Új privát üzeneted érkezett!

SZia Nati! De jó, hogy jöttél!!
Hogy-hogy 0,1 fokkal feljebb? Mihez képest? Napot mondj légyszi. Amúgy úgyis mindegy, mert szerintem szimplán azért rajzolta be a vonalat a gép, mert egy kicsit leesett a hőm.. de nekem a hőmérőm is gyanús... egyik lánynak se ilyen alacsony a hője... vagy én vagyok hidegvérű :oops:
Vendég

szia nati!

köszi a cseppektanácsot. elárulom neked, hogy sosem oltattam be magam, 3 éve már minden októbertől márciusig béres cseppeket szedtem, és lekopogom nem voltam táppénzen, meg influenzás sem, kicsit néha megfáztam, meg a vonaton (mikor vizsgázni mentem) hutatot kaptam. ennyi.
Idén nem szedem, szedem a baba miatt már 3.hónapja a gravidát, pont azért mert béres.
hát nem tom.
akkor is félek, ti nem félnétek a helyemben?

Kép
andyfekete

Bejci
Nekem az alaphőm kb 36.4 és 36.6 között van. Mikor pé után felmegy, akkor 36.7 és 36.8. Szóval nem mondanám magasnak. Itt vannak olyan Lányok, akiknek 37.3-ra is felmegy pé után. Ez egyénfüggő. A hőd magasságát ne hasonlítsad össze másokéval. Csak a forma legyen a lényeg.

Kép
Kép
nati80

Lilla! A PRÓFÉTA SZÓLJON BELŐLED!!!! :lol:

Viccet félretéve: aranyosak vagytok, de tényleg nem túl valószínű a dolog. sajnos.

Nati! Én is a tűszőre gondoltam a peteméréses dolognál. Most lehet hogy hülye vagyok, de a peték nem a tüszőbe vannak?
:roll:
Vendég

Andy
Én is aggódnék, de ha szedsz sok vitamint, eszel gyümit és legalább 2-3 méter távolságot tartasz a gyerekektől, talám megúszod. Miért is nem szedsz most is béres cseppet?

Bejci
Neked most ha jól emlékszem 36.6 és 36.7 között van a hőd. A progi 36.6-hoz húzta be a vonalat vízszintesen. Ha lett volna péd, akkor szerintem 36.8 és 36,9 között lenne a hőd durván. Szóval sztem még nem volt péd, de attól még lehet.

Kép
Kép
nati80

De igen Bejci. Egy tüsző egy pete. A hónap elején kb 20 tüszőből egy indul el a fejlődés útján és mikor eléri a megfelelő hőt, akkor megreped.

Kép
Kép
nati80

Bejci
Tévedtem!!!
Most nézem a görbéd! na szóval! A ciklusod 18. napján leesett a hőd és utána 0,2 fokot felment másnap. Ott lehetett péd. És az átlaghőd is lehet, hogy 36,4 körüli. Akkor viszont lehet, hogy fenn a hőd, és akkor az nálad a 36,6-36,7 lész.

Kép
Kép
nati80

Nati: A vonalat 36,5-nél húzta a program, aztán leesett 36,0-ra, aztán fel 36,6-7-re. Viszont kétszer is mértem 36,5-öt a leesés óta, úgyhogy én csak méricskélek szorgalmasan, mindenféle konzekvencia levonása nélkül. :lol: :lol:
De még jó, hogy itt vagytok Ti, így legalább olyan is látja, aki ért hozzá... :lol:
Vendég

Bejci
Nem csinálnál egy tesztet? Vagy akkor nem voltatok együtt? A ciklusod 16-19. napjain valamikor? Ha igen, akkor sztem csinálj, mert eltelt már majdnem 2 hét azóta.

