Új privát üzeneted érkezett!

Drága kis csöppem szerint a hóesés az a hópihe-eső :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok Lányok!

Hát itt az utóbbi pár napos nagy készülődésben még visszaolvasgatni sem volt időm, bocs, h nem reagálok most, jön anyósom és még főzni kell :)

Nálunk áll a fa :) telis tele van ajándékokkal a fa alja :) nem is tudom mi lesz itt később. Lilla itt ül mellettem a pihiszékben és elmélyülten rágja az öklét :)
Ma ünnepeljük 1 fogantatási évfordulónkat, ugyanis Lillus tavaly ilyenkor költözött be kis lakába :) kissé el vagyok ma érzékenyülve, bőgök minden karácsonyi dalon :) mi lesz itt!! :)

Mindenkinek szívből nagyon boldog karácsonyt kívánok!
Apukámtól kaptam ezt a verset, nagyon tetszett és bemásolom nektek:

Nemes Nagy Ágnes:
Karácsony

Fehér föld, szürke ég, a láthatáron
narancsszín fények égtek hűvösen.
Pár varjú szállt fejem felett kerengve
s el nem repültek volna űzve sem.

Csak álltam szürkén, szürke ég alatt.
– S egyszerre, mint gyors, villanó varázs
egy kicsi szó hullott elém: karácsony,
mint koldus kézbe illatos kalács.

Csodáltam. És a számon hála buggyant,
nem láttam többet kósza varjakat:
olyan szelíd volt, mint a gyermek álma,
s olyan meleg volt, mint a nyári nap.

Kép

KépKép
KépKép
fleur

Heni! Unique!

Köszönjük.

Évi!

Én is szomorkodtam, de tudom, hogy kemény fából faragtak Titeket. :wink:

Mindenkinek nagyon boldog karácsonyt, és békés ünnepeket és ünnep utánt kívánunk.
http://www.jacquielawson.com/preview.as ... pv=3111936

tjuca

Sziasztok!

Nagyon boldog, áldott, békés karácsonyt kívánunk mindenkinek!!!

Unique!
Gratulálok Dávidhoz!!! :)

Kép
Kép
norwell

Panka!

Köszönöm szepen! :D Igen, szerintem is nagy baba lesz belöle...

Syry!

Köszike! :D Jaja, gyüjtöm mar a pelenkakat...

Maci!

Köszönöm szepen! :D Egy ismerös idös hazaspar küldte postan az ajandekot, ezert is volt nagy meglepetes...

Angie!

Köszönjük szepen! :D Davide valoban nagyon ügyes, mar csak 4-5 het van hatra...

Kacsa!

Nagyon tetszik a kepeslap! :D

Unique!

Köszönöm Neked is! :D Nagy-nagy gratula a kis tököshöz! :D
Es hat a nevvalasztasrol gondolom tudod mi a velemenyem... :wink: :D

Lanyok!

Bekes Boldog Karacsonyt Kivanunk Mindanyiotoknak!

Puszi,

Kép

Kép
Kép
jucmuc

Évi, és minden Éva!
Boldog névnapot kívánunk Nektek!

Fleur!
Nagyon aranyosak vagytok a képen!Milyen nagylány már Lilla!

Nálunk is fel van már díszítve a fa, de mindenki alszik :? Csak én kukorékolok, és várom a Jézuskát :D .Bizti még ő is alszik :wink:

Boldog ünnepet!

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Sziasztok!

Mindenkinek békés ünnepeket, és boldog új évet kívánok.

puszi
Vendég

Sziasztok!

Mi is nagyon boldog Karácsonyt kívánunk mindenkinek!

img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1198573714.0065.jpg[/img]

KépKép

KépKép
timika

Kép

KépKép

KépKép
timika

Sziasztok!

Boldog Karácsonyt Mindenkinek!

Kép

Puszó
Brill Kép

Kép
brill

SZIASZTOK!
BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNUNK MINDENKINEK!

