Új privát üzeneted érkezett!

NAGYON BOLDOG,BÉKÉS KARÁCSONYT KÍVÁNOK MINDENKINEK

Kép

KépKép
KépKép
cleo27

Kedves Lányok!

Karácsony alkalmából ezúton köszönönöm, hogy befogadtatok és tagja lehetek ennek a klassz társaságnak. Köszönöm, hogy megoszthatom veletek örömöm és bánatom, hogy átadhatom a tapasztalatom.
Sokat jelentetek nekem! Kívánok mindenkinek nyugodt, békés, boldog karácsonyi ünnepeket!

Kép

Este, mikor kigyúlnak a karácsonyi fények,
a gyermekkori álmok egy percre visszatérnek.
Ekkor a szemekben a szeretet fénye lángol,
s a gyertya fényénél még a csillag is táncol.

Mikor a fenyő illata megérinti szívünk,
ezen az estén kicsit az álmokban is hiszünk.
Nem szeretnénk mást, csak boldogok lenni,
és másokért a szokottnál is többet tenni.

A rohanó világban megkoptak a fények,
halványak a hitek és halványak a remények.
Nem szeretnénk mást, csak hinni a szóban,.
őszintén szeretni és bízni a jóban.

Őrizzük meg a karácsonyunk fényét,
s őrizzük a szeretetben való hitünk reményét.
Hisz ma este mi is gyermekek vagyunk,
s gyermeteg vágyainknak ma határt nem szabhatunk.

Boldog karácsonyt!

Évi és
Kép
csongianya

KELLEMES KARÁCSONYT KÍVÁNUNK MINDENKINEK!! FRANCISKA & HAJNI
Kép
Vendég

Betegeknek jobbulást! Gyógypuszik nekik :)

Évi,biztosan jól telt az előkarácsonyozásotok :) Csongi örült az ajándékoknak?:) Te mit kaptál? :)

Mindenkinek kellmes karácsonyi ünnepket kívánunk!!!

Kép

Egy kis karácsonyi mese!

A napkeleti bölcsek

Karácsony táján mindig előkerül az az evangéliumi rész, amikor a napkeleti bölcsek, ezek a titokzatos vándorok, meglátják a betlehemi csillagot, és elindulnak, követik Betlehembe. A templomokban úgy is megemlékeznek róluk, hogy kiállítják a szobraikat a jászol mellé. Ott állnak, az egyiknek a kezében az arany, másiknál a tömjén, a harmadiknál a mirha.

Kik is lehetnek ezek a királyok vagy napkeleti bölcsek, nem tudjuk pontosan. De talán az egyik, a Gáspár, az egy olyan király lehetett, akinek minden kívánságát teljesítették, akinek az akaratát udvari emberek százai, ezrei lesték. Hogyha éppen zenére támadt kedve, akkor az udvarmester már intett is, jött a zenekar, húzta a talpalávalót. Amikor látták, hogy Gáspár királynak a figyelme ellankad, már kevésbé örül ennek a zenének, akkor ismét egy intésbe került és lecserélték az együttest, jött egy másik, másféle muzsikával. Ha Gáspár királynak focizni támadt kedve, már elő is állt a nemzeti válogatott, és ő is játszhatott. Persze meg volt hagyva mindenkinek, hogy itt ma csak Gáspár királynak szabad gólt lőni, úgyhogy az ellenfél játékosai is neki passzolták a labdát, és azt vette észre, hogy ha a kapura rúg, akkor a kapus direkt a másik irányba vetődik, nehogy véletlenül kifogja az ő lövését. Így bizony hamar unalmassá vált az élet.

Ahogy teltek-múltak a hónapok és az évek, Gáspár király elveszítette a kedvét. Nem telt már öröme sem a zenehallgatásban, sem a sportban, hanem csak ült a trónteremben és kedvetlenül nézett maga elé. Pedig az udvari emberek változatlanul megpróbálták kitalálni mindenféle szándékát. Gáspárban pedig lassan megérlelődött az elhatározás, hogy világgá megy és új életet kezd. Egyik este, amikor már mindenki aludni tért, kinézett a trónterem ablakán, s meglátta a csillagot az ég alján. Azt gondolta, ez alkalmas idő arra, hogy útra keljen. Lepedőket csomózott össze, leeresztette az ablakból, egészen a földig ért a vége, majd fogta magát, s lemászott rajta. Odalent nyakába vette a vándortarisznyáját, és elindult a csillag nyomában.

