Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Szépek a fiú-lányok és a kari képek!

Az egészséges karácsony, talán nálunk bejön, de a békés hibádzik, ma a szüleim kijelentették, hogy szenteste nem jönnek, mert merészeltem szólni, hogy mindenre és mindnekire volt idejük decemberben, csak ránk nem. De a szenteste nálunk vacsorázást elvárják, és még más egyebek is , nem részletezném. Közölték, van másik nagyszülőjük is a gyerekeknek. Igen csak ők nem tudnak felelősséget vállalni két tűzvész kölökre.

Még most fut a férjem karácsonyfáért, én is kíváncsi lettem volna rá, eddig mindig együtt választottuk ki.... Akkora baj, hogy vágyom egy kis különlétre a férjemmel? Nem érdemeljük meg? Mikor 21-én vásároltunk négyesben nem sok gyereket láttam a mieinken kívül. Martin is már kezd kérdezősködni a karifákról mondtam, hogy ilyenkor kell venni és elülteni a fákat, mert alszanak.

Szóval most kicsit zavartan várjuk a karácsonyt, mindenkinek jó készülődést!

Puszi mindenkinek és békés, egészséges ünnepet kívánok!

Éva

KépKépKép
agmano

Agmano:dehogynem jár!!!
Mindenkinek jár egy kis gyerekmentes övezet!!!!
Vendég

Sziasztok!!!

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Oké, most már nem hurutosan köhög a Sára, hanem szárazon, öklendezik, és mivel még nyakig taknyos vérzik az orra!! Ma kétszer ömlött belőle a vér, persze sír, én pánikolok :cry: :cry: :cry:
Mi lesz éjjel????????

Ja, nálunk ma volt szenteset, sejthetitek milyen hangulatban (Sára fél órát aludt, mert arra kelt, hogy vérzik az orra)

Boldog és egészséges karácsonyt kívánok nektek!!! Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi

Jaj Istenem, mindenhol van valami. Én is lepadlóztam, cak nem akartalak vele fárasztani Benneteket. A SZülőkkel nem könnyű, én arra gondolok hogy majd egyszer talán a gyerekeim csinálnak nekem szép karácsonyt.

Gyöngyi, nagyon kiszáradhatott a nyálkahártyája szegénynek, valahogy párásíts!

NAgyon szép Ünnepet azért és egy jobb 2008-at!

bea
öreganyu

Hali.

Gyöngyi.gyógypuszi Sárának....:(
Sajnálom,hogy nálatok is így alakulnak az ünnepek.

Nálunk is többet van gyógyszer v. lázmérő a kezemben,mint pl fakanál.sőt,most az antibigyó miatt (szerintem) már étvágyuk sincs-épp annyit esznek csak,hogy a gyógyit be tudják venni.a poén,hogy akartam venni normaflor (bocsi ha rosszul írom),de nincs.az ügyeletes gyógyszertárban az alap dolgok hiánycikkek...

Én sem kívánok már mást senkinek csak sok-sok egészséget!!!!

Bea!!! de,igeniss fárassz csak bennünket!!!! :wink: .ezért vagyunk itt,hogy meghallgassuk egymást :)
csak mindíg a rossz hírek :evil: :evil: :evil: ű

puszám

KépKép
KépKép
cleo27

Mindenkinek jobbulást!
Gyöngyi ha jól bekened az orrát belül neugranormonnal nem fog vérezni(próbáld ki)

Száraz köhögésre sajnos csak az idő a köptető és a párásitás segit
puszi mindenkinek
Vendég

Akár fél óránként be lehet kenni
Vendég

Sziasztok!
Csak egy bekukk!
Mindenkinek Békés Boldog Egészséges Karácsonyt Kívánok!

Kép

Kép
kory

ÉVI.

NAGYON SOK BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK

KépKép
KépKép
cleo27

Sziasztok!!!

Éva!!!!
Boldog névnapot kívánok!!!
Kép
Tegnap nem volt gépem, mert apa bevitte "dolgozni" :lol: :lol:

remélem azért jól alakult a karácsonyotok!!! Anyáról tudnék én is mesélni, csak minek. Én máe megszoktam, hogy mi csak négyen vagyunk egymásnak, és csak egymásra számíthatunk. Bennem már fel sem merül, hogy valaki (családból) segíthet nekünk. Jó, kicsit túlzok, mert a hugom szokott vigyázni a gyerekre. De tudod a barátokat mi választjuk, így én is rájuk számíthatok leginkább!!!!
:lol: :lol: :lol:

Nagy örömömre Sára egyre jobban van. Bárány!! Neogranormon!!!! Van itthon, de eszembe nem jutott volna!!!
:roll: :oops:
Párásítás megvan , azzal nincs gond, a száraz köhögésre tényleg nagyon jó volt a bazsalikom olaj!!!!
Találtam itthon aloés ajakbalzsamot, az jó zsíros, azzal kentem a nóziját. Így csak reggel az orrszívásnál vérzett az orra, azóta nem. És ma éjjel egész jól aludt!!! :lol: :lol:

Cleo!!