Kép

Kép
Kép
Ági279

Kép

Timi képe.

tjuca

Boldog Karácsonyt kivánok MINDENKINEK!!!
Kép
Vendég

Kicsit megkésve de mi is kivánunk békés boldog ünnepeket!
Kép

KépKépKépKép
aniko24

Sziasztok!

Még mindenki piheni az ünnepi fáradalmakat?

Családom alszik, így pötyögök kicsit, de előtte is:

Pupy! Eszter! Merre vagytok????????????????

---

Túl vagyunk a nagy karácsonyozáson!
24-én kora du. jöttek Anyósék, Timcsa szépen kibontogatta az ajándékát és nagyon tetszett neki! Egy plüss kukacot kapott, aminek minden egyes kukac darabkája (tudjátok olya szelvényes kukac, minden szelvény altt egy pár láb) más technikával záródó tatyó van: tépőzár, zip-zár, gomb, pattent, cipőfűző. Jól lehet majd vele gyakorolni a különféle záródási technikákat! :) Kapott még egy KACSÁS ujjbábot, az is tetszett neki.
Aztán tőlünk este kapott egy plüss babát, azt is ő bontogatta. Apával felfegyverkezve kamerával és fényképezkővel vártuk, hogy kibontsa, de kb. negyed óra után, amikor még mindigcsak a letépett papírdarabka bügyürgetésénél jártunk, feladtuk. A gyerek jobban csipázta a papírt, mint az ajándékot ... Amint kibújt a baba, megnézegette, majd hasravágta és áttrappolt rajta ... Nesze neked ajándék! De mondtam, hogy legközelebb, majd csak csomagolópapírgalacsint fog kapni! :lol:
Másnap meg mentónk volna le Anyuákhoz, de a reggeli útviszonyokat látva nekem inamba szállt a bátorságom, de aztán látva, azaz hallva anyum elszontyolodását, hgoy nem megyünk, mégis nekiindultunk. Nem volt gond szeencsére.
Odaérve Timcsa kezdte a múltkori mimza műsort, 1 napig bőgött, ha nem az én kezemben volt és bárki rá mert nézni ... :cry: Másnapra aztán szerencsére megnyugodott és már a Nagyik is babusgathatták.
Hát kb. így telt az első családi ünnepünk! Mondjuk nagy csodlkozásokat amgy sem vártam Timcsa részéről, ahhoz méág pici! Majd jövőre! Akkor már remélem, lesz karácsonyfára rácsodálkozás is! Apropó karácsonyfa: Timcsa próbált felé barátsággal közelíteni, megsímogatta, de az a gonosz fa megszúrkálta, így ugrott a barátság! :lol:

Pár fotó:

Csini karácsonyi ruciban

Kép

Ajándék bontogatás, papírral szöszölés:

Kép

A "letojt" baba:

Kép

kacsa14

Kacsa!

Nagyon edes Timcsa a kepeken, jot mosolyogtam az ajandek bontason... :lol:

Evi!

Utolag is Nagyon Sok Boldogsagot Kivanok Nevnapod Alkalmabol! :D
Kép

Kép
Kép
jucmuc

Sziasztok!

Jövök most már én is, nagy a család, minden nap mentünk valahova ebédelni, itthon már csak annyi erőm volt, hogy az ajándékhegyeket elpakoljam! :lol:
Remélem, mindenkinél jól telt a karácsony, mi nagyon élveztük, csak Csabim hozott haza még utcsó nap az oviból valamit, amiből mára hörghurut és tüdőgyulladás-közeli állapot lett, hát "kicsit"megijedtünk, de úgy tűnik, a gyógyszerek látványosan hatnak, már kevésbé fuldoklik szegénykém 1-1 köhögésroham alkalmával.
Amúgy pedig beindult a babaproject is! Drukkoljatok! Bár eddig mindig a 2. hónap volt a befutó!

Márti
borossné becz márta

Sziasztok!

