Új privát üzeneted érkezett!

Hoppáááá :D

Kép
Kép
encu

jajj még mindig olyan lassú a netünk :evil: :evil:

Tesóka!

Még nézz vissza az előző oldalra egy kicsit! Lemaradtál szerintem a Csilláékról :wink: :wink: :wink:

Egyedül bizony! Négykézlábból kinyújtotta a lábait, égnek meresztette a popóját és szépen felegyenesedett, de egyensúlyozott a kezeivel :lol:

Szupi angyalkátok volt! :wink: :D

Hát ez nem olyan gyűrű, azt már két éve kaptam meg pont karira azt is :wink: Esküvő??? :roll: háááááááát, még nem most lesz, az tuti. Most inkább fogyi meg kistesó/k :wink: :D De azért köszi a gratut! :D

Csilla!

Úgy meghatódtam :cry: :cry: :cry: ezek mosolyogva sírnak! :wink:

Gyönyörűek a fiúk, még mindig sok-sok ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Őket is nagyon várjuk haza!!!!

Nemsokára egy hónaposak lesznek! :P

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi

Ja, ott a pont! Kariajándék a bnettől :wink: :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Csilla!!!! Én is sírok!!!! Olyan gyönyörű, erős babáid vannak!!!!! Igazi kincsek! NAgyon várjuk őket!!!! :D:D:D:D:D

További kitartás!!! És mennek a ++++++++++ energiák!!!!

JAjj, de szép srácok!!!!

:D:D:D:D:D:D

Tesóka, akkorisgratula!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;) ;)

Bnetes kariajándék? :D Jól hangzik! :D

Kép
Kép
encu

Jó reggelt!!!

Merre vagytok?? :D

Ki mit kapott? Hogy telt a Kari? Meséljetek!

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Igen-igen, ki merre tekereg??? :wink:

Kiváncsian várjuk az élménybeszámolókat és a képeket!!!! :D

Tesóka!

Mi tartjuk a frontot :lol:

Éjszakátok milyen volt?

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Sziasztok

nem tudok sokat irni mindenki beteg én megfáztam fály a torkom idönként lázam van de ez semmi a lényok mind a kettö hány livi jobban van de a zoé az lábra se bir álni szegény fekszik csak

Csilla jol látom hogy Bálintnak Vörös a haja . És téleg a legszeb ajándékot kaptad .

na puszantás
anha

Helló-belló!

Tesóka, éccakánk tűrhető volt. Bár azért nem hozta az előző 2 éjszaka szintjét. :D Fél11kor feküdt, 3kor kelt és aztán 5kor... Szörtyögött rendesen...

Viszont!!!! Mivel a szeme nem javult, hanem hol jobban nézett ki, hol rosszabbul, kihyvtam a Golánt. És igazam volt, hogy nem csöpögtettem antibiotikumos szirszart a szemébe, mert nem kötőhártyadulladás ez, hanem bőrgyulladás. Kapott rá kenőcsöt. Mindjárt megyek is a patikába.

Szóval Anna elb@szta... :evil:

Zsuzsa! Akkor együtt szenvedünk...? Szegény..gyógyulgass! Hogy vannak a babók? És a pocilakód? :D Miket kaptál?

Kép
Kép
encu

Tesóka!

Még mindig nincs rendben Karcsika szeme :shock:
Jobbulást! :wink: ++++

Hááááát, most mondjam, hogy mondtam hogy a dokit hívd! :roll: Remélem azért tanultál belőle, ha baj van nem a védőnőt hanem a dokit kell hívni. Főleg hogy egy tündér a dokink! :wink:

Nekünk is szar volt az éjszaka, köztünk aludt csak a Ricsi, a helyén nem :shock:

Zsuzsa!

Nektek is jobbulást +++++++++++

Tesóka, még Te is beteg vagy mindig??? nem használt az a sok c-vitamin? :shock:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Tesóka!

Elüldöztelek, megbántottalak vagy mi van??? :oops: :oops:
Bocsi, nem úgy gondoltam ám :wink:

Na tényleg, hol vagy, minden ok?????

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Hol vagytok???? :roll:

Tesóka????????????????????????????????????

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Sziasztok!