Én az ünnepek előtt attól féltem, hogy majd a Marietta füle fogja megkeseríteni az ünnepet, az antibiotikum mellé beszereztem a Normaflort :lol: Itt van, ha közelebb lennél oda adhatnám!!!!
Az én lányaim sem esznek most fényesen, de ezt a hurutnak tudom, be!!!! Na, jó a szalomcukor az megy!! És a húsileves :lol: :lol: :lol:

Rakok fel pár képet, mert azért jól sikerült az ünnep!!!!
Kép Kép
a lábát nézzétek!
Kép
itt a fülem a lényeg!!!!
Kép Kép Kép
Bea!! egy év múlva a tieid ezt csinálják majd a fa alatt ajándékképpen!!!!

ágyöngyi

Sziasztok!
Először is én is boldog névnapot kivánok Évának!!!

Gyöngyi:tök jók a képek,látom a smink tényleg nagyon megy.
Majd én is teszek föl egy párat.
Most jöttünk haza,van itt egy kis tó(mesterséges,kb30-40cm mély)
be van fagyva,a fiam meg a férjem ott csúszkáltak.Egy szintem vannak :lol:
Vendég

Aranyosak a csajok GYöngyi, és már mekkorák! Emlékszel, mikor először voltatok nálunk Mariettával? Hát én el se tudom képzelni hogy az enyémek majd így ölelgetik egymást, ráadásul hogy különneműek.

Hál Istennek baj és botrány mentesen lezajlott az első két nap.

bea
öreganyu

Bea!!

Neked ez a mániád, hogy azért nem fogják szeretni egymást a gyerekeid, mert különneműek???? Ez hülyeség!!!! Mindenre van példa!!! Szerintem ez a szülökön múlik!!! Ismerek olyan lánytestvéreket (Marietta csoportársát), aholszó szerint utálják egymást a lányok. És vannak különnemű testvérek, ahol meg imádják egymást. Ebben a korban ez nem különül el ennyire élesen, felnött korban meg tök mindegy lesz.

Sikrült nekem is jól megfáznom :roll: :roll: , de hol??? Sanyi hazahozta a torokfájást és valahogy átadta!!!! :roll: :roll:
Jaj, jaj!!!! Oly jó ez a karácsony! :roll: :roll: :roll:
Csak azt remélem, hogy januárig meggyógyulunk mindannyian!!!

ágyöngyi

Sziasztok!
Gyöngyi:az én Sanyim is beteg :twisted: Mi még nem (kopp-kopp)
De ugye most reggeltől estig együtt vagyunk,nem tehetem karanténba...

Öreganyu:az enyémek imádják egymást,pedig külön neműek,és 6 év a korkülömbség.Jó persze ez nem jelenti azt,hogy nem verik agyon egymást néha :D
Vendég

Sziasztok!

Köszi a névnapi jókívánságokat, jól esik, hogy eszetekbe jutottam.
Nálunk jól zajlott minden előzmény ellenére a szenteste és az első nap is, ma meg pihi volt, ez még jobb volt!
Nálunk 50 cm-s hó van napjában 2-szer kimegyünk nagyon csípik a fiúk. Lehet, hogy amíg gyerekek nem is lesz több ilyen, úgyhogy kihasználjuk az alkalmat.

Gyöngyi, szép a fülbevaló és a lányok is nagyon aranyosak, no és csinik!
Úgy gondolom, mi megérdemeljük az egészséges karácsonyt, elvégre közel 2 hónpja itthon vannak a gyerekek, ez a minimum, hogy most nem betetgek. Bár apám elkapta az influenzát és jól körülcsókolgatott minket, remélem bírjuk, szilveszterre nagy gyerekes bulit szervezek. :lol: 5 gyerek jön, egy 3 gyerekes család most visszalépett. Még jó, hogy nem 10 kis lurkó fog itt szaladgálni.
Remélem jó lesz, de addig mg egy fülészetünk visszavan. Ja és a fél méteres hó első napján szétment a hóbakancsom. 15 éves volt, béke poraira- szó szerint elporladt a talpa. :?
Mindenkinek boldog évvégét!