Előszöris mi is nagyon boldog karácsonyt és új évet kívánunk mindenkinek-így utólag is. :oops:

Nagyon húzósak a napjaink mostanság, bár már néha azt hiszem, hogy nekünk mindig sűrű az élet. :?

Kacsa!

Köszönjük a hiányolást Pupyval együtt. Ő sem nagy unalomban tölti napjait. Szegénykém azt se tudja, merre áll a feje. Szóval megvagyunk. Csak kicsit a háttérben-per pillanat...
Timcsa gyönyörű... :D és ahogy csomagol... :lol:

Fleur!

nagggggyon édik vagytok a képen! Lilla egy kis karácsonyi manócska :lol:

Rólunk annyit, hogy Lac ma beszélt az orvossal, hogy mi lett a kontroll eredménye. A doki azt mondta neki, hogy teljesen egészséges, úgyhogy csak hajrá, rajtunk múlik a siker :roll: :lol: :shock:
nem is tudom...nagyon örültem neki, meg meg is ijesztett, mert mi van, ha így sem sikerül??? de erre most nem kellene gondolnom, ugye?

Voltunk minden rokonnál karácsonykor, így épp csak magunkra nem volt időnk, így nálunk vasárnapra tolódott az ajándékozós rész.
Nagymamám azzal fogadott, hogy: na, nálunk baba? várja ám a dédunokát, és képzeljem el, hogy az unokatesóméknál 6 hetes a baba a pociban, úgyhogy várja ám tőlünk is. Örülök nekik, mert már több mint 1 éve vártak rá, de azért előjött az a borzalmas érzés hogy persze, mindenki terhes, csak mi várunk még mindig.... :oops: :oops: :oops:

de már kilábaltam a gödörből. éppen sokkal jobban leköt más, mint hogy rossz gondolatok cikázzanak a fejemben...meg a vizsgák, meló, ...és ennél még sokkal bonyolultabb dolgok is.

Puszi mindenkinek, megpróbálok nem eltűnni ennyire...

Eszter :lol:

eszter82
Budapest

Fleur!

:oops: :oops: :oops: csak most olvastam a prividet... :oops: :oops: :oops:
sana dolgozom, de január eleje talán kicsit lazább lesz...majd egyeztetünk! :D :D :D már alig várom :D :D :D

puszi: Eszter

eszter82
Budapest

Eszter!

Csak nyugalom, örüljetek a jó hírnek, amennyire csak lehet lazítsatok és reméljük ennyi elég is a babához!

Fleur

Nagyon aranyosak vagytok a képen, egyre szebb ez a kicsi lány, hogy fogjátok a fiúkat távol tartani tőle pár év múlva, Hogy teltek az ünnepek?

Többiek!

Na, tessék már élénken írogatni! Pár hete olyan élet volt még itt!
Képzeljétek, estére kicsi Bercim is belázasodott! 38.7, ilyen magas még soha nem volt neki, a Nurofent meg nagy ívben köpte ki, jó, ha a felét visszakanalaztam a szájába, pedig apával együtt küzdöttünk vele! :shock:
Kiváncsi vagyok, Lehelkém mikor produkálja majd az első tüneteket. Persze a gyerekorvosunk pont most van szabin! Nagyon utálom, hogy akármerre nézek a konyha tele van gyógyszerekkel, de nincs mit tenni, ezzel jár, ha közösségbe kerül az ember gyereke!
És megint jön a hosszú hétvége! Az én gyerekeimnek külön érzékük van ahhoz, hogy ilyenkor betegedejdnek le! :roll:
Na, megyek is, ki tudja milyen éjszakánk lesz!