Mi jól vagyunk szerencsére. Bár 24-én reggelre vörös szemekkel ébredt Szilárd, neki állandóan be van gyulladva, ha náthás...és ugye folyton náthás :( De mára már kutya baja nem volt egyik gyereknek sem. Úgyhogy el is mentünk szánkózni, úgy csúszott lefelé Szilárd a lejtőn, nagyon élvezte, egyedül meg velünk is...és hát el is tört a szánkó alattunk :lol:

A karácsony elég sűrűre sikerült, de majd kipihenjük :wink: A fánk nekünk sem fért be, és le kellett vágni a tetejéből, de nagyon szép így is :D

Ma voltunk tanácsadáson, mert Vince megkapta a kéthós oltást, szegénykém úgy sajnáltam, és képzeljétek 5550 g, pedig amikor náthás volt alig evett.

Móni, nagyon ügyes már a Ricsi, miket nem tud, nemsokára ő is beszél majd :D (Ja, és Alsópáhokon kisapartmanban leszünk, és 5 éj 200 ezer) Jól sikerült az ajándékod, jó lehetett ahogy keresitek a fán :lol:

Encu, jobbulást nektek, és jól tetted hogy kihívtad az orvost
:)
Zsuzsa, jobbulást nektek is!

Kép

Kép
sbarbi

Sziasztok!

Csilla!
Nagyon édesek a fiúk és milyen picik!

Encu!
Igen újévkor már lehet is kezdeni a talit, ha nem betegszünk le! :roll:
Mert szerintem most sokmindenkit levett ez a járvány a lábáról!

Móni!
Gyönyörű ajcsit kaptál!
Ezüst vagy arany mániás vagy?

Barbi!
Szerintem is sűrű volt ez a kari, de lassam vége az ünnepeknek! :lol:
Szép súlya van Vincének, gratulálok, főleg, hogy a nátha azért nem vette vissza!
Már én is várom, hogy Flóra élvezze a szánkózást, mert egyenlőre bele sem akar ülni! :oops:

Niki!
Hol vagy???

Zsuzsa!
Jobbulást nektek!

Kép
gabriel79

Helló!!! :D

TEsóka, engem nem olyan könnyű elriasztani ;) PEsten voltunk egy szülinapon, Karcsikát nem vittük, nehogy még erre a szeizére összeszedjen valamit... Most kenegetem a szemét Septozyllel, remélem hamar rendbejön. Meg taknyos is szegénykém...de enni eszik rendesen, anyuéknál betúrt egyszerre majdnem másfél deci tejet.. :D Szóval az étvágya miatt nem aggódom, de a szeme nem tetszik...olyan pikkelyes rajta a bőr, meg most már a homlokán is. Úgyhogy hanyagoljuk a finom illatú Johnson's cuccokat, írt fel a dokinéni fürdetőkrémet. Remélem hamar rendbejön, mert lekarmolom magam!!!!!!!! :evil: Egyébként szerencsére nem zavarja láthatólag a dolog..de engem nagyon.

Nnnna. Én elég szarul vagyok. Szerintem vesegyulladásom van...állandóan pisilnem kell és fáj a derekam, most meg már a hasam bal oldala is... Elég szar... A levegővétel is, de nem panaszkodok tovább ;)

Karcsika is van, hogy csak mellettem alszik rendesen...olyankor bizony "szolgai" módon vele nyomatom a szunyát ;););) :D:D:D:D

Barbi! Amikor a Szilárd szeme piros, akkor hol piros? A szemhéja, vagy maga a szemgolyó? Vincének nem volt ilyen? Jó nagyok vagytok!!! Karcsika pucéran fürcsi előtt 5200gramm. Jó húsban van :D
Tök jó, hogy meggyógyultatok!!! És szánkózás....istenem, utoljára 3 évesen szákóztam... :D:D:D:D Elhiszem, hogy jó volt egy kicsit síklani meg bolondozni ;) :D
Oltás? Húúúú, előre parázok!!! Én jobban fogok bőgni, mint a kicsi... :roll: :lol:

Kép
Kép
encu

Szia Gabó!!! Remélem én is, hogy senki nem lesz beteg ;) És akkor TALI :D:D:D:D:D

Kép
Kép
encu

Ugye akkor is termelődik elég tejci, ha majdnem 38 fokos vagyok? Meg mit lehet ilyenkor bevenni? Semmit, mi? :D

Na, jóccakát, remélem alszom is majd...
Meg persze TI is!!!!! :D

Kép
Kép
encu

Tesóka!

Csak gépet jöttem kikapcsolni de láttam szarul vagy :cry: vigyázz magadra!!