A második napkeleti bölcset, aki a jászol mellett áll, úgy hívjuk, Menyhért király. Ez a Menyhért talán egy híres orvos volt. Egy orvos, aki sokféle betegséget ismert, és nagyon sok beteget meggyógyított. Jöttek hozzá az emberek, és nem is kért sok pénzt a gyógyításért, csak annyit, amiből a legszükségesebbekre futotta. Örömmel, szívességből gyógyította az embereket. De hiába híres orvos valaki, vannak olyan betegségek, szenvedések, amiken még ő sem tud segíteni. Ez volt neki a legnehezebb: látnia azt, hogy emberek szenvednek, s hiába szedi össze minden tudományát, képtelen rajtuk segíteni. Arra vágyott, milyen jó lenne, ha találna egy tudós könyvet vagy egy bölcs embert, akitől megkérdezhetné, hogy miért is szenved az ember a földön. Ekkortájt látta meg egyik este ő is a csillagot. Könyveiben olvasott róla, hogy amikor ez a csillag megjelenik, egy nagy királyhoz vezeti a vándorokat, akik követésére vállalkoznak, s arra gondolt, hogy talán ez a király majd válaszolni tud a kérdésére.

A harmadik: Boldizsár. Boldizsár arca fekete. Úgy is hívjuk, hogy a szerecsen király. Valahonnan messziről, talán Afrikából jött. Ki is lehetett ő? Talán egy olyan király volt, akinek megtetszett egy szomszédos ország királylánya, és feleségül szerette volna venni. A királylány apja kihirdette, hogy jöjjenek a kérők, álljanak hosszú sorba, és aki megtetszik az ő lányának, annak adja a kezét. Úgyhogy Boldizsár is föltarisznyázott, és elment, beállt a kérők sorába, de azt látta, hogy mindegyik kérő szomorú arccal bandukol ki a trónteremből, úgy látszik, hogy a királylány nagyon válogatós lehetett. Amikor ő is bekopogott a trónterem ajtaján, és megállt a királylány előtt, elámult annak ragyogó szépsége láttán. De a gyönyörű lány ráemelte a tekintetét, és kinevette őt.

- Te meg mit keresel itt, te kormos képű? - kérdezte. - Csak nem gondolod, hogy hozzád megyek feleségül? Eredj innét, keress egy csillagot, mosd meg a fényében az arcodat, és hogyha a csillagfénytől hófehérré válik a bőröd, akkor gyere vissza! Akkor talán hozzád megyek. Boldizsár erősen elhatározta, hogy ő csak azért is elveszi ezt a királylányt. Nehéznek találta a feladatot, de arra gondolt, hogy nehéz-nehéz, de talán mégsem lehetetlen. Este, amikor feljött a hold és a csillagok, egészen az ég alján meglátta a betlehemi csillagot. Nem tudta, honnan került elő, merre tart, de azt látta, hogy alacsonyan halad. Nagyon megörült.

- Ezt nyakon csípem - határozta el. Vette a királyi lepkehálóját, és elindult a palotából a csillagot követve.

A három király találkozott egy útkereszteződésnél, ahol elmesélték egymásnak, hogy ki miért indult útnak. Majd Menyhért, az orvos így szólt:

- Nem tudom, hogy ti megtaláljátok-e, amit kerestek, mert ez a csillag egy királyhoz vezet, de talán ő orvosolni tudja a ti nehézségeiteket, bajaitokat is, úgyhogy, azt javaslom, menjünk tovább együtt.

Így közösen folytatták útjukat. Mentek-mentek, falvakon, városokon keresztül, míg végül elérkeztek egy barlanghoz. A barlangban ott állt a jászol szalmával bélelten, és a szalmán ott feküdt a kisgyermek, Jézus, mellette Mária és József. A bölcsek köszöntötték őket, s megkérték Máriát, hadd vessenek egy pillantást a kis újszülöttre.

Miközben a gyermeket nézték, Gáspár király arra gondolt, hogy ez a kisbaba mennyire fázhat, hiszen itt hideg van, csak egy ökör meg egy szamár áll körülötte, azok fújják rá a párát, azzal próbálják melengetni. Eszébe jutott, hogy a királyi palástját levehetné és ráteríthetné. Meg is tette, és ekkor hirtelen megvilágosodott előtte, hogy miért volt ő eddig boldogtalan és kedvetlen. Bizony azért, mert mindenki az ő akaratát, az ő kívánságát leste, és mindenki neki akart szolgálni. Neki játszottak a zenészek, a sportolók, de arra nem volt már lehetősége, hogy ő ajándékozzon meg másokat. Hirtelen megérezte azt, hogy ajándékot adni másnak, ez ad értelmet és örömet az embernek. Elhatározta, hogy visszatér az országába, és ezt fogja gyakorolni.