Kép
Kép
nati80

bejci, nekem mostanában 36,9 és 37 között mozog, nem megy feljebb, sőt mikor terhestesztem pozitív lett akkor is 36,9 volt. de csak ippen.

nati!
azért nem szedek béres cseppet, mert a gravida is tele van vassal, és sajnos nekem szorulásom van tőle, és ha még szednék bérest is asszem az ügyeleten kötnék ki sírógörccsel, pedig eszem rengeteg gyümit.
főleg mióta tudom hogy terhes vagyok, minden nap 2 pohár gyümisalátát.
Az elég? majd kiderül
az az igazség hogy a számtechterembenm van vagy 30 fok ilyenkor, én állandóan szellőztetek, de sajnos azt nem tom megcsinálni, ha vaalmelyik gyereknek gondja van ne menjek oda a gépéhez, és akkor 11-20 centi van köztünk
ez a baj
na majd kedden este fikózom rajta, hogy szerdán elmenjek e a házidokihoz.

Kép
andyfekete

Bejci
a ciklus elején több tüsző indul érésnek,de egy idő után egy lesz közülük a dominans tüsző ez gyorsabban nő (2mm/nap) így ultrahanggal követhetővé a változás.
holka

bejci
Milyen hőmérőd van? Én mikor azt hittem rossz az enyém, beletettem melegvízbe. Ha mutatott nagyobbat is mint amit nekem mért, akkor jó. Próbáld ki.

Kép
Kép
nati80

Bejci!

egyetértek natival!
lehetett péd nyugodtan.
sőt, vegyél tesztet!

Kép
andyfekete

holka most nézem, neked 3 nap van vissza?
és hogy érzed magad?

Kép
andyfekete

Sziasztok!

Odri, ez jó hir, de megértem, hogy félsz tőle. Kivánom, hogy alakuljon úgy, ahogy te szeretnéd!
Márti, nagyon édesek a fiúk, és Robinak sok sikert az úszásban!
Kisvirág, biztos a gyógyszer kavar be a ciklusodba, de az orvos tudja, mi miért van, ne izgulj!
Bejci, sztem is ki kéne vizsgálni, miért vannak ilyen hosszú ciklusaid. Én 5. hónapja nem szedek gyógyszert, de az első hónaptól kezdve 27-28 napos ciklusaim vannak. Vagy te annyira erőset szedtél?
Lilla, mizu veled? Az én görbém elég érdekes, a jelek pé-re utaltak, de ma lement a hőm, és a tegnapi ovu tesztem is csak egy nagyon halvány csikocska lett. Sztem csak próbálkozott kitörni, de nem sikerült neki, és csak most lesz az igazi pé-m.

Kép

Ja és Bejci, miért baj, ha látjuk a hancúrt? Alvásból nem lesz gyerek, ez kell hozzá, nemigaz? :wink: :lol:

Kép
jenny29
Mór

Teszt? Hát elárulok valamit. Azért én dec 24-én csináltam egyet kiváncsiságból :wink: , mert aznap kellett volna megjönnie, ha 28 napos a ciklusom, de hát negatív lett. Azóta csak 4 nap telt el...szóval nem hiszem, hogy baba van a dologban.
Vendég

Andy
Nem eszel véletlenül sok fehérkenyeret?
Nekem nincs szorulásom az elevittől, pedig napi egyet szedek reggel. Eszek gyümölcsöt, sok-sok folyadékot kell inni. Ha szorulásos vagy, akkor igyál este 100%-os, rostos levet.

Az én étrendem: reggel zabkása (rosszul hangzik, de szeretem és megmozgatja a beleinket. :oops: Bocsika, de tényleg), uzsira gyümi, ebéd normálisan, uzsi megint gyümi és vacsora, néha az elmarad, de kenyeret nem eszek. saláta az jó. A sok folyadékot be kell tartani, mert tényleg renyhe lesz a bélműködés tőle.

Kép
Kép
nati80

Sziaaasztooooooooookkkkkkk
Kép

Kellemes Ünnepeket kívánok nektek!!!!

Bocsi csaok hogy nem jöttem eddig, nem is tudtalak visszaolvasni ezért megkérlek hogy valaki mondja el nekem mik történtek!!! Mik a nagy hírek!!!