Lázat csillapítani kell! Algopyrint napi 4szer egyet lehet 4 óránként, amúgy hűtőfürdő!

Holnap doki!!!!!Nehogy valami komoly bajod legyen a végén!!

A tej miatt ne aggódj, a láz miatt többet izzadsz, ezért apadhat egy kicsit de a sok folyadék szintentarthat :wink:

Jajj csajszi vigyázzál magadra! :twisted:

Jó éjszakát, most aludt el a Ricsi, gyorsan fekszem én is...

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Tesóka! Addig nem állok veled szóba, amíg legalább a házidokihoz el nem mész!!! :!: :!:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Már egy órája felkeltünk :shock: hosszú éjszakánk volt :shock:

Na jó, Tesóka úgysem bírom ki, hogy ne szóljak hozzád, de menj el dokihoz! :wink: :!:

Bírtál aludni??

Niki, Szisz nagyon eltűntek :shock: Merre vagytok???

Gabó!

Arany, bár nem mániás. Nincs sok ékszerem és nem is nagyon hordom őket. Van hogy rámjön és akkor felakasztok magamra mindent :roll:

Barbi!

Én is apartmant néztem ki :lol: majd 2009-ben tuti odamegyünk, jövőre még nem, de szívemhez nőtt a hely, tetszik :D

Megreccsent a szánkó :D :D :D :D :D

Szép nagy Vince! :D

Tesóka!

Használd csak nyugodt szívvel a gyógyszertári fürdetőt, még pici Karcsika, az a legjobb neki! :wink: Most mi is azt használjuk megint. :D A johnsonstól a Ricsi is kiszáradt, de én babaolajat adok már a vízhez és így jobb. Mondjuk a gyógyszertáritól is kiszárad a Ricsi de az olajos víz segít. :? Nekünk a legjobban bevált a nivea krémfürdető.

Egy tipp ha még nem ismered :wink: : nagy flakonban, én a legnagyobb johnsonos flakonba belenyomtam egy egész tubus gyógyis fürdetőt és feltöltöttem forró vízzel és jól összeráztam. Így tusfürdő állagú lesz és jól kenhető meg nem pacás a vízben :wink: Bocsi ha már tudod ezt 8) én most próbáltam ki először így :roll: :roll:

Ricsi bealudt, úgyhogy elköszönök, megyek aludni én is :roll: :D :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Sziasztok!

Encu, tényleg menjél dokihoz!!!! Szilárdnak mindig a szemgolyója vörös, neki tényleg kötőhártyája szokott lenni. Nem olyan, mint Karcsikának lehet :roll: Mi is gyógyszertárival fürdünk, és anno Szilárdot is azzal fürdettük, aztán meg jött az olajos Nivea, majd a krémes Nivea nekünk is. A Johnson nagyon rossz, még most is szárítja a Szilárd bőrét :roll: A gyógyszertári macerás, de a babának az a jó :wink:

Móni, jó korán keltetek, mi most mindig 7ig legalább alszunk. Amíg 3an voltunk, addig mi kétágyas szobában voltunk, úgyhogy még nekem is meglepi lesz a kisapartman.

A tali jó ötlet, gyógyulgasson mindenki!!!! Már olyan kiváncsi vagyok én is mindenkire. Olyan gyorsan fejlődnek ezek a gyerekek!
Tegnap vettünk másik szánkót, úgyhogy ma is megyünk, ez már elvileg elbír 1 felnőttet+ 1 gyereket :D

Kép

Kép
sbarbi

Jó reggelt!

Hát, a tegnap esti borzalom után már jobban vagyok :) Köszi mindenkinek az agódást!!! Édesek vagytok! :D
Csak a fejem fáj picit, meg a veséim, de korántsem a tegnapi szint...
Ha nem rosszabbodik a helyzet, akkor tökjó, ám ha igen, akkor jön az ügyelet!

