Sziasztok!
Edina: nagyon aranyosak a picik a képeken.
A receptek közül a virslisali nagyon fincsi volt, meg az ananászos, ezeket választottam ki belőle, de a többit is leirtam.
köszi mégegyszer.
Ancsi: a te picinyeid is nagyon édik!
Tényleg már én is szerettem volna kérdezni, hogy te csavarod be a hajadat, vagy pedig sütővassal szoktad göndöriteni. Nagyon szép a hajad, és a ruhád is, nem is látszik, hogy szültél nemrég.
Tonic: KÖSZÖNTELEK KÖSZTÜNK, JÓ KIS CSAPATBA KERÜLTÉL?
De ne kérdezz olyan "hülyeséget", hogy nem zavarok? ez a net azért van, hogy jó sokat irkáljunk egymásnak össze-vissza.
Most hol laktok? mivel irtad, hogy Szirmára fogtok költözni, szerintem az fontosabb, hogy a gyerek hova járjon iskolába, mint oviba, mivel oviba csak 3évet jár, iskolába viszont 8-at. Én is most fogom a fiamat beiratni az oviba, mert már most volt 3 éves és itt az ideje, mi Görömbölyön lakunk, de Hejőcsabára fog járni, mivel anyuék ott laknak egy köpésre, nekem meg itt félórás gyalogút az ovi, és mi is szándékozunk költözni, csak még nem tudjuk hová, de azért kell a Hejőcsabai ovi, mert az szimpib nekem, mint a Görömbölyi, meg ha mi nem tudunk érte menni, akkor csak átlép nagyika és elhozza az oviból.
Remélem tudtam valamennyit segiteni, ha van még kérdésed, és hamarabbi választ szeretnél, akkor inkább priviben irdd meg, mert az mindig megnézem.
ha nem jönnék, akkor mindenkinek kivánunk
BOLDOG ÚJ ÉVET!!!!!!!!!
képeket majd teszek fel a mamanet-es albumomba, mert ide nem engedi még mindig, /amig rá nem jövök, hogy miért nem?/
megyek, mert ma még vár rám 4db beigli sütése, meg a korhelyleves főzése, holnap meg lencsefőzi, meg gyümitorta, úgyhogy még van jó sok dolgom.
Miért csinálok beiglit? mert amit csináltam karira, na az elfogyott, még én csináltam most anyóséknak is, mert nem volt kedve megsütni.
na nem mintha én jobban ráérnék két gyerek mellett.
megyek, puszi mindenkinek lusti