Sajnos nekem nem telt valami jól a karácsony mert el kapott egy fogfájás, azt hittem bele zavarodok, gyogyszer semmi, utánna be lázasodtam és mostanig feküdtem, rövidden enyi, nagyon szar volt, nem kivánom senkinek.
Most meg izgulok hogy babónak semmi baja ne legyen, mert a lázra be vettem egy gyogyszert. Muszály volt mert a láéz többet árt mint a gyogyi. Ma pecsételtem egy hangyányit, nagyon halvány barna és nagyon kevés de volt. És iszonytosan megijedtem. Nem leszek nyugodt január 2. ig. :cry:

Andi!!!! Kép Hatalmas gratula. Mondtuk mi neked hogy ne aggódjál, mert a felfázásos tünetetidet a picur provokálta!!!

Odri hogy hogy tettél fel kismamis vonalzót????

Többiekkel mi van??? Légyszi ne haragudjatok hogy nem olvastam vissza de anyit írtatok hogy őrület!!! :roll:

Ezt kivánom mindenkinek!!!
Kép
Vendég

bejci
Akkor még lehet nem volt beágyazódás. A hcg hormon minden nap megduplázódik beágyazódás után. Szóval 4 nap a világot jelentheti!

Kép
Kép
nati80

Hello Jenny! A hancúrt nem baj, hogy látjátok... sőt, nyusziknál ez nem szégyen!Igaz, nyuszitársaim?! :lol: :lol: :wink:

Nati: a hőmérőm digitális, gyógyszertárban vettem, és mostanában ő a legjobb barátnőm... :lol: . Este majd kipróbálom ezt a melegvizes dolgot...
Vendég

Andy! Szerintem menj le a házidokihoz és mond el neki. Hidd el simán kiir és még hazudnod sem kell.. :lol: :lol:
Én a helyedben lemennék minél elöbb.

Holka! Köszönöm! Én is arra gondoltam, hogy kettő babóval kárpotól majd az élet de nem hittem volna...

Márti! Neked is köszönöm a gratulát!

Kép
Kép
odri

Pintyus
Biztos nincs semmi baba a babónak. Mit vettél be?
Magamról írok, majd a többiek is követik a példám. Nekünk egész jó volt a karácsony. Sok mindent kaptunk a lakásunkhoz. Sokat zabáltunk, híztam is egy kicsit, de tegnap és ma is tekertem 50 percet jó tempósan, volt benne 15 perc elipszis is. Most megfogadtam, hogy mozogni kell!!! Babónak se árt, ha több oxigént kap. Pém kb jan 9 körül lesz. Rágyúrunk nagyon!!!
Szilvesztert itthon töltjük sógoromékkal. Most állítottam össze a menüt.
Hát ennyi!

Bejci
Nekem is digim van. Csinálj azért egy próbát.

Kép
Kép
nati80

Pintyus
Mármint baja a babónak. Csak küzdök itt a magyarral, de nem megy.

Kép
Kép
nati80

Pintyus! Úgy látom elfelejtetted :lol: :lol: :lol:
Tegnap voltam dokinál és 6 hetes terhes vagyok. Ráadásul két petezsák van :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
odri

Szia Pintyus! Hogy vagytok?
:lol:
Natival egyetértek. A Babavilágot szoktam nézni reggelente, ott mondta asszem a C.Endre, hogy igenis tessék a kismamiknak gyógyszert bevenni, ha lázasak. A lázcsillapító nem árthat a babának. Amúgy NAti korábban feltette, hogy milyen hatóanyagú gyógyszereket nem szabad bevenni. Nézd meg előrébb.
Vendég

neke is ezt mondták, hogy inkább vegyünk be gyogyit, mint szenvedjünk, mert az még jobban árt a babának.

Kép
Kép
nati80

Nati. Jut eszembe: NAgyon szép tortát csináltál... Én még meg sem dícsértem. (A hízásról jutott eszembe :oops: ) Az én vonalaimnak sem tett jót a karácsony, de majd lemozogjuk januárban... :lol: :lol:
Vendég

nati!

