Sziasztok.
Elég sok mindenkit ismerek közületek és szeretném megosztani veletek a most történteket.
Nyár óta gyúrunk a babóra de nem akart összejönni. Most ebbe a hónapba úgy voltam hogy ha összejön hajrá ha nem akkor fél év gyógyi és utána megint rajt mert nem szeretnék őszi téli tavaszi babót hanem nyárit.
A pémet megéreztem mert majd le akart szakadnia derekam és utána való héten meg örökké görcsölt a lábam amit nem szokott. Akkor volt a vándorút. Így múlt hét kedden halvány pozitívat teszteltem de szerdára elkezdtem vérezni. A többiek unszolására elmentem a dokihoz és az ultrahangon nem látott semmit sem és így előírt egy HCG vértesztet amit másnap megcsináltattam és a rákövetkező napon lett kész az eredmény ami pozitív lett.
Igaz nagyon határ eset de a doki mondta hogy ez bizony pozitív. Így megnézett megint ultrahangon és csak egy világos foltocskát látott amire mondta hogy nem terhesség egyellőre mert nem lát petezsákot. Így vissza kell mennem 27-én egy vizelettel meg megnéz megint mert ha nem lesz akkor sem látható eredmény akkor 3 lehetőség van.
1:nagyon korai terhesség.
2:elment a baba
3:méhen kívüli.
Ha az utsó kettő akkor irány a kh.
DE!!!!!!
Ma reggel megcsináltam az utsó tesztemet és az bizony pozitív lett. Nem erős még de látni a csíkokat.
Így naggyon várom a 27-ét hogy mit fog mondani vagy látni a doki.
Cici feszülés megvan. Szemérem csont fájdalom megvan. Alig eszem amit a férjem meg is jegyzett és a hőőm az is magas még.
Így háát reménykedek hogy ez tényleg babóó. És bízok az érzéseimben is. És ha lát valamit a doki 27-én akkor táppénz a vérzés miatt. Most nem vérzek de akkor is veszélyesztetett leszek.
Hormon gyógyit azért nem írt fel még mert ha esetleg méhen kívüli akkor nem akarja azt támogatni.