Új privát üzeneted érkezett!

Pumi!
Az elég szar lehetett....lumbágó? Mert azt ismerem...
Mi a szilvesztert itthon töltjük kettesben apával :lol: :lol:

Kép
Kép
odri

Na laptető....ki kéri???? Szívesen átadom :lol: :lol:
Nelem bejött :wink:

Kép
Kép
odri

Odri: Gratulálok! Tényleg nagyon megérdemled a babákat és természetes, hogy nagyobb még az aggodalmad, mint az örömöd! Ha két baba marad meg, akkor majd a szervezeted megoldja ott bent, hogy mindkét baba szépen fejlődjön, ha pedig egy marad meg, akkor annak úgy kellett lennie. Merjél már örülni, hiszen ezt vártad! Naaaaaaaa!!!

Pumi
pamukli

Pumi! Köszi.
Próbálok örülni hidd el, de nehéz felfogni.
Másodszorra sikerült. Annyi minden történt elötte, nem is reméltem.
Én egyenlőre öülnék egy babának is, csak egészségesen szülessen meg.
Most itthon vagyok, de nem igazán tudok mit kezdeni magammal...
Furi dolog....
Igen ezt vártam....

Kép
Kép
odri

Kettesben???? Inkább négyesben, nem így a helyes??? Hát igen, a kismamiknak pihenniük kell a párocskájukkal.
Mi megyünk egy nagy buliba, kb 150-en lesznek egy dunaparti vendéglőben. Remélem jó lesz! A férjem mondogatja, hogy ez az "utolsó" bulid mostanában, amikor még kicsi a hasad. Én is így érzem! :wink:

Pumi
pamukli

Pumi! Igazad van, akkor négyesben :lol: :lol: :lol:
Igen pihenniük kell, meg amúgy is hamar elfáradok.
Biztos jó lesz a buli. Élvezd ki :lol: :lol: :lol:
Mi tavaly is itthon voltunk, akkor is nagyon fáradt voltam. Mint utóbb kiderült már akkor terhes voltam..... :lol: :lol: :lol:

Mióta próbálkoztok?
Kívánom, hogy mihamarabb sikerüljön!

Kép
Kép
odri

Elhiszem Odri hogy fura dolog, de most van időd magadra, kényeztesd magad. Gondolj arra, hogy miket terveztél el, ha majd a baba miatt otthon leszel, mennyi mindent fogsz csinálni. Valósítsd meg azokat, ami csak álomnak tűnt! :wink:
És biztos, hogy egészséges lesz a babád, nem is történhet máshogy! Tudod, nem szabad negatív dolgokra gondolni ilyenkor!

Pumi
pamukli

Köszi! Mi januártól fogunk élesben a babaprojektbe. A férjem már legalább két éve könyörög, de én mindenféle kifogást találtam eddig, de már belevágok! Ahogy Muffin is mondta, azért is olvaslak titeket, mert így megjön a kedvem nekem is és már akarom!

Pumi
pamukli

Eddig nem akartál babát? Miért?
Most úgy vagyok vele, hogy akarom de félek is...

Most azon gondolkodom, hogy miket szerettem volna csinálni. Azt tudom, hogy sokat olvasni és pihenni. Ja és mindig vacsival várni a férjem.
Most azt hiszem tényleg lesz időm mindenre...
Csak fel kéne végre fognom, hogy babát/kat várok!!!!

Kép
Kép
odri

Hááát, mert nincs türelmem hozzájuk és félek, hogy nem leszek jó anya.... meg egy csomó mindentől parázok, de ezzel nem akarlak untatni.
A lényeg, hogy Te már anya vagy, Téged kiválasztott két kisbabó is és nagyon jó helyen vannak. Úgyhogy kezd megszokni a helyzetet és örülj! Én még arra gondoltam, ha nem dolgoznék míg terhes vagyok, tanulnék nyelvet szívesen, eljárnék tanfolyamra, hogy azért társaságba legyek, meg kismami klubba, meg azért jönnék-mennék biztos.

Pumi
pamukli

Én is pont ezektől a dolgoktól félek. Amúgy nem untatsz vele.
Mondogatom magamnak folyamatosan....biztos idővel felfogom.
Én is nyelvet fogok tanulni, de házhoz jön, mert a párommal együtt szeretnénk.
Én se fogok itthon ülni, de azt hiszem amig ilyen hideg van inkább maradok... :lol: :lol:
Majd ha jobb idő lesz....
A párommal az elsőnél minden délután sétáltunk, az tök jó volt.

