Új privát üzeneted érkezett!

leirom én is a receptet, finomnak néz ki remélem nem haragszol meg Magdolnam :oops: :)
Mi d.u. megyünk apóshoz felköszöntni és meghivtak vacsira, ez midnen évben igy van...24 én van a szülinapja, névnapja meg karácsony...egybe ünnepeljük...A párom nem akar jönni, csak mi megyünk a gyerekekkel... :shock:

Kép
Kép
Kép
f.marti

na neeeeeeee, megint laptetű :evil: :evil: :evil:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Köszi. A hétvégén kipróbálom.. :D
És mivel eszitek húsival? Vagy kenyér gyanánt?

Marti
Szegény após :shock: gyorsan letudja az ünnepeit... :( :D
holka

Sziasztok!

Nálunk jól teltek az ünnepek. Én nem is nagyon vágytam másra csak egy + tesztre. :lol: :lol:
Holnap délután megyek dokihoz......de addig nem nagyon élem bele magam, mert bármi megtörténhet a 12. hétig...
Most kb 6 hetes lehetek, de majd a doki megmondja :wink:
Amúgy mi mindkét családban bejelentettük tegnap, és még anyósék is örültek neki. Úgy látszik rendeződik a családi viszály!
Már megtudtam fogni az unokahugomat és ez nagy szám, szerintem :roll: :roll:

Kép
Kép
odri

Sziasztok!

Még mindig Anyuéknál vagyunk, a napok nagy zabálással telnek. :D
24.-én jöttünk át, este ajándékozás volt. Sokmindent kaptunk, cappucino főző gépet, apritó gépet, párológépet, testzsírmérős mérleget, parfümöt,kisebb dolgokat. Apával nem vettünk egymásnak semmit,nekünk a gyűrű volt az ajándék. Ma a mamámékhoz megyünk.
A napokban valami nem stimmel velem, mégcsak a 9.napomon vagyok, de 2 napja rózsaszínes tojcsim van. Most vagy a hormonjaimmal van valami, vagy pé lenne? :shock: De az nagyon korai lenne...
Ez az 5.hónapom gyógyszer nélkül, de ilyen még nem volt. A derekam meg majd leszakad, alig bírok felegyenesedni. Nem tudom, mi lehet ez.
Kismamiknak sok pihenést kívánok, Magdolnam, sajnálom, hogy nem tudtad elmondani anyudéknak.
Én baba helyett nagyokat játszom a kutyáinkkal. Oszkár most is itt bámul, mikor megyek már ki hozzá. :)
További jó ünneplést és nagy kajálásokat mindenkinek!
Puszi!!!

Kép
jenny29
Mór

kenyér helyett esszük, isteni! A mostani töpis, meg olyan mint a pogi, csak ez sokkal omlósabb, puhább :P és hamar megvan. Lehet fokhagymásan is enni, mint a piritóst, utólag befokhagymázni :)

Hú szegény Mártikám, egyedül kell letudnod apósékat. Mondjuk ha jófejek, akkor nem gáz. De azért mégiscsak a párod szülei....

Jenny, elképzelhető, hogy most van péd! Van olyan nő, akinek miki alatt van :shock: (szegény)!
magdolnam

Sziasztok!

Nagyjából nálunk is lecsengett a kari. Volt öröm és csöpp veszekedés is, mint minden ünnepkor :? Apa a 3 napból kétszer ment melózni :(
Kende nagyon örült a sok ajándéknak. Annyira kis édike volt. A fa is nagyon tetszik neki, főleg a díszek, amiket lecsen a fáról. :) Az előbb is megyek be hozzá és két dísz a kezébe és ártatlanul bámul rám :lol: Szerintetek, hogy haragudjon rá az ember :)
Mi apával könyvet meg fehérneműt adtunk egymásnak, nem volt meglepi, mert együtt vásároltunk :D A családtól nem kaprunk semmit, így volt megbeszélve. Csak a gyerekek kaptak, de azok rengeteget. :)

Ja és ma hivatalosan is belépek a HHP klubjába, mert bevettem reggel az első szem clostymat :lol:

Megyek felkeltem a kölyköt, mert este nem lesz időbe alvás. Majd teszek fel képet csak még nincs fent a gépen.

Kép Kép
kisvirág_30

Sziasztok lányok!

Csak bekukkantok gyorsan, és sajnos mennem is kell. csak gondoltam szólok, hogy nem tűntem el, de nagyon nem tudok most lenni.

Remélem mindenki jól érzi magát, vannak-e új kismamáink?

Nekem holnap kéne megjönnie, de ha a peteérésemet nézem, akkor holnap után. És a fene sem tudja, hogy mi lesz.

Mindenkinek boldog karácsonyt, és BUÉK, szerintem újra csak januárban fogok tudni jönni. :(

Kép
Kép
cs_erika

Kép

Kép
Kép
nati80

Kép

Kép
Kép
nati80

Sziasztok!