Márti
borossné becz márta

Márta
sajnálom, hogy betegek a lurkók. Tegnap Anyuéknál-Tesóméknál voltunk, ott is Levente a középsős hozza haza az oviból a bacikat. most is beteg volt és az 1 éves öccse is, sőt a húgom is. (remélem mi nem kapjuk el.) A karácsony nálunk is jól sikerült. Szenteste a Párom Öccsé és annak barátnője volt nálunk (mint tavaly és tavalyelőtt.) és persze a Dédi, aki velünk lakik. Együtt főztünk. Jó hangulatban telt a délután-este. Máté is élvetze a társaságot. :lol: A fa is tetszik neki. Főleg, ha lekapcsolom a villanyt és csak a fa fényei világítanak, akkor nagyon nézi a fát. De a legnagyobb szám a csillagszóró volt neki. (majd Pankán keresztül lesznek megint képek.) Ja és megbeszéltük a párommal, hogy február elején indul a tesóprojekt (lsd vonalzó).

Kacsa
Timcsalány nagyon csini, ari ahogy bontogat. (hát igen a zörgős papírokat imádják.) én be se csomagoltam Máté ajándékát :oops: , majd jövőre.

Eszter
próbálj meg nem izgulni és bízz!!!!!!!!!!!! sikerülni fog!
Pupyt pusziljuk és várjuk. Remélem Anyukája jól van.

Fleur
szupi a kép Lillával. Olyan jó nézni téged, árad rólad a derű, boldogság, kiegyensúlyozottság. Lilla sokat változott.

Kép

Kép
syrynx

Eszter!

Örülök, hogy jelentkeztél és hogy jók a Párod eredményei!
Azért, ha van pici időd, gyere és mesélj! A leírtakból azért úgy vettem ki, hogy nem csak a meló miatt zajlik Nálatok azélet!

Márti!

Jobbulást Nektek!

Syry!

Tesóprojekt?! Hú, nagyon telik az idő!!! Még most születtek a babák, akik akkor születtek, amikor csatlakoztam (pl. Kende) most meg már lassan a tesóik jönnek! :)

Én ugye többször írtam már, hogy mi majd 2 év körül tájt múlva terveznénk tesót, főleg ész érvek alapján. (értsd szobatiszta, önjáró, önellátó Timcsa) De őszintén szólva nem is vágyom most még egy újszülöttre + terhességre! Most tökéletesen kielégít Timcsa! Sőt! Jó lenne, néha egy-egy fél órát nyugodtan úgy elmolyolni itthon, hogy ne vinnyogjon a fülembe! Úgyhogy most ez így nekünk pont jó, mert az ész érvekhez nem csatlakozik egy kicsi utáni vágy, így nem kell az észnek és a léleknek csatázni!

Persze ez ÉN vagyok, ez nem jelent senkire vonatkozóan semmit, mindenki maga érzi, hogy neki mikor, miért és hogyan kell kistesó. Akinek hamarabb, annak hamarabb, akinek meg később, annak meg később! :)

kacsa14

Syry!
Hú de örülök a második vonalzódnak! Gratula és sok-sok sikert.

Eszter!
Annyira jó, hogy jöttél. Nektek már csak egy kis lazitás hiányzik. Tessék egy jó kis wellnesst beiktatni Laccal MINÉL ELŐBB. Ez a hajtás nem segit egyikőtöknek sem. Pupyról mit lehet tudni? Anyukája hogy van? Sokszor puszilom, ha beszélsz vele. Küldtem neki MMS-t. Vajon megkapta?

Virág!
Tüneményesek vagytok!

Puszó!
Vendég

Sziasztok!

Remélem mindenkinek nagyon szép karácsonya volt! :)

Babucik, Anyucik, Apucik
Nagyon szépek vagytok a képeken!!!!

Panka
Idén nem mentünk sehova, és hozzánk sem jöttek vendégek.
Apájával csak összedobtunk fasirtot,meg rizst,hogy azért
vmi főtt kaja is legyen :D
Nagyon édes lehetett Emili, ahogy lépcsőzött!!! :) Hihetetlen miket
tudnak ezek a gyerkőcök, most értem meg igazán ezeket a dolgokat :)
Remélem Emili már jól van!