Kép
Kép
odri

Tényleg Te is gondolsz ezekre a dolgokra? De hát Te magadtól akartál babát nem?
Na látod, már egy csomó mindent tudsz csinálni.... Az a lényeg, hogy mindig el kell magad foglalni és ha tényleg besokalsz otthon, menj el sétálni. Az jót tesz!

Pumi
pamukli

Igen sokat gondolok ezekre a dolgokra, elvégre még soha nem volt kisbabám.
Valamelyik este pont rámtört a kétségbeesés, hogy mit fogok majd csinálni vele....szerencsére párom megnyugtatott. Szerintem idővel ez is elmúlik.
Igen magamtól akartam, de a félsz bennem is ott van.
Megpróbálom magam elfoglalni, azért mindig van mit csinálni itthon.
Igen a séta az nagyon jó!!!!

Kép
Kép
odri

Sziasztok!!!

Jaj szegény fejed Pumukli!!!
Nem volt kellemes, amin átmentél!!! :cry: :cry: :cry: De mostmár jobban vagy?
Na, mi is megvagyunk, a gyerekek annyira szeretik az ajándékot amit kaptak, playmobil tűzoltóautó és playmobil szemetesautó...Este nem akarnak lefeküdni aludni. Az este elkellett vegyem tőlük a játékokat mert nem voltak hajlandók elaludni...A Huninak már elvonási tünetek jelentkeztek, éjjel majdnem óránként érkezett ki, hogy megnézze a hálószobaszekrényen a tűzoltóját. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
f.marti

Na és ezt ma csináltam az én úszóbajnokomról :lol: :lol: :lol:
Januártól beveszik az uszócsapatba a sportolók közé, ma mondta a tanárnő, mert annyira ügyes...Bocs, hogy itt dicsekszem a fiammal, de ugy örülök :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
Kép
Kép
f.marti

Na és még egy kép az angyalkákról amit a fiukkal készitettünk. Már feltettem egyszer, csak ez közelebbről van és jobban látszik...

Kép

Kép
Kép
Kép
f.marti

Szia Márti! Köszi, már jobban vagyok! Éppen ma reggel már nem vettem be a gyógyszert, de az előbb mostam a hajam (belehajolva a kádba) és alig bírtam felegyenesedni. Úgyhogy mégis szedem tovább.
Tündéri gyerkőceid vannak és szerintem ritka, hogy így örülnek a gyerekek az ajándékoknak. Egyáltalán nem dicsekvés ez, persze hogy büszke vagy rá, gratulálok. És az angyalkák is nagyon szépek. Nekem sajna ilyenekhez nincs türelmem, viszont nagyon tetszenek.

Odri: Az a jó, hogy van egy párunk, aki majd mindenben segít és mellettünk van, úgyhogy szerencsére nem vagyunk teljesen egyedül.

Pumi
pamukli

Pumi:
vigyázz nagyon aez nem játék, ha lehet jó melegben légy!
Nekem van amikor segitett a jo meleg fürdő.
Na megyek ebédet adni a fiuknak, majd még jövök...
Puszika!

Kép
Kép
Kép
f.marti

Jaj ODRI!!!
Elfelejtettem GRATULÁLNI!!!! Mostmár hangosan is, hogy már a doki is látott :lol:
Ne aggódj, ha 2 babó lesz, még eddig mindenki kibirta, biztos te is kifogod :wink: :lol:
Továbbra is mennek a drukkok!!!!

Kép
Kép
Kép
f.marti

Szia Pumukli!
Sajna ami veled történt, de örülök, hogy már jobban vagy.

Márti
Annyira édik a fiúk. És igenis dicsekedj, ha valami jó dolog van. Ússzon a nagyfiú, mert szép alakja lesz tőle. majd buknak rá a csajok. :lol:

Odri
Tényleg megoldja a női szervezet azt amit kell. Ha elbír két babával akkor úgy lesz, ha nem akkor csak egy lesz egyszerre. :wink:
Olyan furi, hogy én szeretnék ikreket, mindenki azt mondta elég egy is és már két ikergyanús kismamink van. Remélem nálam is így lesz.

Kép
Kép
nati80

enyim girbegörbém igy néz ki... szerintetk volt pé.-m?
Szerintem nem volt, amin nem is csodálkozom, mert vetélés után ez várható....

Kép

Kép
Kép
Kép
f.marti

Márti
Szerintem még nem volt péd. Bár a 13. napod nagyon gyanús, csakhát a hőd igen lement a 17. napban.

Kép
p__lilla

Sziasztok Lányok!