Végre sikerült feltennem a fánkról és a mézeskalács tortáról a képeket.

Kép
Kép
nati80

Én is pont most csináltam a fánkról, mindjárt felteszem! NAti ne kínozz!!!! Ide vele mézeskali torta :P hű teljesen kivagyok tőle :lol: nagyon ügyes lány vagy! Én szilveszterkor csinálom meg!
magdolnam

Nati, már nem emlékszem pontosan, már most élesben akcióztok, vagy kifejezetten januártól?
magdolnam

Magdolnam
Már egyáltalán nem védekezünk! Sosem hittem, hogy eljön ez az idő. Párom nagyon hamar beleélte magát az apa szerepbe. nem is bánom.

Kép
Kép
nati80

JAJ ennek de örülök :) Szerinted az gáz, ha már ilyen korán elkezdem nézegetni a neveket? Holnap hívom fel a dokit, hogy mikor mehetek uhra
magdolnam

Magdolnam
Végülis most még nincs tétje, hogy védekezünk e vagy sem. Jan 9 körül lesz pém, pont 3 vizsgám van akkor (9,10,11) és ebből 2 szigorlat. Lesz egy kis stressz, de nem fogom magam annyira felidegelni rajta.

Ugye milyen szép a torta? Én gyurmáztam a marcipánnal. Először csináltam ilyet, mármint rózsát. De annyira kívánkozott a közepére valami. Ma valaki kérdezte, hogy valakinek esküvője lesz? Mert a torta egy kicsit olyan. És nagyon finom is lett.

Kép
Kép
nati80

Kép
magdolnam

Miért lenne gáz? Én tudom, ha fiam lesz Zsolt lesz a neve. ha kettő fiú lesz akkor a másodikon még gondolkoznom kell. Lány neven nem is gondolkodtam még. Fiam lesz.

Kép
Kép
nati80

na, ez a karifánk. Ne is beszéljünk a tortádról, mert azóta korog a gyomrom. Nagyon jól néz ki. Én mind a mézeskalácsot, mind a marcipánt imádom!
magdolnam

Szép a fátok. Tetszik a szine. Bár fura a formája. Én a tömzsiket szeretem. Tiétek meg hosszúkás. Ügyin feldíszítette férjed.

Kép
Kép
nati80

Csak egy gond volt a tortával, hogy a marcipánt porcukron lehet kinyújtani, hogy ne ragadjon le, de sajna annak egy része nagyon rátapad és olyan, mintha lisztes lenne a bevonat rajta. De az íze isteni!

Kép
Kép
nati80

:) én is büszke vagyok rá, mármint a férjemre! :)
magdolnam

küldhetnél kóstolót..... :lol: hogy letesztelhessem. Mindjárt még lehet felteszek képet
magdolnam

Akkor te szilveszterre csinálod a tortát? Majd muti meg, milyenre sikerült. Nekem tavaly nem volt ilyen szép. Hiányzott róla a rózsa.

Sajna a fenyőnket nem adja vissza a fotó, de olyan jól néz ki ezekkel a skandináv díszekkel. Nagyon tetszik nekünk.

Kép
Kép
nati80

Leírom, ha már megkóstolni nem tudod.
Első ránézésre száraznak tűnik, de a tésztában van egy tábla étcsoki és 20 dkg marcipán ami nedvessé és puhává, zömökké teszi. Be van kenve forró baracklekvárral, amit persze felszívott és arra jön a marcipán még, ami megakadályozza, hogy kiszáradjon a torta. 24-én délelőtt csináltam, ma szeltük fel és kifogástalan volt az állaga.
Nem túl édes, mézeskalács fűszeres, mellé desszertbor illik. Hmmm
megyek és eszek egy szeletet, annyira megkivántam most.

Kép
Kép
nati80

igen szilveszterre. Bár én nem nagyon szoktam sütni, mert ritkán eszek édességet. Ha nem lesz túl bénus akkor felteszek róla képet.
A ti fátok is szép! Én mondjuk a hosszúkásat kedvelem, díszekbe pedig a kék/pirit
magdolnam

na tessék, most miattad kibontottam egy kis csokit :lol: :lol: :lol:
magdolnam

Kép
magdolnam

ők a kisvizsláink :)
magdolnam

De édik a kutyik!
Mien keljesen meghülyült a hótól. Most látott először ekkora havat. Párom tegnap elvitte sétálni és megint elengedte a parkban. Egy egész órát rohangált fel alá a Nati. Rá van fagyva a hó a szakállára. Csúszkál, farolgat. nagyon cuki.

Jó hogy nem vagy édesszájú. Mi sajna igen, de csak a házira gerjedünk. Bolti nem kell. Csokiból is válogatós vagyok.

Kép
Kép
nati80

ja igen a fa. Erre mondják, hogy ízlések és pofonok. Igaz?