Ezt a Golán néni mondta, ugyanis képzeljétek, az előbb felhívott, hogy mi van a kicsivel, szebb-e már a szeme (szerintem kicsivel jobb, igen) meg hogy minden oké-e, elmondtam, hogy kicsit szarul voltam és mik voltak a tünetek. Erre majdnem leb@szott, hogy ÜGYELET!!!! Márminthogy hívjam ki. Megnyugtattam őt is, hogy habár nagyon stramm, erős csaj vagyok, ha rosszul leszek, nem fogok szégyenlősködni ;)
De nagyon jó fej, hogy foglalkozik Manótjal (és kicsit velem is ;) )... :D

Az éjszaka tűrhető volt, bár KArcsika is eléggé szörtyög és sajna teljesen nem tudom kiszívni az orrát sehogyse. 11kor feküdt, 3kor, negyed5kor meg 3/4 7kor kelt..most meg alszik. Én is aludtam volna, de a GLS meghozta a kutyacsomagot, kénytelen voltam felkelni... :roll: :lol:

Tesóka, ez a flakonos ötlet nagyon jó, nincs a macera minden este. És a Johnson meg menjen a francba! Majd eccer én is a Niveát fogom akkor kipróbálni, ha az nem szárít... köszi a tippet, lányok!!! :D

Megyek, iszom jó sokat és visszabújok a fiatalember mellé (mert persze a franciaágyban van ;) )

Majd még jövök állapotjelentéssel, köszi mégegyszer az aggódást és a tippeket! (juteszembe, Algopyrint lehet szedni szoptatás alatt is????)

Kép
Kép
encu

Agódást, hej!!! :oops: :oops: Remélem sejtitek, hogy amúgy 2g-vel írtam volna...

Na, nem javítok ki mindent...fogjuk a fejfájásomra és hogy reggel van ;)

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Mindenkitől bocsi, h így el vagyok tűnve!

Nem igazán megy nekem ez az időbeosztás dolog!
Marci sem a tipikus eszik-alszik baba, 1-2 órát alszik, aztán
meg ébren van és persze szórakoztatni kell...
Úgyhogy leginkább fáradok, szabad perceimben pedig eszem, esetleg
elinditok egy mosást.
Szóval próbálok visszaolvasni, de egyenlőre reménytelen...

Lányok ha van valakinek valami ötlete, hogyan éljem túl, akkor szívesen
fogadom ám:) Vagy az első hetek mindenkinél ilyen zűrösek?

Szisz

szisszka

Szia Szisz!!! :D

Jó, hogy néha benézel és nem kell aggódnunk ;)
Nekem is zűrösek voltak ez első hetek, már-már kezdtem kimerülni és akkor hopp! hirtelen beállt egy kis rend a kicsi napjaiban és most már tudok tervezni. Szóval ne aggódj, minden babónak megvan a maga ritmusa, türelem kell hozzá :D Remélem tettél fel friss képeket, mert most indulok levadászni ;)

Egyébként minden rendben? Van elég tejci? Nem hasfálós MArci? Mesélj, ha van 5 perced ;)

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Szisz!

Kitartás! :wink: :D Tudod, minden kezdet nehéz :wink:

A Ricsi is ilyen baba volt picinek. Egymagában ellegyen, nappal aludjon, áááááááááá, az csak álom volt. Ráadásul a babakocsit is utálta. Megoldás: nekem nem volt, cipeltem mindenhova kenguruban, kézben, szórakoztattam, táncoltunk, énekeltem, csörgőztem neki. Így teltek a napok, aztán egyszer megfogta a csörgőt. Na onnantól napról napra könnyebb lett. Mára képes akár egy órát is eljátszani egyedül csak legyek a közelben. Úgyhogy a részemről egy tanács létezik, sajnos: kitartás, idővel csak jobb lehet! :wink:

Tesóka!

Ugye milyen rendi doki ez a Golán? :D :D
Minket is hívott már és egyszer be is állított hívatlanul mikor beteg volt a Ricsi, hogy megnézze. Nálam bizonyított, nagyon jó és figyelmes orvos. És lehet rá számítani! :D :D :D

Algopyrint lehet, napi 4*1, négyóránként, funkciójának megfelelően, láz-fájdalom csillapításra :wink:
Vannak orvosok akik viszont a panadolt ajánlják, hát, ahány orvos, annyi vélemény. Nekem kivétel nélkül az algot ajánlották, így e mellett maradok. Neked mit mondtak?

Még jobban vagy????????? ugye???????????

Mikor szoptatsz, nincs kint a derekad?
Ha nekem kint van ilyenkor, akkor másnapra tuti fel vagyok fázva :evil:

Barbi!