Unique
Köszike a gratulát! :)
Én is szívből gratulálok a kis Dávidhoz, nagyon szép nevet
választottatok!Csak csendben: Énmegmondtamhogykisfiú :)
A Dávid név jelentése ugye: kedvenc, szeretett. Hát ez abszolút igaz,
tapasztalatból mondom, van Dávid nevű öcsém :)

Évi
Utólag is Boldog Névnapot!
Hópihe-eső :))) Ez nagyon cuki! :)

Brill
Köszike az okosítást :)
Ja, és ez a láb-puszi dolog bejött nagyon :)
Egyébként nálunk is szabad bejárás van mindenhova, hogyan is tilthatnál
ki bárhonnan egy boxert???
Egyébként Alfi érdeklődve nézi Marcit, meg aggódó arccal jön, amikor
Marci elkezd sírni. Viszont amikor hiszti van, azt Totyi már nem bírja,
olyankor kivonul a szobából :D Öreglyány ő már a hisztihez :)

Jucmuc
Még meg sem dícsértem a pocakod!!! Nagyon szééép! És a babaszoba is
csodálatos! Davide biztosan nagyon jól fogja magát érezni a kis
kuckójában!

Kacsa
Na, akkor szép karácsonyotok volt!
Nagyon csini Timcsa a karácsonyi rucijában!
Nagyon édes ahogy bontja az ajándékot, jövőre már rutinosabb lesz :)

Márti
Gyerkőcöknek jobbulást!!!
De jó, elindult a babaproject!
Drukkolok ám nagyon, már most is, ha az első nem, akkor remélem
a második hónap most is tuti befutó lesz!!!

Eszter
Nektek is nagyon nagyon drukkolok, h mielőbb beköltözzön a kismanótok
a pocakodba!

Syry
Dejódejó, nálatok is tesóproject!!!
Húúú, mennyi tesóbaba lesz mostanában!!!
Remélem nálatok is mielőbb jön a kistesó :)

Rólunk:
Marci egyre élénkebb, nem mondhatom, hogy az eszik-alszik típus. Imádja
ha verseket mondókákat mondunk neki, a kedvence:
Zelk Zoltán: Esik a hó! Nagyon igényli, h foglalkozzunk vele.
A karácsony is igy telt,picit zűrösen, picit fáradtan, mint a
hétköznapok, de csodálatos volt úgy ülni a fa mellett, hogy a kezemben
tarthatom a kisfiam, és ennél több nem is kell!
Marcim 24-én picit többet aludt, igy délután sikerült megnéznünk egy
filmet Apájával :)
Uh, bocsi, "kicsit" hosszú lettem!

Szisz

szisszka

Szisszka!

Gyönyörű lehetett a szenteste, az első közös karácsony a babóval!
Köszi a drukkot, jól begyűjtöm az összeset ám!
Nagyon jó, hogy már most mesélsz-verselsz a picinek! Nagyon szeretik a rímeket, hangutánzókat már ilyenkor is!
A srácok egyébként sokkal jobban vannak, úgyhogy, ha éjszaka is minden ok. lesz, akkor holnap elmegyünk a Tropicariumba. Kihasználjuk, hogy Apa itthon van még.

Márti
borossné becz márta

Sziasztok! Segitsetek Nekem!!!
Torokfajasra mit lehet beszedni terhesen? elkezdtem erezni a torkom, nyomom a teat es a mentoloscukit , de gondoltam Mebucainra amit lehet szopogatni vagy strepsilsre! szerintettek? Ha tudtok vmi megoldast nagyon megkoszonnem!

Kép

Kép
cirkuszka

Szia!

1 éve a Bioparox spray-t lehetett használni, de ma már rá van írva, hogy kérdezze meg kezelőorvosát. Én használtam elég sokat terhesen, nem lett semmi baj.

A Tantum Verde család is használható. Van belőle cukor, öblögető is.

A Mebucain-t és a Strepsils-t nem tudom, bele kell nézni a tájékoztatójába, de szerintem azokat nem javasolják.