Valószínűleg már csak januárban tudok írni, úgyhogy mindenkinek:
NAGYON BOLDOG ÚJ ÉVET kívánok és teljesüljön mindenkinek az a vágya, amire Szilveszter éjfélkor gondol.

Puszi Pumukli
pamukli

Pamukli
Viszont kívánom neked is! BUÉK!

Kép
p__lilla

Pumi! Én is vizont kívánom neked! Boldog Új Évet!

Kép
Kép
odri

Sziasztok!

Pamukli: jobbulást a hátadnak, és jó bulit szilveszterkor :wink:

Márti: helyesek a srácok, és gartula az ifjú úszóbajnok jelöltnek. :) Nagyon ügyi lehet. Büszke is lehetsz rá.
A hőd tényleg furi. A 13. nap gyanús nekem is, de a 17-e is kicsit.

Kép Kép
kisvirág_30

Lenne egy kérdésem, mert nagyon nem értek valamit:
Ha peteérésed van akkor van tojcsi ugye? És ez nem azt jelenti, hogy ki is szabadul a pete ugye? Hanem ha jól tudom akkor a pét követő 24 órában. Segítsetek jól tudom :?: :?: :?: :?:

Mert nekem ma van tojcsi, de a 7. napon vagyok. A hőm meg lezuhant nagyon. Lehet a clostytól??? Akkor későn fogom kapni a szurit? Jajj nem értek semmit.

Kép

Kép Kép
kisvirág_30

Kisvirág: Bízd magad a dokira. Biztos tudja, mit csinál. De uh-ra nem kell menned? Azzal tuti lenne a dolog. AMúgy szerintem ha 1. naptól szeded a clostyt, --engem a 12-13. napra akart berendelni, de mivel az hétvégére esett, így a 11. napon nézett meg--akkor időben fogod kapni a szurit. Amúgy a clostyval szerintem ez a hő-dolog sem tuti. Például nekem a ciklus.hu berajzolta a peteérést a 21. napomra,pedig dokim szerint ebben a ciklusban nekem nem lesz (volt).
Vendég

sziasztok!

Pamukli! hogy van a hátad? de látom már nem nagyon leszel, ezért buék!

Lilla szerintem lehet még péd, ha lesz tojcsid. Vagy most volt.Holnap holnapután döntő lesz a hőd.

Amúgy a tojcsiról annyit hogy nekem ebben a hónapban nem volt, és látjátok terhes lettem. valamikor a 26.nap körül volt, de azt sem tudni mitől. Mert ugye azt is jelezhette hogy mensi lesz, de nem lett hála az égnek.
Úgyhogy kisvirág ne izgulj nekem ezek szerint tojcsi nélkül volt pém.
Vagy az isten áldott meg a babábal, vagy azért 5 napig csináltuk minden este.

Márti nagyon édesek a fiaid, és hogy úszóbajnok lesz belőle, én is büszke lennék rá.

Odri gratula!
Hát nagyon jókat írtál a dokidról, remélem az enyém is jól fogadja, és majd jókat mond nekem is, nekem az a lényeg hogy jó helyen legyen, és semmi ne legyen gond körülötte.
Nekem márciusban volt rákszűrésem utoljára, tuti leveszi majd most, igaz?
Az nem árt a babónak ilyenkor? tudja valaki?

Influenza járvány van dunántúlon, mire megyek dolgozni 3án tuti tele lesz vele a munkahelyem, napi 100 gyerek fordul meg az óráimon. mi lesz ha elkapom. ?állítólag 39-40fokos lázzal jár. És ez a vírus még nem járt Magyarországon.
Állítólag be lehet oltatni magad. mi terhesek már nem oltathatjuk be magunkat, igaz?
gondolhattam volna rá ősszel.
ti hogy vagytok a védőoltással?

Csucsu szerintem 3-4 nap múlva tesztelj újra, akkor tuti kimutatja.
Amúgy nekem lehet hogy 25 napos lett volna a ciklusom (vagy 25, vagy 27es szokott lenni) és ezért mutatta most ki tutira a 34.napon. Az már majdnem 10nap!
ne add fel, amíg nincs mensi van remény

Kép
andyfekete

Kisvirág: azért szerintem ha aggódsz, egy telefont megér a dolog. Hívd fel a dokidat és kérd meg, hogy nézzen meg uh-val, nehogy lekéssétek.. jobb ötletem nincs.
Vendég

szia bejci

te most tudod milyen hosszú a ciklusod? vagy csak beállítottad? mikorra fog beállni, mit mondott a doki?