Hajrá szánkózás :D :D :D Picit szálingózik is :D :D

Ma megpróbálom párom rávenni hogy minket is vigyen ki a tescos rétre egy kicsit szánkózni. Egyedül nehézügy. Babakocsi+szánkó :shock: :roll: :lol: műanyag bébiszánkónk van, azt nem húzhatom a sima aszfalton így valahogy el kell jutni a havashoz 8)

Szilárdnak hogyhogy ilyen érzékeny a szeme :shock: szegényke :cry:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Tesóka! Jobban vagyok még mindig, bár a derekam az nagyon fáj...meg a fejem. Most megyek gyógyszertárba és veszek homeopátiás tejnövelőt, meg megkérdezem, hogy van-e valami megfázásra. Ha nincs, akkor meg Algo..
Legyen valami itthon, ha estére rosszabbul leszek...

Lassan indulok is...ja, meg még fodrászhoz is megyek...nézegetem a frizukat ;)

Jó szánkózást nektek is!!! :D

Kép
Kép
encu

Merre vagytok??? :D

Kép
Kép
encu

Szia Tesóka!

KÉpzeld, az előbb lépett egy csomót egyedül a Ricsi, vagy 4-5 lépés tett :shock: :D :D :D :D Úgy ment mint aki beszart :lol: :lol:

Csak nézegetted vagy csináltattál is frizut?

Kaptál valami homeost, tuti van megfázásra szerintem :wink:

Na megyek játszani a tökivel, apa kiteri a nyakam ha meglátja hogy itt írogatok ahelyett hogy velük lennék :roll:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Tesóka!
Egy kis szolíd hajat vágattam, Karcsinak nagyon tetszik. Majd meglátod ;)

Vettem homeós cuccot és tök jól vagyok!!!!! :D:D:D:D

Ricsi napról-napra ügyesebb!!! :D

De hol a kééééép???????? :D:D:D:D

Kép
Kép
encu

Hahóóó!! Merre vagytok? :D :o

Kép
Kép
encu

Szia Tesóka!

Kiváncsi vagyok az új frizkóra :D

Úgy fáj a hasam :shock: meg kéne jönnie, de ha minden hónapban ilyen fájdalmas lesz, beadom a kulcsot :( Terhesség előtt is görcsöltem rendesen, de ami most van :shock: :shock: nem fájt ennyire mikor mentünk szülni :( :( kész vagyok, megyek vízszintbe, hátha elmúlik.

Jó éjt!

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Tesóka, hát te is kidőlsz??? Ejnye...de pihengess csak, holnapra hátha elmúlik. Ja, és én is Cerezett-et (vagy mi a fenét) szedek, azt írta fel a doki. Neked is azt írta nem?

Na, megyek vissza a TeszVeszre, teljesen függő lettem... Rendeltem a kicsinek egy Fedezd fel a nyuszit! játékot és ma jött meg...tök ari!!! :D Én játszom vele a gyerek helyett ;)

Még én be-benézek, hááátha...

Gabó, jobbulást Flórának! Nem mondta a doki, hogy mitől jöhetett ki a karján?

Kép
Kép
encu

Igen, azt szedtem. Majd ha talizunk adok egy levélnyit, hozzá sem nyúltam!

Mi van a Flórával??????????????? :shock: :shock:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

TEsóka, nem azért mondtam, de azért köszi.. :oops: :roll: 8)

Taliztam a Gabóval a Postán és mondta, hogy kijött egy kis ekcéma a Flóra karján (remélem nem fog megharagudni, hogy elkotyogtam... :oops: :roll: ) . És erre voltam kíváncsi, hogy mi a fenétől tud kijönni. És remélem mihamarabb el is múlik...

Na, Apa menni akar feküdni, hát vele tartok ;)

Jó éccccccakát mindenkinek!! :D

Kép
Kép
encu

Hahóóó!!!

Lányok! Ki merre Szilveszterezik? :D

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Encu!
Dehogy haragszom, de megtudtam, hogy esetleg kijöhet a hosszú pancsizásoktól és a fűtés szezonban a száraz levegőtől!
Hála az égnek ma már alig látszik valami!
csak az az érdekes, hogy miért pont ezen a helyen jött ki, számomra ez a fura!!! :shock:
Ja és hazamentünk érte, aludt éjszaka egyhuzamban 12 órát és semmi baja! :roll:
Ami persze jó, hogy így történt, de ma lett volna még dolgom! :(
Mindegy úszik továbbra is a lakás, így lépjük át a szilvesztert! :?
Mi szerintem itthon szilveszterezünk! :lol: Flóra lesz apa táncpartnere!