Éva

KépKépKép
agmano

Nem szeretem a havat,de most irigylem,itt nincs... :(
Vendég

Mostmár mindenki megvan az iwiwen csak Öreganyu nem
Elküldöd a neved priviben?
Vendég

Megvan :wink:
Vendég

Sziasztok!!!!!

Remélem Ti jobban vagytok mint én!!!!!! tiszta takony vagyok :cry: :cry: , de legalább a csajok jól vannak!!! Eddig miattuk nem aludtam éjjel, most magam miatt nem tudok :roll: :roll: :roll: :roll:
Jó kipihentem kezdem az új évben az új munkámat :roll: :roll: :roll:

A havat én is írigylem!!! Van nálunk is, de olyan szürke maradék hó, ami csúszik de örömöt nem okoz :cry: :cry: Annyira nem csúszik, hgy szánkózni lehessen, csak incselkedik a gyerkekkel
Bár én is utálom a telet, de ha már hideg van, akkor legalább hó legyen :wink: :wink: :wink:

Éva!!! örülök, hogy jól vannak a fiúk!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

ágyöngyi

Sziasztok!

Betegek? Gyógyultok?

Még mindig lehet itt a hóban ugrálni, de lapátolni már szerencsére nem kell. Már nincs hová tenni az utcán a havat :o
A jó evés egyik titka a friss levegőn való fárasztás. Jól beebédeltek a fiúk a kinti játszás után, aztán egy nagy szundi következett. Persze, csak azt eszik, amit szeretnek, de legalább többet.

Gyöngyi, ti egy igazán jóravaló pár vagytok, tűzoltó és védőnő. Más megsegítése a munkátok/hivatásotok. Csak ez az amit nem fizetnek meg...

Holnap fülészet, remélem nem kell Norbit műteni, ha meg igen, akkor minél előbb.

Pusszantás.
Éva

KépKépKép
agmano

Éva!!!

Jóravaló??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Csoró pár :lol: :lol: :lol:
Ez van :oops: :oops: , a pénz nem boldogít (de a hiánya szomorít!) :lol: :lol: :lol:
Végülis megélünk: eszünk, kifizetjük a számláinkat, megveszem a gyógyszereinket ( :wink: )
Mindenhol van gond, ott is ahol több a pénz. De én vallom, hogy ha van szerető társad és egészséges gyerekeid, akkor ha ennél több is adatik, akkor az csak bónusz :lol: :lol: :lol: :lol:

Kíváncsi vagyok Norbi fülére mit mondanak!! Majd írd meg!!! Jó???

Levegőzés a nagy hóban?? De jó lehet!!!
Nekem mindig azt mondták, hogy vigyem levegőre a gyerekeket, majd akkor jobban alszanak :roll: :roll: :roll: Kertes házban lakunk :lol: :lol: :lol: :lol: Szerintetek mennyit vagyunk levegőn???? Van olyan, hogy egész nap. És akkor mennyit alszik a gyerek?? Nappal semmit, éjjel 9- 7 -ig 3 keléssel :lol: :lol: :lol: :lol:
Azért most nagyon jó lehet nektek!!! Csak közlekedni ne keljen ekkora hóban :lol: :lol: :lol: Sajna én nyáron kaptam a jogsimat, bele is van írva, hogy télen nem vezethetek :wink: :wink: :lol: :lol: Szörnyen utálom ezért (is) a telet. Én visszasírom a 40 fokot :cry: :cry: :cry:

ágyöngyi

Én is 40 fokot akarok, utálom a telet, utálom az öltözködést, elindulni itthonról 2 gyerkkel kész rémálom.
Ja, pénz: engem, sokszor helyre rakna lelkileg ha jól kivásárolgathatnám magam, de hát...... 4 éve nem dolgozom, a férjem meg olyan hülyék közé tartozik, aki gyakorlatilag nem fogad el hálapénzt, vagy legalábbis nem érezteti a beteggel hogy ez az ellátás ára. Képes 1000 Ft-ért házhoz menni a beteghez.Ebből baromira lehet vásárolgatni, a benzinét nem fedezi. Hadd ne meséljem, hogy a kollegái mit keresnek össze, pláne mit szokás kapni manapság egy műtétért. GYöngyi, szegény Neked se sok para lesz az iskolában, legalább körzeti védőnőként még csurranhatna valami. Azért a jószolgálatnak is van határa ám, a múltkor a mosogatógép szerelő 10 perc ittlét után (nem csinált semmit, csak közölte hogy nincs baja a gépnek, tegyek bele ecetet mert vízköves) kért 4 ezer Ft-ot, a rendelőben meg háborog a beteg fél órás konzultáció után hogy 3 ezret mire fizessen mikor nem csináltunk semmit. Ja csak a mosogatógép szerelőnek nem kellett 25 milliót rendelőre költeni hitelekből. Na mindegy mindenkinek megvan a maga baja, tényleg az a lényeg hogy egészségesek legyünk.
Jó lelkiismeretfurdalásom van, megy a Tv egész nap, a Dóri teljesen rá van kattanva, de mindegy Domi is ilyen volt 1-2 évesen, most meg ő kapcsolja ki, nincs is kedve DVD-t se nézni, szinte zavarja.
mi is úszunk a takonyban a kicsival, a naggyal meg a sz...ban. Komolyan mondom, ez a kaki gondunk megoldódna vele, ki lehetne pipálni a gyereket, semmi más gondom nincs vele. A naggyal maga a kánaán, a kicsivel maga a pokol.

bea
öreganyu

Sziasztok!
Akkor az én gyerekeim teljesen mások!(ebben is).Utálnak kimenni télen,napokig csak a számitógépet nyomják meg a tv-t nézik,pedig mi is kertes házban lakunk :twisted:
A kisebbet kizavarom néha,és akkor nekem szegezi a kérdést:És most mit csináljak!!!Rohangáljak céltalanul a minuszban mint egy hülyeeee???
Na jó erre nem lehet válaszolni...

Bea:milyen orvos a férjed?
Hálapénz:naggyából ismerem a tarifákat,tényleg elég kemény.
De aki nem adja megnézheti,hogy foglalkoznak vele,vagy a gyerekével.
Pl amikor a fiamnak felszúrták a fülét 1,5 évesen,agressziv állatnak nevezték amiért tiltakozott,kontrollra visszamentünk adtam egy 5-öst onnantól aranyos kisfiú volt(ugyan úgy tiltakozott)
És nem akarlak megsérteni az az az orvos is tartja a markát akinek nincs magánrendelője,és attól is elfogadja aki bolti eladó havi 60-ért.
Vendég

Gyöngyi:te dolgozol(tál),is mint védőnő,mert egyszer mintha azt írtad volna,hogy most tanulod,most jársz suliba..
De lehet,hogy nem ,csak én emlékszem rosszul.

A mi védőnönk tegnap azt mondta,hogy ugye most influenza járvány van,és egy kismamának a láz=vetélés,úgyhogy azt javasolta ne kapjam el!!!Köszi:két gyerek melett...
Hiába szedek vitamint eszek minden nap gyümölcsöt,garancia nincs rá.....főleg,hogy ez állitólag valami új vírus törzs.
Vendég

Hát az én férjem nem fogadja el, legalábbis nem tartja a markát és nem ez alapján szelektál és ha valaki kinyalja a betegek fenekét lelkiekkel együtt hát Ő igen. 0 Ft-ért is. Nem is az orvosi fizetéséből élünk. Egyébként urológus az SZTK-ban

bea
öreganyu

Akkor a te férjed ritka,bár az sztk-ban annyira itt sem "divat" a hálapénz,inkább a korházakban
Vendég

Sziasztok!!!

Bárány: igen én dolgoztam, 5 évig körzetben. Aztán ügye a bizonyos fránya anyagiak miatt váltottam a biztosítóhoz. Ott 4X annyit kaptam!!!! :roll: :roll:
Hálapénz?? Igen az orvos kiköveteli, ezek után nekem nem volt pofám elfogadni. Én már akkor is tudtam mivel jár egy gyerek szülés:, plussz hálapénz a nőgygyásznak, gyerekorvosnak. És mindig a legcsoróbbak akartak adni. Azoktól fogadjam el??? Leégett volna pofámról a bőr. Ahonnan gátlás nélkül elfogadtam volna, onnan soha nem jött semmi, még inni sem kaptam, ha ott voltam. Nekem bőven elég volt a karácsonyi kis ajándék, ha volt. Aki hülye, az lélekből csinálja ezt :oops: :oops: :oops:

Ja, és a sulit szerintem azért keverted bele, mert most iskola védőnő leszek (oltások, vizsgálatok, szűrések, tetvészés, stb)