A hődet figylej, mert ha belázasodnál, azt mindenképpen csillapítani kell! Ezügyben az Algopirin/Paracetamol ügyben pro és kontra is hallottam már mindent. Az viszont tuti, hogy az Algo-t a 36. hét után már maga a tájékoztató is tiltja.

Nekem bejött még a hársfatea is mézzel, jó forrón és utána betakarózni és lefeküdni, izzasztó hatása van. Illetve nekem lázra a csuklóborogatás is jó volt.

Jobbulást!

kacsa14

Sziasztok,

Cirkuszka :)
Nekem a Tantum Verde pasztilla (szopogatós) jött be, és rá van írva, hogy lehet terhesen is és szopi alatt is alkalmazni. Jobbulást!

Kacsa :)
Gyönyörű a lányod ebben a Karácsonyi ünnepi ruciban! Jó választás a ruha! Gratulálok!

Szisszka :)
Köszi, aranyos vagy! Hát, Laura sem volt az az eszik-alszik típus, át tudom érezni a dolgodat. Kitartás!!! 6 hós kortól egyre jobb lesz!!!

Márti :)
Sok sikert a tesóprojekthez!

Évi :)
Boldog Névnapot utólag is! :)

Mindenkinek köszönöm a gratulációkat! :)
Az ígért kép (ha sikerül feltöltenem):

Dávid 19 hetesen Anya pocakjában:
Kép

Laura 21 hónaposan Anya pocakján kívül (nálunk is a nem játékok a menő játékok :) ):

Kép

Puszi mindenkinek!

KépKép
unique

Az egyik kedvencem:

Kép

Egy ráadás:
Kép

KépKép
unique

Mindenkinek nagyon Boldog Új Évet kívánok (ha addig már nem jönnék)!!!

Aki babára vágyik, annak babát 2008-ban, aki terhes, annak könnyű szülést, akinek már van babája, annak nagyon szép babázást, akinek már nagyobb a gyerkőce, annak sok-sok pihenést a gyermekek mellett :twisted:

Egyszóval: kívánom, hogy 2008-ban mindenkinek teljesüljön az álma, amire a legjobban vágyik!

Puszi[/b]

KépKép
unique

Sziasztok!

Unique!
Nagyon jók a képek!Végre láthatom Laurát, és a kisöcsit is :wink: :D
Hogy vagy?Rókák elköltöztek már?

Mi holnap elutazunk anyáékhoz egy hétre.Ma itt voltak anyósék, kellemes nap volt.És még főztem is! :lol: Bepcoltam husit, megtűzdeltem szalcsival, fokihagymával.+hagymás törtkrumpli, pezsgős képosztával.Ízlett nekik, tényleg fini lett minden. 8)
Most ettük meg anyós ugyancsak fini halászlevét, ami méreg erős volt, de begyűrtem 8) :lol:

Szerintem szilveszterig már nem leszek, így Nagyon Boldog Új Évet kívánok Mindenkinek!!!
Kép

Kép
pankaa

Cirkuszka!

Propolisz tabletta nagyon jó, terhesen és szoptatás alatt is szopogatható, finom is és erősíti az immunrendszert is. Nekem nagyon bevált, nagyobb gyógyszertárban, gyógynövényboltban biztos kapsz!

Márti
borossné becz márta

Emili a komoly :lol: : Kép

Kép
pankaa

Szisszka!

Nagyon szepen köszönöm! :D

Lanyok!

Tiszta szivemböl kivanok Mindenkinek Nagyon Boldog Uj Evet!

Kép

Kép
Kép
jucmuc

Sziasztok!

Békés, boldog új évet kívánok mindenkinek!!!

Kívánom, hogy az új évben mindenkinek teljesüljön az álma, amire vágyik!!!

Vigyázzatok magatokra!

Sziasztok!

Kép
Kép
tina82

Sziasztok!

Látom, pangás van megint, mindenki a szilveszteri bulira készül, igaz? :lol:
Nálunk az a helyzet, hogy igazából csak Apuci egészséges teljesen, én most eléggé kidőltem, úgyhogy férjecském lelkesen takarít, mos, tereget, most épp szánkózik a 2 nagyfiúval, engem meg nem igazán enged ki az ágyból, pedig a rétes nem fog magától megsülni!