Képzeljétek az én rivnya :lol: lánykám reggel kakaó ivás közben az apjának csókokat küldözgetett engem meg magasról le....!
Szóval már most féltékeny vagyok! :oops:

Majd ma még jövök!

Kép
gabriel79

Gabó, akkor jó...ilyen pletykás egy csajt, mi? :D:D:D

Örülök, hogy múlik Flórának!!! Zavarta egyébként? Az viszket, vagy fáj? Nem tudom, bocsi... :oops: :lol:

Nálunk sem patyolat a kéró, de egy család lakik benne és nem múzeumnak tartjuk ;) Szóval néha úszik, néha nem :D

Valószínűleg mi is itthon szilveszterezünk, mentünk volna a Balatonra, de Karcsi azt mondta, hogy ilyen pici babával nem meri bevállalni...

Csak az apjának dobál csókokat? Persze, hisz az ő felegése lesz majd ;) Mint szinte minden lány, aki imádja az apját ;)

Na, ránézek a kicsire, gyanúsan csendben van :D:D:D:D

Kép
Kép
encu

Encu!
Azt mondják viszket,de Flóra észre sem vette, nem piszkálta.
Leginkább engem zavart és megijedtem, hogy ellepi és ideges lettem!
Igen az apjának és Tatának!Imádja a nagypapit is akit Tatának szólít! :lol:

Kép
gabriel79

Már sokat szerettem volna nektek mondani, hogy óvodai irodalmi mentor vagyok és szabadidőmben sokat foglalkozom a mesék versek hatásával a jó-rossz mesékkel stb..
Meséljetek nekik sokat, nyugodtan már most lehet bármit és bármikor!
Szó szerint értem a bármit és soha, de soha ne költsétek át a meséket, főleg a magyar népmesét, még akkor sem, ha vér folyik benne, mert a gyermek képzelete másként dolgozza fel, mintha tv-ben látná!!!
Nos ezt azért írtam, mert úgy éreztem, hogy el kell mondanom!
Egy jó ajánlatot máris adok!
http://www.freewebs.com/klaszloszilvia/ ... knak.htm#1

Ezek verses mesék!
Azért jók, mert csengésük, rígmusuk, dallamuk van és már a picibabák is érzik és jó élményként élik át!!!
Nem utolsó sorban énekeljetek és mondókázzatok, mert fejleszti az inteligenciát!

Hú, kérlek ne nevessetek ki ezért, de most kitört belőlem a pedagógus!
Szeretettel írtam nektek és babáitoknak!

Kép
gabriel79

Gabó! Erős, édes kicsi lányod van! Karcsika sem hisztizett a szeme miatt, pedig csúnya volt... úgy látszik, a kicsik még nem játszák túl a dolgokat :D

Köszi a tippet, meg fogom nézni...úgyis olyan kevés mondókát meg éneket ismerek... :oops: :roll: :lol: Most majd pótolom.. :D

Puszi Neked érte!! :D:D:D:D Ari vagy!

Kép
Kép
encu

Sziasztok!!!

Encu
Igyekszem benézni amikor van időm.
Most Marci alszik egy ideje, le is kopogom... kopp-kopp-kopp
Egyébként köszike, minden rendben,van tejci is szerencsére.
Eddig nem hasfájós Marci. Nagyon aranyos egyébként, ahogy nézelődik,
tegnap játszottunk, és nagyon bejön neki egy piros karácsonyi szalag :)
Remélem Te jobban vagy már! Tessék pihizni!!!
Karcsika szeme hogy van???
Nektek ki a védőnőtök??? Karcsika szeme helyrejött???

Ja, hát idén kizárásos alapon itthon szilveszterezünk, amúgy sem
vagyunk nagy szilveszteri-partiba járók :)
De ahogy látom, nem mi leszünk az egyetlenek, akik otthon töltik
a szilvesztert...

Móni
Köszike, hogy ez a kenguru dolog nekem nem jutott eszembe?!!!
Ez igy sokkal kényelmesebb, hogy nem kell cipelni a kezemben,
már azt hittem leszakadnak a karjaim. És Marci is élvezi a kenguruzást!
Ricsi nagyon édes lehet ahogy lépeget!NAgyon ügyes nagyfiad van!