És ne aggódj az influenza miatt: nem fogod elkapni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! És van otthon lázcsillapítód, majd használod. Utálom, ha valakit ijesztgetnek olyan dologgal, ami ellen nem tud védekezni. Beszéljen le a cigiről, a szánkózásról, mittudomén miről, de ami nem tőled függ, azzal miért riogatnak, Akkor az utcára se menjünk ki, mert volt már akit elütöttek ott :roll: :roll: :roll:

Megyek, mert vendégeink jönek, sül a lassange (Marietta kérte, mert ezt szereti a Garfild :lol: :lol: )

ágyöngyi

Sziasztok!
Ismét itt vagyok,szerencsére nagyon jól lezajlottak az
ünnepek.Gyerkőcök jól viselték a nagy jövés menést.
Kinga el volt bűvölve a karácsonyfától,jobban,mint az ajándékoktól!
Most hófehér díszek vannak csak rajta,fehér égővel.
Kingának most új hóbort jelentkezett.
21.-re szülinapjára kapott Teletubbies Dvd-t azóta éjjel nappal
az megy.Apjával azóta egy híradót se láttunk!
Én 3éves koráig egyáltalán nem kapcsoltam neki tv-t,mesét,este szólt
a híradó,fókusz ,BK,de erre ugye rá sem nézett.
23.-án prbáltam a helyi játékboltokba telefonálni ilyen kabala
ügyben,de sehol nem volt!
Bárány!
Én meg várom ,hogy tegyél fel karácsonyi fotókat!!!
Ja,jut eszembe!
Képzeld egy este karácsony előtt beidegesedtem(tudod írtátok a levegős evést,erősebb -jobban szívja az üveget stb..dolgokat)
bementem a Tescoba vettem neki egy új üveget Nuby,minden klasszat írt,no levegő nyelés stb.
Igaz annyiba került csak,mint a régi Avent-nak a gumija.
Tehát nem mindig a drága a jó!
Na,ezen olyan cumifej van,hogy teás!
És ezen nagyon szépen eszik a kis drága.
Én is itthon hasonlítgattam,almaléval az Aventet meg ezt,nekem majd be horpadt a fejem
:lol: :lol:
De nagyon bevált,ő így élvezi az evést!
És érdekesség,hogy ezt jó szájtartással(kacsaszájjal)kapja be!
Szóval ügyik voltatok csajok,köszi a tippeket!!!!
Bárány!
Te,hogy vagy?
Púposodsz már? :lol: :lol: :lol: :lol:
Pocakos fotó?
Gyöngyi!
Remélem már te is jobban vagy,meg a csajok is!
Marietta/Sára is/gyönyörű azon a képen ahol ölelik egymást!
Hálapénzt témához:
Szerintem ez egy darázsfészek ez a téma,nem érdemes mélyen belenyúlni,mert ezen napokat lehetne vitázni!
Igen az orvosok elvárják,és szimplán is elvárják,nem kell
ahhoz kórházba kerülni.
Pl.nálunk a gyermekorvosi SZTK szinte már csak a nagyon szegényeknek ill.romáknak működik.
Itt elvileg úgy van,hogy kijön minden esetbe a gyerekorvos havi 4000ft ellenében.
És elvileg!!!úgy van ha egy hónapban 3szor kell jönni(mert nem javul,vagy ismét beteg)akkor nem kell az adott hónapban többet fizetni!Szóval egy hónap 4000ft.
Ha nem beteg és nem találkozunk,nem kezdünk meg egy hónapot akkor nem kell fizetni.
Gyakorlatba persze EZ IS úgy van,hogy ha egy adott hónapon belül bizony többször ki kell jönni,bizony MINDEN esetben elvárja némelyik a 4000ft.-ot!
Mi Dr.nőnkre ez nem jellemző!
Én gyermekeim még soha nem voltak a rendelőbe,de mondom nagyon ritka akié igen.
Borzasztó tényleg ez a hálapénz téma.
Mindenki elvárná,és tényleg e nélkül ritka esetben számíthat az ember alaposságra.
Én el is fogadnám,hogy kell fizetni,de akkor könyörgöm ne vonják havonta,meg amíg csak dolgozik az ember tb jogcímén az ember
fizetésének 33%-át!!!!!!!!!!!!!!!
Meg még a leadózott!fizetésből adjon a csórikám hálapénzt.
Én egy csomó nagy vállalatnak,milliómos vállalkozásoknak könyveltem,a milliós forgalmait,legtöbbször túlórába!
Lett volna miből adni,de SOHA nem adtak hálapénzt,hogy estig űrontom a szemem a gépen,és igen nagy felelősség volt!!
Na,hagyjuk is a témát!
Éva!
Gondolok rátok,írj mi van a gyerkőcök fülével?