Menyhért király pedig, ahogy nézte a jászol mellett a kicsit, arra gondolt, hogy ez a kisgyerek is felnő egyszer. És mintegy látomásként megjelent neki, hogy ez a kisgyerek, már felnőttként, szintén szenvedni fog, mert az emberek majd keresztre feszítik. De a szenvedése nem lesz fölösleges, mert ezáltal ennek a kisgyereknek az apja, aki maga az Isten, meggyógyítja minden ember szenvedését. Menyhért egyszerre megnyugodott. Tudta, hogy néhány nap múlva visszatér a szegényei közé, gyógyítani őket, de már nemcsak orvosságot ad nekik, hanem el tudja nekik mondani, hogy van valaki, aki azoknak a szenvedéseknek a titkát is ismeri és gyógyítja, amiken ő nem tud segíteni.

Végül a harmadik, Boldizsár, szintén ott állt a jászol mellett, és azt látta, hogy a kisgyerek ránevet. Meghökkent.

- Nahát, ilyen fekete az arcom, és mégis mosolyog rám valaki? Így is jó vagyok, így is szeret engem? Akkor nem kell nekem az a királylány. Találok valaki mást helyette, aki ehhez a kisgyerekhez hasonlóan mosolyogni fog rám. Nem kell nekem csillag meg csillagfény, nem kell nekem az arcomat tisztára mosni, engem így is lehet szeretni! - És hirtelen vidám lett a szíve, és szökdellni lett volna kedve, hogyha nem lett volna olyan méltóságos király.

Kis idő múltán a napkeleti bölcsek hazatértek otthonukba, mindegyik azzal az üzenettel a szívében, amit a jászol mellett kapott az újszülöttől.

Kép
Kép
tundi24

Kellemes ünnepeket! Kép

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó

Szép Karácsony Reggelt Mindekinek!

Kép
szilbee

Sziasztok!

Szilbee, igen, jól telt :lol: Jó ötlet volt, így hármasban! Csongi már majd meg őrült, mire a fodrász kész lett a hajammal.
Aztán megkérdezte, hogy honnan vettük elő az ajándékokat, mert tudja, hogy mi voltunk, nem a Jézuska :lol: Na, ennyit a Jézuska legendáról.

Én kaptam egy aranyfülbevalót (ezt szerettem volna). Névnap, karácsony egyben.
Férjem örült a Thai Masszázs utalványnak.

És este fél 9-ig Spongya Bob Monopoly-tunk, jó kis játék!

Képek:

Kép

Kép

És a kamionnal:

Kép

Évi és
Kép
csongianya

sziasztok!
én majd csak este jövök karácsonyt kívánni:-)

de most szeretnék kérni meg valakit aki tud küldjön már nekem karácsonyi dalokat, vagy ahol le lehet tölteni.

előlre is köszönöm

Kép
kbernadett

Betti! És Tündi, ez neked is szól! A Fileposta oldalán van minden! Itt van valahol a képkeretező progi is, ami Tündinek kell, csak át kell ezt is böngészni.

Mi most lépünk mamához ebédelni, már csak este nézek be, addig is jó angyalkavárást minden kicsinek és nagynak!! :lol:
Kép
Kép

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Kellemes Ünnepeket mindenkinek!!!

KépKép
KépKép
geromilo

Betti,én tudok neked küldeni,csak hogyan küldjem át? Vagy ha van dc++-od onnan lehet letölteni :)

Évi,köszike a linket,átböngészem majd :)
Nagyon szép fátok van :) Biztos jó volt a monipoly spongyával :) Klassz a a kamionos kép is :)

Kép
Kép
tundi24

Olvaslak ám benneteket!! :D

Kis betegeknek jobbulást,gyógypuszi megy ezerrel!!!!!!!!!!!!!

És persze mindenkinek jó készülődést!!!!!!!!!!!!

geromilo,de rég voltál már itt!!!!!!!

Kép

Kép
katlina

Évi! Boldog névnapot kívánok Neked!

Kép
Kép
mongi

Hello Zsu!

Mi újság van nálatok, hogy vagytok?

Kép
Kép
mongi

Sziasztok!

Tündi, nem én linkeltem, hanem Nóri! :lol:

Köszönöm mindenkinek a köszöntéseket!

