drukk!!! :D

babaimádó
Kép
babaimado

Fanni! :) :wink:
-köszi a táblit is-
Tobi! :) Hajrá szurik!

Ragacs-Babának, Leonak, Dalmimak++++++++++++++++++++++

Cupp, Lányok! :)

Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Pregnancy tickers
"Aki azt szeretné, hogy minden úgy történjen, mint a mesékben, az a meséknek csak a végére emlékszik."
viktu

Baba, Viktu,
cukik vagytok :lol:

KépKép
tobi

Leo :P
Sosem mondják, hogy menj be vérvételre, de 12. napon nyugodtan bemehetsz. A pultnál mondod, hogy vérvételre jöttél, 12. napon vagy. Szó nélkül megcsinálják! 12. napon talán már tesztelhetsz is, de a vérvétel a biztos.

Mereszt :P
Engem a kilók nem azért érdekelnek, mert hiú vagyok vagy hú de nehéz lesz lefogyni, hanem mert a gerincem nem bírja a nagy súlyt :( Az én gerincem 24 kg-t egyszerűen nem bírna el :? Anno a doki azt mondta, 10 kg-t bír... s ráadásul akkor kb. 3 kg-val kevesebb volt az alapsúlyom is... :(

Sannah :P
Aranyos vagy 8)

Hajrá Baba, Dalmi, Leo

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Sziasztok,
ma már dolgozom :oops:

Tobi, akkor 4 nap lesz a különbség köztünk :D

Én is rákérdeztem a dokimnál, de azt mondta, hogy progiszurit nem kapok, csak majd Utrot.
Meg Kliont kell nyomatni 5-től esténként.

Fanni, drasztikusan úgysem tudod befolyásolni a súlygyarapodást. Két babád van (ugye, a harmadik jól emlékszem, legutóbb nem volt látható az UH-n), így eleve több lesz a plusz súly, mint egy babánál. Szerintem. Remélem, a hátad meg bírni fogja.

allegrobarbaro

Alle,
:D nálunk most ez újdonság, mármint a progi szuri :wink: és mikorra van tervezve az ET?

KépKép
tobi

Tobi,
január 11-én megyek UH-ra, akkor kiderül. Mivel nekem ez az első próbálkozás, az alap dózist írták ki, meglátjuk, hogyan reagálok rá és mennyi tüszőt érlelek. Gondolom, ha kell, majd emelnek adagot 11-e után. Úgyhogy nem is nagyon saccolgatok...így nem csalódom :wink:

allegrobarbaro

Allegro, hajrá!

babaimádó
Kép
babaimado

Baba, köszi :D

allegrobarbaro

Sziasztok!

Lafi: Mágus szerint ennyi elég kell, hogy legyen. Napi 1500 mg az kevés szerinted? Januárban kell mennem hozzá megbeszlésre akkor megkérdezem.

Fanni: annyira örülök, hogy Apának mondtam is az estedet, mert én eléggé a padlón voltam anno... és Te milyen erős voltál és pláne Angel, szóval belőletek merítek erőt. Most már mindent elhiszek!!!!!! :lol:
Vendég

Sziasztok!

Internet hiányában kicsit megkésve:

Vikik, Évi! Boldog névnapot kívánok!

Kép

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?