Kép

Kép
kory

Sziasztok!
Kory:de jó hogy jöttél,örülök,hogy az evés kérdés rendeződött.
Akkor nem lesz olyan nehéz eset mint az enyémek... :D :D
A fiam ott tart,hogy már a krumplistésztát is darabonként vizsgálgatja,mert ha nem tökéletes a külleme akkor nem kell neki,sőt eddig a bablevest nagy immel ámmal megette,de mostmár megvizsgálja darabonként a babot és ha szakadt van közte akkor nem eszik tovább egy falatot sem.

Hálapénz:a mi körzetink ingyen jön házhoz,mondjuk már évek óta nem volt ,de amikor kicsik voltak ingyen jött,viszont ha este megyünk valamiért hozzá és nem a rendelésére hanem a lakásába,akkor szoktam adni 1-2 ezrest...
De nem várja el...komolyan

Karácsonyi képeket mindjárt nyomok föl,magamról majd inkább email-ben,mert azért ország világ ne lássa milyen tehén lettem :oops:
Vendég

Kép

Kép

Sajnos kevés olyan kép van amin mi nem vagyunk rajta,ezért egyenlőre ennyi
Vendég

Bárány!
Te tehén?
Menj már!Messze vagy te ettől,én tudom.
Evés?
Jót tudod nem is nagyon merem leírni,mert úgy változhat a dolog,mint az időjárás!
Iwiwre én is tettem tegnap pár fotót.
Egyiken sajna én is rajta vagyok,hát nem nagy élmény ránézni magamra!

Kép

Kép
kory

De rendi vagy!
Már látom is a képeket.
Szilveszter írtó jó pasi!
Szép a nagy fátok is nagyon!
Nem is olyan képekre vagyok én kiváncsi,amin ti nem vagytok! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
kory

Ha csak ti látnátok akkor mindenféle képet raknék föl....
Na megyek megnézlek iwiwen :wink:
Vendég

Na te sem vitted túlzásba,kemény 2 db új kép van :roll:
De jók,és te is tök jól nézel ki rajta...
Vendég

2???
Mintha többet tettem volna!
Egy apával,egy velem,Kinga gondolkodik,+ a kicsiről(ja azt mát itt láttad)
Az a baj csak ilyen méretűre tudjuk kicsinyíteni,és nem fér több,sőt a régieket törlöm!
Majd ide teszek én is akkor a fáról.
Na,meg amin nem vagyunk! :lol:

Kép

Kép
kory

Bárány!!!

Bocsi, de én sem a fátokra lettem volna kíváncsi :lol: :lol: :lol: :lol: Na, jó az is érdekel, de........., egyébként szép lett :lol: :lol:
Akkor megyek én is az iwiw-re kukkolni :lol: :lol: :lol:

Kory!!!

Evés!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Szupi!!!
Tévézésről: szerintem ez is szükséges. És nem vagyok benne biztos, hogy jobb ha gyerek a hiradót nézi :roll: :roll:
Emlékszem, hogy amikor a Marietta 7-8 hónapos volt, akkor ment a Valóvilág. Na, annak a főcímét imádta, csak addig volt nyugton, ilyenkor tudtam fürdeni vagy vacsizni!!! Na, én akkor (is) áldota a tv-t :lol: :lol: Én is nézem, a gyerekek is nézik. A Marietta 2 évesen már simán végignézte a Shrek-et :lol: :lol: :lol: És milyen jó volt ez, amikor megszületett a Sára. Most meg ő kapcsolja ki a tv-t, mert inkább olvas, vagy játszik. Sára meg alig néz tv-t, mert nem bír 10 percnél többet a seggén maradni :lol: :lol: :lol:
Olyan jól beszabályozták magukat a lányok :wink: :wink:

Hálapénz :roll: :roll: :evil: :evil: Tényleg hagyjuk
Az én párom sem kap hálapénzt soha attól, akinek leégett a háza vagy akit kiszed a karambolos autóból :roll: :roll: :roll: És sorolhatnánk még..............

Mennem kell, mert nagyon álmos a Sára: nem aludt ma (sem) a vendégek miatt.

ágyöngyi

csalódtam!! :cry: :cry: :cry: :cry:
Alig raktatok képet az iwiw-re!! És hol a Bárány pocakos képe??!! :cry: :cry: :cry: :lol: :lol: :lol:

ágyöngyi

Hol a bárány pocakos képe?