Kép
andyfekete

Én is feldobom a hőmet, hátha ti láttok benne valamit...mert én nem

Kép [/img]

Hú, most látja mindenki a hancúrt... :oops:
Vendég

Andy!

Az én ciklusom a ciklus.hu szerint 40 nap. Ezt a gép számolta ki, szerintem átlagolt a ciklus hosszaim alapján. Aztán, hogy valóban mennyi? Az majd kiderül. Mindenesetre most nem fogok várni 76 napig. Ma a 32. ciklusnapon vagyok, pirinek semmi jele, úgyhogy szerintem 2-án meglátogatom a dokimat, hogy adjon valamit arra, hogy megjöjjön...
Vendég

bejci, a 21.napon nagyon leesett a hőd, lehet hogy volt péd. mikor hagytad abba a fogigátlót? azért volt ilyen hosszú az előző ciklusod is, igaz? mert még nem álltál vissza.
vagy rosszul emlékszem? ha igen akkor bocsika.
lehetsz most terhes? vagy szedsz vaalmit?

Kép
andyfekete

sziasztok

Megint itt vagyok.. :oops:
Kösz a dicséreteket a fiukról...

Andy:
Hogy vagy kismami? :D

Kisvirág:
A tojcsi jelentkezhet 3-4 nappal is a pé-előtt.
Én ugy tudom

Kép
Kép
Kép
f.marti

Ja, egy kérdésedre nem válaszoltam: a dokim azt mondta, hogy egyéntől függ, kinek-mikor áll vissza a normális ciklus. Van akinek gyógyszer után is órát lehetne igazítani a pirijéhez, de olyan is van, hogy 1-2 évet kell várni. Ahogy én magamat ismerem, gyógyszeres segítség nélkül biztos az utóbbi csoportba tartoznék..

De inkább Te mesélj! Milyen érzés a baba-gondolat? Lehet, hogy volt már róla szó, de : elmondtad már valakinek? Ha igen, mit szólt hozzá?
Vendég

sőt látom voltak fájdalmaid is a 21.napon.
úgyhogy lehetett akkor péd nyugodtan.
én is felteszem a görbém, hátha valakit érdekel, vagy össze akarja hasonlítani.
azért sasoljátok meg nekem mennyi és milyen erős fájdalmaim voltak. hát tényleg azért hittem hogy felfázás.

Kép

Kép
andyfekete

Andy! Elvileg semmi sem kizárt, lehetnék terhes, nem szedek semmit, de a dokim azt mondta, hogy nem lesz pé-m ebben a ciklusban. Meg a babásodáshoz magasabb hő kell, nem? Amúgy jól emlékeztél... nekem volt a fogamzásgátló letétele után 76 napos a ciklusom...
Vendég

a petefészkem már a 16.naptól megállás nélkül fájt, 2szer este be is vettem algopirint nem bírtam. De mára elmúlt. remélem minden rendben van vele odabent.
Régen rendelt pénteken a dokim, de szerintem most 2 ünnep között tuti síelt volna az is. úgyhogy tök mindegy 8áig várok.
Szóval szülőknek nem mertük mondani, tesóknak sem.
Egy barinőmnek mondtam el aki messze lakik innen tőle nem tudja meg senki.
Ja meg ti persze és Lilla barinőm, aki a munkatársnőm és itt úgy hívjuk hogy p__lilla.
Na benne nagyon megbízom, és nagyon drukkolok neki.

jó kismaminak lenni, csak nagyon idegesítenek a járványok, meg hogy suliban vagyok dolgozom.

Kép
andyfekete

Andy! Te a pé-d után 16. napon teszteltél pozitívat? Fájdalmakat én csak abban a rövid időben írtam (vagy amikor majd besz..tam a fájdalomtól) de amúgy elég sokszor szúr, fájdogál itt-ott. Ezzel csak az a bajom, hogy a 76 napos ciklusomnál is volt ilyen, tök meg voltam róla győzödve akkor, hogy terhes vagyok, pedig nem. Aztán mostanában átkukkantottam az egyik closty-s topicban, ahol azt írták a lányok, hogy a clostyval sajnos együtt járnak ezek a fájások. Hát ez van. Ezért gondolom, hogy nem vagyok babás...bár én lennék a világ legboldogabb embere, ha kivételesen nem nekem lenne igazam.. :wink:
Vendég

Sziasztok!
Odri!
Hatalmas gratula a petezsák(ok)hoz :lol:
Mikor olvastam egyből arra gondoltam talán így kárpótol most az élet Téged...