Mindenkinek egészségben, babázásban, boldogságban gazdag új évet kívánok, a pocakosoknak pedig szép, jó hangulatú és komplikáció-mentes szülést!

Márti
borossné becz márta

[b]Nagyon Boldog Újévet és Jó Egészséget Kívánunk minden topictagnak és reméljük a jövőben még többen csatlakoznak hozzánk.[/b

Kívánom, hogy mindenkinek valósággá váljon az álma, kívánsága 2008-ban.

Kép

Kép
syrynx

Sziasztok!

Sikerekben :wink: gazdag Újesztendőt kívánok Mindenkinek!!!

Puszó
Brill

Kép
brill

Sziasztok!

Boldog, sikeres és babás új évet kívánunk Mindenkinek!!!

Timcsa így mulatott délután: :lol:

Kép

Ezen a fotón, ha jól megnézi az ember lánya, látja a bal felső szélső metszőt:

Kép

Tetszik nagyon ez a szilveszteri tv műsor!

Kép

kacsa14

Sziasztok csajszikák!

Jajj most nem tudok visszaolvasni, de fogok a napokban!

De gyorsan beugrottam, mert szeretnék nektek nagyon boldog új évet kívánni!

KépKép

Mielőtt lefekszel, tárd ki az ablakod, elküldtem Hozzád az én angyalom. Egy pillanatra kérlek figyelj reá, mert a nevemben BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁN.

Kívánom, hogy mindenkinek minden álma valóra váljon 2008- ban!

Pusszantás

KépKép
KépKép
fleur

Sziasztok!

Nagyon boldog új évet kívánok mindenkinek!

Ez most a kedvenc képem a Dóriról :)

Kép

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Nagyon Boldog Újesztendőt kivánok MINDENKINEK!
Jó egészséget a kicsiknek, mamiknak, papiknak, egészséges fejlődést a pocakban lévőknek, és még sok-sok babát és tesót itt a topikban!!!

Kép
Vendég

Boldog Új Évet! Kép

Kép
faul

Mi is nagyon boldog újévet kívánunk mindenkinek!

KépKép

KépKép
timika

Sziasztok lányok!!!

Csak egy gyors bekukkantásra van időm és lehetőségem, mert még anyóséknál vagyunk és ez a sógorom gépe (de itt igen lasú a net, így nem nagyon tudtam írogatni)!
Az első és legfontosabb, hogy mindenkinek BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK!!!
Boldogabbat mint nekem sikerült kezdeni! Sajnos ma hajnalban megjött, tehát tesó baba még nem akaródzik jönni!!!
Annyira elkeseredve nem vagyok, csak most már szeretnék végre pozitív tesztet látni!
Tudom, hogy nem szabadna ezen "agyalni" mindig, de hogy csináljam, hogy ne ezen járjon mindig az eszem?? Főleg, ha a környezetemben sora jelentik be a csajok, hogy náluk összejött!!
Nehéz ügy, na!!

Remélem ti jól vagytok!!??
Most mennem is kell, de 6.-án megyünk haza és ígérem, az utána következő napokban részletes beszámolóval jövök majd!!

Puszi mindenkinek!!
Andy

Kép
oriandy

Sziasztok!

Mindenkinek nagyon Boldog Új Évet kívánok! Kép
Vendég

Sziasztok!

Nagyon boldog új évet kívánok mindenkinek! Dóri még alszik, most van egy kis időm írni :)
Nagyon szépen köszönöm a névnapi jókívánságokat!

Fleur!

Csodaszépek vagytok Lillával :) Boldog első "szülinapot" kívánok neki, még ha kicsit megkésve is :)

Kacsa!

Timcsa nagyon csini az ünnepi ruhácskában :)

Márti!