napi 1 liter rostosat megiszom, meg fél liter teát, a többi ásványviz, természetesen szénsavmentes. eszem joghurtot is, tejet is iszom néha néha.
elárulom hogy én napi 1 liter folyadékot szoktam inni régen, most szomjazom, ami nem baj, mert tudom hogy kell a babónak.
És már három hónapja legalább nem nagyon iszom kólát, meg szénsavasat.
Tudom hogy az is székrekedést okoz. bocsika.
szóval amíg fél gravidát vettem be naponta nem volt gond, de most. pedig mondom rengeteg gyümit eszem
de csokit nem, meg kakaósat sem, vigyázok, nem akatom magam megerőltetni, az is fog.
szóval sok folyadékot iszom, és leveses is vagyok, napi 2.3 tányér leves is.
eza sorsom, amúgy mindig is inkább ilyen voltam.
ja írtam már hogy koraszülött voltam? 7hónapra?
ugye a méhemmel minden oks?
az nem baj hogy 7hónapra születtem? ezért is parázom nagyon hogy minden rendben van e odabent, mert még sosem volt hasi uhm.
nati köszike a jótanácsokat. látod mind megvan. de lehet hogy ez a sorsom

üdv pintyus
nem tom mitől pöttyözhettél, én biztosan ki lennék akadva
mikor mész dokihoz.
bár itt vannak tapasztaltabbak, biztsoan tudnak erre vaalmit mondani.

Kép
andyfekete

na elmegyek öltözni, megyünk egy kicsit kikapcsolódni. voltunk a múltkor bowlingozni, kicsit izomláz lett a seggembe, röhej mi?

na ma is megyünk. akkor még csak 1 napja tudtam hogy terhes vagyok vigyáztam magamra, de most is nagyon vigyázok, nem akarom a bu...zi nehéz golyót választani, majd lökök a könnyebbel.
aztán ha nem nyerek nem izgat.
na ha korábban megjövünk még beköszönök, ha nem akkor mindnekinek jóéjt!

puszi csajok

Kép
andyfekete

Andy! Ahogy én az iwiw-es képedet elnézem, nem baj, hogy 7 hónapra születtél.. :lol: :lol: . Tök egészséges vagy.
Ha a méheddel gond lenne, azt már mondták volna. Amúgy mire gondolsz? Nekem pl. mondták, hogy sokkal kisebb a méhem, mint az átlagnak. És? Azt is hozzátették, hogy majd ha nőnie kell, nőni- tágulni fog. Baba szempontjából pedig mindegy. Úgyhogy NO PARA!!!
Vendég

Én is lépek egy kis időre. Nati! Tanulsz? Akkor: Az erő legyen Veled!! :lol:
Vendég

Andy
Tudom még ajánlani az esti, lefekvés előtti langyos víz ivását. Sokan esküsznek rá. 3dl lanygos, natúr víz.
nekem bejött, mikor voltak ilyen gondjaim, hogy reggel ittam 2 dl narancslevet, ettem rá egy kis édeset (csoki, péksüti, keksz) és esetleg egy tejeskávét még rá.

Kép
Kép
nati80

Andy! Ne aggódj nem lesz gond azzal, bhogy koraszülött voltál. A méhed is biztos rendben van. A hasi uh-n is minden rendben lesz!

Hogy vagy fent az iwiw-en?

Kép
Kép
odri

Bejci! Ezek szerint Te is fent vagy az iwiw-en. Megjelölnélek... :lol: :lol:

Kép
Kép
odri

Kép

ez a mi karifánk!!!

Nagyon szép a tiétek is!!! És az a torta valami fantasztikusan szép lett!!

Odri nem felejtetteek el, csak nem olvastam vissza, most jutottam el a végére az olvasással!!!
De hatalmas gratula!!!!!!!!!!!!! nagyon nagyon örvendek hogy gyülnek a kismamik!!!

Ha 6 hetes vagy akkor miért mutata a vonalzód 5 hetet??? Ezek szerint egy idősek vagyunk!! Jó a vonalzód!!!

demalgont szedtem be, mert a papirján az van ráírva hogy láz és fájdalom csillapito és fogfűájásra is jó. Az egyik ismerős kismama mondta hogy ebből és az algopirinből lehet egyet egy nap. De azért mégis félek. Andy: január 2án megyek dokihoz!