Andy :lol:
Gratula a babás teszthez!! én is szeretnék ilyet.... :oops: :D
holka

Andy! Ezt a járványos időszakot nem tudnád otthon kihúzni valahogy? Úgy tudom, a kismamikat kiírják ilyen esetben a házidokik... Szerintem nem kellene bemenned a beteg gyerkőcök közé... mert tuti van olyan felelőtlen szülő, aki betegen is elengedi a gyerekét suliba...
Nem tudod kiíratni magad?
Vendég

bejci
Uh-gal nem szokta mérni a doki a petikéidet?

Márti
Fiúk nagyon édesek,hogy örülnek a játékoknak!! :lol:
Heni is úgy eljátszott a halom új játékaival,hogy 2 napig észre se vettük,hogy a szobában van :lol: :lol:
Heni kapott egy kis babakocsit is ...mondanom se kell azzal ment aludni is :lol:
holka

Szia Holka! Mérni a petéket? Ezt hogy érted? Eddig egyszer voltam closty után uh-n, akkor azt mondta, hogy sajnos nincs peteérés. Hogy ezen belül mire gondolt? Passz. Hogyan kell mérni uh-gal a petéket? Bocs, hogy ilyen körülményes vagyok, de erről nem hallottam még. :oops:
Vendég

Márti
Ha holnap fenn marad a hőd, akkor ma hajnalban volt péd.

Pumukli
Neked is BUÉK!!! Érezzétek jól magatokat!

Kisvirág
ha van tojcsi, akkor várható pé, bár ez a hőtől is függ. Ha a hő jó, tuti volt
pé. Majd a napokban kiderül. Lehet szuri se kell!

Andy
Vegyél grapefruit cseppet, m,ert azzal megelőzheted a bajt. Napi x csepp, nagyon sz.. íze van, de anyu esküszik rá. Nem is szokott beteg lenni.

Bejci
Tedd fel a görbéd! Már látom feltetted. Nem kell magas hő a babához. Minden attól függ, hogy mennyi az alaphőd. Lehet neked alacsonyabb és akkor a pé utáni "magas" is 37 alatt van. Nálam ez így van.
Lehetett péd, ahol a hőd leesett, de gyanús, hogy miért nem ment legalább 0,1 fokkalfeljebb. Nagyon a vonalon mozog.

Kép
Kép
nati80

az a baj bejci, hogy 3án csüt menni kéne dolgozni, és én csak kedden 8án megyek nődokihoz, aki már tutira megmondja mi van velem.
és akkor akár másnap elmennék a házidokihoz.
de abban a 4napban? akkor is elkaphatok rengeteg bacit
nem tom mit tegyek
az lenne a jó ha jövő kedden rosszul lennék, szerdán mennék a háűzidokihoz aztán kiiratnám magam 1 hétre, míg nem megyek a nődokihoz.
akkor nem lenne lelkiismeretfurdalásom

Kép
andyfekete

Bejci
Szerintem igenis lehetsz babás, és volt péd is. A 28, 29. cn-on lehetett beágyazódás, mert egy kicsit leesett a hőd. Az nem előírás, hogy magasabb hő kell a teherbeeséshez. Valaki itt már írta, hogy 36,8 fölé sosem ment neki. Lehet, neked alacsonyabb az alaphőmérsékleted.

Kisvirág
Egy telefont szerintem is megér. Hátha előbb lesz péd.

Kép
p__lilla

Bejci

Írtam, hogy uh-n nekem egy 10mm-ews tüszőt látott a doki. Hát így nézik. Ha érik, akkor nagyobbnak kellene lennie. Kb 20-30mm körül reped ha jól tudom. Lányok?

Kép
Kép
nati80

amúgy régen érdekelt hoyg ki fog helyettesíteni heti 28 órámat, de msot már tudom hogy az első meg az tusókat elhagynák, meg a szakkörjeimet is, és a többit meg nem szakosak helyettesítenék, mert más számteches nincs nálunk aki akkor likas. ez van.,
de ez már régen nem érdekel. vagyis az idei tanévben., előtte mág lázasan is mentem
de msot nagyon kell magamra vigyáznom
Azért írtam ha egy kicsit erősebb lenne a hányingerem szerdána házidokit megnézném, szerintem nem lacafacázna, mert első gyerek és 30 éves leszek. meg ugye suliban dolgozom.
addig még van 5 nap.
nem akarok rosszul lenni, de hazudni sem szeretnék

Kép
andyfekete

Lilla
Én vagyok az az alacsony hős!

Andy
Vegyél cseppeket és szedd szorgalmasan!!!

Kép
Kép
nati80

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?