Drukk a babaprojecthez! Hátha most nem a második hónap lesz a befutó :wink: Jól vannak a gyerekek?

Eszter!

De jó, hogy minden rendben veletek! Drukk, hogy ne kelljen már sokáig várnotok!

Syry!

Hú apám, de jó, ti is belevágtok mindjárt a tesógyártásba :) Február mindjárt itt van!

Unique!

Gyönyörűek a gyerekeid. Köszi a képeket!

Faul!

Csodaszép a kislányod! Gratulálok hozzá!

Nekünk nagyon jól telt a karácsony, rengeteg ajándékot kapott a Dóri, de legjobban a szaloncukornak örült :) A karácsonyfa teljesen lázba hozta, de nem bántja, csak nézegeti, forgatja a díszeket. Még a kakaójával is megkínálta a fát :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Egy kis karácsony, meg a lyány, amint akkurátusan fürdik. Az Od spice csak megtévesztés, nem azzal mossuk :-)

Kép
Kép
Kép

tjuca

Sziasztok!

Vissza a dolgos hétköznapokba! :cry:

Minden baba: Kinga, Dóri, Lili, Emili, Szilárd nagyon édes a fotókon!

Nálunk csendben telt a Szilveszter. Törpi 9-kor lefektettük, aztán bambultuk az izgalmasabbnál izgalmasabb és kacagtatóbbnál kacagtatóbb TV műsorokat! Éjfélkor volt egy kis durrogtatás, de nem vészes, Timcsa fel sem ébredt, pedig előtte bementünk hozzá megsimizni + új évet kívánni neki. A házban is csend volt. 1 után le is feküdtünk.

Apa ma már dolgozik, úgyhogy visszazökkenünk mi is a 2 személyes hétköznapokba!

Timcsa valamelyik nap elkezdett integetni, de nem a tenyérbe csukdosós formában, hanem a nyitott tenyérrel jobbra-balra rázogatással. De hogy honnan szedte? Senki nem mutogatta neki. Azóta folyton integet, mi meg röhögünk rajta, mert a legidiótább helyzetekbe jön rá az integethetnék! :lol:

kacsa14

Sziasztok!

Először is nagyon boldog új évet kívánok Mindenkinek!!! :)

A gyerkők gyönyörűek, csináltunk mi is képet, de vmi miatt nem lettek az igaziak... Mármint a minőségük. No de azért majd teszek belőlük fel. Elkezdtem készülődni már, a kórházi csomagot összepakolni, kisruhák már kivasalva stb... Hihetetlen, nem??? ;) Az éjszakák már nem az igaziak, edzeni kell a fentlétre... :twisted: :D Főleg, h Kende is vmiért olyan hisztit levágott tegnapelőtt, hogy a hajam égnek állt tőle... :roll:

Voltunk pénteken uh-n, kontrollra kellett visszamennünk ugye a tágabbnak látott belek miatt. Nos, a mostani doki semmi rosszat nem látott, nem is értette, miért kellett visszajönnünk... :roll: Jó nagyot nőtt Saci baba, a fejecskéje majdnem egy centit két és fél hét alatt... :shock: A méhlepény még mindig II. fokban érett, odaírt viszont vmit a doki, hogy "cysticus felritkulások" láthatók rajta... Fogszim sincs, mit jelenthet, de gondolom, mondta volna, ha rosszat... :roll: A védőnőm szerint az érettségével lehet kapcsolatban, majd meglátjuk, mit mond a dokim holnap. Ja, és még mindig nem növesztett kukacot... :lol:
Még veszegetek ezt-azt, ami eddig elmaradt és mindenképp kelleni fog a kórházba (pelus, ilyesmi), van jó pár kifejezett kislányruha, no de nem gondolja bárki is, hogy kibírom, hogy ne vegyek?!?! :lol:

És akkor két kép:

Kép

Kép

No megyek is nyújtani egy kicsit, mostanában elég sokat szurkál odalenn, hogy miért, majd holnap kiderül...

Kép
Kép
norwell

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?