Kép

Kép
kory

Sziasztok!
Hol vagytok?
Éva!
Nem írtál,hogy mi volt a fülészeten!!
Andi!
Te hol vagy elveszve?
Mi 5-re várjuk a babalátogatókat!(szokásos szombati,agyamra
megy program)
Gyöngyi!
Nálatok nézett mese volt a Teletubbies?

Kép

Kép
kory

Kory:képet küldtem emailben
:D
Vendég

hahó!!!!

Én is kérhetem a képet Bárány??? Olyan kíváncsi vagyok (meg is öregedtem :lol: )

Kory!
A Teletubbies kimaradt, nem tudom miért. Nem is ismerem én sem :oops:
Nálunk most a Bolondos dallamok részei mennek minden mennyiségben (még a Space jam is) De szereti a Kisvakondot és a Micimackót is. És képzeljétek a Menő Manót :lol: :lol: nagyokat nevet rajta, behalás :lol: :lol:

ágyöngyi

Éva, Andi, Tünde!!!

Tényleg eltüntetek és hiányoztok!!!!

ágyöngyi

Gyöngyi én nem tudom a címed,de Korynak mondtam,hogy küldje neked,de ha mondod a cimet akkor én is küldöm azonnal...
Vendég

Én sem tudom a címet,mert az iwiwen nincs fent!

Kép

Kép
kory

Gyöngyikém, Te ebben már profi vagy, hogy kell lekicsinyíteni a fotót úgy hogy fel tudjam tenni, tök jók lettek a karácsonyiak, de akkorában amekkorában a gépről rá van mentve a sz.gépemre, nem fogadja el. Én még a nyomvadt vonalzót is képtelen voltam megcsinálni, tök hülye vagyok ezekhez a technikai dolgokhoz.

bea
öreganyu

Kory, nálunk nyáron ment nagyon a Teletubbies a nagynál, most ő nem nagyon van TV-re kattanva, a kicsi annál inkább.

bea
öreganyu

Bea!!

Attol függ, hogy milyen képnézegető programod van. De ne hidd, hogy én értek ezekhez. Csak azt csinálom amit a Sanyi mond és egy idő után már megy egyedül is :oops: :lol: Nálunk ő a profi, én csak sipákolni tudok, hogy segítsen.

Bárány, Kory

Nem titkos az e-mail címem, megnéztem miért nincs kiirva az iwiw-en, és nem találtam az okot :oops: :oops: :oops: Fogalmam sincs hol lehet ezen változtatni :oops: :oops: :oops: (na, ennyire vagyok profi)
Bárány, ment priviben, mert nem mondok le arról a képről!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

ágyöngyi

Sziasztok!
Gyöngyi ment a kép
Vendég

Sziasztok!

Bocsánat,de siófokon voltunk múlthét péntek óta.Tegnap előtt este jöttünk meg de nem érem utol magam.

Utólag is BOLDOG KARIT!!...És előre B.Ú.É.K! :)

Szóval a mi karácsonyunk:
Pénteken reggel csúnyán köhögött Benci,így összekaptam a cokmókot és irány a volt gyerek doki siófokon ( itt nincs gyerekorvos,és felnőt meg nem volt,marcaliba meg nem akartam vinni).Ezért nem írtam.Bocsi.
Elmentünk a dokihoz,megnézte Benit és Domit mind a kettőnek egyforma baja van.Piros torok orrfolyás,és száraz köhögés.
Kaptak gyogyot.Ez volt péntek reggel,na haza sióház készülődés ünnepre.Sika-mika ezerrel,főzés sütés készülődés,közben a férjem csiszolta festette a mamáék szobáját,ugyanis egy szobával hátréb költöztettünk.Na az állandó por sikamika kikészített.Szombaton hulla fáradtan aludtam el fél9kor kb.10kor arra ébredtem,hogy dörömböl a dédi.Nála szokott aludni a másik házban Benci,mert ott lehet rosszalkodni és késő feküdni.Na rohanok az emeletről,lázas Beni 39fok.Na lázcsillapitó át,be Beninek.Vissza emeletre várni Dodokát,hogy ébredjen a kajára.Na felébredt etetés 10.30körül utánna át Benihez.12körül osontam vissza,közben szétfagytam,de Beninek lemment a láza.Hála.
Másnapra az én torkom is tüzelt és semmi hangom nem volt.Tiszta takony lettem.Beninek hőemelkedése volt.Telefonáltunk a dokinak az azt mondta,hogy napközben a hőingadozásokkal ne foglalkozunk,de ha fixen felmegy a láza 39fölé és ott marad,akkor másnap reggel jön és szuri.Na egész nap rohangáltam,egyik gyerektől a másikig.Domi tiszta nyügi volt kenegettem a fogát,Beni meg hol 37-38-39 fokos össze vissza ingadozott a hője.Hűtőfürdöztünk az ment ezerrel,de semmi nem látszott rajta.Mármint,hogy beteg lenne.
Estére teljesen kivoltam,de Beninek nem volt már se hőemelkedése se semmi.Kopp-kopp-kopp...Ne is legyen..
Hétfő reggelre mint a mosogatórongy olyan voltam,ünnepi hangulat?Sehol..Legalábbis nekem nem..Az éjszaka Dodoka 2 óránként kelt,teljesen kivoltam,pláne hajnalban meg nem akart vissza aludni még egy órára sem.. :?
Reggel fogkenegetés közben nézem,jéé kijött a másik alsó fogunk is.. :shock: :shock: na szép két héten belül a második..
Remélem most nem jön semmi egy darabig..
(Na de azóta állandóan cuppogtat mikor eszünk meg lesi mit csinálunk kaja közben..Tök ari..:) )
Szóval pénteken este jöttünk haza, addigra sikeressen megfertöztük a dédi és a mamát takonykorral..
Köhögni még köhög Benci is most meg néha még Domi is..Na meg mi is.. Lehet most megint haza megyünk szilveszterre,akkor kihívom a dokit nézen rájuk.Én nem vagyok nyugodt ezzel a hülye köhögéssel kapcsolatban.Szakad rendesen Bencének de idegesít ez az egész.