Azt mondta addigra már lesz szívhang. És ha tele a vízhólíag akkor hasi UHn is látszani fog!
nagyon remélem. Az első az mindig hüvelyi.

odri te hogy vagy fent az iwiwwen?
Vendég

Pintyus!
Oké csak azt hittem elfelejtetted :lol: :lol:
Mikor a vonalzót csináltam, beirtam, hogy mikorra várom és igy számolta ki.
A doki mondta, hogy kb. 6 hetes vagyok.
Nekem egyből hasi uh-on nézte most is meg az elözőnél is.
Szerintem dokija válogatja. Nem kötelező hüvelyi uh.
Akkor egyidősek vagyunk.
Az iwiw Renner-Szmilkó Adrienn

Kép
Kép
odri

Csajok: sajnos nekem megjött igy nem gyarapitom a kismamik táborát. :(

Kép
csucsu05

Csucsu! Nagyon sajnálom!!!
Ne add fel!

Kép
Kép
odri

Csucsu
Sajnálom a pirit. De tudod, új év, új remények. 2008 a mi évünk lesz! Fel a fejjel!

Kép
p__lilla

Pintyus
Nagyon szép a fátok. Ne aggódj a barnázás miatt. Amíg nem sok, meg nem véres, nincs gond szerintem.

Jenny
Szerintem sem volt meg az ovud, csak próbálkozott.

Nekem ma délután nagyon fájt a derekam. Lehet az ovutól. Mondjuk a konyhában főzőcskéztem, lehet, hogy az állástól. A holnapi meg a holnaputáni hőm megmondja a választ.

Kép
p__lilla

Andy :lol:
A vonalzóm csak azért raktam 31 napra mert mostanában az volt a leghosszabb ciklusom. Amúgy 28 és 31 nap között változik.
Szurkálás volt az elmúlt 10 napban...ennek örülök. Cickók isszonyat fájnak de nincsenek megduzzadva,ami viszont nálam jellemző volt mindkét babómnál :roll: szóval fogalmam sincs...
Az bizti: MA NEM JÖTT MEG :lol:

Pintyus
Ha barnázol elmehetnél a dokidhoz holnap! Miért akarsz várni januárig?
holka

Bejci
Nekem a teszt a legutóbbi terhességnél a 32. nap negatív lett de rá 10 napra már pozitív.

Andy
Reggel egy kanál szilvalekvár és rá inni egy pohár vizet....tuti siker!!

Csucsu
sajnálom :cry:
De újjult erővel hajrá!!

Jó éjt mindenkinek
holka

Bejci
Nekem a teszt a legutóbbi terhességnél a 32. nap negatív lett de rá 10 napra már pozitív.

Andy
Reggel egy kanál szilvalekvár és rá inni egy pohár vizet....tuti siker!!

Csucsu
sajnálom :cry:
De újjult erővel hajrá!!

Jó éjt mindenkinek
holka

halihó!
Na gyorsan benéztem, hátha látok poz. tesztet :)

Rohanok, mert fáradt vagyok, ma volt pénztárca elhagyás, Tigáz, szülinapozás :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Odri!
Ment a privi :)
Vendég

Mágnes! Volt pozitív teszt! Andyé! Igaz, hogy ez nem az első volt, ráadásul odrinál két petezsákot láttak!! :lol: :lol: , az olyan mint 2 pozitív teszt!
Vendég

bejci:
Jajj köszi, egyszerűen nem tudok visszaolvasni!!

Hát új kismamik: Gratulálok nektek!!! :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Csucsu! Ne légy elkenődve, van egy gyönyörű kislányod, akinek nemsokára biztos jön tesókája! Ahogy itt szoktam olvasni: APÁRA FEL!!

Holka: köszi az infót, lehet, hogy majd a doki előtt csinálok még egy tesztet, ha addig a helyzet változatlan marad..

Mindenkinek jó éjt! Úgy látom, már mindenki elpályázott.. :?
Vendég

Mágnes! Én meg gratulálok Annához és NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK Neki!!!
Vendég

Jó reggelt!

Mágnes :lol:
Annának utólag is bolgog szülinapot! Volt torta trancsírozás?
:lol:
Basszus....Nem is lett meg a pénztárcád? :evil:
Kép
Kép

Pintyus
Hogy vagy? Barnázás ha van ma irány a doki!!

Én ma jó korán kelltem ahhoz képest,hogy 2-kor feküdtem :roll: Megyek közértbe, sütni szeretnék valami finomat..
szép napot mindenkinek
holka

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?