Jó készülődést, én is azt csinálom, bár most lenyomtunk egy óra játékot még a Spongya Bobon :lol:

Évi és
Kép
csongianya

Évi Boldog Névnapot Neked! Kép

Kép

KépKép
diÁcska

Évi!
Nagyon Boldog Névnapot Kívánunk neked!
Nagyon szép kisfiad van! :D

Kép
Vendég

Évi és Nóri,bocsika az összekeverésért!!!

Évi nagyon sok boldog névnapot :)
Kép

Betti,küldtem privit :)

Kép
Kép
tundi24

Otthonodba kicsi anygala szálljon, minden álmod valósággá váljon. Gondolj mindig csupa szépre jóra-legyen ünnep minden nap és óra

BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNOK MINDENKINEK

Kép
kbernadett

Szép jó estét!

Mi holnap elutazunk, majd csütörtökön jövünk haza! Remélem mindenkinek jól sikerült a karácsony, láttatok boldog gyermekarcokat!

Kívánok további kellemes napokat!

Évi és
Kép
csongianya

[color=red]ÉVI.NAGYON SOK BOLDOG NÉVNAPOT!!!!!!!!!![/color]

KépKép
KépKép
cleo27

Sziasztok!

Remélem mindenkinek kellemesen telt a Karácsony este!

Betegek hogy vannak????
szilbee

Dávidtól megkaptam az első karácsonyi ajándékomat....

... az első fülig érő foghíjas MOSOLYT!!! :lol:
szilbee

Sziasztok!!!
Szilbee!
Akkor tényleg a legszebb ajándékot kaptad Dávidtól :)
Kép Kép

KépKép
diÁcska

Szilbee,akkor te nagyon szép ajándékot kaptál Dávidtól :) :)

Vali,nagyon szépek a gyerkőceid :)Honnan szedted ezeket a kalssz kereteket?

Évi,jó utat nektek,várunk vissza benneteket!!!

Kép
Kép
tundi24

Tettem fel karis képeket az oldalunkra, meg lehet tekinteni itt alul a www-re kattintva. :wink:

Szilvi, gondolom, akkor elolvadtál :lol:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!

Évi utólag is boldog névnapot!

Hát róllunk: Gergő kórházban:( tüdőgyuszi, mellhártyagyulladás + a kettő között gennyes lerakódás. Már 2 hete hogy bent van. Talán pénteken jöhet haza. Igen Bent töltjük a karácsonyt is. Hát a benti állapotokról nem akarok mondani inkább semmit.... Nincs időben gyógyszer, stb...

Elin a mikulásos képeken láttam, hogy a mi bölcsinkbe jártok :) Ki a gondozónőtök? A Marika és az Enikő?

Andi! Az ovira visszatérünk még. A gyerkőcök javulnak???

Minden betegnek jobbulást!!!!!!!!!!!!!!
Az egészségeseknek meg további jó egészséget!!!!!!

Bocsi, de hulla vok. Gergővel töltöttem az éccakát, aztán meg csak itt van Milán is. Már nagyon fáradt vok. Akit kihagyok ne vegye magára lécci!!!

Írjatok már lécci röviden kivel mi van ősz óta. Tudom kicsit eltüntem, de..... remélem azért még néhányan legalább szóbaálltok velem;-)

Üdv mindenkinek: Zsú

KépKép
KépKép
geromilo

Szia Zsú!
Ó, ti szegények... :cry: ! Hogy fajult idáig a dolog? És hogy viseli Gergő a kórházat? És Milán, hogy nincs ott a bátyó? Azért gondolom, hogy nem is látogathatja, rosszul. Nem érti, mi van...

Igen, Marika néni a gondozónénink. :lol:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Lemaradt....mielőbbi jobbulást a legénynek!!

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Nóri nagyon jók a képek Lilcsiről :) :)

Zsu,jobbulást Gergőnek!!Reméljük pénteken már otthon lehet!!

Kép
Kép
tundi24

Zsú! Szegény Gergő nagyon sajálom, hogy ilyen beteg lett.
Hogy viseli a bentlétet? Mennyi időt tölthetsz bent vele?
Nagyon remélem, hogy pénteken kiengedik. Én a kórháztól félek a legjobban, hogy csak oda be ne kerüljünk soha, pláne nem kisgyerekkel.

Én is sokszor el eltünök hosszabb rövidebb időre mert éppen vagy nincs időm vagy hulla vagyok. Ha lesz idöd, akkor majd irjál még magatokról.