Kép
Kép
nati80

igen. Jó fej lehet a kutyád. Rakj fel képet róla!
magdolnam

Megirigyeltem a fátokat, ezért én is teszek fel egy képet róla. :D Sajnos nem adja vissza a kép az eredeti szépségét, meg az izzók sem olyanok, mivel LED-esek, és össze-vissza villogott. Amúgy nekünk is a kék és az ezüst dominált, csak ilyen szinű díszek vannak fenn.
Nati, nagyon szép a fátok, meg Magdolnaméké is tetszik. A torta is klassz lett, és biztos finom is. Én imádom a marcipánt!

Kép

Kép
jenny29
Mór

Jenny
Szép a fátok. A tiétek formailag Magdolnamé és az enyém közé esik. Tömzsi is és hosszúkás is. Azért van hangulata, hogy be van kapcsolva a fénysor. tetszik a kék-ezüst összeállítás. Magdolnamé is ilyen. Bár nekem még a piros-zöld is tetszene, de ennyi díszt nem lehet megvenni.

majd teszek fell képet kutyiról, csak keresni kell. Megyek is.

Kép
Kép
nati80

Jenny, hasonlít a fánk! Mit szólsz a kis vérebekhez?
magdolnam

Kép

Ekkora volt Nati, mikor hazahoztuk.

Kép
Kép
nati80

jaaaaaaaaaaaj, egyem a szívét! Milyen helyes :lol:
magdolnam

Olyan aránytalan volt a lelkem. Hatalmas mancsok, vékony törzs. A füle akkor volt metszve, még fel volt ragasztva.
Nem találtam mostani képeket, de majd csinálok és teszek fel. Most kb 55 kg lehet.
megyek, mert kezdődött a Némo az RTL-en.

Kép
Kép
nati80

Magdolnam, nagyon édesek a kisvizslák!!! Natasa is aranyos, tök szépek a snacik, nekem a só-bors színűek tetszenek nagyon.
Alfi és Oszi itt koldulnak a szobaajtóban, mert bejglit eszem. :D

Kép
jenny29
Mór

:lol: adj nekik 1 kicsit
magdolnam

Nati! Nagyon édi a kutyid...
A tortád is jól néz ki, megkívántam...kérlek ird meg a receptjét. Én is megcsinálnám, ha nem túl nehéz :lol: :lol: :lol:

Magdolnam! A kis vizslák is nagyon aranyosak....

Mindenkinek nagyon szép a fája!

Kép
Kép
odri

Magdolnám: Édesek a kisvizslák :) nekünk is vizslánk van:)4éves lesz májusban de kicsinek pont ilyen volt :) Imádjuk :) A neve Simon. Szerintem amolyan vizslás név.

Nati: Az a torta istenien néz ki :)

A mi fánk piros arany. Imádom ezt az összeáéllítást és rengeteg diszt vettünk már. Van egy kis műfenyönk azt a kisszobába szoktuk feldisziteni az pedig kék-ezüst.

Kép
csucsu05

Nagyon szép a fája mindenkinek. Remélem az ünnepek is jól teltek. Van aki holnap, vagy az ünnepek között megy dolgozni? Én sajnos megyek pénteken, szombaton. Holnap meg síelünk Ausztriában.

Jenny
Nálam is érdekes a helyzet. Lement a hőm. Neked nem? Nem tudom most mi van. Lesz-e pé vagy sem. Tojcsim nem volt. Kicsit tegnap szúrkált a bal petefészkem, ma meg az alhasam.
Teszek fel egy eddigi gorbét. Mi a véleményetek? Kép

Kép
p__lilla

Itt a mi karácsonyfánk is. Nagyon szép életben. Műfenyő, de nekünk ez is jó. Legalább nem hullik a tüskéje. :D Kép

Kép
p__lilla

Lilla
Szép a ti fátok is.

A torta receptje fenn van pár oldallal visszább a lap alján.

Kép
Kép
nati80

Odri
Hogy vagy?
147. oldalon van a recept az oldal vége felé.

Lilla
Még most lesz péd, ha minden igaz. Csak a hődnek kellene felmennie.
Jó síelést!

Csucsu
Két fátok van? Tök jó!
Bár nálunk is kettő van. nekünk is van, meg anyuéknak is. Az övék 3,5m magas. Nem picike.

Kép
Kép
nati80

Nati!
Köszi jól vagyok. Holnap megyek délután dokihoz....
A receptet majd megkeresem, köszi

Puszi

Kép
Kép
odri

Gondolok majd rád holnap. De ha net közelbe kerülsz írj nekünk, hogy mi volt a dokinál.

Nekem is lassan eljön a pé ideje. már előre izgulok, hogy mi lesz.

Kép
Kép
nati80

Jó éjszakát Lányok!
babás álmokat!

Kép
Kép
nati80

Mindenkinek jó éjszakát!

Kép
Kép
odri