Gabó
Flórának jobbulást!!! Remélem mihamarabb teljesen eltünnek azok a
fránya kiütések!
Köszike a linket, még ma megnézem :) Én csak örülök, ha ötleteket
adsz :) A tesóimnak is mindig meséltem, Marcinak is mondókázok, verseket
mondok, az első naptól kezdve. Énekelni is szoktam a "gyönyörű"
hangommal, de a fiam még nem utál érte :D

Na megyek vasalok tovább (legalább a gyerek cucca legyen kivasalva),
meg nézem közben a szex és New Yorkot :P (kihasználom míg a csöppöm
alucizik)

szisszka

Szia Szisz!!

Karcsika szeme javulgat, de sajna nem egyik napról a másikra, de kenegetem meg védjük a huzattól, úgyhogy még 1-2 nap és rendben lesz. Hol vannak a képek Marci babáról? Megadod a kinket? Mert itt annyi Marci van, hogy nem találom... :oops: :lol:
A mi védőnőnk az Anna. Jófej, én leszámítva ezt a szem-ügyet meg vagyok vele elégedve. Bár a többiek szerint is mond néha hülyeséget... :D Utána kell kérdezni, ha nem vagy biztos, ennyi. De ez nálam amúgyis alap...inkább több helyről is informálódok ;)

Vasalsz? Ejha...én gyerekcuccokat nem vasalok.. :oops: :roll: Remélem ez annyira nem gáz...

Kép
Kép
encu

Encu
Jobbulást Karcsikának! Remélem mielőbb rendbe jön a pici szemecskéje, küldünk sok gyógyító energiát!

Marci képek:
www.babanet.hu/album/index.php?album=6127&p=5143414
Amúgy nem tettem még fel új képeket, még nem volt időm átmásolni a fényképezőből a gépre.

A Kőbányai Anna a ti védőnőtök is?
Persze persze, kell is informálódni mindig :)

Sztem nem gáz ha te nem vasalsz baba rucikat... ez csak az én hülye mániám...

Na megyek felébredt a pici fiam

szisszka

Sziasztok!
Szisz!
Nagyon édi Marci! :lol:
Á ne aggódj én is ki vasalom Flóra cuccait, még a mini body-kat is vasalgattam! :roll:
Egyébként akartam mondani, hogy az én lányom sem volt egy alvósbaba, örültem, ha félórát aludt egyhuzamban! :?

Encu!
Ma voltunk sétálni, de csak szaladtunk a tesco-ba meg haza, mert nagyon hideg volt!
A tescoba meg jól feldühítettek, mert a pénztárnál úgy sietett a csajszi, hogy lökdöste a babakocsit!
Így megint kijött belőlem az anyatigris! :oops:
Csak tudnám hová sietnek???
Szóval remélem ki sem merészkedtetek, mert vérfagyasztó hideg volt!Figyelek ám mit csinálsz a vejemmel! :wink: :lol:

Most megyek ajcsizni!
Szép álmokat!

Kép
gabriel79

Sziasztok!

Ricsinek kibújt az 5-dik foga :D :D
Szegény, ma egész nap sírt, bújt, de legalább áttört :D

Bocsi, most nem írok többet :oops: gyorsan lefekszem, kitudja milyen lesz az éjszakánk :roll:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Szép reggelt! :D

Már 6 óta fent vagyok, fiúk meg alszanak... :D
Tök jó volt az éjszaka :D :D

Gabó!

Jobbulást Flórának! Vagyis, már jobban van, nem? Akkor soha többet ilyet :twisted: :wink:
Nagyon tartok az ekcémától, nálunk van a családban többeknek is így esélyes a dolog :evil: Ebből kifolyólag nagyon vigyázok, nehogy kiszáradjon a Ricsi bőre :roll:

Remélem kapott egy jó nagy leb@szást a tescos tyúk!! :wink: :lol: ilyet, :shock: , ilyen még mikor azzal a hülye kossárral mennek neki a kocsinak :evil:

Tesóka!

Mi itthon leszünk :wink:
És alszunk :D :D remélem :roll:
Jobbulást Karcsikának, még mindig :wink: :wink:

Szisz!

Örülök, hogy segíthettem :D :D

Tesóka!

Én sem vasalok :wink: úgy teregetek hogy ne kelljen vasalni :D

Gabó!

