Sziasztok!
Rájöttem, hogy képtelen leszek mindenre reagálni.
Nagyon jók a karácsonyi képek, MINDEGYIK! Annyira szépek és aranyosak ezek a gyerkőcök!
Ami eszemben van, és bocs, ha valamit kihagyok!
Szamóca, a szám tátva maradt! Azt hittem ilyen dekorációk csak a filmekben vannak
Azta, hogy irigylem én az ilyen nőket! Tőlem annyira távol állnak ezek a dolgok, és olyan jó lehet ennyire kreatívnak lenni! Le a kalapommal előtted!
BBJ, marha jó lett a gyerekszoba! És milyen jól eltűntek a szekrényben a játékok! Én is akarok ilyet! Nálunk már lépni sem lehet!
A Spongya Bobos Monopoly nagyon bejött az egész családnak, 3 napig egyfolytában azt játszottuk, még ma is Csongival kisebb-nagyobb megszakításokkal.
Valaki említette, hogy Csongit kisebbnek látta eddig, hát sokat nyúlt mostanában az tény, mindegyik nadrágja kezd bokavillantós lenni!
Fanna, ez a kádas sztori elég rémisztő lehetett! Én is ilyen vagyok, napokig tudom enni magam azon, hogy milyen hülyeséget csináltam!
Egyébként nálunk is akkor derült ki, hogy sem sebhintőpor, sem ragtapasz, sem semmi nincs itthon, mikor az első sérülés megtörtént!
Jó sokat nőtt Nimi, lassan szaladhatsz utána!
Balwin, hát mi itt lakunk a Százados út környékén....
Dorka, hogy van Szabi? Lett láza?
Ildi, nagyon elvesztél, tudom, tanulsz, de egy pár sort és képet dobhatnál...!
Kati! Hurrá, éljen a házikó! Mi a fene tartott eddig??? Mikor költöztök!? Te miért nem látszol a képen, szégyellős vagy
Betti, sikerült zenét letöltened? Én is sokat kerestem, de végül sikerült összeállítanom kb. egy órás "műsort" vacsora idejére.
Na, ennyire telt emlékezetből!