Na hali!
Fanna!
Niminek boldog hófordulót!
Nem piros az ajtó, hanem inkább narancsos (konyak pác) csak nem teljesen ok a gépünk.
Most mindent narancs-piros- citromsárga színben találtam ki, ha már a ruhájuk rózsaszín, és lila. Még a székeket, meg az asztalt kellene lefesteni, csak Misi nemkapott olyan festéket, amilyen nekünk kellett volna. Az előbbi színeket akarom, de külön- külön, így nem lesz összeveszés (gondolom én).
judit!
nagyon kafa, de mi ez? sátor + foglalkoztató is egyben? De jó ötletet adtál! Na Leti szülinapjára akkor iglut kap, egyébként is gondolkoztam már rajta, de most meg is erősítettem ebbéli szándékomat. Úgyis minden gyerek imád bújócskázni!
Milyen szépen ül Luca! És a csomagos
Jó, akkor várjuk a websop címét.
Ja, és aki eddig csak gondolkoott a gyerek nyelvtanulásán. Gréti egy slammerst kapott, ami egy hangmodulátorból, és a hangokhoz tartozó kártyákból áll. A hang egy sípszó volt, mondom neki síp, erre a kalapáccsal rácsapott a birkára (angolul sheep) teljesen kiakadtam, percekig csak kérdezgettem az apját, láttad? láttad? először arra gondoltam, hogy nem is hasonlít a két szó, síp-birka, mire leesett. Apám, még most is kiakadok, pedig hát ezért járunk de akkor is...
Na ki mit kapott???? Én is kíváncsi vagyok!!!