Köszi a linket, jók, aranyosak :D

Mesélni még nem mesélek, viszont már eljutott odáig a Ricsi, hogy nem csak rágja a könyvét hanem lapozgatja is. Úgyhogy érik a dolog. De rengeteget éneklek neki, a kappan hangommal :lol: meg mondókázunk. Nagyon szereti :D Na meg ugye táncolunk sokat. Mindenféle zenét hallgatunk. Meg is jegyezték, hogy milyen muzikális a Ricsi :D Tud táncizni, haláli, ahogy zenét hall elkezd dölöngélni jobbra-ballra :lol: és énekelget a maga nyelvén :lol:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Csilla!

Boldog hófordulót az apróságoknak!

Neked meg sok-sok ++++++++++++++++++++++++++ :wink:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Sziasztok!

Gabó, köszi a linket, ezeket nem is ismertem, nagyon jók!!! :D Mi is egész nap énekelünk, Szilárdnak alakul a jó kis hamiskás hangja, de nagyon szeret énekelni, úgyhogy Vince már így nő fel :D

Szisz, ne aggódj, ezek szerint manapság már nem alusznak ezek a babák :roll: Én is örülök, ha Vince 1 órát alszik egyhuzamban nappal, de egyre jobb lesz, mert napról napra ügyesebbek, és jobban el vannak egyedül. Vince már akár 15 percet is tudja nézni a forgós zenélőjét, és próbálja csapkodni őket, meg gagyarászik nekik, pl: gigü :lol:

Encu, akkor jobbulást még mindig annak a szemecskének. És persze mi is itthon szilveszterezünk, pár éve eljön anyósom, és szoktunk ilyenkor társasozni, meg kártyázni éjfélig...nagy gyerekek :wink:

Móni, nagyon ügyes a Ricsi! A talin már lehet futni fog :wink:

Tegnap Vince megkapta a Rotát is, elég jól viselte azt is, nem lázasodott be szerencsére, csak kicsit elnyomta. Mi is voltunk kint tegnap, Szilárd apával szánkózott szokás szerint, amíg lehet kiélvezik. :D

Csilla, Boldog névnapot Dávidnak!!!

Kép

Kép
sbarbi

Sziasztok!

Móni!
Egyáltalán nem számít, hogy milyen a hangod, ha élvezed az éneklést és igen szuper, hogy táncoltok, mi is szoktunk Flórával! :lol:
Gratulálunk a fogacskához, azért jó lenne, ha könnyebben is kitudnának bújni! :evil:
Nálunk is most az alsók melletti úgy kijött, hogy észre sem vettem a fölsőkkel megint meg szenvedjük, ráadásul úgy be van dagadva neki, hogy csak na!

Barbi!
Akkor Szilárd már egy csomó énekkel, mondókával tér haza és mire Vince óviba kerül addigra fújni fogja az összes repertoárt! :lol:

Csilla!
Én is boldog hófordulót kívánok nektek!
Írjál, ha tudsz!
Encu!
Merre vagy?

Zsuzsa!
Meggyógyultatok, vagy még mindíg betegeskedtek?
Jelentkezz!!!

Niki!
Nagyon eltüntél!
Hiányzol! Jelentkezz!MZ/X!!!!!

Kép
gabriel79

Sziasztok!

Egész jó éjszakánk volt, Karcsika tegnap elég csúnyán köhögött meg folyt a nózija egész nap, de kezegettük és mára már jobban van. Egyébként nagyon jó kedélyű, meg sem kottyant neki...csodálom őt ..!!! De Golánnal beszéltem az előbb, kell kapjon citromos teát és kamillás vízben fürösztjük ma este. Nagyon rendi a Golán, egyre jobban szeretem, még azt is mondta, hogy bááármikor hívhatom... :)
Éjjel a kicsi mellettem aludt, mert a kiságy nem volt elég jó ;) De így legalább jól aldtunk. :D

Tesóka, megnyugtatál, akkor ezentúl sem fogk vasalni ;) :D
Ricsi is nemsokára krokodil lesz ;) Jól viseli amúgy? (már amennyire lehet, persze...)

Barbi, Vince is kezd dumálni? Olyan zabálnivalók, ahogy a kis manóhangjukon mondikálnak ;)
Mi is fogunk játszani szerintem, mi Scrabble-t (jól írtam? :D)

Gabó, itt vagyok ;)

Többiek-lányok!!! Jelentkezzetek!!!!!!!!!!!

(remélem mindenkinek válaszoltam... )

Kép
Kép
encu

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?