Elin! Nagyon aranyos Lilcsi albuma.

Kép
Kép
mongi

Sziasztok!!

Tündi!
Lucának hogy tetszik a karácsony?
Mit hozott neki a Jézuska?

Ivett
Kép
Kép
ivett&fanni

Valaki tudna nekem segíteni abban hogy hogy tudnék felrakni a gépre képet?

Ivett
Kép
Kép
ivett&fanni

Ivett, Lucának nagyon tetszett a fa,le volt nyűgözve a fényektől,gömböktől :) Hu miket is kapott.. baby zongorát,felfújhatós csörgő hengert, nevetős babát,rudolf rénszarvast(báb),éjjeli fényt a szobájába,és tegnap volt a keresztelője,arra pedoig pénzt,és fürdő játékot :)

Máté,hogy van?Tudsz szoptatni?

Ide a babanetre szeretnél képet felrakni,vagy a saját gépedre??

Többiek merre vagytok?Betegek gyógyulgatnak?

Kép
Kép
tundi24

Nóri, megnéztem a fileposta oldalát,és kerestem a programot,de nem találom.Sok helyre nem enged be,mert vmi jelszót kér,lehet ott van :(

Kép
Kép
tundi24

Tündi!

Máté jol van kicsit fel van kapatva!
Sajnos nem tudom szoptatni a sok idegeskedéstől elapadt a tejem!
Ide szeretnék feltenni a babanetre képet de sajnos nem tudok a nevem alá!

Ivett
Kép
Kép
ivett&fanni

Ivett,sajnálom,hogy elment a tejcsid,de az alényeg,hogy Máté jól van :) Ahoz,hogy tudj ide felrakni képet,nagyon le kell kicsinyíteni.Van hozzá programod? Én a Microsoft Office Power Point-tal szoktam :)

Kép
Kép
tundi24

Dobok "pár"képet... :oops:

Az első sétánk négyesben
Dávid bámulja a fát
Én Maszatos Leventével (egyfolytába majszolt vmit) és Nyugis Dáviddal
Alkotunk
Bambimánia
Dávid és a zenélő-forgó
A generációk találkozása.... (Dávid és 94 éves dédi mamája
Levente és a helikopter
Szabi és a labda
Szabi telefonál
Levente vonatmániája

És egy kis helyzetjelentés Dávidról:
Tegnap Dorkáéknak köszönhetően le tudtuk mérni Dávidot... Elsőre nagyon sokkoló volt a súlya... 5400 gr :shock: Azt hittem hogy éppen csak hogy meghaladta a 4000-et... még az is sok lett volna. De aztán megnéztük Levente gyarapodási ütemét és megnyugodtam, mikor láttam, hogy Ő is így hízott. :)

Dávid 6 hetesen 5400 gr
Levente 7 hetesen 5700 gr

... és szerencsére Leventén sem látszódank egyenlőre az elhízás jelei! :)

No ennyire futotta az időmből, mert szalad a lakás... így takarítanom kell....

Pusz! Mindenkinek! 8)
szilbee

Zsú!
Ba...us! :cry: Remélem Gergő gyorsan felépül! Kitartást neked is! Feltétlen számolj, be ha van egy kis időd, hogy alakul a fiad!

Ivett!
Sajnálom!
szilbee

szilbee,nagyon klasszak a képek most is :) És olyan jó látni,hogy még a 94 éves dédi láthatja a déd unokáját,éljen még sokáig :)
Luca 6 hetesen 5110g volt :) Megelőztetek bennünket :) Most meg 21én voltunk mérésen,6160 volt :) Kis ducikám,akkora sonkái vannak,hogy csak na :)

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Remélem mindenkinél kellemesen telt a karácsony! :)
Timi először picit félt a fától míg meg nem látta a dobozokat alatta :lol:
Tudta hogy ajándék van benne ajándék=játék :D
Kapott pisilős babát, sátort labdákkal (ez számomra jó "melléfogás" volt, mert alig férünk tőle) távirányítós autót, gyurmát, rajzszőnyeget és egy kalapácsolós játékot. Tesóméktól legot. Így jár aki már novemberben elkezdi venni az ajándékot.. rájöttem hogy legközelebb csak 1 félét kap +könyvet.
Estére túlpörgött.. alig tudtam lefektetni, bőgött egy sort :cry: :oops:
Másnap a mamáék is egy nagy szatyor játékot hoztak :roll:

ZSú
Gergőnek jobbulást!!!!