Gyöngyi
: lenne egy kérdésem: mennyit kell hízniuk egy 7 alatt?Kb.Mert úgy vettem észre úgy mértem,hogy Domi mikor elmentünk akkor nyomott 7010grot (remélem jol irtam),most meg egy hétre rá mérem és 7090gr ez kevés nem?Többet szokott hízni,most kétségbe estem mi történhetett.Talán,hogy jött a foga.?Ma reggel meg nem is nagyon akart enni,ugy gondolom,hogy csak csipeget.Jó oké kaksink volt rendesen ma 2szer is,de a kutacsa kicsit bent van.A C vitamint tömöm magamba rendesen,de mégis hiába.:( mert minden szart bocsi elkapunk a bátyustól.

Minden betegeknek jobbulást!!!

Azt hiszem most ennyi,megyek felébredt a nagyfiam..:)
varga tünde

Sziasztok!

Úristen Tündi, ezt hogy bírtad? Jobbulást!
Fülészeten Norbinak már csak egy pici buboréknyi savó van, csak be van hízódva a dobhártyája, terápia: lufifújás, de még nem megy. Martin tök ok. Nem találtak baktériumot a leoltott váladékban, ez lehet jó hír is, de ez azt jelenti, hogy addig kell a tubus, míg ki nem tágul kellőképpen a fülkürtje vagy mi a szösz. Ha lett volna benne pl. meningococcus, arra van védőoltás és reménykedhetnénk, hogy téma lezárva (barátaink így jártak). Úgyhogy már csak valahogy meg kell növelni a gyerek fejét :lol:
Amiket Bárány leírt, olyan piszkálós kajálás mellett elég nehéz gyereket hízlalni és növeszteni.
Gyöngyi írta, hogy mindenki gyereke remekül néz ki, ami igaz is, csak azt nem tudja, hogy mi munka, könyörgés és kudarc áll a háttérben. Bárány, Kory, Ti velem együtt tudjátok.

Ennyit a siránkozásról. Tegnap A Campona Tropicariumban voltunk. Nagyon tetszett a fiúknak. Ez volt a mi kis téli kiruccanásunk, ha már vizi program nem lehetett, akkor ennyi megjár. Sajnos semmit nem aludtak Pécstól Pestig, úgyhogy kicsit nyügik voltak, de 5-kor amúgy is indultunk haza. Akkor kidőltek és aludtak egy nagyot. Szeretnénk akváriumota a nappaliba és kicsit megmutattuk nekik, hogy mi is az :P Persze itthon nem ekkora lesz majd és nagy meló tisztítani, de más állatunk egyelőre nincs.

Már lehet, hogy idén többet nem jövök. Holnap bulit tartunk, és ki kell ganyézni a házat.

Boldog, reményeket beteljesítő és az ideinél egészségesebb Új Évet kívánok mindenkinek!!!!!

Puszi!
Éva

KépKépKép
agmano

Vissza: Gyermekek - betegségek, gondok

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?