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Timi első muris beszólása: Most ugye aktuális az ablakokban a villogó csecse-becse.. tegnap mentünk az autóval és azokat nézte majd elkezdett sűrűn egymás után pislogni.
-Villog a szemem!- mondta :lol: :lol:

Pircsi &
Kép
Kép
petri

pá rár kép Kép Kép Kép Kép

Kép

Kép
katlina

Tündi!

Nincs hozzá programom!

Ivett
Kép
Kép
ivett&fanni

Sziasztok!

Itthon vagyunk, de még csak olvasgatok! Holnap majd reagálok!

De annyit, Zsú, remélem jobban van Gergő! Két hét iszonyú hosszú idő! A Kürti osztályán van? Arról sajnos nekem is vannak tapasztalataim :(

Ivett, küldj egy képet, megpróbálom neked őrülten lekicsinyíteni!
nagyat@chello.hu

Évi és
Kép
csongianya

Sziasztok!

Na a nap legjobb történése: Gergőt ma hazaengedték!!!!!!!!!!!!

van vagy 5 oldalas zárójelentése:( a számlán a végösszeg (még jó, h nem kell fizetni érte) 189 E Ft :o

Évi! Igen Kürti osztályán voltunk.

Mennyit lehettem vele? Napi 24 órát. Mindig volt nálla vki. Váltásban voltunk nálla. Anyósékhoz kicuccoltunk a cukorgyárhoz és onnan jártunk hozzá. De ugye jóbol is megárt a sok és inkább visszaköltöztünk haza :oops: Aztán innen jártunk hozzá. Szerencsére apósom (igen nem anyós, hanem após) sokat segített rengeteget volt vele. Éccakázott is mellette nem is egyszer. Én dögrovásra kerültem és hétfő óta nem láttam máig Gergőt:( Valószínű arcüreg és homlok üreg lesz nállam, mert lehajolni nem bírok annyira fáj az arcom, és a homlokom. Na meg a váladék az termelődik rendesen. Meg a hangom is szupi:) De holnap már a dokihoz is eljutok remélem:roll:

Ma délelőtt óta Milánnak megy a hasa:( Hát ugye nehogy már jó legyen....

Egyébként tök jó minden.

Hozzánk így csak holnap reggel jön a jézuska:) Majd teszek fel képeket. Nállunk most nem lesz nagy ajándékozás. Gergő porszívót kap, Milán meg pénztárgépet. Na jó hogy fiaink vannak:D de ha ezt kértek na....

Most csak ennyit mert Gergőzök:wink:

Üdv mindenkinek:Zsú

KépKép
KépKép
geromilo

Sziasztok!
Na, ma gyógyultnak nyilvánították Lilcsit. Csak a náthájából kéne kikúrálni már...

Katénkám, üdv újra itt! :lol: Nagyon édes Robi, ahogy meresztgeti a szemeit!

Szilvi, jók a képek.... olyan kis csini Dávid abban a kék kötött rugiban!

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Katlnia
Azok a szemek :D az a nézés valami csúcs :D
Látom Robika is kapott rendesen ajcsikat! :)

Zsú
Legalább otthon a család :) Milánnál hátha csak egy kis gyomorrontás van. Magadat is kúráld ki rendesen de inkább mi legyünk göthösek mint a gyerekek, nem igaz? Jó jézuskázást! :)

Elin
Szóval a füle rendben :) az orra folyik és köhög még?

Ma hallottam a híradóban az influenza járványról...
Lehet hogy be kellene oltatni magunkat???

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Ivett
Itt vannak ingyenesen letölthető képkicsinyítő programok is:
http://origo.hu/szoftverbazis/multimedi ... index.html

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Nóri! örülük, h Lilcsit gyógyultnak nyilvánították!

Pircsi! Hát Milánnál nem lesz ez sima gyomorrontás :( Már 38,2 volt a láza és pelusban alszik. Ez is már a 2. 9 óra óta :( Holnap vinni kell dokihoz.

Persze inkább én legyek beteg mint ők. Csak ha nem vok kikezelve akkor nem tudok 100 %-os lenni nekik. Azért kettő lurkó mellett meg ez alap elvárás, h legalább 100%-os legyél ha nem több :wink:

Katlina és a többiek! Irulok-pirulok de a szépségeket meg sem dicsértem :oops: Hát nem kell az aprónépet félteni. Egyikük szebb mint a másik!

Nah azt hiszem feladom már az ébrenlétet és megpróbálok pihizni egy kicsit.

Üdv nektek:Zsú

KépKép
KépKép
geromilo

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?